فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون کرم مو چند منظوره

کرم مو یک محصول چند منظوره با عملکرد بالا است که در زمینه‌های زیر معجزه می‌کند:

  • صاف و كنترل کردن موهای فر، وز و موهای ضخیم
  • حجم دادن به مو اگر شما موهای ریز یا ضعیفی دارید
  • بهبود وضعیت مو و پوست سر با درخشش طبیعی مو

فرمولاسیون کرم مو چند منظوره چیست؟

وزن %مواد تشکیل‌دهندهفاز
6.0ستیل الکلA
10.0ستئاریل اتیل هگزانوات
5.0روغن معدنی (وازلین یا پارافین)
10.0هیدروکسی اتیل ستیل دی آمونیوم فسفات (30٪)B
2.0مونو پروپیلن گلیکول
67.0آب
به مقدار کافینگهدارنده
به مقدار کافیعطرC

آماده‌سازی:

فازهای A و B را به طور جداگانه تا دمای 75 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. فاز B را به فاز A همراه با همزدن اضافه کنید و تا سرد شدن آن ها را هم بزنید. در حدود دمای 35 درجه سانتی‌گراد فاز C را اضافه کنید.

خواص:

کرم سفید و نرم که می‌تواند به خوبی روی موها کار کند. قابلیت شستشوی مرطوب را بهبود می‌بخشد، باعث براق شدن مو می‌شود و از بار الکتریکی موهای خشک جلوگیری می‌کند.

کاربرد:

به صورت یکنواخت روی موهای نم‌دار بگذارید و سپس با آب بشویید.

مواد تشکیل‌دهنده کرم مو چند منظوره

ستیل الکل چیست

ستیل الکل

این ماده از جمله الکل‌های چرب است و به طور گسترده‌ای در محصولات آرایشی و بهداشتی و مخصوصاً در لوسیون‌ها و کرم‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

می‌تواند از طریق کاهش اسید پالمیتیک تولید شود. ستیل الکل به شکل پودر مومی یا پوسته پوسته‌ای مومی در دمای اتاق وجود دارد و غیر قابل انحلال در آب و محلول در الکل‌ها و روغن‌ها است.

عمدتا از آن به عنوان مایع‌ساز، امولسیفایر و ماده ضخیم‌کننده استفاده می‌شود که ضخامت مایع را تغییر داده و ظرفیت کف را افزایش و تثبیت می‌کند. به دلیل خاصیت اتصال به آب، از ستیل الکل معمولاً به عنوان نرم‌کننده‌ای استفاده می‌شود که از خشک شدن و آسیب پوست جلوگیری می‌کند.

استئاریل اتیل هگزانووات

یک روغن بی‌رنگ و به راحتی قابل مالش است و بوی ذاتی ضعیفی دارد. این یک ظاهر صاف و براق به مواد آماده‌سازی می‌بخشد، و پوست را نرم و لطیف می کند.

این ترکیب با روغن و چربی‌های گیاهی، معدنی و مصنوعی آزادانه قابل اختلاط است. به دلیل ساختار زنجیره‌ای منشعب، نرم‌کننده‌ای با پخش زیاد و چربی کم است.

استئاریل اتیل هگزانووات یک جزء روغنی است که ارتباط نزدیک با چربی های بیولوژیکی پوست دارد و به عنوان یک روغن پایه در تولید طیف گسترده‌ای از داروهای آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. این کاملاً مناسب به عنوان یک جزء فاز چرب در امولسیون‌های روغن در آب و آب در روغن است که به راحتی پخش می‌شوند و به راحتی توسط پوست قابل جذب هستند.

این ماده یک روغن آرایشی است که می‌تواند در انواع آماده‌سازی های آرایشی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده به عنوان جزء فاز چرب در امولسیون‌های روغن در آب و آب در روغن اختصاص داده شده است.

هیدروکسی اتیل ستیل دی آمونیوم فسفات (30٪)

این ماده برای استفاده به عنوان یک محصول تهویه‌کننده در محصولات مراقبت از مو، موس مو مناسب است و علاوه بر این به عنوان یک تثبیت‌کننده کف نیز عمل می‌کند.

قیمت فروش پروپیلن گلیکول
کاربردهای پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول یک پروپان دیول است که به عنوان یک مایع شفاف، بی‌رنگ و نمناک وجود دارد و از پروپان تشکیل شده است که در آن هیدروژن‌ها در موقعیت‌های 1 و 2 توسط گروه‌های هیدروکسیل جایگزین می‌شوند. پروپیلن گلیکول به عنوان یک حلال آلی و رقیق‌کننده در داروها و بسیاری از کاربردهای صنعتی دیگر استفاده می‌شود.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه کرم مو با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید