دارویی و پزشکی

پارا آمینوبنزوئیک اسید

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید

پیشگامان شیمی به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان مواد اولیه دارویی با چندین دهه تجربه، ماده اولیه دارویی پارا آمینوبنزوئیک اسید را با بالاترین و خالص‌ترین کیفیت برای چندین کاربرد در محصولات دارویی وارد می‌کند.

پارا آمینوبنزوئیک اسید چیست و کجا یافت می‌شود؟

پابا (4-آمینوبنزوئیک اسید) همانطور که بیشتر شناخته می‌شود، یک ماده شیمیایی است که در ویتامین اسید فولیک و همچنین در چندین ماده غذایی از جمله غلات، تخم مرغ، شیر، ملاس، کبد و کلیه یافت می‌شود.

خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید
خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید

پارا آمینوبنزوئیک اسید همچنین برای استفاده در ضد آفتاب و مواد بی حس کننده موضعی بصورت صنعتی تهیه می‌شود. مشخص شد که پارا آمینوبنزوئیک اسید دارای خاصیت جذب UVB است و در سال 1943 ثبت اختراع شد و به عنوان اولین ماده مؤثره مورد استفاده در محصولات ضد آفتاب قرار گرفت.

اگرچه پارا آمینوبنزوئیک اسید و استرهای اسید آمینوبنزوئیک آن (گلیسیریل PABA، پدیماتین O و روکسادیمات) همگی از عوامل ضد آفتاب مؤثر هستند، اما آنها عوامل حساسیت‌زا قوی نیز هستند و می‌توانند باعث درماتیت تماسی آلرژیک شوند.

همچنین، در اوایل دهه 1980، مطالعات حیوانی با PABA نشان داد که احتمال افزایش آسیب UV سلول وجود دارد. به همین دلایل اکنون PABA به ندرت در محصولات ضد آفتاب استفاده می‌شود.

PABA پایه شیمیایی گروهی از عوامل بی حسی موضعی است. اینها شامل بوتاتامید، بنزوکائین، پروکائین، تتراکائین، پروپوکسیائین و بوتاکائین است. واکنش‌های درماتیت تماسی آلرژیک ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که از این عوامل در افراد حساس به PABA استفاده شود. بنزوکائین بدنام ترین ماده حساس‌کننده است.

خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید
خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید

موارد استفاه دارویی از پاراآمینو بنزوئیک اسید

پارا آمینوبنزوئیک اسید (PABA) – ویتامین H1 از گروه B و یک فاکتور کمکی برای تولید اسید فولیک در باکتری‌ها از سال 1979 به عنوان یک ضد جهش طبیعی منحصر به فرد محلول در آب، مورد توجه اساسی و عملی قرار گرفته است.

پارا آمینوبنزوئیک اسید (PABA) ترکیبی است که یک ماده مغذی ضروری برای میکروارگانیسم‌ها و برخی حیوانات است، اما اثبات نشده است که برای افراد ضروری است.

برخی PABA را عضوی از ویتامین B کمپلکس می‌دانند، اگرچه عملکرد آن بسیار متفاوت از سایر ویتامین‌های گروه B است.

این مکمل در رابطه با شرایط بهداشتی زیر استفاده شده است:

درماتیت هرپتیفرمیس

گزارش شده است که PABA در مقادیر زیاد ضایعات پوستی DH را در یک آزمایش مقدماتی کاهش یا از بین می‌برد.

گزارش شده است که پارا آمینوبنزوئیک اسید (PABA) به مقدار زیاد (9-24 گرم در روز) برای کاهش یا از بین بردن ضایعات پوستی DH در یک آزمایش مقدماتی و بالینی گزارش شده است. با ادامه مصرف، افراد مبتلا به DH تا 30 ماه بدون علائم باقی ماندند. از آنجا که مصرف مکمل با چنین مقادیر زیادی PABA احتمال ایجاد عوارض جانبی را دارد، این مقادیر باید فقط با نظارت پزشکی استفاده شود.

ناباروری زنان

برخی از زنان پس از مصرف مکمل پارا آمینوبنزوئیک اسید توانایی بارداری را بدست آورده‌اند که اعتقاد بر این است که توانایی استروژن را در تسهیل باروری افزایش می‌دهد.

برخی از زنان نابارور که قبلاً نابارور بوده اند، پس از مصرف مکمل PABA (پارا آمینوبنزوئیک اسید)، 100 میلی گرم چهار بار در روز، باردار شده‌اند. اعتقاد بر این است که PABA توانایی استروژن را برای تسهیل باروری افزایش می‌دهد.

ویتیلیگو

PABA، ترکیبی که معمولاً در ویتامین های B کمپلکس یافت می‌شود، باعث تغییر رنگ پوست آسیب دیده از ویتیلیگو می‌شود.

گزارش اولیه استفاده از PABA (پارا آمینوبنزوئیک اسید) – ترکیبی را که معمولاً در ویتامین های B کمپلکس یافت می‌شود – برای ویتیلیگو توصیف می‌کند.

استفاده مداوم از 100 میلی گرم PABA سه یا چهار بار در روز، همراه با نوع تزریقی PABA و انواع هورمون های متناسب با نیازهای فردی، در بسیاری از موارد باعث تغییر رنگ مناطق تحت تأثیر ویتیلیگو می‌شود.

خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید
خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید

مصارف تجاری و صنعتی

پارا آمینوبنزوئیک اسید عمدتا در بخش زیست پزشکی استفاده می‌کند. سایر کاربردها شامل تبدیل آن به رنگ های خاص آزو و عوامل پیوند عرضی است.

پارا آمینوبنزوئیک اسید همچنین به عنوان سموم قابل تجزیه شیمیایی استفاده می‌شود، اگرچه به دلیل تکامل انواع جدید سموم زیستی در حال حاضر استفاده از آن محدود شده است.

در گذشته از پارا آمینوبنزوئیک اسید به عنوان فیلتر UV به طور گسترده در کرم های ضد آفتاب استفاده می‌شد. این یک جاذب UVB است، به این معنی که می‌تواند طول موج های بین 290 تا 320 نانومتر را جذب کند. در حالی که هنوز اجازه عبور طول موج UVA بین 320-400 نانومتر را می‌دهد و رنگ برنز ایجاد می‌کند.

پارا آمینوبنزوئیک اسید که در سال 1943 به ثبت رسید، یکی از اولین مواد موثری بود که در ضد آفتاب استفاده شد. اولین مطالعات in vivo روی موش ها نشان داد که پارا آمینوبنزوئیک اسید آسیب UV را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، نشان داده شد که از تومورهای پوستی جوندگان محافظت می‌کند. مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی در اوایل دهه 1980 نشان داد که پارا آمینوبنزوئیک اسید ممکن است خطر آسیب UV سلولی را افزایش دهد. بر اساس این مطالعات، و همچنین مشکلات مربوط به آلرژی و تغییر رنگ پوست، پارا آمینوبنزوئیک اسید به عنوان یک ضد آفتاب از لیست مورد توجه شد.

با این حال، مشتقات پارا آمینوبنزوئیک اسید نامحلول در آب مانند پادیمات او در حال حاضر در برخی از محصولات آرایشی از جمله ریمل، کانسیلر و رژ لب های مات استفاده می‌شود.

از سال 2008، پیشرفت ضدآفتاب جدید متمرکز بر ایجاد طیف گسترده ای از مواد فعال است که از تمام طول موج ها، از جمله UVA، محافظت مداوم داشته باشد. محققان در حال بررسی نانوساختارهای ترکیبی PABA – TiO2 هستند که از روش سنتز آبی درجا با PABA و TiO2 حاصل می‌شوند.

عوارض جانبی مصرف پارا آمینو بنزوئیک اسید

اختلال غدد درون ریز:

مطالعات انجام شده روی موش‌ها و نمونه‌های بافت تیروئید نشان می‌دهد که PABA ممکن است فعالیت تیروئید را مختل کند. در مطالعه‌ای که بر روی نمونه های بافت تیروئید انجام شد، محققان دریافتند که PABA باعث مهار تیروکسین می‌شود،هورمون اصلی ترشح شده توسط غده تیروئید که متابولیسم را تنظیم می‌کند.

کاهش سطح تیروکسین ممکن است منجر به کم کاری تیروئید شود که شامل علائمی مانند خستگی، افزایش وزن و ضعف عضلانی است.

پادیمات او، مشتق PABA دارای خاصیت ضعیف ضد استروژنی است (به معنی سرکوب مسیرهای استروژن). یکی دیگر از مشتقات PABA، Et-PABA، فعالیت استروژنی و آندروژنی را مختل می‌کند.

حساسیت:

اشعه ماورا بنفش به احتمال زیاد در حضور PABA به DNA آسیب می‌رساند و آسیب DNA به پوست خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد. این مطالعات نگرانی‌های جدی در مورد پتانسیل PABA را ایجاد می‌کند. برای حساس شدن پوست به اشعه اگرچه مطالعات انسانی برای تأیید این یافته ها لازم است. در صورت عدم انجام چنین مطالعاتی، ممکن است احتیاط لازم باشد.

تجمع زیستی:

پادیمات او در چربی ها حل می‌شود (لیپوفیلی است) که از ویژگی های مشترک مواد شیمیایی است که در محیط و زنجیره غذایی تجمع زیستی می‌کنند. جای تعجب نیست که به نظر می‌رسد پادیمات او در ماهی جمع می‌شود.

مقررات:

هم در کانادا و هم در اتحادیه اروپا استفاده از پارا آمینو بنزوئیک اسید ممنوع یا ناامن است. FDA ایالات متحده میزان PABA را حداکثر در غلظت 15٪ تنظیم می‌کند، در حالی که پادیمات او حداکثر در غلظت 8٪ تنظیم می‌شود.

چگونه میتوان از قرار گرفتن در مغرض پارا آمینو بنزوئیک اسید اجتناب کنیم:

برچسب ها را بخوانید و از محصولات ضد آفتاب حاوی PABA، پادیمات او و سایر مشتقات PABA خودداری کنید.

خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید
خرید پارا آمینوبنزوئیک اسید

واکنش آلرژی به PABA چیست؟

حساسیت PABA درماتیت تماسی آلرژیک و همچنین درماتیت تماسی فتوکانتاک ایجاد می‌کند. در افراد آلرژیک PABA، کرم های ضد آفتاب حاوی PABA یا استرهای آن می‌توانند باعث احساس سوزش شوند، به خصوص اگر این محصول دارای الکل باشد.

با این حال، سوزش نیز ممکن است گاهی اوقات به عنوان یک واکنش تحریک کننده در افراد با پوست حساس، حتی در صورت حساسیت به PABA، ایجاد شود.

تزریق گاه بی حس کننده های موضعی مشتق از PABA به افراد دارای آلرژیک ممکن است باعث تورم مخاط دهان (استوماتیت) در محل تزریق شود. به ندرت، ممکن است واکنش های شدیدتری مانند کهیر عمومی یا آنافیلاکسی ایجاد شود.

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید