خرید اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک

خرید اسید استئاریک آرایشی بهداشتی کاسمتیک گرید شکری و رابرگرید صنعتی را با بهترین قیمت و کیفیت از مجموعه ما داشته باشید.

جهت دریافت آنالیز و نمونه

و استعلام قیمت اسید استئاریک

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

خواص استئاریک اسید
نام انگلیسی Stearic acid
شکل ظاهری پودر سفید رنگ
فرمول مولکولی C18H36O2
جرم مولی

284.48 g/mol

نقطه جوش  681.8°F (361°C)
چگالی

 941 kg/m³

کشور تولید کننده 📌 اندونزی و مالزی
گرید ⚡ صنعتی و آرایشی

موجودی ✔

·        اسید استئاریک کد 1801 مالزی کاسمتیک‌ گرید

·        کد 1802 مالزی کاسمتیک‌ گرید

·        کد 1843 اندونزی کاسمتیک‌ گرید

·        کد 1838 اندونزی کاسمتیک‌ گرید

·        کد 1810 اندونزی ، مالزی رابرگرید

جهت سفارش با شماره‌های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

اسید استئاریک عمدتاً از تری گلیسیرید تولید شده از چربی حیوانی ساخته شده است. می‌توان آن را در دمای اتاق نگهداری کرد و اغلب در ساخت صابون و شمع استفاده می‌شود. اسید استئاریک اغلب از طریق فرآیند صابونی سازی تولید می‌شود که با افزودن گرما همراه با یک ماده قلیایی مایع، چربی‌ها و روغن‌ها را به الکل و صابون تبدیل می‌کند. صابون سازی معمولاً روی چربی‌های حیوانی و روغن های گیاهی انجام می‌شود.

در ادامه به بررسی دقیق اسید استئاریک و کاربردهای آن در صنایع مختلف می پردازیم. همچنین راه‌های خرید اسید استئاریک را معرفی می‌کنیم.

اسید استئاریک (Stearic Acid) چیست؟

اسید استئاریک در اصل یک اسید چرب اشباع با یک زنجیره 18 کربن است، که فرمول شیمیایی آن C17H35CO2H است. این ماده جامد، مومی شکل و بی‌رنگ و تقریباً نامحلول در آب است. اسید استئاریک، همچنین با نام اکتادکانوئیک اسید، یکی از رایج‌ترین اسیدهای چرب با زنجیره بلند است.

نام آن از یک کلمه یونانی  که به معنی خاکستری است گرفته شده است. نمک‌ها و استرهای اسید استئاریک به نام استئارات‌ها نامیده می‌شوند. اسید استئاریک یکی از رایج‌ترین اسیدهای چرب اشباع موجود در طبیعت است که  به صورت ترکیبی در چربی‌های طبیعی حیوانات و گیاهان یافت می‌شود. اسید استئاریک تجاری ترکیبی از مقادیر تقریباً مساوی اسیدهای استئاریک و اسید پالمیتیک و مقادیر کمی از اسید اولئیک است.

خرید اسید استئاریک

اسید استئاریک چگونه تولید می‌شود؟

در طبیعت اسید استئاریک در چربی‌ها و روغن‌های گیاهان و حیوانات یافت می‌شود. چربی حیوانات به طور معمول از 30٪ اسید استئاریک تشکیل شده‌اند. اکثر روغن‌های گیاهی 5٪ از حجم خود را از اسید آمینه دریافت می‌کنند، به جز کره‌ کاکائو و کره اسید استئاریک، که حاوی 9 برابر اسید استئاریک بیشتر است.

برای جداسازی ماده، چربی یا روغن حاوی اسید آمینه گرم تحت فشار قرار می‌گیرد. سپس، مواد در آب جوش داخل دستگاه تقطیر قرار می‌گیرند. این دستگاه با جوشاندن، نمونه‌های چربی یا روغن بخار داده شده را جلب می‌کند و سپس آن را از طریق یک سری سیم‌پیچ‌های سرد منتقل می‌کند.

افت ناگهانی دما باعث می‌شود اسید استئاریک متراکم شود و به یک مایع تبدیل شود. سپس می‌توان آن را خنک کرد تا یک ماده جامد مومی تولید شود. این ماده از مخلوط این چربی‌ها و روغن‌ها با آب با فشار و دمای بالا (بیش از 200 درجه سانتی‌گراد) تهیه می‌شود که منجر به هیدرولیز تری‌گلیسیرید می‌شود. سپس مخلوط حاصل تقطیر می‌شود. از لحاظ بیوسنتز آن، اسید استئاریک از طریق کربوهیدرات‌ها از طریق دستگاه سنتز اسید چرب تولید می‌شود.

انواع اسید استئاریک

همانطور که گفته شد اسید استئاریک یک اسید چرب 18 کربنه است. این ماده انواع مختلفی دارد و براساس منابع تولید و درجه خلوص یا فرآیند تولید آن‌ها را طبقه‌بندی می‌کنند.

اسید استئاریک بر اساس منبع تولید به دو دسته‌ی حیوانی و گیاهی تقسیم می‌شود. همانطور که گفتیم با توجه به فرآیند تولید و میزان خلوص نیز طبقه‌بندی دیگری صورت می‌گیرد؛ که بر اساس آن به سه دسته استئاریک اسید فشرده تقسیم می‌شوند. خلوص درجات مختلف با محتوای C18 تعریف شده و سنجش رایج محتوای اسید استئاریک 40 درصد تا 60 درصد است.

خالص‌ترین نوع این ماده، اسید استئاریک پرس سه‌گانه است که معمولا از روغن گیاهی تهیه می‌شود. از این نوع بیشتر در تولید مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نوع یک این اسید اغلب از چربی و روغن‌های حیوانی تهیه می‌شود و بیشتر کاربردهای صنعتی دارد. اسید استئاریک نوع دو و سه، جامد، مومی و سفیدرنگ و نوع یک آن جامد، مومی و زرد رنگ است.

کاربردهای اسید استئاریک

از این ماده در ساخت:

  • شمع
  • لوازم آرایشی
  • صابون‌های اصلاح
  • روان‌کننده‌ها و داروها به کار می‌رود.

از این ماده به همراه روغن کرچک برای تهیه نرم‌کننده‌ها در نساجی استفاده می‌شود. این امر از اکسیداسیون جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد تا ترکیب‌ها برای مدت طولانی‌تری ذخیره شوند. این ماده یک روان‌کننده رایج در هنگام قالب‌گیری تزریق و فشار دادن پودرهای سرامیکی است. همچنین از آن به عنوان یک قالب برای لاتکس کف استفاده می‌شود که در قالب‌های سنگی پخته می‌شود.

اسیداستئاریک به طور عمده در تولید مواد پاک‌کننده، صابون و لوازم آرایشی مانند شامپو و محصولات کرم اصلاح استفاده می‌شود. بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین کاربرد استئاریک اسید در تولید شمع است. این موم شمع را سخت می‌کند، بنابراین قدرت شمع را فراهم می‌کند. اسید استئاریک همراه با روغن کرچک برای تهیه نرم‌کننده‌ها در صنایع نساجی به‌کار برده می‌شود. ارزان بودن اسیداستئاریک و در دسترس بودن این ماده باعث می‌شود از آن در تولید شمع و همچنین به عنوان سخت‌کننده در تولید آب‌نبات در هنگام مخلوط با قند ساده و شربت ذرت استفاده می‌شود. این ماده برای تولید مکمل‌های غذایی نیز کاربرد دارد. (برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاربرد اسید استئاریک در شمع سازی به این لینک مراجعه کنید.)

در آتش‌بازی، اسید استئاریک اغلب برای پوشاندن پودرهای فلزی مانند آلومینیوم و آهن استفاده می‌شود. این ماده مانع از اکسیداسیون می‌شود پس اجازه می‌دهد ترکیب‌ها برای مدت زمان بیشتری ذخیره شوند. اسید استاریک یک روان‌کننده رایج در قالب تزریق و پرس‌کردن پودرهای سرامیکی است. این نیز به عنوان یک قالب برای لاتکس فوم استفاده می‌شود که در قالب‌های سنگ پخته می‌شود. ماده اسیداستئاریک به عنوان یک ماده ضدعفونی‌کننده عمل می‌کند.

 این ماده‌ در صنایع مختلفی باعث کاهش فشار سطح روغن‌ها می‌شود. روغن‌ها دارای کشش سطحی بالاتری نسبت به آب معمولی هستند، به همین دلیل قطرات آب به راحتی با روغن مخلوط نمی‌شوند. با کاهش کشش سطحی روغن، اسید استئاریک به آب اجازه می‌دهد تا با مولکول‌های روغن ترکیب شود. در نتیجه، اسید استاریک به از بین‌بردن کثیفی، عرق و سبوم اضافی پوست و مو کمک می‌کند. این باعث می‌شود آن را به عنوان یک ماده مفید در پاک‌کننده‌ها، محصولات شست‌وشوی بدن و شامپو و همچنین صابون‌های میله‌ای استفاده کنید.

اسید استئاریک در صابون‌سازی

اسید استئاریک نمونه بارزی از مواد شوینده یا صابون است، زیرا حاوی یک دم “طولانی” هیدروکربن (مگنتا) و یک گروه “سر” اسید کربوکسیلیک است. این مولکول با این مشکل روبرو می‌شود که “روغن و آب با هم مخلوط نمی‌شوند” با داشتن یک مولکول با 2 قسمت – یک قسمت روغنی و یک قسمت یونی که دم آن در اصل یک آلکان است، بنابراین به راحتی در چربی، روغن و گریس حل می‌شود، اما در آب محلول نیست. بنابراین گفته می‌شود که دم آبگریز است (از آب متنفر)، با این حال، سرآن دارای گروه قطبی است و به راحتی در آب حل می‌شود (آب دوست) و در روغن یا گریس حل نمی‌شود.

بنابراین، با وجود این خاصیت دوگانگی در استئاریک اسید، روغن و خاک از اشیاء کثیف (ظروف، لباس یا افراد!) شسته می‌شوند. اسید استئاریک تنها اسید چرب نیست که در صابون‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. لورات سدیم (نمک اسید لوریک اسید چرب C11 که از روغن نارگیل استخراج می‌شود) اغلب به صابون اضافه می‌شود. از نمک‌های پتاسیم اسیدهای چرب نیز در ترکیب با اسید استئاریک اضافی استفاده می‌شود تا یک ماده با قدرت خشک کنندگی آهسته برای صابون اصلاح شود. (اطلاعات بیشتر در مورد کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی و صنایع آرایشی)

فروش عمده اسید استئاریک

 چرا اسید استئاریک در بسیاری از محصولات وجود دارد؟

این محصول به ترکیب آب و روغن کمک می‌کند. همچنین اسیداستئاریک در بسیاری از صنایع آرایشی به عنوان مایع در محصولات مراقبت از پوست و مو در غلظت‌های کم اضافه می‌شود، تا به عنوان یک ماده افزودنی به جای یک ماده فعال یا ماده پاک‌کننده عمل کند. در این محصولات، اسید استئاریک به جلوگیری از جدا شدن فرمول‌ها به لایه‌های مایع و روغنی کمک می‌کند.

محصولاتی که حاوی اسید استاریک هستند قبل از استفاده نیاز به تکان دادن کم‌تری دارند و در طی نگهداری، قدرت بیشتری دارند.

آیا اسید استئاریک طبیعی است؟

از آنجایی که استئاریک اسید از منابع طبیعی گرفته می‌شود و در محیط‌ های صنعتی تولید نمی‌شود در بعضی مواقع به عنوان جایگزینی برای مواد شیمیایی در محصولات طبیعی مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. غالبا این ماده از محصولات جانبی حاصل از فرآوری گوشت به ویژه گوشت خوک تهیه می‌شود. به همین دلیل، این ترکیب اغلب در لوازم آرایشی وگان و مراقبت از پوست مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. اسید استئاریک که از گیاهان تهیه شده است در فرمول‌هایی که عاری از منشأ حیوانی هستند مناسب است.

ایمنی استئاریک اسید

سازمان غذا و داروی ایالات متحده به این نتیجه رسیده است که استئاریک اسید برای استفاده موضعی در محصولات مراقبت از پوست در مقادیر محدود بی‌خطر است و این نشان می‌دهد که برخی از افراد با پوست حساس ممکن است نتوانند این ماده را تحمل کنند.

واردکننده اسید استئاریک

پیشگامان شیمی وارد کننده و تأمین‌کننده مواد اولیه صنایع مختلف از جمله: صنایع آرایشی بهداشتی، دارویی، صنعتی می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی اسید استئاریک را با برند KLK گریدهای 1801، 1803 و 1810 از کشور مالزی و برند ویلمار با گریدهای 1810، 1838، 1843 از کشور اندونزی در بسته‌بندی‌های 25 کیلویی با گرید صنعتی و آرایشی وارد می‌کند. بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع گریدهای استئاریک اسید با نازل‌ترین قیمت‌ها می‌باشد. کارمندان ما آماده‌ی ارائه‌ی هرگونه مشاوره و راهنمایی در این زمینه به مشتریان گرامی می‌باشند.

فروش استئاریک اسید

خرید اسید استئاریک

اسیدهای چرب ویلفارین هم از روغن پالم و هم از روغن هسته خرما گرفته شده و از تقسیم چربی‌ها در دما و فشار بالا تولید می‌شوند. بسته به نیاز مشتری، آنها به صورت مقاطع گسترده یا اسیدهای چرب خالص با تقطیر ساده یا کسری در دسترس هستند. کاربردهای معمول اسیدهای چرب شامل فرآوری لاستیک، شمع و محصولات آرایشی یا استفاده به عنوان ماده اولیه برای تولید مشتقات مانند MCT، صابون و صابون فلزی است.

مواد شیمیایی میانی مانند الکل‌های چرب، آمین‌های چرب و استرهای چرب نیز می‌توانند از اسیدهای چرب تولید شوند. بسته به درجه یا نوع اسیدهای چرب، آنها در کیسه‌های کاغذی، کیسه‌های فله، طبل، IBC، کیف‌های قابل انعطاف و محموله‌های فله نگهداری می کنند.

Specification Typical Values
Acid Value (mg KOH/g) 195-199
Saponification Value (mg KOH/g) 196-200
Iodine Value (% I2absorbed) 2 Max
Titre (oC) 66-70
Color (Lov, R/Y) 0.3/3 Max
Composition (%)  
C16 8 Max
C18 92 Min
C18-1 2 Max
C18-2 4 Max
C18-3
C20
Others
شکل مایع/ جامد/ گرانول/ پوسته‌ای
بسته‌بندی
25kg کیسه; درام; ISO; بالک

اسید استئاریک را از کجا بخریم؟

پیشگامان شیمی یکی از بهترین مراجع برای خرید مواد اولیه شیمیایی کارخانه‌ها به شمار می‌رود. این شرکت مواد اولیه زیادی را تحت پوشش خود دارد که اسید استئاریک یکی از آن‌ها می‌باشد. برای اطلاع از قیمت اسید استئاریک و خرید استئاریک اسید، کافی است با کارشناسان ما تماس برقرار کنید.

ما آماده ارائه بهترین محصولات با بهترین خدمات هستیم. اسید استئاریک به طور معمول مخلوطی از استئاریک و پالمیتیک اسید است. در مورد منشأ حیوانی، این نسبت حدود 70٪ استئاریک و پالمتیک 30٪ است. در مورد منشأ گیاهی، علاوه بر نسبت 70-30، کیفیت 50٪ اسید استئاریک و 50٪ اسید پالمیتیک وجود دارد. بسته به نسبت، نقاط ذوب از 50 تا 65 درجه سانتی‌گراد متغیر است.

9 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام وقت بخیر ببخشید منظور از گرید 1801 و گرید 1802 رو میشه بگید چه تفاوتی داره

    پاسخ
    • دکتر محمد رضا سلیمی
      2022-08-05 12:55

      سلام وقت بخیر
      عزیز گرید 1801 جهت مصارف آرایشی و گرید 1802 پلاستیک گرید می باشد. با تشکر

      پاسخ
  • افشون
    2022-07-13 19:04

    سلام و عرض ادب
    استئاریک اسید برای آزمایشگاه دانشگاه جهت استفاده در انرژی خورشیدی با دمای ذوب 66تا 67 میخواستم. باتشکر

    پاسخ
    • وحید طهماسبی
      2022-07-16 09:53

      با سلام و احترام لطفا با واحد فروش تماس بگیرید

      پاسخ
  • یارعلی توانا
    2022-04-03 13:53

    سلام
    اگر ما بخوایم خرید اسید استئاریک رو به صورت عمده از شما انجام بدیم
    چکی هم کار میکنید؟

    پاسخ
    • وحید طهماسبی
      2022-04-03 13:54

      سلام بر شما ، لطفا با واحد فروش تماس بگیرید

      پاسخ
  • حسین
    2021-03-29 20:55

    از irchem.ir سپاس‌گزارم

    پاسخ
  • ایمانی
    2020-11-24 12:25

    اسید استئاریک دارویی هم موجود دارید؟

    پاسخ
    • 09124850508
      2020-11-29 12:31

      سلام وقت بخیر
      اسید استئاریک گرید دارویی و بهداشتی توسط این شرکت از آلمان و مالزی وارد می شود.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست