پلی کواترنیوم 10

پلی کواترنیوم 10

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10) نمک آمونیوم چهارتایی پلیمری از هیدروکسی اتیل سلولز است.

پلی کواترنیوم 10 چیست؟

این ماده یک پلیمر کاتیونی است که دارای خواص آنتی‌استاتیکی، تشکیل‌دهندگی نوار و تثبیت‌کنندگی است و تقریباً در تمام محصولات آرایش مو کاربرد فراوانی دارد.

با اکثر سورفکتانت ها سازگاری دارد.

در محصولات شفاف میزان دوز مصرفی پیشنهادی از این ماده 0.5-0.25 درصد می‌باشد.

پلیمر کاتیونی چیست؟

در ابتدا برای درک بهتر باید توضیحی در رابطه با پلیمر ارائه داد.

پلیمر در واقع هر یک از ترکیبات طبیعی و مصنوعی بی‌شمار با وزن مولکولی بالاست که متشکل از میلیون‌ها واحد پیوسته متصل است، که هر کدام یک مولکول نسبتاً سبک و ساده هستند.

بنابراین پلیمر کاتیونی یک پلیمر (طبق تعریف فوق) دارای بار مثبت است که در محصولات مراقبت از مو با اهدافی همچون افزایش نرمی و… استفاده می‌شود.

به دلیل کاتیونی بودن باعث افزایش رطوبت در موضع مورد استفاده می‌شود.

از طریق بارهای مثبت در واقع بارهای منفی شامپوها و… را خنثی می‌کند و از این طرق منجر به صافی، نرمی، درخشندگی و مقاومت مو می‌شوند.

به طور کلی پلی کواترنیوم 10 به دو گروه تقسیم‌بندی می‌شود:

  • آنتی‌استاتیک
  • تشکیل‌دهنده نوار

هنگامی که HEC برای تشکیل PQ10 کواترنیزه (چهارتایی) می‌شود این مزیت را پیدا می‌کند که جذب قسمت‌های آسیب‌دیده مو شده و به ترمیم آن کمک کند.

شانه‌کردن موهای آسیب‌دیده معمولاً کار دشواری است به همین دلیل با اضافه‌کردن PQ10 به فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو می‌تواند به رفع این مشکل و نیز به ترمیم مو کمک نماید.

مشخصات پلی کواترنیوم 10:

  • پودر سفید مایل به زرد روشن
  • دارای بوی کم
  • محلول در آب
  • دارای ویسکوزیته 2500-1000 cps
  • دارای PH حدود 6.5-5.5

کاربردهای پلی کواترنیوم 10:

قابل استفاده در اکثر محصولات مراقبت از مو از جمله شامپوها و ژل‌های مختص مو

در صنعت آرایشی مثل تولید لوسیون‌ها نیز کاربرد دارد.

به طور کلی با استفاده از این ماده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو، می توان منجر به کاهش الکتریسیته ساکن مو شد.

مزایای پلی کواترنیوم 10:

به راحتی به پروتئین‌های مو پیوند می‌خورد.

قابلیت مرطوب‌کنندگی بالا و قابلیت حفظ مجعد بودن مو را فراهم می‌کند.

ویسکوزیته محصول را ایجاد می‌کند و استفاده از ضخیم‌کننده‌های کمکی را غیر ضروری می‌کند.

به طور کلی نرم‌کننده‌های مدرن به گونه‌ای فرموله شده‌اند که منجر به بروز موارد زیر شوند:

  • سهولت شانه‌کردن موی خیس و خشک
  • باعث صافی مو شوند و مناطق آسیب‌دیده را ترمیم کنند
  • ایجاد محافظت در برابر صدمات حرارتی و مکانیکی
  • رطوبت‌رسانی
  • حجم‌دهندگی
  • رفع الکتریسیته ساکن

ایمنی:

تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده از این ماده تا 1% هیچگونه حساسیت و عوارضی برای پوست و مو ایجاد نمی‌کند و بی‌خطر محسوب می‌شود.

سایر محصولات:

شما می‌توانید برای تهیه محصولات به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران، آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه شامل لسیتین، خرید آلژینات سدیم، خرید لاکتات سدیم، آلانتوئین، متیل پارابن، خرید اسید اسکوربیک، ایزوله سویا، خرید سوربات پتاسیم، خرید ستیل الکل، خرید ویتامین e، خرید کافور، خرید منتول، صمغ عربی، خاک دیاتومه، زانتان گام، گوارگام، کربومر، سوربیتول و…. را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

منابع:

https://chemistscorner.com/what-is-polyquaternium

https://phique.com/polyquaternium-10-safe

https://cosmetics.specialchem.com/inci/polyquaternium-10

https://www.makingcosmetics.com/Polyquaternium-10_p_82.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید