روغن جوجوبا

حرید روغن جوجوبا

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

گیاه جوجوبا یک گیاه خشن و گیاه چند ساله است که در شمال امریکا رشد می‌کند. نه تنها در اقیانوس‌ها بلکه در  مناطق بیابانی که می‌توانند اکثر موجودات زنده را بکشد، رشد می‌کند. از این گیاه می‌توان روغنی شفابخش به نام روغن جوجوبا به دست آورد. روغن جوجوبا به اندازه کافی ملایم است که به عنوان یک روغن حامل برای مخلوط کردن با سایر روغن‌های ضروری استفاده می‌شود. بسیاری از مردم از روغن جوجوبا به عنوان ماده‌ای شفا بخش برای مراقبت از پوست خود استفاده می‌کنند. و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان یک درمان برای آکنه، پوست خشک و دیگر مشکلات پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همان‌طور که گفته شد، روغن‌جوجوبا از گیاه ججوبه می آید. این از مهره گیاه ججوبه استخراج می‌شود.

این روغن علمی به نام Simmondsia chinensis است. در دمای اتاق، عمر مفید روغن‌جوجوبا حدود دو سال است. روغن‌جوجوبا دارای عطر کمی است. این روغن شامل برخی از اسیدهای چرب قدرتمند، از جمله اسیدهای استئاریک و اسیدهای پالمیتیک است.

این گیاه بومی ساحلی کویری در کالیفرنیا، آریزونا و مکزیک و همچنین مناطق خاص آفریقا است. جالب است بدانید این گیاه در صحرای توریست هند، برای جلوگیری از بیابان‌زایی و مبارزه با آن استفاده می‌شود. 

این گیاه به ارتفاع حدود 3.3 تا 6.6 فوت می‌رسد، تاج گیاه جوجوبا متراکم و گسترده است و برگ‌های آن بیضی شکل هستند. برگ حدود 0.59 تا 1.18 اینچ عرض و 0.79 تا 1.57 اینچ طول دارد. گل‌های سبز زرد، گل‌های کوچک که هیچ گلبرگ ندارند، اما دارای پنج تا شش برگ گل‌دانی خاکستری، سبز، ضخیم و مومی هستند. 

zibakey.jojo-1-660x330

تاریخچه گیاه جوجوبا:

گیاه جوجوبا اولین‌بار توسط بومیان آمریکایی کشف شد که از خواص دارویی آن استفاده می‌کردند. مبلغ یسوعیون در بایا در اوایل قرن هجدهم در این گیاه قرار گرفت و یاد گرفت که دانه‌ها را با گرما نرم می‌کند و پس از آن روغن‌های استخراج را ایجاد می‌کند. آن‌ها از این روغن برای پوست، تغذیه مو و کمک به درمان تعدادی از بیماری‌های پوستی استفاده می‌کنند. این روغن نیز در تولید داروها در ایجاد ترکیبات دارویی استفاده می‌شود. این ترکیبات اغلب در محصولات ویژه و محصولات آرایشی استفاده می‌شود. برخی از محصولات مراقبت از پوست، مانند داروهای ضد آکنه، ممکن است حاوی این روغن باشند. گیاه جوجوبا دارای تاریخ غنی است و بسیاری از ویژگی‌های آن کاملا منحصر به فرد هستند. استفاده از داروی گیاه قرن‌هاست و بسیاری از این استفاده‌ها امروزه محبوب هستند.

ویژگی‌ها و کاربردهای روغن جوجوبا:

جوجوبا یک درختچه است که در مناطق خشک شمال مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده رشد می‌کند. روغن جوجوبا از دانه‌های گیاه جوجوبا تولید می‌شود و برای دارو استفاده می‌شود و به طور مستقیم به پوست برای آکنه، آفتاب سوختگی و دیگر بیماری‌های پوستی اعمال می‌شود. همچنین به صورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا میزان رشد مو در افرادی که تمایل دارند، افزایش یابد.

جوجوبا به عنوان یک عنصر در:

  • شامپو
  • رژ لب
  • لوازم آرایشی
  • پاک‌کننده‌ها
  • لوسیون بدن

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جوجوبا هنگامی که به پوست اعمال می‌شود، نرم‌کننده است، که پوست را آرام می‌کند و فولیکول‌های مو را از بین می‌برد. 

بر خلاف برخی از اسانس‌های دیگر، روغن جوزوبا نیازی به رقیق‌شدن ندارد و می‌تواند به طور مستقیم به پوست شما اعمال شود.

دیگر محصولات: روغن درخت چای

فروش روغن جوجوبا:

روغن جوجوبا به صورت گالن‌های ۲۰ لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن جوجوبا مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

#خرید_روغن_جوجوبا #فروش_روغن_جوجوبا #کاربرد_روغن_جوجوبا #آنالیز_روغن_جوجوبا #بازرگانی_روغن_جوجوبا #واردات_روغن_جوجوبا #تهیه_روغن_جوجوبا #نمایندگی_فروش_روغن_جوجوبا #خرید_عمده_روغن_جوجوبا #فروش_عمده_روغن_جوجوبا #مشخصات_روغن_جوجوبا

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید