مقالات

روغن پالم: آیا باید از آن استفاده کنید؟

روغن پالم چیست؟

روغن پالم نوعی روغن است که در انواع محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی استفاده می‌شود. این ماده به طور عمده به عنوان منبع ویتامین E استفاده می‌شود. این ماده در محصولاتی مانند صابون، شوینده‌ها، شامپو و برخی از مواد آرایشی موجود است. از روغن پالم غالباً برای متعادل نگه داشتن خاصیت قابض یا خشک‌کنندگی یک محصول استفاده می‌شود زیرا روغن پالم به آبرسانی و لطافت پوست کمک می‌کند.

روغن نخل یا همان پالم هزاران سال است که استفاده می‌شود. اخیراً رشد در صنعت روغن پالم با توجه به محبوبیت بیشتر استفاده از آن در مراقبت از پوست و محصولات غذایی، افزایش چشم‌گیری داشته است. این محبوبیت تا حدی به این دلیل است که ماده‌ای نسبتاً ارزان است.

روغن پالـم متفاوت از روغن هسته خرما بوده که از دانه میوه حاصل می‌شود، یک روغن بسیار چرب است که در دمای اتاق نیمه جامد باقی می‌ماند. این باعث می‌شود روغن پالم نه تنها به دلیل توانایی‌های مرطوب‌کنندگی بلکه برای بهبود بافت محصول نیز مفید باشد.

با افزایش محبوبیت، ممکن است در مورد پایداری برداشت روغن پالم اختلاف نظر داشته باشید. در حالی که می‌توان گیاه را به طور پایدار برداشت و پرورش داد، اما در مورد اثرات زیست محیطی صنعت روغن نخل به دلیل فعالیت فعلی آن بحث و جدال وجود دارد.

فواید روغن پالم چیست؟

  • مواد مغذی

روغن پالـم، مانند هر ماده سازنده گیاهی به سادگی یک ماده نیست، بلکه ترکیبی از تعدادی چربی، ویتامین و مواد معدنی است. در حالی که این می‌تواند برخی از مشکلات را به وجود آورد زیرا ترکیب پیچیده باعث ایجاد حساسیت و تحریک در این ماده می‌شود، همچنین مزایای آن را برای پوست فراهم می‌کند.

روغن پالم از اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید استئاریک تشکیل شده است. این روغن همچنین حاوی ویتامین E است و برخی از گونه‌ها مانند نخل قرمز منبع بتاکاروتن، پیش ماده ویتامین A است.

روغن پالـم همچنین حاوی کاروتنوئیدهایی است که با داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، دارای فیتواسترول‌هایی است که می‌توانند به بهبود ظاهر بدن و جای زخم روی پوست کمک کنند. همچنین کاپریک اسید و کاپریلیک اسید که می‌تواند به بهبود ظاهر مو کمک کند.

  • آبرسانی

روغن پالم به عنوان یک روغن غنی از چربی، در به دام انداختن رطوبت در پوست کمک می‌کند، از دست دادن رطوبت از پوست به محیط اطراف را کاهش می‌دهد. محتوای چربی روغن پالم اغلب به همین دلیل است که در صابون‌ها و پاک‌کننده‌ها استفاده می‌شود تا خاصیت سفت‌کننده محصول را جبران کند.

اختلافات پیرامون روغن پالم چیست؟

همانطور که احتمالاً قبلاً می‌دانید، روغن پالم تأثیر بسزایی در محیط دارد. برداشت روغن پالـم به جنگل‌زدایی کمک می‌کند، تنوع زیستی و حیات وحش مانند اورانگوتان‌ها را تهدید می‌کند و فقر را در مناطقی که مردم محلی حقوق زمین خود را از دست داده‌اند تداوم می‌بخشد.

با توجه به محبوبیت روغن پالـم، برداشت این ماده دارای تأثیرات گسترده‌ای بر محیط زیست و جامعه ای است که در آن رشد می‌کند. با این حال، گروه‌هایی هستند که برای ایجاد روش‌های برداشت پایدار با جوامع محلی کار می‌کنند. اطمینان حاصل کنید که منبع روغن پالـم محصول شما به طور پایدار برداشت شده است یا خیر.

آیا روغن پالم بی‌خطر است؟

پیچیدگی هر ماده تشکیل‌دهنده گیاهی می تواند تشخیص اینکه کدام اجزای تشکیل‌دهنده ماده غذایی بی‌خطر و تحریک‌کننده نیستند، دشوار باشد. با این حال، گروه تخصصی بررسی لوازم آرایشی و بهداشتی، گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارند، ایمنی روغن پالـم را بررسی کرده‌اند.

این ماده هیچ پتانسیلی برای تحریک پوست یا چشم یا حساسیت آن را نشان نمی‌دهد. شناخته شده است که روغن پالم با اکثر انواع پوست سازگار است، به ویژه هنگامی که در پاک‌کننده‌ها یا صابون‌ها فرموله می‌شود.

منبع:

  1. thedermreview
یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید