روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج یکی از روغن های مغذی هست که دارای بسیاری از ویتامین های مفید هست

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

روغن سبوس برنج از پوسته سخت بیرونی (سبوس) برنج قهوه‌ای استخراج می‌شود. دارای طعمی ملایم و دمای جوش بالای 490 درجه فارنهایت است و این امر را برای کاربردهای درجه حرارت بسیار بالا مانند سرخ‌کردن زیاد مناسب می‌کند. همچنین روی سس سالاد، انواع سس و ماریناد به کار می‌رود. روغن سبوس برنج به صورت مکانیکی تصفیه‌شده و در نتیجه ویتامین‌ها و مواد مغذی مهم را حفظ می‌کند. این تعادل سالم چربی‌های اشباع‌نشده و اشباع‌شده را فراهم می‌کند و منبع فراوانی از گاما اوریزانول، یک آنتی‌اکسیدان طبیعی کلیدی است.

برای سرخ‌کردن روغن‌سبوس برنج نقطه‌جوش بالایی دارد. برخی ادعا می‌کنند تا دمای 254 درجه سانتی‌گراد یا 490 درجه فارنهایت (گرچه Centra Foods حداکثر 450 درجه فارنهایت را توصیه می‌کند)، و این باعث می‌شود آن را برای هم‌زدن سرخ‌کردن یا سرخ‌کردن عمیق استفاده کنید. این ماده می‌تواند کیفیت مغذی خود را حتی در دماهای بالا حفظ کند. همچنین مشاهده شده است که غذاهای پخته شده در دماهای بالا روغن کمتری جذب می‌کنند.

چربی روغن سبوس برنج:

بدون چربی ترانس روغن سبوس‌برنج به طور طبیعی فاقد چربی است و به سرعت جایگزین روغن‌های هیدروژنه حاوی چربی ترانس می‌شود. بسیاری از روغن‌های امروزی تا حدی هیدروژنه هستند (که FDA پس از سال 2018 ممنوع اعلام کرده است) و مصرف‌کنندگان به طور فعال به دنبال گزینه‌های دیگر هستند.

روغن‌سبوس برنج حاوی آنتی‌اکسیدان، حاوی یک ویتامین E، آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر ریز مغذی‌ها برای کمک به مبارزه با رادیکال‌های آزاد و مقابله با اثرات پیری است. این اجزای روغن سبوس برنج به آن ماندگاری فوق‌العاده‌ای نیز می‌بخشد.

همچنین یک منبع طبیعی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند

  • توکوفرول‌ها
  • توکوترینول‌ها
  • گاما اوریزانول
  • فیتواسترول‌ها
  • پلی‌فنول‌ها

و اسکوالن است.

مواد غذایی روغن کمتری جذب می‌کنند ویسکوزیته (ضخامت) روغن سبوس‌برنج بسیار سبک است. این بدان معنی است که غذاهای پخته‌شده با روغن سبوس برنج می‌توانند تا 20٪ روغن کمتری جذب کنند. جذب کمتر روغن منجر به کاهش کالری، بهتر و سبک‌تر شدن مواد غذایی و افزایش طعم و چاشنی می‌شود. جذب کمتر روغن نیز این روغن را اقتصادی‌تر می‌کند.

عکس روغن سبوس برنج

مزایا و کاربردهای روغن سبوس برنج:

روغن سبوس‌برنج  روغنی است که از سبوس یک تکه برنج ساخته می‌شود. سبوس یک پوسته بیرونی یا لایه‌ای است که هر هسته برنج را احاطه کرده است (مانند سیب‌زمینی توسط پوست آن احاطه شده است). روغن از این پوسته استخراج می‌شود. این روغن عطر و طعم ملایم دارد. به دلیل طعم سبک آن، در بسیاری از برنامه‌های مختلف آشپزی مورد مصرف است.   

روغن سالم قلب روغن برنج‌سبوس دارای مقادیر متعادل چربیهای اشباع نشده، غیر اشباع و اشباع شده است. همچنین یک روغن دوست‌دار قلب محسوب می‌شود که می‌تواند به بهبود کلسترول شما کمک کند. گارگی شارما، متخصص تغذیه و متخصص مدیریت وزن می‌گوید:

“سبوس‌برنج ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند زیرا حاوی مقدار مناسب اوریزانول است که یک آنتی‌اکسیدان است. این ماده به کاهش جذب کلسترول و افزایش کلسترول کمک می‌کند.”

انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) روغن سبوس‌برنج را به عنوان بهترین گزینه برای بهبود سطح کلسترول سرم توصیه می‌کنند.

به دلیل داشتن پروفایل اسیدهای چرب متعادل (ایده‌آل‌ترین نسبت اسیدهای چرب اشباع، اشباع‌نشده و غیر اشباع‌شده)، ظرفیت آنتی‌اکسیدان و توانایی کلسترول خون بسیار محبوب است. موم سبوس برنج که فرعی محصول ثانویه است و به عنوان مخزن حل شده از RBO به دست می‌آید، به عنوان جایگزینی برای موم کارناوبا در لوازم آرایشی، شیرینی‌پزی، واکس‌های کفش و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین می‌تواند به عنوان منبع اسیدهای چرب و الکل چرب مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر محصولات: سدیم لوریل سارکوزینات

فروش روغن سبوس برنج:

روغن سبوس برنج به صورت گالن‌های 20 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن سبوس برنج و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید