فروش تری کلوکربان

خرید تری کلوکربان

 فروش پودر تری کلوکربان Triclocarban که یک عامل ضد باکتری است و در سراسر جهان در محصولات مراقبت شخصی مانند صابون خوشبو کننده، مواد شوینده و خمیر دندان استفاده می شود.

جهت دریافت آنالیز و استعلام قیمت تری کلو کربان (tcc)

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

تری کلوکربان یک ماده مصنوعی است که می تواند با واکنش ترکیبات شیمیایی 3،4-دیکلروفنیل ایزوسیانات و 4-کلروآنیلین تولید شود و معمولاً به شکل پودر سفید رنگ نامحلول در آب ظاهر می شود. این باکتری دارای فعالیت کلی باکتریاستاتیک و قارچی است، به این معنی که می تواند غشای سلولی باکتری های خاصی را هدف قرار دهد و در ساختار و عملکرد آنها تداخل ایجاد کند و رشد را مهار کند.

قیمت تری کلوکربان

به انگلیسی Triclocarban
شناسه محصول 101-20-2
وزن مولکولی 315.5
فرمول شیمیایی C13h9cl3n2o
ظاهر پودر کریستال سفید
نقطه ذوب 255.60 درجه سانتی گراد
نقطه جوش 344.24 درجه سانتی گراد
نقطه اشتعال 324.00 162.00 درجه سانتیگراد
خلوص 99 درصد
بسته بندی درام 25 کیلوگرمی
تولید کننده چین

تری کلوکربان چیست

یک ماده شیمیایی ضد باکتری است که می تواند با هدف قرار دادن رشد باکتری هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس در مبارزه با عفونت ها موثر باشد. تحقیقات اضافی به دنبال درک پتانسیل آن برای ایجاد مقاومت ضد باکتریایی و اثرات آن بر سلامت ارگانیسم و محیط است.

Triclocarban یک آنالوگ تریکلوزان با خاصیت ضد باکتریایی است. این ماده اثر خود را با مهار فعالیت انویل-(پروتئین حامل آسیل) ردوکتاز (ACP) که به طور گسترده در باکتری ها، قارچ ها و گیاهان توزیع می شود، اعمال می کند. تری کلوکربان ردوکتاز آخرین مرحله را در هر چرخه افزایش طول اسید چرب در سیستم های سنتاز اسید چرب نوع II کاتالیز می کند. در نتیجه، این عامل سنتز غشای سلولی را مختل می کند و منجر به مهار رشد باکتری می شود.

تری کلوکربان به صورت کریستال سفید ریز یا پودر سفید ظاهر می شود. این ماده عضوی از کلاس فنیل اوره است که اوره با یک گروه 4-کلروفنیل و یک گروه 3،4-دی کلروفنیل به ترتیب در موقعیت های 1 و 3 جایگزین می شود.

تری کلوکربان به عنوان یک ضد عفونی کننده، یک داروی ضد عفونی کننده، یک عامل ضد میکروبی، یک آلاینده محیطی و یک زنوبیوتیک نقش دارد. این ماده یک دی کلروبنزن، یکی از اعضای مونوکلروبنزن ها و یکی از اعضای فنیل اوره است. هم چنین یک ماده فعال ضد میکروبی است که در سطح جهانی در طیف گسترده ای از محصولات پاک کننده شخصی از جمله صابون های دئودورانت، دئودورانت ها، مواد شوینده، لوسیون های پاک کننده و دستمال مرطوب استفاده می شود.
تری کلوکربان یک عامل ضد باکتری با طیف محدود است، به این معنی که در برابر همه میکروب ها موثر نیست. مجموعه خاصی از ارگانیسم ها وجود دارد که تریکلوکربان به طور موثر از رشد جلوگیری یا کنترل می کند.

تری کلوکربان با فرمول شیمیایی C13H9Cl3N2O یک عامل ضد باکتری است که به ویژه در برابر باکتری های گرم مثبت مانند استافیلوکوکوس اورئوس موثر است. این یک ترکیب باکتریواستاتیک است که در صابون های ضد باکتری و سایر محصولات مراقبت شخصی یافت شده است.

خرید پودر تری کلوکربان
خرید پودر تری کلوکربان

موارد استفاده از تریکلوکربن

Triclocarban به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی و ضد قارچی از دهه 1960 استفاده می شود. معمولا در محصولات مراقبت شخصی به عنوان یک ضد میکروب در صابون ها، لوسیون ها، دئودورانت ها، خمیر دندان و پلاستیک یافت می شود. تا سال 2005 حدود 80 درصد از صابون های نوار ضد میکروبی فروخته شده در ایالات متحده حاوی تری کلوکربان بود.
در سال 2011 مصرف کنندگان ایالات متحده سالانه نزدیک به 1 میلیارد دلار برای محصولات حاوی تری کلوکربان و تریکلوزان هزینه می کردند. در دسامبر 2013، سازمان غذا و دارو (FDA) همه شرکت ها را ملزم کرد تا ظرف یک سال آینده ثابت کنند که تری کلوکربان برای مصرف کنندگان مضر نیست.

Triclocarban همچنین معمولاً به عنوان یک ماده فعال در محصولات دئودورانت مانند اسپری‌ها، رول‌ها و استیک‌ها، شامپوها و کرم‌های اصلاح و در برخی از محصولات بدون نسخه مانند محلول کف ضد عفونی کننده برای استفاده موضعی روی پوست استفاده می‌شود.

کاربرد تری کلوکربان

  • شوینده ضد باکتریایی ظروف غذاخوری،
  • ضد عفونی کننده زخم
  • آماده سازی دارویی سازماندهی مجدد ضد باکتری پارچه،
  • ضد عفونی کننده پزشکی
  • منسوجات الیافی و محصولاتی که می توانند درماتوفیتوز و بوی زیر بغل را از بین ببرند.
  • به منظور استریل کردن، از بین بردن میکروب ها و خوشبو کننده ها.

محصولات حاوی تریکلوکربان

  • کرم ها، لوسیون ها و ژل ها
  • لوازم آرایشی تزئینی/آرایش
  • مراقبت از مو (شامپو، حالت دهنده و حالت دهنده)
  • عطر و رایحه
  • مراقبت از پوست (مراقبت از صورت، پاکسازی صورت، مراقبت از بدن، مراقبت از نوزاد)
  • صابون،
  • شامپو،
  • شامپو بدن،
  • شستشوی صورت،
  • پودر لباسشویی
  • خمیر زخم،
  • لوازم آرایشی و بهداشتی
  • کرم موبر،
  • خمیردندان،
  • دهان شویه

فواید تریکلوکربان

Triclocarban در محصولات ضد میکروبی مصرفی استفاده می شود که برای کاهش تعداد باکتری های مضر روی پوست بهتر از استفاده از صابون ساده طراحی شده اند. استفاده از تریکلوکربان به جلوگیری از انتقال میکروب به افراد دیگر یا به اشیا کمک می کند.

عملکرد تریکلوکربان

-دئودورانت: بوی نامطبوع بدن را کاهش می دهد یا می پوشاند

– نگهدارنده: تری کلوکربان از رشد میکروارگانیسم ها در محصولات آرایشی و بهداشتی جلوگیری می کند.

-ضد میکروبی: به کند کردن رشد میکروارگانیسم ها روی پوست کمک می کند و با رشد میکروب ها مقابله می کند.

-زیست کش آرایشی،

فروش تریکلوکربان

این مجموعه تریکلوکربان پودری را در درام های 25 کیلویی از چین وارد و به فروش می رساند. جهت دریافت قیمت تری کلوکربان خالص با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست