سدیم لوریل سارکوزینات

سدیم لورویل سارکوزینات برای پوست و چشم غیر تحریک کننده است

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

سدیم لوریل سارکوزینات، (30٪ Surfactants MILD INCI) یک سورفاکتانت خفیف و غیر یونی با ظرفیت خنک‌کننده برتر و دارای خصوصیات خفیف و صاف برای شامپوها، لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیردندان‌ها هست. سدیم لوریل سارکوزینات با سورفاکتانت‌های آنیونی، کاتیونی و آمفوتریک سازگار است. به عنوان یک ماده ملایم و تحریک‌کننده، برای استفاده در شامپو، محصولات استحمام، پاک‌کننده‌های صورت و شست‌وشوی بدن مناسب است. سطح استفاده پیشنهادی 3-5٪ است.

سدیم لوریل سارکوزینات با تمام سورفاکتانت‌های غیر یونی و آنیونی سازگار است و با اکثر سورفاکتانت‌های کاتیونی سازگاری خوبی دارد.

لوریل سارکوزینات سدیم نوعی نمک سدیم از مشتقات آسیلی سارکوزین است که یک اسید آمینه طبیعی است که در ماهیچه‌ها و سایر بافت‌های بدن یافت می‌شود. سیلوزین‌های آسیل به عنوان اسیدهای چرب اصلاح‌شده در نظر گرفته می‌شوند که در آن‌ها زنجیره‌های هیدروکربن توسط یک گروه آمیدومتیل در موقعیت آلفا قطع می‌شوند.

این ماده دارای ظاهر مایعی بی‌رنگ تا زرد روشن با مقدار pH 7.5-8.5 فعال٪ 29-31 رنگ (هازن) ≤30 (٪) NaCl / KCl (٪) -0.2 هست.

سدیم لوریل سارکوزینات یک سورفاکتانت است (ذرات خاک را برطرف می‌کند) مشتق N-acyl سارکوزین مورد استفاده در مواد آرایشی در صابون‌های مایع، خمیردندان‌ها و غیره است.

کاربردها و ویژگی‌های سدیم لوریل سارکوزینات:

یک سورفکتانت خفیف و غیر یونی با ظرفیت خنک‌کننده برتر و دارای پوست خفیف و صاف برای شامپوها ،لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیر دندان‌ها وجود دارد.

به عنوان یک ماده ملایم و تحریک‌کننده کم، برای استفاده در شامپو، محصولات حمام، پاک‌کننده‌های صورت و شست‌وشوی بدن مناسب است. سطح استفاده پیشنهادی 3-5٪ است.

این ماده به عنوان داروهای نرم‌کننده مو و مواد پاک‌کننده سورفاکتانت در مواد آرایشی و همچنین برای بهبود خیساندن و نفوذ محصولات دارویی موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. سیلوزین‌های آسیل و نمک‌های سدیم آن‌ها نیز به دلیل خاصیت اصلاح کریستال، ضد زنگ‌زدگی و ضد خوردگی در صنایع فلزات تکمیل و پردازش فلزات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به عنوان یک عامل کف‌سازی و پاک‌کننده در شامپو، تراشیدن کف، خمیر دندان و محصولات شست‌وشوی کف استفاده می‌شود.

سدیم لورویل سارکوزینات با سورفاکتانتهای آنیونی ، کاتیونی و آمفوتریک سازگار است.

لوریل سارکوزین سدیم دارای مشخصه‌های زیر است:

1. برای پوست و چشم فرد تحریک‌کننده نیست.

2. قادر به تشکیل کف‌های خامه‌ای غنی و پایدار هستید.

3. بر روی موها افزوده و باعث افزایش تجمع بار استاتیک برای بهبود قابلیت اطمینان موها می‌شود.

4. سازگار با انواع مختلف سورفاکتانت‌های یونی

5. به راحتی روی سطح پوست جذب می‌شود

6. آسان برای تجزیه بیولوژیکی

دیگر محصولات: روغن بذر هویج

فروش سدیم لوریل سارکوزینات:

سدیم لورویل سارکوزینات به صورت بشکه‌های 250 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، سدیم لوریل سارکوزینات و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

سیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید