مواد اولیه لوازم آرایشی

روغن هسته انگور

سفارش محصول تماس با کارشناس

روغن هسته انگور (GSO)

روغن‌های گیاهی بخشی از رژیم غذایی انسان است و جستجوی منابع جدید باید افزایش یابد زیرا ترجیح داده می‌شود جایگزین چربی‌های حیوانی (کره و گوشت خوک) شود. روند جهانی در منابع جدیدی که بدنبال روغن نباتی هستند وجود دارد و تحقیقات زیادی در سراسر جهان برای این پیشنهاد انجام شده است، عمدتاً با دانه‌های میوه در اروپا کاملاً گسترده است و از سال ۱۹۳۰ در آلمان، فرانسه و ایتالیا تولید می‌شود و به عنوان روغن آشپزی محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند و به عنوان منبع احتمالی لیپیدهای ویژه مورد مطالعه قرار گرفته است.

پرس سرد روشی برای استخراج روغن است که شامل هیچگونه عملیات حرارتی یا شیمیایی نمی‌شود و از این رو ممکن است اجزای مفید بیشتری برای سلامتی مانند آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی را حفظ کند. روغن‌های تحت فشار سرد ممکن است منبع بهتری از اجزای مفید مانند ترکیبات فنلی آنتی‌اکسیداتیو و همچنین سایر مواد شیمیایی مفید برای سلامتی باشند. اگرچه بازدهی آن معمولاً کمتر از بازده استخراج با حلال معمولی است، اما هیچ نگرانی در مورد باقی‌مانده‌های حلال در روغن وجود ندارد، و این باعث می‌شود محصولی مطمئن و مورد نظر مصرف‌کننده وجود داشته باشد.

روغن هسته انگور چیست؟

روغن انگور از هسته فشرده انگور به‌دست می‌آید. این روغن از زمان‌های قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و از اهمیت زیادی برخوردار است. روغن انگور حاوی عصاره آنتی‌اکسیدان قوی به نام پروانتوسیانیدین است.

مطالعات نشان داده است که قدرت آنتی‌اکسیدانی پروانتوسیانیدین‌های انگور ۲۰ برابر بیشتر از ویتامین E و ۵۰ برابر بیشتر از ویتامین C است.” مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد که روغن هسته انگور در تنظیم سطح قند خون و جلوگیری از سرطان خون و بیماری‌های قلبی مؤثر است.

این روغن سرشار از:

است و با استفاده از عصاره روغن زیتون به صورت خوراکی نشان داده شده است.

ترکیب GSO دارای محتوای بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA)، در محدوده ۸۵ تا ۹۰٪ است. در میان آن‌ها، اسید لینولئیک (C18: 2)، نمایانگر سری n-6 برجسته شده است. اسید لینولئیک (LA) در روغن‌های گیاهی مانند روغن آفتابگردان (حدود ۶۰٪)، ذرت (حدود ۵۲٪) و دانه‌های سویا (حدود ۵۰٪) به وفور وجود دارد. LA با کاهش تولید کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL-c) با ارتقا سلامت قلب و عروق همراه است.

در GSO همچنین اجزای شیمیایی با اهمیت بیولوژیکی به دلیل فعالیت آنتی‌اکسیدانی وجود دارد. از جمله این موارد می‌توان به فیتواسترول‌ها، توکوفرول‌ها، توکوترینول‌ها، فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک و کاروتنوئیدها اشاره کرد. از همه مهمتر، GSO منبع توکوفرول‌ها و توکوترینول‌ها، ایزومرهای ویتامین E است. بسته به نوع انگور و شرایط کشت محیطی در ترکیب آن‌ها ممکن است مقادیر ویتامین E، از ۱ تا ۵۳ میلی‌گرم در ۱۰۰ گرم روغن پیدا کنید.

سایر ترکیبات اقلیت که تا حد زیادی در ترکیبات آن‌ها یافت می‌شود، فیتواسترول‌ها هستند. به طور متوسط ​​بین ۵۸/۲ تا ۲۵/۱۱ میلی گرم فیتواسترول در هر گرم روغن نشان داده شده است. “ظرفیت آنتی‌اکسیدانی قوی روغن هسته انگور می‌تواند به کاهش علائم پیری، مانند لکه‌های حاصل از قرار گرفتن در معرض خورشید، خطوط ریز و چین و چروک کمک کند.” ظرفیت آنتی‌اکسیدانی موجود در هسته انگور کاملاً شناخته شده است، اما مطالعات انجام شده روی روغن استخراج شده هنوز در منابع علمی بررسی نشده است.

کاربرد روغن هسته انگور

روغن انگور، یک روغن سبک است که از دانه‌های انگور استخراج می‌شود و به سرعت به پوست نفوذ می‌کند و پوست را نرم، لطیف و مرطوب می‌کند. “به طور خلاصه، این یک ماده اصلی است که دارای بافتی سبک است و به راحتی جذب پوست می‌شود.”

روغن هسته انگور حاوی مقادیر زیادی اسید لینولئیک است که یک محلول اسید چرب اشباع نشده محسوب می‌شود و برای افراد دیابتی، بسیار مناسب خواهد بود. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد، مصرف محلول اسید لینولئیک به عنوان خوراکی، می‌تواند باعث کاهش دیابت شود، بنابراین مصرف روزانه شربت هسته انگور که سرشار از محلول اسید لینولئیک و همچنین سایر عناصر گلیسمی است، به بیماران دیابتی کمک می‌کند. مصرف هسته انگور اثر کم‌نظیری در تمام انواع دیابت دارد.

کاربرد روغن هسته انگور
کاربرد روغن هسته انگور

روغن هسته انگور دارای بالاترین میزان اسید چرب امگا ۶ – در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی باشد. اگرچه امگا ۶ به تنهایی نمی‌تواند بد باشد، اما وقتی که بیش از حد مصرف شود، می‌تواند عوارض ایجاد کند. روغن انگور سرشار از ویتامین E است. این ویتامین برای ساخت، حفاظت و درست کردن کار می‌کند. این کار در تولید کلاژن کمک می‌کند و پوست را بهبود می‌بخشد. این ترکیب کمک می‌کند تا از آسیب رادیکال‌های آزاد و  از بروز آکنه جلوگیری شود.

عصاره دانه انگور، همچنین به نام روغن انگور نامیده می‌شود، معمولاً از دانه‌های انگور قرمز مورد استفاده برای شراب ساخته می‌شود. نشان داده شده است که این روغن مزایای بسیاری برای سلامت فرد، از جمله صورت، پوست و مو دارد. روغن انگور می‌تواند برای درمان و جلوگیری از نشانه‌های مرتبط با پیری مانند چین و چروک و پوست سست باشد. نه تنها از طریق مرطوب‌کنندگی پوست کمک می‌کند، بلکه خواص ضد اکسید کننده آن رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد که باعث کاهش تولید کلاژن، ماده‌ای است که برای پوست جوان مناسب است.

فواید روغن هسته انگور

  • مقابله با شکستگی‌ها: “روغن انگور برای درمان پوست چرب یا مستعد آکنه عالی است.” “این ماده دارای اسید لینولئیک زیادی است که به آن اسید چرب امگا ۶ نیز گفته می‌شود، که علاوه بر تقویت سد پوست و کمک به کاهش اتلاف آب از پوست، ممکن است به آکنه کمک کند.”
  • قرمزی را کاهش می‌دهد: “برخی مطالعات همچنین نشان داده‌اند که اسید لینولئیک ضد التهاب است، و برای پوست ملتهب و قرمز که اغلب با شکستگی همراه است، مفید می‌باشد.”
  • جای زخم ها را روشن می‌کند: روغن هسته انگور حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای چرب قدرتمند است که با هم کار می‌کنند تا لکه‌های تیره را محو کرده و جای زخم‌ها را روشن کنند. مطالعات نشان داده است که می‌تواند به تسریع روند بهبودی و کاهش زخم‌های کلوئیدی کمک کند.
روغن هسته انگور
روغن هسته انگور
  • هیدراته و سفت‌کننده: با توجه به اینکه روغن انگور حاوی ویتامین E است – ماده‌ای که معمولاً در کرم‌های چشم گران قیمت که باعث کاهش التهاب می‌شود – و همچنین اسیدهای چرب مرطوب‌کننده، می‌تواند پوست را سفت و جوان‌تر نشان دهد.
  • کلاژن را تقویت می‌کند: مطالعات نشان داده است که روغن انگور می‌تواند از آسیب‌های ناشی از قرار گرفتن در معرض خورشید محافظت کرده و باعث ترمیم کلاژن شود. در حقیقت، ممکن است باعث کاهش خطوط ریز و علائم کشش شود.
  • ضد میکروبی: خاصیت ضد میکروبی روغن انگور به این معنی است که پوست را عمیقا تمیز می‌کند. وی خاطرنشان می‌کند: “روغن هسته انگور با برخی از خواص ضد میکروبی، قابض و تصفیه‌کننده ملایم است، که اغلب به سطح ترکیبات پلی‌فنولیک به نام کاتچین نسبت داده می‌شود.”
  • از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند: روغن هسته انگور سرشار از بسیاری از ترکیبات سودمند دیگر است، از جمله بتا کاروتن، ویتامین‌های D ،C ،E و پلی فنول‌ها.

“این ترکیبات دارای توانایی آنتی‌اکسیدانی عالی هستند و باعث می‌شود روغن دانه انگور منبع خوبی از مزایای آنتی‌اکسیدان، از جمله مهار رادیکال‌های آزاد و محافظت در برابر آسیب‌های محیطی مانند اشعه ماورا بنفش یا آلودگی باشد.

  • افزایش رنگدانه سازی را کاهش می‌دهد: همانطور که در بالا ذکر شد، این یک معامله تمام عیار است.

رنگ پوست یکنواخت: از آنجا که حاوی آنتی‌اکسیدان پروآنتوسیانیدین است، روغن دانه انگور “ممکن است به یکنواخت شدن رنگ پوست کمک کند.”

عوارض جانبی روغن انگور

تاکنون، تحقیقات علمی به هیچ عارضه جانبی منفی روغن انگور در صورت استفاده موضعی، اشاره نکرده است. اما تحقیقات بیشتری باید انجام شود – هم در مورد عوارض جانبی و هم فواید ادعایی آن.

“روغن انگور غیر کومدوژنیک است و برخی بر این باورند که خواص ضد میکروبی ممکن است آن را برای درمان آکنه مفید کند، اما برای اثبات این مزیت اطلاعات بیشتری لازم است.”

نحوه استفاده از روغن هسته انگور

از روغن هسته انگور می‌توان به روش‌های بی‌شماری استفاده کرد. اغلب از آن به عنوان مرطوب‌کننده استفاده می‌شود، به این معنی است که بعد از تمیز کردن پوست از آن استفاده می‌شود. و برای روز خوب کار می‌کند، زیرا غیر کمدوژنیک است به این معنی که منافذ پوست را مسدود نمی‌کند – بنابراین حتی حساس ترین نوع پوست نیز می‌تواند از این روغن استفاده کند و اصلاً چرب نیست.

سایر محصولا ما: روغن زیتون

روغن هسته انگور
روغن هسته انگور

فروش روغن هسته انگور

روغن هسته انگور به صورت گالن‌های ۱۰ و ۲۰ لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن‌های گیاهی مورد نیاز را با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید