فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون لوسیون روشن کننده پوست

فرمولاسیون لوسیون روشن کننده پوست + فرمول لوسیون روشن کننده پوست

درصد وزنیمواد تشکیل‌دهنده

فاز A

81.08%آب

فاز B

0.1%ادتا 2 سدیم

فاز C

2.0%گلیسرین + آب + عصاره گل نرگس
2.0%گلیسرین + آب + عصاره دانه برفی
1.0%فنوکسی اتانول + اتیل هگزیل گلیسرین
0.15%پتاسیم سوربات

فاز D

2.37%پلی اکریلات 13 + پلی ایزوبوتن + پلی سوربات 20 (توئین 20)

فاز E

3.0%ستیل اتیل هگزانوات
5.0%دی متیل ایزوسورباید
3.0%اسکوالان + روغن دانه جینسینگ + عصاره گوجه‌فرنگی
0.3%اسانس (پرفیوم)

روش تولید روشن‌کننده پوست

A را به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. B را به A اضافه کنید و کامل حل کنید و به ترتیب AB را به C اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که هر ماده اولیه قبل از افزودن ماده بعدی حل شده است.

D را در ظرف مخصوص خود مخلوط کنید.

 D را به آرامی با مخلوط کردن در دور متوسط به ABC اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً پراکنده شود و مخلوطی همگن و بدون توده ایجاد شود.

هنگام مخلوط کردن به ترتیب ذکر شده موار فاز E را اضافه کنید. مخلوط کردن را تا یکدست شدن مواد ادامه دهید.

خرید پلی سوربات 20
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت پلی سوربات 20 با ما تماس بگیرید.

مواد تشکیل‌دهنده روشن کننده پوست

پلی سوربات 20 (توئین 20)

در شکل اصلی آن، پلی سوربات یک سوربیتول بی ضرر است که یک الکل قندی است. با این حال، برای استفاده در محصولات مراقبت شخصی، با اکسید اتیلن درمان می‌شود. بنابراین، نام “polysorbate 20” است زیرا با 20 قسمت اکسید اتیلن تصفیه می‌شود.

در نتیجه ماده‌ای است که به عنوان امولسیون‌کننده در کرم‌های آرایشی، لوسیون‌ها، دئودورانت کرم، روغن کودک، لوسیون آفتاب و غیره استفاده می‌شود. این ماده برای کمک به مخلوط روغن و آب استفاده می‌شود.

پلی سوربات 20 می‌تواند به عنوان اصلاح‌کننده ویسکوزیته، ماده مرطوب‌کننده و به عنوان عامل امولسیون‌کننده استفاده شود. این ماده شیمیایی نهایی است که به دلیل تحریک بسیار کم چشم، برای ترکیب روغن عطر و مواد آرایشی پایه آب مانند شامپوی کودک، فونداسیون، اسپری بدن، لوسیون، کرم‌های صورت، ریمل، رژ لب، محصولات ضد آفتاب و مراقبت از پوست کودک مورد نیاز است.

حل‌کننده پلی سوربات به عنوان چسب عمل می‌کند و مواد معطر و عطر را سالم نگه می‌دارد. این خاصیت به مواد آرایشی ظاهری شفاف می‌بخشد. این بدان معنی است که روغن، عطر و محلول را در مقادیر مساوی مخلوط کنید. آن‌ها را مخلوط کرده و این دوغاب را به محصول آرایشی و بهداشتی خود اضافه کنید تا ظاهر شفاف خود را حفظ کند.

محصولات حاوی نگهدارنده فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول

تولیدکنندگان بیشتر و بیشتر تبلیغ می‌کنند که محصولات زیبایی آن‌ها بدون پارابن است – احتمالاً این عبارت را در بسته‌بندی داروخانه مشاهده کرده‌اید. چیزی که شاید متوجه آن نشوید این است که بسیاری از این محصولات، از جمله مارک‌های طبیعی و ارگانیک، از یک نگهدارنده جایگزین به نام فنوکسی اتانول استفاده می‌کنند.

فنوکسی اتانول یک ماده نگهدارنده مصنوعی است که با استفاده از یک فرآیند پیچیده که در آن فنل با اکسید اتیلن تصفیه می‌شود، تولید می‌شود.

فنل یک ماده جامد متبلور و اسیدی ملایم است که می‌توان آن را از منابع طبیعی یا شیمیایی بدست آورد. اکسید اتیلن که به آن اسید کربولیک نیز می‌گویند، یک گاز یا مایع بی‌رنگ است که سرطان‌زا محسوب می‌شود. بعضي ادعا می‌کنند كه اين دو ماده شيميايي هنگام توليد با هم تركيب شده و يك ماده نگهدارنده مصنوعي غير سمي ايجاد مي‌كنند.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه روشن کننده پوست با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید