خرید ستریمونیوم کلراید

کلرید ستریمونیوم جذاب‌ترین ماده نیست، اما یک ترکیب موجود در فرمولاسیون محصولات بهداشتی است. تولید کنندگان عمدتاً از آن به عنوان امولسیفایر استفاده می‌کنند که می‌تواند به ترکیب موادی که معمولاً خوب بازی نمی‌کنند (مثلاً روغن و آب) کمک کند. همچنین دارای برخی خواص ضد عفونی کننده است، به این معنی که به جلوگیری از رشد هر گونه میکروارگانیسمی که باعث خراب شدن محصول می‌شود کمک می‌کند.

چگونه می‌توانید از این ماده مغذی به نفع خود استفاده کنید؟ در این محتوا با پیشگامان شیمی همراه باشید تا بهترین دوست جدیدمان را به طور رسمی به شما معرفی کنیم و بهترین راه‌های استفاده از آن را برای موهای مجعد و وز به شما ارائه دهیم. به خواندن ادامه دهید تا همه چیز را در مورد کلرید ستریمونیوم بیاموزید.

خرید ستریمونیوم کلراید

پیشگامان شیمی به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان مواد اولیه آرایشی با چندین دهه سابقه فعالیت، ستریمونیوم کلراید را با بالاترین و خالص ترین کیفیت بعنوان امولسفایر در تولید محصولات ارایشی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید ستریمونیوم کلراید با ما تماس بگیرید.

ستریمونیوم کلراید چیست

نرم کننده کاتیونی کواترنر مایع، که سازگاری بسیار خوبی با سورفاکتانت‌های غیر یونی و کاتیونی و بیشتر حلال‌های قطبی دارد. ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride)، سیتریمونیوم بروماید و کلرید استئارتری مونیوم نمک‌های آمونیوم چهارگانه هستند. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، این مواد در فرمولاسیون نرم‌کننده‌های مو، رنگ مو، سایر محصولات مراقبت از مو و در برخی از محصولات مراقبت از پوست نیز استفاده می‌شود.

ستریمونیوم کلراید یک ماده نرم‌کننده بسیار اقتصادی است که در بسیاری از شامپوها و نرم‌کننده‌ها استفاده می‌شود. به طور معمول در برخی از محصولات اقتصادی‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا مرطوب کنندگی و آبرسانی را با هزینه کم فراهم می‌کند. این ترکیب یک محصول کوات است. این ماده از روغن نارگیل و یک ماده پایه نفتی مشتق شده است، اما بیشتر از روغن نارگیل حاصل می‌شود.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

ویژگی‌های ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید با فرمول مولکولی CH3(CH2)15N(CI)(CH3)3, C19H42CIN بوی الکل مانند، مایع بی‌رنگ تا زرد کمرنگ، محلول در آب، pH (محلول 2٪) 3 – 5، فعالیت: 29٪ مواد فعال دارد. نام شیمیایی واقعی این ماده استیل (هگزادسیل، به طور مناسب‌تر) تری متیل-آمونیوم کلراید (CTAC) است. این یک مولکول آمونیوم کواترنر است (که به طور خلاصه کوات نامیده می‌شود)، و در گروه سر یک بار مثبت دارد.

 CTAC متعلق به خانواده‌ای از مولکول‌ها است که به عنوان سورفاکتانت‌های کاتیونی شناخته می‌شوند و می‌توانند به عنوان عوامل امولسیون کننده یا مرطوب کننده استفاده شوند. برخی دیگر از مولکول‌های متداول استفاده شده در این گروه عبارتند از: ستریمونیوم بروماید (CTAB)، بهنتریمونیوم کلراید و کواترنیوم 15. ستریمونیوم کلراید یک نرم‌کننده عالی با خاصیت ضد الکتریسیته ساکن، ضد وز و مهارکننده، دارای خواص امولسیون‌کننده است که می‌تواند روغن و آب را مخلوط کند، خصوصاً برای نرم کردن موهای زبر، خواص ضد میکروبی مؤثر است.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

تهیه کلرید تترامتیل آمونیوم

ستریمونیوم کلراید به طور موثر با واکنش تری متیل آمین و متیل کلراید تولید می‌شود.

                                                    N(CH3)3 + CH3Cl → N(CH3)4+Cl

این ماده توسط آلکیلاسیون آمونیوم کلرید با دی متیل کربنات در حضور کاتالیزور مایع یونی تولید می‌شود. بجز در شرایط فوق‌العاده، معمولاً به عنوان منبع کاتیون بی‌اثر ضد Me4N+ استفاده می‌شود. به طور مشابه به عنوان یک عامل رسوب لیپوفیلی عمل می‌کند. در غلظت‌های پایین، از آن در واکنش‌های زنجیره‌ای پلیمراز برای افزایش بازده و ویژگی استفاده می‌شود. نشان داده شده است که با تثبیت جفت باز AT، عملکرد 5-10 برابر در 60 میلی‌متر را افزایش می‌دهد.

عملکرد ستریمونیوم کلراید

قابلیت‌های مرطوب کنندگی ستریمونیوم کلراید به دلیل جاذبه الکترواستاتیکی بین گروه سر دارای بار مثبت سورفاکتانت کاتیونی و بارهای منفی است که در امتداد سطح رشته‌های مو ایجاد می‌شود. این جاذبه الکترواستاتیکی باعث می شود که مولکول‌های سورفاکتانت کاتیونی خود را به کوتیکول مو رسوب دهند، که به ایجاد یک سطح صاف‌تر کمک می‌کند و همچنین باعث کاهش موهای فراری ناشی از استاتیک می‌شود که در هوای سرد و خشک ممکن است رخ دهد.

نه تنها باعث مرطوب کنندگی می‌شود بلکه با جلوگیری از رشد باکتری در محلول‌های مایع به عنوان ماده نگهدارنده عمل می‌کند و بنابراین به ماندگاری بیشتر محصولات کمک می‌کند. این ماده همچنین یک سورفکتانت است: تا حدی محلول در آب و تا حدی محلول در روغن، به شما اجازه می‌دهد روغن و آب پراکنده شوند و از قوام خوب و کف تمیز کننده ملایم برخوردار شوند.

خرید ستریمونیوم کلراید

مزایای استفاده از ستریمونیوم کلراید

یکی از اسرار صنعت این است که مواد تشکیل دهنده اغلب به صورت مخلوط به فروش می‌رسند. این باعث می‌شود که ترکیب آن‎‌ها در فرمول راحت‌تر باشد. این باعث کاهش زمان ساخت می‌شود که از لحاظ اقتصادی به صرفه‌تر می‌باشد. بعضی اوقات داشتن انواع مختلف مولکول برای نرم‌کننده به کل فرمول کمک می‌کند.

خاصیت ضد میکروبی از خود نشان می‌دهد: از رشد میکروارگانیسم‌ها جلوگیری می‌کند و ماندگاری فرمولاسیون‌ها را طولانی می‌کند.

به عنوان یک عامل ضد الکتریسیته ساکن عمل می‌کند: الکترون‌های تولید شده از طریق الکتریسیته ساکن را خنثی می‌کند. این امر به شانه زدن آسان موهای مرطوب کمک کرده و از ایجاد گره در مو جلوگیری می‌کند. این به نوبه خود باعث کنترل بیشتر موها می‌شود.

به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل می‌کند: این روغن می‌تواند روغن و آب را مخلوط نگه دارد و از پراکنده شدن آن‌ها در ترکیبات جداگانه خود جلوگیری می‌کند که به پاک‌سازی آلودگی‌های جمع شده و لکه‌های مو کمک می‌کند.

به عنوان سورفاکتانت عمل می‌کند: یک سورفاکتانت موثر است زیرا هنگام استفاده از آن، کشش سطحی را کاهش می‌دهد و محصول را به طور مساوی توزیع می‌کند.

موارد استفاده از کلرید استیمونیوم

به عنوان عوامل امولسیون، از سورفکتانت‌های کاتیونی می‌توان برای کمک به فرمول‌سازی در جذب انواع مختلف روغن‌های آبگریز در محلول استفاده کرد. آن‌ها غالباً در مخلوط‌هایی با یک سورفاکتانت غیر یونی استفاده می‌شوند. این مخلوط‌ها می‌توانند میسل‌های بزرگ، یا قطرات امولسیون ایجاد کنند. میسل‌های روغن در آب خوشه‌هایی از مولکول‌ها با یک مرکز یا هسته روغنی است که از دم‌های غیر‌قطبی مواد فعال کننده سطح تشکیل شده و توسط پوسته بیرونی تشکیل شده توسط قسمت قطبی مولکول احاطه شده است.

قسمت قطبی پوسته محلول در آب است و فضای داخلی میسل می‌تواند یک روغن محلول در آب، مانند سیلیکون را کپسول کند. سپس این ذره پیچیده می‌تواند در یک محلول آبی مانند نرم کننده مو یا فرمول شامپو پخش شود. (همچنین میسل‌های موسوم به میسل‌های آب در روغن وجود دارند که در آن گروه‌های قطبی در قسمت داخلی میسل قرار دارند و قسمت‌های محلول در روغن در قسمت خارجی میسل قرار دارند).

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

نمونه متداول چنین مخلوطی ستریمونیوم کلراید، trideceth-12 (سورفاکتانت غیر یونی) و آمودایمتیکون است. این دو سورفاکتانت آمودایمتیکون را که محلول در آب نیست، احاطه کرده‌اند. مجموع حاصل از هر سه مولفه به دلیل ماهیت آب دوست پوسته میسل در آب قابل پخش است. با این حال، باید توجه داشت که این مخلوط به منظور سهولت در تولید شامپو یا نرم کننده، در آب قابل پخش است. این مخلوط در حین استفاده از محصول دست نخورده باقی نمی‌ماند و نباید استنباط کرد که داشتن این سه جزء در یک فرمول، آمودایمتیکون به محض اینکه به مو مالیده شود را در آب محلول می‌کند.

هنگامی که محصول واقعی روی موهای مرطوب در زیر دوش قرار می‌گیرد، کل مواد تجزیه می‌شود و هر یک از اجزا همان کاری را انجام می‌دهد که معمولاً انجام می‌دهد. سورفاکتانت غیر یونی با شستشوی مو شسته می‌شود. آمودایمتیکون با بار مثبت و سورفاکتانت کاتیونی هر کدام (به طور جداگانه) بر روی سطح مو رسوب می‌کنند. آمودایمتیکون تنها می‌ماند و بنابراین در حالت نامحلول در آب قرار دارد و خشک می‌شود و یک فیلم تشکیل می‌دهد، که ظاهری براق و ابریشمی به مو می‌بخشد. علیرغم این واقعیت که محلول در آب نیست، مشخص شده است که آمودایمتیکون در برابر تشکیل انباشته مقاومت می‌کند و اکثر کاربران نتایج بسیار خوبی را با محصولات حاوی آمودایمتیکون گزارش کرده‌اند.

ستریمونیوم کلراید برای مو

ستریمونیوم کلراید برای مو

فواید ستریمونیوم کلراید در مراقبت از مو هنگامی که در حالت دهنده‌های مو قرار می‌گیرد، عملکردهای متعددی را در فرمول انجام می‌دهد. با عمل به عنوان یک سورفکتانت کاتیونی، به سایر مواد موجود در نرم کننده اجازه می‌دهد تا به درستی عمل کنند. این تمام کاری نیست که انجام می‌دهد؛ همچنین:

موها را باز می‌کند:

کلرید ستریمونیوم با نرم کردن کوتیکول‌های مو، آن‌ها را صاف می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به راحتی باز شوند و ظاهری ابریشمی به جا بگذارند. به عنوان یک سورفکتانت، کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که روغن و آب موجود در نرم کننده به خوبی با هم کار می‌کنند، که برای پاکسازی و حالت دهنده مو ضروری است.

فرمولاسیون را امولسیون می‌کند

کلرید ستریمونیوم همچنین به عنوان یک امولسیفایر عمل می‌کند که سایر مواد را در محصول یکپارچه می‌کند تا به یک شامپو، نرم کننده یا محصول باقی مانده با هم مخلوط شود.

مواد نگهدارنده:

همه مواد موجود در محصولات مو ماندگاری طولانی ندارند. بنابراین با افزودن کلرید ستریمونیوم، تمام باکتری‌ها دور نگه داشته می‌شوند و عمر مفید محصول را افزایش می‌دهند و به شما امکان می‌دهند برای مدت طولانی‌تری از آن استفاده کنید.

کاهش استاتیک و پرش:

ستریمونیوم کلراید برای مو یک عامل ضد موخوره و ضد الکتریسیته ساکن در روزهای سرد است. پیوند شیمیایی مثبت آن، بارهای منفی مو را در هوای سرد جذب می‌کند، که به آن اجازه می‌دهد این استاتیک را خنثی کند.

استفاده غیر آرایشی از ستریمونیوم کلراید

از این ترکیب در مواد ضدعفونی‌کننده استفاده می‌شود.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید

آیا ستریمونیوم کلراید بی‌خطر است؟

طبق پنل تخصصی CIR، آن‌ها نتیجه گرفتند: “نتیجه گیری اصلی برای ستریمونیوم بروماید، کلرید ستریمونیوم و کلرید استئاتریمونیوم این بود که این مواد” برای استفاده در محصولات شستشو ایمن هستند و در غلظت‌های حداکثر 0.25 برای استفاده ایمن هستند. شامپو یک محصول شستشو دهنده است، بنابراین محدودیتی در میزان استفاده شما وجود ندارد. LD50 = 25 میلی گرم در کیلوگرم (موش p.p) 40  میلی گرم در کیلوگرم (موش، s.c.)؛ 50 میلی گرم در کیلوگرم (موش صحرایی) برای موجودات آبزی بسیار سمی است.

فروش ستریمونیوم کلراید

آیا می‌دانید که می‌توانید ستریمونیوم کلراید با کیفیت بالا و قیمت رقابتی را از کجا خریداری کنید؟ پیشگامان شیمی بهترین گزینه شماست. این شرکت به عنوان نماینده BASF افتخار شیمیایی، از سال 2001 تأمین کننده حرفه‌ای مواد اولیه آرایشی از چین و آلمان است. اگر نیاز به خرید این ماده دارید، لطفاً با ما تماس بگیرید.

شماره‌های تماس : ۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲ – ۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • فرهمند
    2021-05-22 15:09

    به نظر می رسد گزینه B دارای سیلیکون بیشتری است ، اما هنوز باید MSDS را بررسی کنیم. از طرف دیگر ، من از گزینه A در 2٪ موهای حالت دهنده استفاده کرده ام. این یک محدوده pH بهتر است (کمی اسیدی تر). شما می تونید سایر مواد تشکیل دهنده را ذکر کنید؟

    پاسخ
  • بهناز فرخشاهی
    2021-05-22 14:53

    سلام
    وقت بخیر
    من می خواهم از امولسیون آمودیمتیکون در شامپو به جای پلی کواترنیوم 10 برای نرم کننده استفاده کنم. دو گزینه وجود دارد.
    اگر در همان مقدار آمودیمتیکون فعال استفاده شود ، کدام یک برای نرم کنندگی بهتر است؟
    الف) آمودیمتیکون (و) کلرید ستریمونیوم (و) Trideceth-12
    – محتوای سیلیکون ٪30
    – cps ویسکوزیته فاز داخلی (25 ℃)
    100000
    – اندازه متوسط ذرات (μm) 0.35
    – pH 4.5-6.5
    ب) آمودیمتیکون و Trideceth-12
    – محتوای موثر ٪50
    cps ویسکوزیته فاز داخلی (25 ℃) 30،000
    – pH 5-7

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست