خرید اسانس توت فرنگی

اسانس‌ها از مهم‌ترین موادی هستند که برای تولید محصولاتی که هر روز از آن‌ها استفاده می‌کنیم به آن‌ها نیاز داریم. اسانس توت فرنگی نیز یکی از اسانس‌هایی است که کاربردهای گسترده‌‌ای در صنایع خوراکی و تولید محصولات مراقبت روزانه یافته است. این اسانس محصولی است که خواص بسیاری را نیز برای شما به ارمغان می‌آورد.

اسانس‌ها معمولاً از گیاهان و مواد خوراکی به دست می‌آیند. این مواد فرآیند تولید خاصی دارند که آن‌ها را متمایز کرده است. در طی این فرآیند روغن‌های فراری به محصول اضافه می‌شوند که میزان خلوص آن را دستخوش تغییر می‌کنند. اما خواص اسانس توت فرنگی که توسط پیشگامان شیمی به شما عزیزان ارائه می‌شود بیدی نیست که به این بادها بلرزد! هم اکنون می‌توانید این اسانس را با بهترین قیمت سفارش دهید. کافی است تلفن را بردارید و با کارشناسان پیشگامان شیمی تماس بگیرید!

همه چیز درباره توت فرنگی و اسانس توت فرنگی

توت فرنگی میوه‌ای بسیار دوست‌داشتنی است که در واقع فواید سلامتی زیادی برای بدن دارد و دارای عطر بسیار لذت‌بخش است و قادر به تقویت احساسات و سلامت روان است. در گذشته مصریان، از توت‌فرنگی‌های وحشی برای کمک به پوست و کاهش آکنه استفاده می‌کردند. از قرن ۱۸ام، شروع به کشت توت فرنگی در باغ‌ها کردند، به همین دلیل توت فرنگی اغلب به عنوان یک میوه اروپایی مورد توجه قرار می‌گرفت. این میوه برای اولین بار در اواخر قرن هجدهم کشت شد. اما پیش از آن نیز توت فرنگی‌های وحشی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها در قبایل مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفتند. اما نقطه عطف تاریخچه توت فرنگی به زمانی باز می‌گردد که ژوئن بار انواع مختلف آن را دسته بندی و به بازار ارائه کرد. وی توت فرنگی‌ها را براساس عادت گل دادن آن‌ها دسته بندی کرد. همین موضوع آغازگر تحقیقات بسیاری درباره این محصول بود. به طوری که در سال ۲۰۱۰ تحقیقات بسیاری درباره خواص توت فرنگی‌های مختلف و وابستگی این خواص به زمان گل دادن این گیاهان صورت گرفت.

اسانس توت فرنگی چشمان شما را بهت زده می‌کند!

حقیقت شوکه کننده این است که چیزی با نام اسانس توت فرنگی خالص وجود ندارد. این گیاه نه به صورت زنده و نه به صورت مرده قابلیت استخراج اسانس را ندارد. این مورد درباره بسیاری از اسانس‌های دیگر نیز صادق است. چیزی که با عنوان اسانس به محصولات مختلف افزوده می‌شود؛ تنها مواد شیمیایی کنترل شده‌‌ای است که در آزمایشگاه تولید شده است. دانشمندان این مواد را تولید کرده‌‌اند که طعم و عطر توت فرنگی و دیگر خوراکی‌ها را شبیه سازی کنند. اما نگران نباشید. خواص اسانس توت فرنگی را که مطالعه کنید؛ متوجه خواهید شد که چرا تاکید می‌کنیم که «نگران نباشید!»

خواص اسانس توت فرنگی

از آنجا که اسانس توت فرنگی کاملاً از گیاه توت فرنگی تهیه نمی‌شود؛ نمی توان انتظار خواص توت فرنگی را از آن داشت. این ماده معمولاً برای کاربردهای خانگی، لوازم مراقبت شخصی و خوراکی ها به کار گرفته می شود. با این وجود برخی از روغن‌ها را می‌توان از بذرهای توت فرنگی تهیه کرد. این بذرها ممکن است از مزایای سلامتی خاصی مانند مرطوب‌کننده و نرم‌کننده پوست، معالجه‌کردن پوست خشک و.. برخوردار باشند. یکی از عمده ترین خواص این اسانس ها تأخیر در اثرات پیری می باشد.(زیرا چین و چروک در پوست خشک مشهود است)

خواص روغن توت فرنگی برای پوست

این روغن دارای ترکیبات گسترده‌‌ای از اسیدهای چرب ضروری است. یکی از مهم‌ترین این اسیدها، اسید‌های چرب امگا ۳ است که بیش از ۳۸ درصد این محصول را تشکیل داده است. از سوی دیگر اسید لینولئیک یا هما امگا ۶ و اسید آلفا لینولنیک در کنار اولئیک اسید موجب شده‌‌اند خواص روغن توت فرنگی سر به فلک بکشد! یکی از مهم‌ترین موادی خواص روغن توت فرنگی برای پوست را مدیون آن هستیم؛ ویتامین E است. این ویتامین قابلیت آنتی اکسیدانی قوی دارد.

گاما توکوفرول در کنار آنتی اکسیدان‌هایی که ارمغان ویتامین E است؛ خواص مرطوب کنندگی عالی این محصول را به همراه آورده اند. البته نمی‌توان از تاثیر سایر اسیدهای چربی که در این محصول دیده می‌شوند غافل بود. اما این تنها خواصیت اسانس توت فرنگی نیست!

آنچه این اسانس را خاص می‌کند؛ اسید الاژیک درون آن است. این اسید به زبان ساده یک آنتی اکسیدان فنلی است که در فیتوسل‌های گیاهی دیده می‌شود. سال‌ها تحقیق بیانگر آن است که این محصول می‌تواند به طور گسترده برای پوست مفید باشد. اولین فایلده‌‌ای که اسید الاژیک برای پوست دارد؛ کاهش التهاب‌های مختلف می‌باشد. این التهاب‌ها به خصوص پس از قرار گرفتن در معرض نور ماوراء بنفش بیشتر می‌شوند. این اسانس می‌تواند به درمان آفتاب سوختگی پرداخته و از تغییر رنگ پوست زمانی که در معرض آفتاب قرار می‌گیرد جلوگیری کند.

روغن توت فرنگی دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگری است که برای پوست ضروری به نظر می‌رسند. ویتامین‌های A، B، و C از جمله این ویتامین‌ها هستند. این ویتامین‌ها معمولاً در مرکباتی مانند لیمو یکجا جمع می‌شوند. پتاسیم، بور، کبالت، منیزیم، فلوئور، فسفر، گوگرد و کلسیم از جمله دیگر موادی است که در این محصول دیده می‌شود. این مواد معدنی می‌توانند از بروز کک و مک جلوگیری کنند.

مهم‌ترین مزیتی که استفاده از اسانس توت فرنگی برای پوست نسبت به سایر اسانس‌ها دارد؛ ماندگاری طولانی‌تر این محصول است. به طوری که تولید کنندگان می‌توانند آن را بیشتر نگهداری کنند. همانطور که می‌دانید اسیدهای چرب ضروری به خصوص امگا۳، عمر مفید پایینی دارند. اما این اسانس به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های زیاد دارای ماندگاری بیش از یک سال است. البته این تنها در صورتی است که با کارشناسان پیشگامان شیمی صحبت کرده و از شرایط درست نگهداری این محصول مطلع شوید.

از دیگر مزایای استفاده از اسانس توت فرنگی برای پوست می‌توان به خشک بودن این روغن اشاره کرد. به این معنی که این روغن به درستی و به راحتی جذب پوست می‌شود. این روغن حتی روی پوست‌های چرب نیز به خوبی جذب شده هیچ اثری روی پوست باقی نمی‌گذارد. همچنین این روغن یک مرطوب کننده عالی برای پوست‌های خشک و حساس است. دلیل آن نیز وجود امگا ۳ و ۶ فراوان در این محصول است.

از دیگر خواص اسانس توت فرنگی برای پوست

روغنی که از دانه‌های توت فرنگی گرفته می‌شود از تجزیه کلاژن انباشته شده در زیر پوست جلوگیری می‌کند. این روغن می‌تواند تولید کلاژن را افزایش داده و کیفیت آن را نیز بیشتر کند. به همین جهت یکی از بهترین انتخاب‌ها برای تولید کنندگانی است که محصولات ضدچروک تولید می‌کنند. این ماده خواصیت ارتجاعی پوست را بیشتر می‌کند و خطوط ریز را از بین می‌برد. بسیاری از روغن‌های لوازم مراقبت شخصی منافذ پوست را مسدود می‌کنند. از این رو باید در کنار یک گشاینده به کار گرفته شوند. اما اسانس توت فرنگی بدون اینکه منافذ را مسدود کند پوست را عمیقاً شاداب و مرطوب می‌کند. همچنین به ترمیم سد پوستی شما کمک کرده ویژگی محافظت پوست را تقویت می‌کند.

از سوی دیگر این روغن در درمان بسیاری از بیماری‌های پوستی رایج مانند آکنه، پسوریازیس، اگزما، ترک‌های پوستی، سلولیت، درماتیت و… مفید است. البته این بدان معنی نیست که می‌توان درمان‌های شیمیایی را رها کرد. بلکه به این معنی است که افرادی که از این بیماری‌ها رنج می‌برند؛ بهتر است از محصولاتی استفاده کنند که این مواد را درون خود دارد.

موارد استفاده از اسانس توت فرنگی

در ساخت محصولات مختلف بدن مانند:

  • لوسیون
  • صابون
  • عطر
  • روغن حمام و محصولات مراقبت از مو بسیار مفید است.

روغن توت فرنگی همچنین برای رایحه‌هایی که به شمع‌ها، بخور دادن، خوشبو کننده هوا و تمیز کردن می‌بخشد مصرف بسیار  دارد. یکی از موارد مورد علاقه استفاده از اسانس توت فرنگی در دستورالعمل‌های ترکیبی است که روغن‌های ماساژ را تشکیل می‌دهند. این امر به ویژه به دلیل سبکی اما غنی‌بودن روغن صادق است. چند قطره روغن معطر مورد علاقه خود را به روغن حامل مانند روغن بادام شیرین یا روغن هسته انگور اضافه کنید و به عنوان یک روغن ماساژ با طراوت برای تسکین عضلات خسته، دردناک و درخشان‌تر از روز استفاده کنید. روغن‌های معطر توت فرنگی موجود در هوا در خانه یا محل کار شما می‌تواند استفاده شود و محیطی آرامش‌بخش و راحت را برای کار یا بازی فراهم کند.

خرید اسانس توت فرنگی عمده کابوس بسیاری از تولید کنندگان محصولات خوراکی و آرایشی بهداشتی بود که به این محصول نیاز داشتند. اما این کابوس زمانی که پیشگامان شیمی این محصول را ارائه کرد تبدیل به یک رویای شیرین شد! چرا که این شرکت محصولات خود را با بهترین قیمت و بیشترین کیفیت ارائه می‌کند. از سوی دیگر با تماس با کارشناسان این شرکت می‌توانید از مشاوره رایگان خرید محصولات این توزیع کننده استفاده کنید.

منابع: mallama

برچسب:
جستجو در پیشگامان شیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست