روغن خراطین

فروش روغن خراطین

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

101 محصول روغن خراطین توسط تأمین‌کنندگان برای فروش در سایت Alibaba.com ارائه شده است.

17 تأمین‌کننده وجود دارد که روغن خراطین را در Alibaba.com به فروش می‌رسانند، که عمدتاً در آسیا واقع شده‌اند.

کشورهای برتر تأمین‌کننده چین و ویتنام هستند که درصد تولید روغن خراطین در این کشورها به ترتیب 76٪ و 23٪ است.

فرآورده‌های روغن خراطین بیشتر در استرالیا، ایالات متحده و تایلند مشهور و محبوب هستند.

مقدمه:

پوست، بزرگ‌ترین عضو بدن است و به عنوان اولین سطح دفاعی که میزبان را از محیط خارجی محافظت می کند عمل می‌کند.

پوست نقش اساسی در نگه‌داری از هموستاز دارد.

زخم‌ها در را برای ورود مواد و ارگانیسم‌های خارجی به بدن باز می‌کنند.

از بین‌رفتن یکپارچگی پوست در نواحی وسیع می‌تواند منجر به ناتوانی یا حتی عواقب تهدید آمیز برای زندگی شود.

اهمیت سلامت پوست:

بهبود زخم‌های پوستی یک فرآیند بیولوژیکی پویا و پیچیده است که شامل موارد زیر است:

  • هموستاز
  • التهاب
  • گرانول‌سازی
  • تکثیر
  • تولید ماتریکس
  • بازسازی

روند کند بهبود زخم‌های پوستی نشان‌دهنده مشکل جدی برای سلامتی است که غالباً با هزینه‌های بالا و درمان‌های ناکارآمد همراه است.

در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی صورت گرفته است تا عناصر فعال طبیعی که قادر به بهبودی زخم‌های پوستی و سایر بیماری‌ها هستند را بیابند.

ضرورت وجود کرم‌های خاکی:

چارلز داروین اولین دانشمندی بود که با استناد به اینکه هر موجود زنده روی زمین یک‌بار از دستگاه گوارش یک کرم خاکی می‌گذرد ضرورت وجود کرم‌های خاکی را تشخیص داد.

آن‌ها یکی از خالص‌ترین موجودات روی کره زمین هستند و محصولات جدید پوستی می‌گویند که آن‌ها در واقع به روشی کاملاً عجیب و غریب مفید هستند.

آن‌ها به طور جدی برای پوست شگفتی می‌آفرینند.

گیاهان در خاک حاوی کرم خاکی سالم بهتر رشد می‌کنند.

این کرم‌ها مواد مغذی را تجزیه می‌کنند بنابراین به راحتی توسط ریشه‌ها قابل جذب هستند.

بنابراین ممکن است تعجب‌آور نباشد که کرم‌های خاکی باعث بهبود سلامت پوست نیز می‌شوند.

کشاورزان ارگانیک، که اغلب در زمین‌های خود جمعیت کرم‌های فراوانی دارند (برخلاف کشاورزان معمولی که از سموم دفع آفات و کودهایی استفاده می‌کنند که کرم‌ها را از بین می‌برند) پس از قرار گرفتن در معرض “چای کرم” تولید شده توسط اختلاط ورمی کمپوست با آب، از تسکین مشکلات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما برخوردار شده‌اند.

محصولات پوستی:

کرم ضد چین و چروک محصولی جدید است که ادعا می‌کند دارای خاصیت “ضد پیری” برای پوست می‌باشد.

برای اعمال این خاصیت از طریق ترکیب اختصاصی خود که از ورمی کمپوست است، استفاده می‌کند.

علاوه بر این از ورمی کمپوست برای سایر محصولات شامل دوزهای بالای طبیعی از پپتیدهای مسی، هیومیت، اکسین‌ها، کینتین‌ها و سیتوکینین‌ها استفاده می‌شود، که به صورت طبیعی باعث تحریک رشد سلول‌های سالم، تولید کلاژن، محکم‌کردن پوست، آب‌رسانی و جذب مواد مغذی می‌گردد، همه این‌ها در حالی است که رادیکال‌های آزاد با این ویژگی‌ها می‌جنگند.

نحوه تهیه:

کمپوست‌ها استریل‌شده و عصاره‌گیری می‌شوند.

به علاوه، آن‌ها با یک پایه آلی طبیعی معطر مانند کره انبه، شی‌باتر و کره کاکائو مخلوط می‌شوند.

مکانیسم اثر:

وین پری، رئیس توسعه محصولات GSC، تولید کننده کرم ضدچین و چروک گفته است که:

“این کرم بلافاصله پوست را سفت‌تر، نرم‌تر و بسیار کشسان‌تر می‌کند. مشتریان همچنین از تسکین پسوریازیس و علائم اگزما با مصرف این محصول خبر داده‌اند.”

لوازم آرایشی حاوی پروتئین فعال کرم خاکی با توجه به تفاوت مواد کمکی انتخابی، می‌تواند به لوسیون‌های تسکین‌دهنده، از بین‌برنده چین و چروک، اسانس‌ها، کرم صورت و ماسک‌ها تبدیل شود.

مواد آرایشی حاوی پروتئین فعال کرم خاکی، عملکردهای نرم و صاف‌کنندگی پوست، مرطوب‌کردن پوست و به تأخیر انداختن سالخوردگی را دارد و می‌تواند به عنوان یک محصول مراقبت از پوست مورد استفاده قرار گیرد تا مستقیماً روی پوست اعمال شود.

در کنار توسعه پایدار صنعت آرایشی پزشکی، استراتژی تحقیق و توسعه به محصولاتی از نوع پزشکی تبدیل خواهد شد.

در حال حاضر جراحی‌های زیبایی شامل میکرودرم ابریژن و تتو، پرستاری سرئوتوکسینی و لیزر بهبود دهنده پوست و… می‌باشد.

این روش‌ها می‌توانند سطح خشن پوست، پلاک‌های پوستی وابسته به پیری و چروک‌های ریز را از بین ببرند.

اما اکثر مصرف‌کنندگان بیشتر به استفاده از لوازم آرایشی مانند کرم‌ها، امولسیون‌ها، ژل‌ها، روغن‌ها و چربی‌ها و نوارهای مخصوص صورت برای زیباسازی پوست، تمایل دارند.

منشا تولید روغن خراطین:

نوعی Lumbricus که از آن در این زمینه استفاده می‌شود Eisenia foetida است.

این گونه متعلق به خانواده Lumbricidae است.

پتانسیل بسیار بالای پرورش Eisenia foetida، سازگاری بالا و مناسب برای کشت مصنوعی است.

ماده دارویی موجود در بدن آن بسیار فراوان است، بنابراین تهیه مواد اولیه‌ی بالینی به طور عمده با Eisenia foetida انجام می‌شود.

روغن خراطین، روغنی کاملاً طبیعی و فاقد هرگونه مواد شیمیایی می‌باشد که از این کرم گرفته می‌شود. منشأ اصلی این کرم در هندوستان و پاکستان می‌باشد.

شهرت اصلی این کرم به خاطر توانایی در بازسازی و ترمیم پوست و بافت‌هایی از بدن خود می‌باشد که مورد آسیب واقع‌شده است.

محتویات روغن خراطین:

روغن خراطین اصل سرشار از مواد مغذی شامل: آلانتوئین، پروتئین، کلاژن امگا 3، امگا 6، امگا 9 و ویتامین E می‌باشد.

این مواد مغذی، پایه اصلی در ساخت کرم‌های ترمیم‌کننده و جوان‌کننده پوست می‌باشند.

آلانتوئین موجود در روغن خراطین یک ماده محرک برای تسریع گردش خون (تا دو برابر بیشتر) می‌باشد که باعث افزایش حجم عضوی خواهد شد که این ماده بر روی آن قرار گرفته و ماساژ داده شده است.

افزایش سرعت گردش خون در عضو باعث می‌شود ماده غذایی و اکسیژن بیشتری به سلول‌ها رسیده، سلول‌های آسیب‌دیده ترمیم شوند و سلول‌های جدید نیز به وجود آیند.

تولد سلول‌های جدید در عضو برابر است با به وجود آمدن یک بافت جدید که در نهایت به بزرگ‌شدن عضو مورد نظر می‌انجامد.

روغن خراطین، روغن زالو نیست! روغن زالو از کرم زالو و روغن خراطین از کرم فوق‌الذکر روغن‌گیری می‌شود.
کرم Eisenia foetida عملکرد حجم‌دهندگی را همانند روغن زالو و حلزون (و به مراتب بهتر از آن‌ها) انجام می‌دهد.

طی تحقیقات به عمل آمده بیش از ۳۱ نوع اسید آمینه شناخته شده است که ۱۸ نوع آن در بدن کرم خراطین وجود دارد.

طب سنتی برای افزایش حجم اندام‌های بدن استفاده از روغن خراطین اصل یا روغن زالو (Leech oil) را پیشنهاد می‌دهد.

 کاربردهای روغن خراطین:

  1. افزایش‌دهنده طول و قطر اندام بدن و نقاط دارای ضعف
  2. از بین‌برنده چین و چروک صورت
  3. از بین‌برنده رد جوش و اسکارهای به جا مانده روی صورت
  4. حجم‌دهنده لب و گونه ( لب و گونه سریع‌ترین واکنش را به روغن خراطین نشان می‌دهند)
  5. افزایش گردش خون در موضع استفاده شده
  6. حجم‌دهنده فوق‌العاده موثر برای آلت تناسلی اقایان (بزرگ‌کننده آلت تناسلی)
  7. چاق‌کننده و حجیم‌کننده صورت
  8. از بین‌برنده گودی زیر چشم
  9. از بین‌برنده خطوط پنجه کلاغی (اطراف چشم)
  10. از بین‌برنده خط خنده
  11.  فرم‌دهی و شکل‌دهی به بافت‌های افتاده صورت
  12. تاثیر مطلوب روغن خراطین برای لک صورت
  13. سفت‌کننده و فرم‌دهنده سینه و باسن خانم‌ها
  14. حجم‌دادن موضعی به عضلات ورزش‌کاران
  15. کمک به تقویت و رشد موها
  16. افزایش‌دهنده جریان خون در رگ‌ها

اکثر مصرف‌کنندگان روغن خراطین، آن را برای افزایش طول و سایز آلت تناسلی، همچنین بزرگ و سفت‌شدن سینه و باسن و از بین‌بردن چین و چروک استفاده می‌کنند.

نحوه نگه‌داری:

روغن خراطین به سرما و گرما حساس است و باید در دمای متعادل 15 الی 30 درجه سانتی گراد نگه‌داری شود.

نکته:

برای مشاهده نتیجه مورد نظر باید از این روغن در دراز مدت استفاده نمود.

ماساژ دادن ناحیه مورد نظر پس از استعمال روغن الزامی است.

سایر مطالب: کاربردهای پرکلرواتیلن

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره تماس بگیرید