آرایشی و بهداشتی

روغن پاپایا

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

خرید روغن پاپایا

شرکت پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه فروش مواد اولیه شیمیایی در ایران می‌باشد. این شرکت واردکننده روغن‌های گیاهی گرید غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی می‌باشد. خرید روغن پاپایا را در این شرکت می‌توانید با بهترین قیمت و کیفیت انجام دهید.

قیمت روغن پاپایا

جهت خرید روغن پاپایا و اطلاع از قیمت روغن پاپایا و دریافت آنالیز با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

خرید روغن پاپایا (Papaya Seed oil) که بسیار غنی از ویتامین‌های A & E، مواد معدنی، پانتوتنیک اسید، آلفا هیدروکسی اسید و اسیدهای چرب ضروری است. این ماده در صنعت مراقبت از پوست به دلیل دارا بودن محتوای قابل توجهی از پاپائین، یک آنزیم لایه‌بردار طبیعی، ارزشمند است.

میوه پاپایا

از پاپایا در انواع مختلف – خشک، رسیده و حتی نارس استفاده می‌شود. پاپایا که در اصل از مکزیک است، اکنون در بسیاری از مناطق گرمسیری جهان مانند کارائیب، هاوایی، فلوریدا، مالزی، فیلیپین و اندونزی و همچنین در برخی از مناطق استرالیا و قاره آفریقا کشت می‌شود.

به دلیل گرده افشانی کنترل نشده، پرورش خالص انواع پاپایا در حال کاهش است. شکل میوه پاپایا از بیضی شکل تا کشیده و معمولاً با وزن 500 تا 1000 گرم متفاوت است. دانه‌های موجود در میوه پاپایا، تقریباً 20٪ از کل وزن میوه را تشکیل می‌دهند، حاوی محتوای چربی بالا و پروتئین بالا هستند. هر قسمت از این میوه گرمسیری، از جمله برگ‌ها، برای بدن و پوست ما مفید است.

میوه پاپایا به دلیل گوشت خود توسط مصرف‌کنندگان گسترده بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، که این میوه برای مصرف مستقیم است یا اینکه به شکل ترشی، مربا، ژله و آب نبات است.

متراکم بودن فیبر، میوه و آب پاپایا که به صورت خوراکی مصرف می‌شود، باعث بهبود هضم، تقویت ایمنی و سلامت چشم، قلب و مفاصل می‌شود.

قیمت روغن پاپایا
قیمت روغن پاپایا

فروش روغن پاپایا

بیشتر دانه های پاپایا در طی فرآوری میوه با وجود خوراکی بودن به عنوان زباله کشاورزی دور ریخته می‌شوند. در خرید مواد اولیه صنایع غذایی، از دانه پاپایا به عنوان جایگزین فلفل سیاه برای فرمولاسیون محصولات غذایی استفاده می‌شود. برخلاف دانه خام پاپایا با طعم تند، روغن دانه پاپایا دارای ترکیب و رایحه‌ای متمایز است.

علاوه بر این، روغن دانه پاپایا حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده و مواد شیمیایی لیپوفیلی است. این خواص توسعه روش‌های مختلف استخراج روغن از دانه پاپایا را تقویت می‌کند.

روغن دانه پاپایا از دانه میوه پاپایا استخراج می‌شود. سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا 6 و 9، ویتامین‌های A و C و پتاسیم است. سطح اسید اولئیک آن بسیار شبیه به روغن زیتون است بنابراین روغن با ماندگاری طولانی (2-3 سال) و بسیار پایدار است. روغن دانه پاپایا به راحتی جذب شده و خاصیت نرم‌کنندگی بسیار خوبی به پوست می‌بخشد.

طرز تهیه روغن پاپایا

مایع زرد کمرنگ تا متوسط با بوی ضعیف روغنی که از دانه‌های رسیده میوه پاپایا به صورت سرد فشرده می‌شود. سپس فیلتر شده و تصفیه می‌شود.

از این روغن نمی‌توان فقط در محصولات آب استفاده کرد. می توان آن را به مقدار کم در ژل‌های آب‌دار استفاده کرد که آن را در حالت تعلیق نگه می‌دارد. در حرارت پایدار است بنابراین می‌توان در فاز چربی هنگام تهیه کرم و لوسیون استفاده کرد.

برای استخراج روغن، بذرها را به مدت 10 روز شسته و در هوا خشک می‌کنیم. به منظور از بین بردن پوسته خشن (sarcotesta) از اندوسپرم، آن‌ها را یک شب در آب خیس می‌کنند. پس از آن، آن‌ها دوباره خشک می‌شوند، سپس آسیاب می‌شوند، و در نهایت روغن با استفاده از دستگاه استخراج Soxhlet استخراج می‌شود. اگر دانه‌ها، sarcotesta و اندوسپرم به دو بخش جدا شوند، عملکرد روغن به شرح زیر است:

28% oil

دانه‌ها

54% oil

اندوسپرم

7% oil

sarcotesta

مزایا و موارد استفاده از روغن پاپایا

فروش روغن پاپایا
فروش روغن پاپایا

استفاده از روغن پاپایا در مراقبت از پوست

فروش روغن بذر پاپایا که یک روغن غیر چرب است و روی پوست احساس سبکی می‌کند و به راحتی جذب می‌شود.

روغن بذر پاپایا حاوی اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک است که به عنوان عوامل ضد التهابی عمل می‌کنند و به کاهش قرمزی و تحریک چهره کمک می‌کنند. روغن دانه پاپایا با ترکیبی از خواص ضد میکروبی، کاهش زخم و لایه‌بردار به جلوگیری از آکنه و جوش‌های پوستی کمک می‌‍کند.

علاوه بر این، این روغن دارای بافتی سبک و غیر کمدوژنیک است، به این معنی که منافذ پوست را مسدود نمی‌کند، بلکه در عوض آن ها را تمیز کرده و پوست مرده را حل می‌کند.

پاپائین که یک آنزیم لایه‌بردار ملایم اما قدرتمند است، با از بین بردن سلول‌های مرده پوست و سبوم بیش از حد، به جوان سازی پوست کمک می کند و پوست را با ظاهری ملایم و سفت‌تر می‌کند. روغن دانه پاپایا که به دلیل غلظت بالای اسید اسکوربیک شناخته می‌شود، یک آنتی‌اکسیدان قوی است که به محافظت از پوست در برابر متجاوزان محیطی کمک می کند و ایجاد علائم پیری را کند می‌کند.

روغن پاپایا همچنین در کاهش ظاهر هایپرپیگمانتاسیون، لکه‌های تیره و ناهموار بودن پوست مؤثر است.

هایپرپیگمنتیشن می‌تواند در زانوها، آرنج‌ها، بند انگشت‌ها و زیر بازوها ظاهر شود استفاده از روغن در آن مناطق به روشنایی و جوان‌سازی پوست در آنجا کمک می‌کند.

برخی از مزایای اصلی روغن پاپایا برای پوست:

  • سبوم اضافی را حل می‌کند و باکتری‌های موجود در منافذ مسدود شده را از بین می‌برد.
  • سلول‌های مرده پوست را پاک می‌کند و از آکنه جلوگیری می کند.
  • با داشتن فعالیت ضد میکروبی باعث از بین رفتن باکتری‌ها و بهبودی زخم می‌شود.
  • درخشش طبیعی را ایجاد می‌کند، رنگ پوست را روشن می‌کند و بافت آن را نرم می‌کند
  • جای زخم، قرمزی و لکه‌های پوستی را کاهش می‌دهد.
  • از تولید باکتری‌ها و آنزیم، تیروزیناز، عامل اصلی تولید بیش از حد ملانین و در نهایت ظهور لکه‌های تیره جلوگیری می‌کند.

برخلاف لایه‌برداری شیمیایی، روغن دانه پاپایا باعث تحریک پوست شما نمی‌شود. این روغن یک مرطوب‌کننده مؤثر است که حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین C می‌باشد.

  • سلولهای پوست را از آسیب UV بازسازی می‌کند
  • با خطوط ریز و چین و چروک مقابله می‌کند
  • به ظاهر منافذ بزرگ پوست می‌پردازد
  • با داروهای ضدالتهاب به تسکین خارش، خشکی و پوسته پوسته شدن کمک می‌کند.
  • در عفونت‌های قارچی، اگزما، پسوریازیس، قارچ پای ورزشکاران، بثورات، مشکلات جزئی پوستی استفاده می‌کند.
فروش روغن پاپایا
فروش روغن پاپایا

استفاده از روغن پاپایا  در مراقبت از مو

هنگامی که در مراقبت از مو استفاده می‌شود، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن دانه پاپایا برای نرم و لطیف کردن موهای خشک و آسیب دیده کار می‌کنند، در حالی که اسیدهای چرب ضروری برای درمان خشکی پوست سر و شوره سر به خوبی کار می‌کنند.

روغن پاپایا رطوبت را در ساقه مو قفل کرده و نرم و لطیف می‌کند بدون اینکه چربی یا چسبندگی داشته باشد.

این روغن به تقویت مو کمک می‌کند و احتمال طولانی شدن رشد را بهبود می بخشد.

به راحتی توسط پوست جذب می‌شود، روغن دانه پاپایا به طور گسترده‌ای در بسیاری از فرمولاسیون‌های محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به عنوان وسیله‌ای برای حمل مواد مغذی در كرم‌ها، سرم‌ها و لوسیون‌ها به عمق پوست عمل می‌کند.

خواص روغن پاپایا

  • در داروسازی و پزشکی

گروهی از محققان اثر روغن پاپایا بر روی موش‌ها را بررسی کردند. موش‌هایی که رژیم غذایی حاوی 10٪ روغن پاپایا دریافت کردند، افزایش وزن مغز اما کاهش وزن بدن را نشان دادند.

علاوه بر این، افزایش گلوتاتیون در گلبول‌های قرمز وجود دارد. کاهش کلسترول و فسفولیپیدها در مغز ثبت شد. طبق مطالعه انجام شده، این روغن ممکن است اثر مخربی بر مغز بگذارد.

بنابراین نباید از آن به عنوان غذا، بلکه باید به عنوان دارو استفاده شود تا بتوان میزان مصرف آن را کنترل کرد. خرید روغن پاپایا ممکن است حاوی 4.0–23.3 mg/g−1 بنزیل ایزوتیوسیانات باشد که ضد سرطان است. به گفته محققان، این یک مهارکننده بالقوه مواد سرطان زا در پستان، ریه‌ها و کبد است. مطالعات بیشتر برای کشف خطرات احتمالی استفاده از روغن پاپایا ضروری است.

خرید روغن دانه پاپایا
خرید روغن دانه پاپایا

اثرات جانبی ناخواسته

دانه‌های پاپایا حدوداً 0.65٪ بنزیل ایزوتیوسیانات در روغن دارد و در حدود 1.08٪ بنزیل گلوکوزین اولئات در آرد بدون چربی دارند. سمیت حاد خوراکی بنزیل ایزوتیوسیانات تحت بحث است. بنزیل ایزوتیوسیانات موجود در روغن پاپایا با هیدرولیز کردن بنزیل گلوکوزین اولئات تولید می‌شود که در اندوسپرم یافت می‌شود. این کار با استفاده از آنزیم تیوگلوکوزیداز انجام می‌شود، که به گفته محققان، ممکن است با شستشو یا گرمایش کامل از بین برود یا غیر فعال شود.

منابع:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − ده =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید