آرایشی و بهداشتی

خرید ال آرژنین

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 1 میانگین: 5]

خرید ال آرژنین

ال آرژنین پودری و کریستالی، دارای یک اسیدیته خاص، محلول در آب و اسید فرمیک، کمی محلول در اتانول و محلول در اتر است. اسید آمینه ال آرژنین، L به این معنی که می‌تواند در بدن سنتز شود.

پیشگامان شیمی به عنوان واردکنندده، تأمین‌کننده و عمده فروش ال آرژنین خالص 99% در ایران است. شما می‌توانید قیمت ال آرژنین را از طریق تماس با کارشناسان فروش ما یا ارسال ایمیل به info@irchem.ir یا درج پیام در وب سایت irchem دریافت کنید. با  اطمینان می‌توانید ال آرژنین را با قیمت مناسب از ما خریداری کنید.

بسته‌بندی و فروش ال آرژنین 99%

فروش ال آرژنین خالص 99% در درام‌های 25 کیلویی گرید آرایشی و غذایی صورت می‌گیرد. این ماده می‌بایستی در ظرف اصلی محکم بسته شده، در برابر نور، در جای خشک نگهداری شود.

فروش ال آرژنین بیس
فروش ال آرژنین بیس

قیمت ال آرژنین بیس

قیمت ال آرژنین که یک اسید آمینه است و در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست و مکمل‌های غذایی استفاده می‌شود که برای کمک به محافظت از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، افزایش سطح آبرسانی قابل مشاهده پوست و حمایت بالقوه از تولید کلاژن استفاده می‌شود.

در سال 1886، آرژنین برای اولین‌بار توسط ارنست شولز شیمی‌دان آلمانی از نهال لوپین و کدو تنبل کشف شد. این یک اسید آمینه آلفا است که در بیوسنتز پروتئین‌ها استفاده می‌شود. آرژنین علاوه بر ساخت پروتئین، نیتریک اکسید را در خون آزاد می‌کند. نیتریک اکسید رگ‌های خونی را در جریان خون گشاد می‌کند، که ممکن است به برخی از شرایط گردش خون کمک کند. آرژنین همچنین نقش مهمی در تقسیم سلولی، ترمیم زخم، عملکرد ایمنی، ترشح هورمون‌ها و تولید هورمون رشد دارد.

آرژنین را می‌توان در محصولات حیوانی مانند گوشت، لبنیات و تخم‌مرغ و همچنین چندین منبع گیاهی از جمله غلات، لوبیا و آجیل یافت. آرژنین نیز به عنوان یک مکمل خوراکی در دسترس است. بیشتر افراد سالم نیازی به مکمل آرژنین ندارند زیرا این ماده جز تمام غذاهای حاوی پروتئین است و همچنین می‌تواند توسط بدن ساخته شود.

مزایای خرید پودر ال آرژنین چیست؟

در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست، ال آرژنین ممکن است به محافظت از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، بهبود ظاهر آبرسانی و حمایت از تولید کلاژن کمک کند.

  • آنتی‌اکسیدان

نشان داده شده است که آرژنین دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی است. آنتی‌اکسیدان‌ها با خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار که به ایجاد چین و چروک زودرس و خطوط ریز روی پوست کمک می‌کنند، کار می‌کنند. رادیکال‌های آزاد به اجزای مهم سلولی مانند غشای سلولی، DNA و پروتئین‌های سلولی مانند کلاژن آسیب می‌رسانند.

کلاژن آسیب دیده عاملی اساسی است که به ظاهر پوست پیر کمک می‌کند. بنابراین، با استفاده از آنتی‌اکسیدان‌های موضعی مانند آرژنین، پوست ممکن است به طور بالقوه سود ببرد و از رادیکال‌های آزاد بهتر محافظت شود.

  • آبرسانی

یکی دیگر از عملکردهای آرژنین در محصولات مراقبت از پوست افزایش هیدراتاسیون پوست با عملکرد به عنوان ماده مرطوب‌کننده است. یک ماده مرطوب‌کننده با کشیدن آب از داخل پوست به پوست و به دام انداختن آن عمل می‌کند. مطالعات همچنین نشان می‌دهد که آرژنین ممکن است در سنتز اجزای عامل مرطوب‌کننده طبیعی پوست (NMF) مانند سرامیدها، کلسترول، اوره و گلیکوزآمینو گلیکان‌ها نقش داشته باشد. اجزای NMF همراه با لیپیدهای طبیعی موجود در پوست برای حفظ سطح پوست دست نخورده، لطیف و مرطوب عمل می‌کنند.

در یک مطالعه اثرات پماد موضعی 2.5٪ آرژنین هیدروکلراید بر از دست دادن آب ترانس اپیدرمال یا از دست دادن آب از لایه‌های سطحی پوست ارزیابی شد. نتایج این مطالعه نشان داد که آرژنین موضعی باعث افزایش میزان اوره و بهبود آبرسانی به پوست می‌شود. لازم به یادآوری است که یک مطالعه نشان‌دهنده وجود پیوند علی نیست اما این یک مزیت بالقوه جالب از آرژنین است.

  • ضد پیری

سرانجام، آرژنین به دلیل توانایی بالقوه آن در حمایت از تولید کلاژن، اغلب در محصولات مراقبت از پوست ضد پیری استفاده می‌شود. مطالعات حاکی از آن است که وقتی آرژنین به اوره و اورنیتین متابولیزه می‌شود، ال پرولین ایجاد می‌شود. ال پرولین یک اسید آمینه است که بستری برای سنتز کلاژن است. کلاژن سفتی پوست را بهبود می‌بخشد و علائم پیری را کاهش می‌دهد، بنابراین این خاصیت بالقوه آرژنین ممکن است به حمایت از سلامت پوست و ضد پیری کمک کند.

علاوه بر این اثرات ضد پیری، توانایی بالقوه آرژنین در حمایت از تولید کلاژن نیز ممکن است به تسریع بهبود زخم کمک کند.

آیا ال آرژنین ایمن است؟

ایمنی آرژنین و سایر اسیدهای آلفا آمینه توسط پانل بررسی مواد تشکیل‌دهنده آرایشی، گروهی که مسئول ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی هستند، ارزیابی شده است. حداکثر غلظت آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات آرایشی 18٪ است.

با توجه به وجود طبیعی آرژنین در بدن و استفاده از آن به عنوان یک افزودنی مستقیم غذایی مورد تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده، گروه تخصصی بررسی خود را بر روی داده‌های سوزش و حساسیت پوستی متمرکز کرد. داده‌های پوستی در مورد محصولات حاوی آرژنین نشان می‌دهد که این ماده یک ماده تحریک‌کننده پوست یا حساس‌کننده نیست. بنابراین، گروه تخصصی نتیجه‌گیری کرد که خرید ال آرژنین و سایر اسیدهای آلفا آمینه به دلیل استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی بی‌خطر هستند.

آنالیز ال آرژنین:

جهت دریافت آنالیز آل آرژنین بر روی لینک کلیک کنید.

جهت دریافت آنالیز جدیدتر ال آرژنین با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 17 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید