پلی اتیلن گلیکول 800 (PEG 800)

فروش پلی اتیلن گلیکول 800

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید پلی اتیلن گلیکول 800 (PEG 800)

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده انواع حلال‌های شیمیایی، پلی اتیلن گلیکول 800 را از کشورهای هند و آلمان وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید PEG 800 با کارشناسان ما تماس بگیرید. در ادامه به بررسی این حلال می‌پردازیم:

پلی اتیلن گلیکول (C2nH4n + 2On + 1) (PEG) یک ترکیب پلی اتر است که از تولیدات صنعتی تا پزشکی کاربردهای زیادی دارد. کاربردهای پلی اتیلن گلیکول 800 (PEG 800) شامل استفاده از آن در روان کننده‌ها، چسب‌ها، نرم کننده‌ها، مواد مرطوب کننده، قالب‌های لاستیکی، جوهرهای چاپ و رنگ‌های محلول در آب است.

فروش پلی اتیلن گلیکول 800
فروش پلی اتیلن گلیکول 800

پلی اتیلن گلیکول (PEG) چیست؟

پلی اتیلن گلیکول (PEG) در بسیاری از کرم‌های پوست، لوسیون‌ها، صابون‌ها، محصولات مو و ژل‌های دوش یافت می‌شود. PEG ها ترکیبی مبتنی بر نفت هستند که غالباً به عنوان غلیظ‌کننده، حلال، نرم‌کننده و حامل رطوبت استفاده می‌شوند.

آن‌ها سه کاربرد عمده در لوازم آرایشی دارند: به عنوان نرم‌کننده برای کمک به نرم و مرطوب شدن پوست، به عنوان یک امولسیون کننده برای کمک به ترکیب روغن و مواد پایه با آب به طور صحیح با هم مخلوط می‌شوند)، و به عنوان حامل که می‌تواند به رساندن سایر مواد در اعماق پوست کمک کند.

در لیست مواد تشکیل دهنده یک محصول معمولاً PEG نامیده می‌شود و به دنبال آن اعدادی قرار می‌گیرد، به عنوان مثال PEG 400 یا PEG 8000. این بدان دلیل است که PEG در واقع یک زنجیره طولانی از مولکول‌های اتیلن گلیکول کوچکتر است که به هم چسبیده‌اند. عدد همراه PEG می‌تواند به معنای سنگین بودن مولکول باشد یا اینکه چند واحد اتیلن گلیکول زنجیره بزرگ‌تر را تشکیل می‌دهد.

این مواد همچنین در بسیاری از موارد خارج از مواد آرایشی از جمله دارو، غذا و برخی فرایندهای تولید مورد استفاده قرار می‌گیرند. اندازه‌های مختلف در مشاغل مختلف بهتر است، در لوازم آرایشی ممکن است از PEG 400 تا 8000 استفاده کنند اما می‌توانند به PEG 180،000 برسند.

فروش پلی اتیلن گلیکول 800
فروش پلی اتیلن گلیکول 800

کاربردهای پلی اتیلن گلیکول

توانایی بی نظیر PEG در افزایش حلالیت رنگ در فرمولاسیون‌های آبی باعث می‌شود که از آن در سراسر صنعت نساجی به عنوان حامل رنگ استفاده شود. PEG‌ها همچنین در حفظ رطوبت در فرمولاسیون‌های پیچیده و همچنین در یک سطح کاربردی استثنایی هستند، و آن‌ها را به عنوان مواد مرطوب‌کننده عالی و ضد انعقاد برای تأمین‌کنندگان مواد شیمیایی آرایشی و تأمین کنندگان مواد شیمیایی پوشش می‌سازد.

این رابطه منحصر به فرد با آب توسط بسیاری از بازارهای دیگر مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد زیرا PEG ها می‌توانند به تثبیت امولسیون‌ها کمک کرده و به عنوان محلول‌های در ترکیب با آب برای ترکیبات آبی عمل کنند.

صنایع غذایی از این ترکیبات به عنوان مواد افزودنی برای کاهش مقدار کف در حین فرآوری مواد غذایی استفاده می‌کند. علاوه بر این، PEG ها به دلیل توانایی در عملکرد به عنوان اصلاح کننده رئولوژیکی، در صنایع دارویی بسیار مفید واقع می‌شوند، بنابراین به عنوان مواد افزودنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تکنیک‌های جدید تحقیقاتی به طور فزاینده‌ای ترکیبات PEG را از طریق استفاده از “پگیلاسیون” بر روی درمان‌های پروتئینی و پپتیدی ترکیب می‌کنند، بنابراین داروسازی آن‌ها را بهبود می‌بخشد و منجر به داروهای ایمن‌تر و موثر می‌شود.

مصارف تجاری

PEG اساس بسیاری از کرم‌های پوستی و روان‌کننده‌های شخصی است (که اغلب با گلیسیرین ترکیب می‌شود).

از PEG در تعدادی از خمیر دندان‌ها به عنوان ماده پراکنده استفاده می‌شود. در این فرایند، آب را متصل می‌کند و کمک می‌کند تا صمغ زانتان به طور یکنواخت در تمام خمیر دندان پخش شود.

PEG همچنین برای استفاده در زره بدن و خال کوبی برای کنترل دیابت تحت تحقیق است.

در فرمولاسیون‌های با وزن مولکولی کم (به عنوان مثال PEG 400)، از آن در چاپگرهای طراح Hewlett-Packard به عنوان یک حلال جوهر و روان‌کننده برای سر چاپ استفاده می‌شود.

PEG همچنین به عنوان ماده ضد کف در غذا و نوشیدنی استفاده می‌شود- شماره INS آن 1521 یا E1521 در اتحادیه اروپا است.

فروش PEG 800

مصارف پزشکی

PEG اساس تعدادی ملین است. از آبرسانی کامل روده با پلی اتیلن گلیکول و الکترولیت‌های اضافه شده برای آماده‌سازی روده قبل از جراحی یا کولونوسکوپی استفاده می‌شود.

PEG همچنین به عنوان یک ماده انعطاف‌پذیر در بسیاری از محصولات دارویی استفاده می‌شود.

هنگامی که به داروهای مختلف پروتئینی متصل می‌شود، پلی اتیلن گلیکول اجازه می‌دهد تا سرعت پاک شدن پروتئین حمل شده از خون کاهش یابد.

محققان در حال مطالعه آسیب عصب محیطی و نخاع هستند که احتمال استفاده از PEG برای جوشکاری آکسون‌ها را بررسی می‌کنند.

نمونه ای از هیدروژل‌های PEG در یک درمان توسط محققان نظریه‌پردازی شده است. آنها پیشنهاد می‌کنند از هیدروژل برای مقابله با پریودنتیت (بیماری لثه) از طریق کپسوله‌سازی سلول‌های بنیادی در ژل که باعث بهبود در لثه می‌شوند، استفاده کنید.

نحوه‌ی عملکرد پلی اتیلن گلیکول:

گرچه PEG از لحاظ ایمنی چندان مورد پسند مصرف‌کنندگان نیست، اما در بین تولیدکنندگان محبوبیت بالایی دارد زیرا پایه مناسبی برای محصولات آرایشی است. آن‌ها در آب محلول هستند و می‌توانند به حل شدن ماده کم محلول نیز کمک کنند. این به این معنی است که مواد موثره‌ای که معمولاً باید در یک محصول با روغن وجود داشته باشند، می‌توانند در یک محصول با پایه آب یا آب استفاده شوند.

پتانسیل اتصال آب آن‌ها به محصول بافتی غیر چرب و غیر چسبناک می‌دهد و همچنین به عنوان یک مرطوب‌کننده یا نرم‌کننده عمل می‌کند و به طور فعال آب را که به آن متصل می‌شود نگه می‌دارد و خشک شدن محصول را روی پوست شما متوقف می‌کند.

در صابون‌ها، محصولات مو و ژل‌های دوش، آن‌ها به عنوان نرم کننده عمل می‌کنند که شکنندگی محصولات را کاهش می‌دهد و احساس ابریشمی به آن‌ها می‌دهد.

از آنجا که مواردی مانند نقطه ذوب، ویسکوزیته و قابلیت نگهداری آب با توجه به اندازه PEG متفاوت است، می‌توان از ترکیبی از اندازه‌های مختلف در یک محصول استفاده کرد تا جلوه مورد نظر را ارائه دهد.

ویژگی‌های  پلی اتیلن کلیکول 800 (PEG 800)

ظاهر (25 درجه سانتی‌گراد) رنگ Pt-Co مقدار هیدروکسیل وزن مولکولی نقطه انجمادºC مرطوب(%) مقدار PH  (محلول آبی 1%)
PEG 800 کرم سفید شیری ≤30 127-156 720-880 26-32 ≤1.0 5.0-7.0

کاربرد پلی اتیلن گلیکول 800 (PEG 800)

این اسیدهای چرب که برای ساختن سورفاکتانت‌هایی با عملکرد متفاوت واکنش نشان می‌دهند، می‌توانند به عنوان چسب پزشکی، کرم و مواد پایه شامپو استفاده شوند. به عنوان روان کننده، چسب و نرم کننده، مواد خیس کننده برای پردازش الیاف، سفال، فرآوری فلز، قالب لاستیک استفاده می شود. در رنگ های محلول در آب و جوهر چاپ استفاده می شود. و به عنوان عامل مرطوب کننده در صنعت آبکاری استفاده می‌شود.

پلی اتیلن گلیکول 800 (PEG 800) می‌تواند به عنوان ماتریس داروها و محصولات آرایشی استفاده شود.

به طور کلی

شرح کاربرد
PEG 400 حلال، سنتز پلی اورتان
PEG 600 تمیز کردن فلز، سنتز شیمیایی
PEG 800 سنتز شیمیایی، کاربرد مبتنی بر آب
PEG-2000 مایع فرآوری فلز، کاغذ سازی
PEG-4000 تولید لاستیک و پلاستیک

آیا پلی اتیلن گلیکول بی‌خطر است؟

PEG‌ها معمولاً از نظر بیولوژیکی ماده‌ای بی‌اثر تلقی می‌شوند، بدین معنی که این دسته از الیگومرها و پلیمرها برای استفاده در مواد غذایی، کاربردهای آرایشی و دارویی بی‌خطر شناخته شده‌اند. بنابراین، آیا پلی اتیلن گلیکول سمی است؟

با توجه به ساختار PEG 800 و حلالیت در آب، این ترکیبات معمولاً غیر سمی در نظر گرفته می‌شوند، زیرا مطالعات ایمنی آن‌ها برای استفاده در زمینه تحویل دارو، برای استفاده در پوست در مواد آرایشی و به عنوان مواد افزودنی در صنعت فرآوری مواد غذایی و ویتامین را نشان داده است.

فروش پلی اتیلن گلیکول 800
فروش پلی اتیلن گلیکول 800

اثرات جانبی:

بعید است PEG 800 باعث تحریک یا ایجاد حساسیت در پوست شود مگر اینکه پوست آسیب ببیند. به همین ترتیب توصیه می‌شود از استفاده محصولات حاوی این مواد بر روی پوست شکسته یا آسیب دیده خودداری کنید.

آلودگی PEG‌ها با مولکول‌های سرطان زا اتیلن اکسید و 1،4-دیوکسان بسته به تولید کننده ممکن است به عنوان محصول جانبی تولید PEG رخ دهد. در حالی که این مولکول‌ها خطرناک هستند، اما طبق تحقیقات محیط زیست کانادا، غلظت آن‌ها بسیار کم است تا اثرات سوئی ایجاد کنند.

برخی مطالعات نشان داده‌اند که آن‌ها می‌توانند مواد ناخواسته را از طریق سد پوست نیز حمل کنند، به خصوص اگر سد پوست به دلیل بیماری پوستی مانند اگزما یا آسیب دیده‌گی به خطر بیفتد.

تداخل با سایر داروها:

برخی از اندازه‌های PEG می‌توانند به عنوان تقویت‌کننده نفوذ عمل کنند، توانایی برخی از مولکول‌ها برای عبور از سد پوست و افزایش دوز دریافتی را افزایش می‌دهند.

به طور کلی استفاده از PEG 800 در مواد آرایشی ایمن تلقی می‌شود.

فروش پلی اتیلن گلیکول 800

شرکت پیشگامان شیمی با بهره‌گیری از چندین دهه تجربه در واردات حلال های شیمیایی، انواع گریدهای پلی اتیلن گلیکول را با کاربردهای مختلف وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات درباره فروش peg 800 با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − نه =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید