آرایشی و بهداشتی

روغن چریش

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید عمده روغن چریش

شرکت پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه فروش مواد اولیه شیمیایی در ایران می‌باشد. این شرکت وارد کننده روغن‌های گیاهی گرید غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی می‌باشد. شما می‌توانید جهت خرید روغن چریش در گالن‌های 20 کیلویی محصول کشور هند با خلوص 99% با بهترین قیمت و کیفیت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

قیمت روغن چریش خالص

جهت خرید روغن چریش و اطلاع از قیمت روغن چریش و دریافت آنالیز روغن دانه چریش با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

روغن چریش چیست؟

روغن چریش (Neem oil) روغنی است که از درخت چریش گرمسیری گرفته شده است. این روغن به عنوان یک ماده در طب سنتی برای درمان بیماری‌های پوستی، از بین بردن آفات از گیاهان و کمک به بهبود پوست سابقه طولانی دارد.

این روغن بوی شدیدی دارد، دلیل این امر این است که در برابر آفات بسیار خوب عمل می‌کند. علی‌رغم بو، همچنین حاوی تعدادی اسید چرب و ویتامین است که فواید زیادی برای کمک به پوست دارد.

روغن چریش اغلب در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست مانند مرطوب‌کننده، لوسیون‌های بدن و همچنین محصولات آرایشی و مو استفاده می‌شود. در حالی که خرید روغن دانه چریش اخیراً در محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی امروزی محبوبیت زیادی کسب کرده است، اما به نظر می رسد که مطالعات اولیه می‌تواند به بهبود ظاهر خطوط ریز و چین و چروک کمک کند، از تولید کلاژن پشتیبانی کند، می‌تواند به بهبود زخم کمک کند و حتی ممکن است در درمان زگیل و خال مفید است.

خواص روغن چریش

  • مواد مغذی

فروش روغن چریش، به عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده حاوی مجموعه‌ای از ترکیبات گیاهی کم نظیر است. روغن چریش حاوی اسیدهای چرب، لیمونوئیدها، ویتامین E، آنتی‌اکسیدان‌ها و کلسیم است. این ترکیبات همه به فوایدی که این روغن ممکن است به پوست برساند کمک می‌کنند.

  • التیام زخم

در مطالعه‌ای که در سال 2012 انجام شد و استفاده بالقوه از این روغن در کمک به بهبود زخم‌های بعد از عمل را بررسی کرد، مشخص شد که روغن چریش به روند بهبود کمک می کند. این مطالعه یک مطالعه کوچک بود که با 9 شرکت‌کننده انجام شد بنابراین لازم به یادآوری است که قبل از انتساب این فایده به روغن چریش، تحقیقات بیشتری باید انجام شود.

با این حال، مزایای بالقوه ترمیم زخم چریش ممکن است برای کسانی که دچار لکه‌های پوستی هستند، در موانع پوستی اختلال ایجاد می‌کنند مانند اگزما یا درماتیت یا برای زخم‌های خاص. مزیت بالقوه این بیماری‌های پوستی در تحقیقات انجام شده بر روی آکنه در سال 2013 بیشتر مورد بررسی قرار گرفته است.

  • ضد پیری

از آنجا که Neem oil یک روغن غنی از چربی است که حاوی تعدادی آنتی‌اکسیدان است، بنابراین ممکن است برای جلوگیری از پیر شدن پوست مزایایی داشته باشد. در مطالعه‌ای که در سال 2017 انجام شد، این روغن باعث بهبود خشکی و ظاهر چین و چروک‌ها شد.

به طور کلی روغن های غنی از چربی معمولاً به کاهش از دست دادن آب ترانسپیدرمال یا TEWL کمک می‌کنند. TEWL با افزایش سن رخ می‌دهد، جایی که پوست ما قادر به حفظ محتوای آب طبیعی خود مانند گذشته نیست.

آیا می‌توانید روغن چریش را مستقیماً روی پوست خود بمالید؟

این محصول خالص و بسیار قوی می‌باشد. به همین دلیل معمولاً وقتی در محصولات استفاده می‌شود، آن را به حالت سرم و مرطوب‌کننده‌های دیگر تبدیل می‌کنند. به طور کلی استفاده از فرم رقیق شده روغن چریش یا زمانی که به صورت حرفه‌ای به محصولی تبدیل شده است، معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با این حال، هنگام درمان جوش‌های پوستی یا آکنه می‌توانید از این روغن به طور مستقیم بر روی پوست استفاده کنید. فقط بخاطر داشته باشید که این یک روغن قوی است و در صورت تحریک یا حساسیت باید مصرف آن را قطع کنید.

آیا روغن چریش برای آکنه مفید است؟

این روغن ممکن است به پشتیبانی از ترمیم طبیعی پوست کمک کند و به طور بالقوه زمان بهبودی زخم‌ها را کاهش می‌دهد. این ممکن است برای کسانی که آکنه دارند مفید باشد زیرا ممکن است از بهبود لکه‌ها پشتیبانی کند. برخی تحقیقات همچنین حاکی از آن است که روغن چریش ممکن است یک اثر ضد باکتری در برابر باکتری‌های آکنه داشته باشد، که ممکن است از شدت اپیزودها بکاهد.

این روغن همچنین ممکن است برای کسانی که آکنه دارند مفید باشد زیرا ممکن است به بهبود حمایت از مانع طبیعی پوست و تأمین رطوبت پوست کمک کند. هر دو مانع از بین برنده پوست و کمبود روغن‌های مرغوب روی پوست با بدتر شدن آکنه ارتباط دارند.

بیشتر بخوانید: خواص روغن مورینگا

آیا روغن چریش کمدوژنیک است؟

این یک روغن غیر کمدوژنیک است و به این معنی است که منافذ پوست را مسدود نمی‌کند. این باعث می‌شود این روغن برای اکثر انواع پوست از جمله پوست‌های متراکم یا مستعد آکنه مناسب باشد.

آیا روغن چریش وگان است؟

این روغنی است که از گیاهان گرفته می‌شود و آن را به یک ماده وگان تبدیل می‌کند.

آیا روغن چریش ایمن است؟

همانطور که در مورد بسیاری از مواد گیاهی حاصل می‌شود، اثر و ایمنی روغن چریش به خوبی مطالعه نشده است. مطالعات اولیه حاکی از آن است که Neem oil برای استفاده بی‌خطر است، با این حال، برای درک بیشتر این ماده لازم است تحقیقات بیشتری انجام شود.

منابع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید