تگزاپون

تگزاپون

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

فروش تگزاپون

تگزاپون یک سدیم لوریل اتر سدیم بسیار غلیظ است که از الکل‌های چرب طبیعی گرفته شده است. به دلیل خاصیت بالای شستشوی ماده فعال مخصوصاً برای محصولات نهایی بسیار غلیظ یا در صورت نیاز به مواد اولیه با محتوای آب کمتر مناسب است.

هنگامی که تگزاپون با آب رقیق می‌شود، ساختارهای ژلی را نشان می‌دهد که نمونه‌ای از سولفات‌های اتر هستند. استفاده از تگزاپون به دلیل خاصیت پاک‌کنندگی و تمیز کنندگی، از آن برای تولید مواد شوینده مایع ظرفشویی و همچنین شوینده‌های مایع سبک استفاده می‌شود.

فروش تگزاپون
فروش تگزاپون N70

به دلیل ویژگی کف خوب تگزاپون N70 / SLES و سفت شدن آسان آن با نمک، این محصول همچنین به عنوان یک سورفکتانت اساسی برای مواد تمیز کننده لوازم آرایشی مانند شامپوها، ژل‌های دوش و حمام‌های فومی مناسب است. به غیر از سدیم لوریل سولفات (SLES)، سدیم لوریل سولفات نیز به طور گسترده‌ای به عنوان سورفاکتانت در تولید محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

معرفی تگزاپون

این ماده با نام علمی سدیم لوریل اتر سولفات، با فرمول شیمیایی NaC12H25SO4، نوعی خمیر زرد مایل به سفید یا ضخیم نیمه روشن با بویی تقریباً ملایم می‌باشد. تگزاپون به آسانی و با هر نسبتی در آب قابلیت انحلال دارد و در مقایسه با آب سخت پایداری نسبتا بالایی دارد. سدیم لوریل اتر سولفات نوعی سورفکتانت آنیونی بوده و از رایج ترین ترکیبات شیمیایی موجود در جهان است.

این ماده به عنوان عامل فوم ساز، عامل تمیز کننده و امولسیون کننده سورفکتانت‌ها کاربرد بسیاری دارد.

تگزاپون به دو شکل N70 و صدفی موجود است. تگزاپون صدفی نسبت به N70 خلوص کمتری دارد و در تولید مواد شوینده صدفی و مات مانند شامپوها استفاده می شوند. تگزاپون N70 یک خمیر با ویسکوزیته بالا است که در تولید مواد شوینده شفاف استفاده می شود. حاوی مقدار کمی نمک است که در صورت رقیق شدن در آب در غلظتهای طبیعی ویسکوزیته کمی نشان می دهد و هنگامی که کلرید سدیم و سورفکتانت آلکانولامید به آن اضافه شوند ، ویسکوزیته آن تنظیم می شود.

نرمی تگزاپون هنگام مخلوط شدن با بتائین بیشتر از نرم بودن هر یک است.

خواص شیمیایی و فیزیکی تگزاپون (SLES)

خواص شیمیایی و فیزیکی تگزاپون (SLES)

موارد استفاده تگزاپون

این ماده به عنوان یک شوینده معمول در بیشتر محصولات بهداشتی بدن و سر استفاده می‌شود. خاصیت کف‌کننده خوبی دارد، خاصیت کف‌زایی خوبی دارد اما کف آن سبک و خامه‌ای نیست و در مجاورت چربی از بین می‌رود و به راحتی در آب سخت و معمولی با کف زیاد حل می‌شود و با سایر مواد افزودنی سازگار است.

با استفاده از این ماده می‌توان به راحتی و بدون نیاز به حرارت دادن و هم زدن با سرعت زیاد با افزودن سایر موارد بسته به فرمول به نتیجه مطلوب رسید. این خاصیت تحریک‌کننده پوست دارد و به ساختار دو لایه چربی پوست آسیب می‌رساند و تبخیر ظریف پوست و خشکی آن را افزایش می‌دهد. بنابراین، اگر با سایر سورفکتانت‌های آنیونی، آمفوتریک و غیر یونی ترکیب شود، کیفیت و مقدار کف و شستشو در سطح مطلوب فراهم می‌شود.

همچنین در صورت نیاز می‌توان آن را با تری اتانول مین رقیق کرد. این ماده در بیشتر شوینده‌های تجاری مانند مایع ظرفشویی و تمیزکننده‌های صنعتی (تمیز کننده کف، مایع کارواش، پاک‌کننده روغن) و در بیش از 90٪ مواد بهداشتی و پاک‌کننده مانند خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون به عنوان کف و استفاده می‌شود. مایع پاک‌کننده و یکی از مواد اولیه لوازم آرایشی است.

این ماده در مواد شیمیایی پزشکی، ضد میکروبی و کشاورزی استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای خاص این ماده استفاده از آن در کاتالیزورها، جاذب‌ها، مبدل‌های آنیونی، تثبیت‌کننده‌ها و پرکننده‌های پلیمری است.

کاربرد اصلی سورفاکتانت‌ها در شامپوها انتقال خاصیت پاک‌کنندگی شامپو از طریق فرآیند شستشو است. طیف گسترده‌ای از این سورفکتانت‌ها وجود دارد، اما به طور عمده سورفکتانت‌های آنیونی برای این نوع کاربردها استفاده می‌شوند. به دلیل خاصیت تحریک کمتر و خاصیت کف کنندگی نمک‌های آمونیوم، بسیاری از تولیدکنندگان دوز این محصول را به عنوان سورفکتانت در محصولات تمیز کننده افزایش می‌دهند.

این ماده همچنین در صنعت چاپ و رنگ‌رزی، صنایع نفت و چرم به عنوان روان‌کننده، ماده رنگ‌رزی، پاک‌کننده، ماده کف‌کننده و چربی‌زدایی استفاده می‌شود.

کاربرد های تگزاپون

مشخصات تگزاپون

فرمول شیمیایی: NaC12H25SO4

حداقل pH (محلول آبی 1٪): 8.5 – 10.5

سولفات سدیم٪: 1.5

حداکثر کلرید سدیم٪: 0.5

حداکثر رطوبت: 3.0

حداکثر شکل ظاهری: خمیر روان، شفاف به زرد

مقدار pH: 7-9

نقطه جوش: 206 درجه سانتی‌گراد

تراکم: 1.0 گرم در سانتی‌متر مربع

جرم مولی: 288.38 گرم مول-1

تولید و نگهداری تگزاپون

با اکسیداسیون یک الکل چرب مانند روغن نارگیل تولید می‌شود. در نتیجه، به نیمه استر اسید سولفوریک تبدیل شده و با تبدیل آن به نمک سدیم خنثی می‌شود.

زمان نگهداری: در شرایط عادی تا یک سال قابل نگهداری است.

قیمت تگزاپون

بازار تگزاپون

تمایل مردم جهان به تمیزی در سراسر جهان احتمالاً تقاضای بازار سولفات لوریل اتر سولفات یا SLES را در سال‌های اخیر افزایش می‌دهد. درخواست جهانی برای مواد شوینده لباسشویی در سال 2015 حدود 30 میلیون تن بود و در سال‌های آینده با بیش از 5٪ CAGR سرعت می‌گیرد.

پیش‌بینی می‌شود اندازه بازار SLES تا سال 2024 از 1.7 میلیارد دلار بیشتر شود. افزایش تقاضا برای محصولات مراقبت شخصی در سراسر جهان، به ویژه در کشورهای در حال توسعه دلیل این امر است که سبب تقویت بازار جهانی تگزاپون می‌شوند.

افزایش میزان آلودگی و نگرانی در مورد مراقبت شخصی، تمیزی و سلامتی تأثیر مثبتی در بازار جهانی مراقبت شخصی دارد که در سال 2015 بیش از 500 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است و در سال‌های آینده نرخ رشد مناسبی خواهد داشت.

علاوه بر این، توسعه کشورها و تجاری کردن محصولات مراقبت شخصی برای پاسخگویی به خواسته‌های خاص مشتری، بازار جهانی SLES را در طلسم پیش‌بینی تقویت می‌کند.

اثرات سلامتی

به عنوان اثرات بهداشتی این محصول می توان گفت که سدیم لوریل اتر سولفات یا تگزاپون به عنوان محرک پوست، چشم و ریه محسوب می‌شود و همچنین می تواند شامل مواد سرطان‌زا مانند 1،4-دیوکسان در بین مراحل تولید باشد. سایر محصولات جانبی مضر فرآیند تولید ممکن است شامل اکسید اتیلن باشد که به عنوان مواد سرطان‌زا در محیط محاسبه می‌شود.

خرید تگزاپون

یک سورفکتانت آنیونی است که به طور گسترده‌ای در محصولات شستشو به عنوان سورفاکتانت اولیه استفاده می‌شود. علاوه بر خاصیت پاک‌کنندگی عالی (به عنوان پاک‌کننده نیز نامیده می‌شود)، از امولسیون و کف‌پذیری عالی نیز برخوردار است. این جز اصلی محصولات شستشو است. با تمام مواد فعال‌کننده سطح به جز کاتیونی سازگار است. در 30٪ و 70٪ غلظت فعال موجود است. برای صادرات، غلظت 70٪ فعال بیشترین ترجیح را دارد.

قیمت تگزاپون

سدیم لوریل اتر سولفات با توجه به سفارش مشتری / درخواست مشتری در درام پلاستیکی 130 و 150 کیلوگرمی و فله امکان‌پذیر است. قیمت‌های عرضه شده توسط این شرکت همواره کمترین بوده و این را با استعلام قیمت از سایر شرکت‌ها مقایسه نمایید.

منابع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 10 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید