فروش تری استین

خرید تری استین

فروش تری استین که یک ترکیب استری از گلیسیرین و اسید استیک است. این مایع بی رنگ است که بوی روغنی تا ترش می دهد. به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده و یا به عنوان حامل طعم در صنایع مختلف استفاده می شود. ما تری استین 99.5 درصد مواد غذایی و گرید آرایشی را به عنوان حلال خوب مورد استفاده در صنایع غذایی، تنباکو و عطر عرضه می کنیم.

قیمت تری استین

جهت دریافت آنالیز

و استعلام قیمت تری استین 

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

تری استین (گلیسرول تری استات) چیست؟

تری استین (گلیسرول تری استات) که با نام گلیسریل تری استات نیز شناخته می شود، یک ماده جانبی دارویی است که در ساخت کپسول ها و قرص ها و به عنوان مرطوب کننده، نرم کننده و حلال استفاده می شود. این یک مایع است و توسط FDA به عنوان یک افزودنی غذایی تایید شده است. تری استین یک تری گلیسیرید با زنجیره کوتاه محلول در آب است که طبق مطالعات حیوانی ممکن است به عنوان یک ماده مغذی تزریقی نیز نقش داشته باشد. همچنین در صنایع عطرسازی و آرایشی استفاده می شود.

قدرت حلالیت بالا و فراریت کم تری استین را به حلال و تثبیت کننده خوبی برای بسیاری از طعم ها و عطرها تبدیل می کند. یکی از کاربردهای اصلی آن به عنوان نرم کننده در آدامس است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده تری استین را به عنوان ایمن (GRAS) برای استفاده در غذای انسان تایید کرد. همچنین به طور کلی در خوراک دام، به عنوان کمکی آفت کش و در بسته بندی مواد غذایی ایمن شناخته می شود.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی

به انگلیسی Triacetin (glyceryl triacetate)
فرمول شیمیایی C9H14O6 / C3H5(OCOCH3)3
وزن مولکولی 218.20
نقطه جوش 258 درجه سانتی گراد
نقطه ذوب 3 درجه سانتی گراد
چگالی نسبی (آب = 1):  1.16
نقطه اشتعال 138 درجه سانتیگراد
ویسکوزیته  7.83 cSt در دمای 40 درجه سانتیگراد
شکل ظاهری مایع روغنی بی رنگ
مترادف ها تری استین، گلیسریل تری استات، گلیسرول تری استات، گلیسیرین تری استات، انزاکتین، تری استین، تری استیل گلیسرول، قارچ ستین، گلیپد، تری استیل گلیسیرین
خلوص 99.8%

تری استین چه ویژگی هایی دارد؟

تری استین یک مایع روغنی است. بی رنگ، چسبناک و تقریباً بی بو (بوی کمی روغنی یا ترشی) است و دارای نقطه جوش بالا و نقطه ذوب پایین است. می توان آن را با اتانول / الکل، دی اتیل اتر و کلروفرم مخلوط کرد اما با هیدروکربن های آلیفاتیک یا روغن های طبیعی / معدنی قابل اختلاط نیست.

تری استین چگونه ساخته می شود؟

فرآیند تولید تری استین شامل مراحل زیر است:

گلیسرول در یک واکنش کلاسیک استریفیکاسیون با اسید استیک واکنش می دهد. سپس محصول تولید شده را می توان با استفاده از تقطیر خلاء بعدی خالص کرد
روش دیگر، تری استین را می توان از انیدرید استیک و گلیسیرین در حضور اسید فسفریک یا کلرید روی سنتز کرد. علاوه بر این، تری استین از استیلاسیون گلیسیرین تشکیل می شود.

موارد استفاده تری استین

این یک ترکیب شیمیایی مصنوعی است که معمولاً به عنوان یک افزودنی غذایی، به عنوان مثال به عنوان حلال در طعم‌دهنده‌ها و برای عملکرد مرطوب‌کننده آن، با شماره E1518 استفاده می‌شود. تری استین همچنین به عنوان یک ماده کمکی در محصولات دارویی است که در آن به عنوان یک مرطوب کننده، یک نرم کننده و به عنوان یک حلال استفاده می شود.
تری استین همچنین می تواند به عنوان یک افزودنی سوخت به عنوان یک عامل ضد ضربه استفاده شود که می تواند کوبش موتور در بنزین را کاهش دهد و خواص سرد و ویسکوزیته بیودیزل را بهبود بخشد.
در گزارشی که در سال 1994 توسط پنج شرکت برتر تولید سیگار منتشر شد، تری استین به عنوان یکی از 599 افزودنی سیگار ذکر شد. تری استین به عنوان یک نرم کننده روی فیلتر اعمال می شود.
این به عنوان یک منبع احتمالی انرژی غذایی در سیستم های بازسازی مواد غذایی مصنوعی در ماموریت های فضایی طولانی در نظر گرفته شده است. اعتقاد بر این است که دریافت بیش از نیمی از انرژی رژیم غذایی از تری استین بی خطر است.

آنالیز تری استین

 10 max Color APHA
99.0% min Content GC
0.01% max Acidity As HAc
0.10% max Water content
1.430~ 1.435 Refractive index (n20d)
1.156~ 1.164 Relative density (25/25o C)
5ppm max Heavy metal (base on Pb)
3ppm max Arsenic (As)

بسته بندی

این ماده در گالن های 25 کیلویی و 240 کیلوگرمی عرضه می شود.

ذخیره سازی

در ظرف در بسته قرار داده و در جای خشک و خنک نگهداری می شود. از لرزش شدید، تابش نور، دمای بالا، دود و آتش اجتناب کنید.

ایمنی:

سازمان غذا و داروی ایالات متحده آن را به عنوان افزودنی غذایی ایمن عمومی (GRAS) تایید کرده است. 

فروش تری استین

گزارش: “پیش بینی بازار تری استین (2022-2027)” توسط IndustryARC، تجزیه و تحلیل عمیقی از بخش های زیر از بازار تری استین را پوشش می دهد.

بر اساس گرید: درجه غذایی، درجه صنعتی و درجه تنباکو.

بر اساس عملکرد: بایندر، امولسیفایر، جامدکننده، روان کننده، مرطوب کننده، حلال و غیره.

بر اساس کاربرد: چسب ها و درزگیرها، مواد شیمیایی کشاورزی، افزودنی های غذایی، طعم دهنده ها و عطرها، فیلترهای سیگار، رنگ ها و پوشش ها، خوراک حیوانات، جوهر چاپ، داروهای ضد قارچ و غیره.

بر اساس صنعت مصرف نهایی: تنباکو، مواد شیمیایی، مواد غذایی و آشامیدنی (محصولات نانوایی، لبنیات، قنادی، نوشیدنی و غیره)، مراقبت های شخصی (مراقبت از ناخن، عطر، مراقبت از پوست، و غیره)، داروسازی، کشاورزی، فلز و ریخته گری.

بر اساس جغرافیا: آمریکای شمالی (ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک)، اروپا (انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند، اسپانیا، روسیه، بلژیک و بقیه اروپا)، آسیا و اقیانوسیه (چین، ژاپن، هند، کره جنوبی) استرالیا و نیوزلند، اندونزی، تایوان، مالزی، و بقیه APAC)، آمریکای جنوبی (برزیل، آرژانتین، کلمبیا، شیلی، و بقیه آمریکای جنوبی)، بقیه جهان (خاورمیانه (عربستان سعودی، امارات، ایران) ، و بقیه خاورمیانه) و آفریقا (آفریقای جنوبی، نیجریه و بقیه آفریقا))

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست