پروپیل پارابن

پروپیل پارابن

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

قیمت پروپیل پارابن

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را با درصد خلوص 99.9% در بسته‌بندی درام‌های ۲۵ کیلوگرمی با گرید دارویی، غذایی و بهداشتی وارد می‌کند.

پروپیل پارابن (نپاژن p) چیست؟

  • نام شیمیایی: پروپیل پراکسید هیدروکسی بنزوات
  • نام تجاری: پروپیل پارابن
  • فرمول مولکولی: C10H12O3
  • وزن مولکولی: 180.20

ساختار پروپیل پارابن

پروپیل پارابن (Propyl paraben) به شکل بلورهای سفید است و به راحتی در الکل و اتر حل می‌شود، اما در آب حل نمی‌شود.

تراکم چگالی آن (d4102) برابر با 1.0630 است و شاخص ریزش (nD102) 1.5050 است.

پروپیل پارابن یا همان نپاژن p به عنوان یک نگه‌دارنده ضد میکروبی در صنایع غذایی، لوازم آرایشی و دارویی برای بیش از 50 سال مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پروپیل پارابن به عنوان یک ماده طبیعی در بسیاری از گیاهان و حشرات یافت می‌شود، هرچند که به صورت مصنوعی برای استفاده در لوازم آرایشی (مانند کرم، لوسیون، شامپو و محصولات حمام)، دارویی و غذاها بکار برده می‌شود.

این یک نگه‌دارنده است که معمولاً در بسیاری از لوازم آرایشی بر پایه آب یافت می‌شود. به عنوان یک افزودنی غذایی، E شماره E216 دارد.

نپاژن p، مشتق n-پروپیل استر پاراهیدروکسی بنزوئیک اسید بوده که فرمول شیمیایی آن C10H12O3 است. این محصول به صورت کریستالی یا پودر سفید بوده که نقطه ذوب آن ۹۵-۹۸ درجه سانتی‌گراد با بوی نامطبوع که مسمومیت آن کم، می‌باشد.

نپاژن p به عنوان یکی از اجزای ضروری در اکثر محصولات مراقبت شخصی و آرایشی به دلیل توانایی آن در بهبود عمر مفید مواد و کیفیت مراقبت از پوست و محصولات مراقبت از مو بکار گرفته می‌شود.

انواع پاربن‌ها به شرح ذیل است:

  • پروپیل پارابن  Propyl paraben
  • متیل پارابن  Methyl paraben
  • ایزوبوتیل پارابن  Isobutyl paraben
  • اتیل پارابن  Ethyl paraben
  • بوتیل پارابن  Butyl paraben

پودر پروپیل پارابن

کاربرد پروپیل پارابن:

امروزه پروپیـل پاراپن و انواع دیگر مواد شیمیایی مصنوعی و طبیعی برای حفظ ظاهر طبیعی، بوی و رنگ غذا بکار برده می‌شود. این ماده شیمیایی به عنوان یک افزودنی غذایی، برای استفاده و مصرف مناسب است.

پروپیل پارابن باعث می‌شود مواد غذایی کنسرو شده یا بسته‌بندی‌شده بدون میکروب باشد. در محصولات آرایشی بهداشتی، پروپیل پاراپن یک عنصر اصلی در کرم‌های پوستی، لوسیون‌های مرطوب‌کننده پوست بکار برده می‌شود.

این ماده در محصولات دارای رطوبت به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث می‌شود که عمر مفیدتری داشته باشد. در محصولات مراقبت از مو، آن را نیز یک ماده در شامپو با کیفیت بالا، عوامل نرم کننده و کمک‌های یک ظاهر طراحی شده برای حفظ این راه‌حل‌ها نیز هست.

ایمنی پروپیل پارابن

پارابن‌ها

پارابن‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که از دهه 1920 به طور گسترده به عنوان نگهدارنده مصنوعی در محصولات آرایشی و مراقبت از بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجا که مواد آرایشی حاوی موادی هستند که می‌توانند تجزیه بیولوژیکی شوند، این مواد شیمیایی برای جلوگیری و کاهش رشد باکتری‌های مضر و کپک اضافه می‌شوند و باعث افزایش ماندگاری محصول می‌شوند.

نگرانی در مورد این مواد شیمیایی این است که مطالعات علمی نشان می‌دهد پارابن‌ها می‌توانند هورمون‌های بدن را مختل کرده و به باروری و اندام‌های تولید مثل آسیب برسانند، بر نتایج تولد تأثیر بگذارند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند. آن‌ها همچنین می توانند باعث تحریک پوست شوند. علاوه بر این، مطالعات پارابن‌ها را تقریباً در تمام نمونه‌های ادرار گرفته شده از بزرگسالان در ایالات متحده، کشف کرده‌اند.

با توجه به ظرفیت اختلال غدد درون ریز و آسیب باروری زنان و مردان مستند، همراه با احتمال قرار گرفتن در معرض مکرر مادام العمر، روشن است که پارابن‌های با زنجیره بلند (ایزوبوتیل، بوتیل، ایزوپروپیل- و پروپیل پارابن) نباید در محصولات مراقبتی شخصی و محصولات آرایشی استفاده شوند.

تاثیرات محیطی

پارابن‌ها همچنین با آسیب‌های زیست محیطی در ارتباط هستند، زیرا با توجه به آزمایشات آزمایشگاهی، سطح کم بوتیل پارابن می‌تواند مرجان‌ها را از بین ببرد. پارابن‌ها در آب‌های سطحی، ماه‌یها و رسوبات شناسایی شده‌اند. هنگامی که پارابن‌ها با آب لوله کشی حاوی کلر ترکیب می‌شوند، تعدادی از محصولات فرعی کلرید پارابن می‌توانند تشکیل شوند. درباره سمیت این محصولات جانبی، که ممکن است ماندگارتر باشند، اطلاعات کمی در دست است.

فروش پروپیل پارابن

چه محصولاتی حاوی پارابن هستند؟

پارابن‌ها در طیف گسترده ای از محصولات مرطوب کننده و شستشو، به ویژه محصولات دارای محتوای آب بالا، مانند شامپوها و نرم کننده‌ها، که مردم هر روز استفاده می‌کنند، استفاده می‌شود. خواص ضد میکروبی آن‌ها در برابر قارچ‌ها و باکتری‌های گرم مثبت موثر است. مرطوب کننده‌ها، پاک کننده‌های صورت و پوست، ضد آفتاب‌ها، دئودورانت‌ها، ژل‌های اصلاح، خمیردندان‌ها، وسایل آرایشی و بسیاری از محصولات دیگر حاوی پارابن هستند.

آن‌ها از طریق پوست به بدن جذب می‌شوند، متابولیزه و از طریق ادرار و صفرا دفع می‌شوند.. با این حال، استفاده روزانه از یک محصول یا محصولات متعدد حاوی پارابن منجر به قرار گرفتن در معرض مستقیم و مداوم می‌شود.

محصولات مراقبت شخصی بیشترین تأثیر را در مواجهه با پارابن دارند، همانطور که در مطالعات مقایسه شده با سطح پارابن در بدن زنان، مردان، نوجوانان و کودکانی که به طور منظم از مواد آرایشی حاوی پارابن استفاده کردند با کسانی که استفاده نمی‌کنند، دیده می‌شود. دختران نوجوانی که هر روز آرایش می‌کنند 20 برابر پروپیل پارابن در ادرار آن‌ها در مقایسه با کسانی که هرگز یا به ندرت آرایش می‌کنند، وجود داشت.

استفاده از لوسیون‌های بدن و صورت، محصولات مو، ضد آفتاب‌ها و محصولات آرایشی همگی با پیش بینی کننده‌ها و افزایش قابل توجهی میزان پارابن‌های ادراری در ارتباط بوده‌اند.

وجود پروپیل پارابن در محصولات غذایی

نگرانی کلی کارگروه محیط زیست (EWG) و سایر طرفداران ایمنی مواد غذایی این است که مواد تشکیل دهنده به عنوان GRAS بدون بررسی و تأیید قبل از بازار توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تعریف شوند. در مورد پروپیل پارابن به طور خاص، EWG می‌گوید که ماده نگهدارنده‌ای که در محصولات آرایشی و بهداشتی برای محافظت در برابر رشد میکروبی مورد استفاده قرار می‌گیرد، سیستم غدد درون ریز را مختل می‌کند و بنابراین باید از مواد غذایی خارج شود.

در سال 1972، کمیته انتخاب FDA در مورد مواد GRAS اظهار داشت که هیچ اطلاعاتی نشان نمی‌دهد که پروپیل پارابن دارای عواقب سم شناسی کوتاه مدت یا بلند مدت باشد، حتی در موش‌های صحرایی با مقادیر “بسیار بیشتر از آنچه در حال حاضر در رژیم غذایی طبیعی ایالات متحده مصرف می‌شود” پروپیل پارابن را به رژیم غذایی آن‌ها افزودند. “هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مصرف پارابن ها به عنوان مواد غذایی در 40 سالی که در ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفته است، بر روی انسان تأثیر سوء بگذارد.”

اما EWG برای حمایت از نگرانی‌های آن‌ها، به تحقیق در سال 2002 در موسسه بهداشت عمومی توكیو متروپولیتن استناد می كند، كه نشان می‌دهد پروپیل پارابن باعث كاهش تعداد اسپرم در موش‌های صحرایی جوان در غلظت‌های، زیر غلظت‌هایی كه FDA برای مصرف انسان در غذا بی‌خطر می‌داند.

این گروه همچنین به مطالعه‌ای در سال 2013 توسط دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اشاره كرده‌اند كه نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض پارابن‌های مختلف ممكن است با كاهش قدرت باروری در زنان همراه باشد و سایر تحقیقات نشان می‌دهد كه پروپیل پارابن به عنوان یك ترکیب مصنوعی شبیه به استروژن عمل می‌كند و می‌تواند سیگنالینگ هورمون و بیان ژن را تغییر دهد.

در سال 2004، پانل علمی سازمان ایمنی غذایی اروپا درباره مواد افزودنی غذایی، مشورتی را صادر كرد كه در آن اظهار داشت: “در حالی كه وجود پروپیل پارابن در رژیم غذایی محدود است و بعید است خطری برای مصرف كنندگان باشد، اما هیئت مدیره نتوانست مصرف روزانه خاصی را برای پروپیل پارابن بر اساس شواهد موجود، توصیه كند.

کمیسیون اروپا پروپیل پارابن را به عنوان یکی از 194 ماده رده 1 خود ذکر کرده است – موادی که شواهد خواص مختل کننده غدد درون ریز در حداقل یک ارگانیسم زنده پیدا شده است و بیشترین اولویت برای مطالعات بیشتر به آنها داده شده است.

خرید پروپیل پارابن

فروش پروپیل پارابن

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده افزودنی‌های مجاز آرایشی بهداشتی و غذایی مفتخر است که می‌تواند این محصول را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت از کشور هند به کلیه خریداران در سراسر کشور تحویل نماید. جهت دریافت قیمت فروش پروپیـل پارابن با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

شما مشتریان عزیز جهت خرید گلایسین، خرید اسید اسکوربیک، خرید روغن نارگیل، خرید سدیم لوریل سولفات (SLS)، خرید بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید ستیل الکل، خرید میکروکریستالین سلولز، خرید آویسل ، خرید استئاریل الکل، خرید اسید استئاریک، خرید متیل پارابن، خرید پروپیلن کربنات (PC)، خرید صمغ عربی، خرید ادتا 2 سدیم با ما تماس بگیرید.

خرید پروپیل پارابن

این ماده معمولاً به عنوان نگهدارنده غذایی و یا آرایشی بکار برده می‌شود. شما مشتریان عزیز می‌توانید برای خرید پروپیل پارابن و دریافت اطلاع از چگونگی سفارش و قیمت‌های این محصول با مشاوران ما در شرکت پیشگامان شیمی تماس بگیرید.

سایر پارابن‌ها: متیل پارابن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 12 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید