مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

خرید روغن باباسو

سفارش محصول تماس با کارشناس

معرفی کامل روغن باباسو

اگر از روغن‌ها و مواد طبیعی دیگر برای رشد موها نتیجه نگرفته‌‌اید، پیشنهاد می‌کنیم خرید روغن باباسو را امتحان کنید. این روغن با خواص فوق‌العاده‌‌ای که دارد توانسته است جایی میان محصولات پیشگامان شیمی داشته باشد. یک روغن طبیعی استوایی که برای پوست و مو بسیار مفید است، طبیعی است که در محصولات آرایشی و بهداشتی فروخته شود. حتی خطاب این مقاله به عطاری‌ها و فروشندگانی است که آن را به صورت خرده به مردم می‌فروشند.

این روغن طبیعی را می‌توان از درخت باباسو گرفت. درختی که بومی آمریکای جنوبی است. این درخت را بیشتر می‌توان در جنگل‌های بارانی این منطقه یافت. هر محصولی مزایا و معایب خود را دارد. حتی اگر بهترین و مفید‌ترین داروی دنیا را هم داشته باشید، ممکن است برای برخی مضر باشد. چرا که بدن‌های مختلف و با ساختارهای خوب و بد متفاوت هستند. در این مقاله به بررسی این مزایا و معایب باباسو و روغن آن می‌پردازیم.

خرید روغن باباسو

این روغن یکی از انواع روغن‌هایی است که از مغز درخت گرفته می‌شود. یعنی باید درخت را تحت فشار زیادی قرار دهند تا بتوانند از آن روغن بگیرند. نمونه دیگر این روغن‌ها، روغن نارگیل می‌باشد. این روغن در کشورهای آمریکای جنوبی آن قدر مشهور و محبوب است که نام درخت آن را درخت زندگی گذاشته‌اند. چرا که این درخت در سراسر زندگی این بومیان جاری است.

مثل روغن باباسو و روغن نارگیل همانند مثل سیاره زهره و زمین است. آن قدر به یکدیگر شباهت دارند که می‌توان آن‌ها را دوقلوهای افسانه‌‌ای دانست! این روغن‌ها هر دو مفید هستند، اما روی روغن نارگیل و تاثیر آن در انسان تحقیقات بیشتری صورت گرفته است. به طوری که می‌توان گفت اجهاف بزرگی در حق باباسو صورت گرفته است!تحقیقاتی که روی این درخت و روغن آن صورت گرفته است، عموماً روی حیوانات و یا در شیشه‌های آزمایشگاه بوده است. از این رو اطلاعات کافی درباره این روغن در دسترس نیست.

روغن باباسو در آمریکای جنوبی

در کشورهای آمریکای جنوبی از این روغن در هر کاری استفاده می‌کنند. آن‌ها حتی غذاهای خاصی دارند که با استفاده از این روغن تهیه می‌شود. در این کشورها همانند برزیل از این روغن برای پخت و پز، سالاد و حتی دارو استفاده می‌شود. از این رو می‌توان گفت این محصول بهتر است در رژیم ماهیانه شما جایی داشته باشد!

اما کاربردهای این روغن برای بومیان محدود به پخت و پز و دارو نمی‌شود. بلکه از آن می‌توان به عنوان نوعی سوخت زیستی نیز استفاده کرد. با این حال در دیگر کشور‌های دنیا به دلیل استفاده در صنایع آرایشی بهداشتی صورت گرفته است. به طوری که می‌توان گفت تنها مردم این مناطق هستند که از روغن باباسو استفاده کامل را می‌برند!

روغن باباسو در علم پزشکی

روغن یا دیگر قسمت‌های درخت باباسو را می‌توان به عنوان دارو و به صورت موضعی استفاده کرد. بومیان آمریکای جنوبی زمانی که زخم‌های کوچک یا بریدگی‌های سطحی دارند، به سراغ درخت زندگی خود می‌روند. همچنین بسیاری از مشکلات معده همچون بزرگ شدگی یا ورم معده را می‌توان با این محصول درمان کرد. از این رو این محصول نه تنها در ظاهر بلکه در اعصاب شما نیز تاثیر می‌گذارد.

تحقیقات نشان داده است فروش روغن باباسو دارای آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی است که به ترمیم زخم کمک می‌کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها حتی از فعالیت رادیکال‌های آزاد سطح پوست نیز جلوگیری می‌کنند. در نتیجه می‌توانند از آسیب‌های سلولی جلوگیری کنند.

برخی از باکتری‌ها دلیل عفونت‌های خاص هستند. آزمایشاتی که روی این روغن صورت گرفته است نشان می‌دهد باباسو می‌تواند برخی از این باکتری‌ها را از میان بردارد. وقتی می‌گوییم روغن باباسو و روغن نارگیل با یکدیگر برادر هستند، باید باور کنید! چرا که هر دو آن‌ها سرشار از اسیدهای چرب مفید هستند. این اسید‌ها موجب شده‌‌اند تا این دو روغن در دمای اطاق جامد باشند. اما درون بدن بسیار گرمتر از خارج آن است. از این رو با ورود به بدن این اسید‌ها گرم و مایع می‌شوند.

حتی اگر آن‌ها را به خوبی روی پوست بمالید نرم و مایع می‌شوند. نفوذ آن‌ها به لایه‌های زیرین پوست نیز ساده است. از این رو یکی از بهترین مواد برای تولید لوازم آرایشی و لوازم مراقبت از پوست به شمار می‌روند. روغن باباسو از محصولاتی است که مزایای روغن زیتون را نیز دارد. چرا که اسید لوریک و میریستیک به وفور در آن یافت می‌شوند.

ضد التهاب بودن در سطح پوست یا درون بدن شما در کنار ضد باکتری بودن باعث شده است این محصول به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک شایانی کند.

کاربرد روغن باباسو آرایشی

یکی از بارزترین تفاوت‌هایی که میان این روغن و روغن نارگیل دیده می‌شود، چرب نبودن آن است. از این رو استفاده موضعی از آن روی پوست ایده‌آل است. سبک بودن و چرب نبودن این روغن موجب شده این روغن ضد آکنه نباشد. اما در محصولات ضد آکنه می‌توان از این محصول استفاده کرد.

ذوب شدن به سرعت روغن باباسو در مواجهه با پوست موجب طراوت بیشتر پوست می‌شود. از این رو زمانی که مشتریان شما از محصولات ساخته شده با این روغن استفاده می‌کنند احساس طراوت و شادابی می‌کنند. این روغن زمانی که روی موها استفاده شود مو را سنگین نمی‌کند. از این رو فشار زیادی به ریشه نمی‌آورد. در عین حال می‌تواند موهایی حالت دار به شما هدیه کند.

این روغن می‌تواند در محصولاتی که برای موهای خشک ساخته شده‌‌اند استفاده شود. چرا که این موها را از حالت خشک وخشن خارج کرده و آماه تمیز کردن بدون آسیب به موها می‌کند. روغن باباسو حاوی مقادیر زیادی اسید لوریک با زنجیره‌های متوسط است. همچنین خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد. پس مناسب ترمیم زخم می‌باشد. توجه کنید که زخم‌های دیابتی ساختار متفاوتی دارند.

این روغن یک آب‌رسان عالی برای پوست و موی شما به شمار می‌رود. این روغن در کنار آبرسانی عالی اسیدهای چرب بسیاری دارد. پس احساس خنک شدن برای شما به ارمغان می‌آورد.

از معایب روغن باباسو بگوییم!

دکتر کینگ و دکتر سیرالدو دو پزشک ارشد آمریکایی هستند که تحقیقات بسیاری روی این محصول انجام داده اند. این دو نفر اعتقاد دارند هنوز هم دلیل کافی برای اعلام هر گونه نکته منفی درباره روغن باباسو وجود ندارد. اما بهتر است کمی بیشتر در استفاده از آن دقت کنید. بانوان باردار یا شیرده برای استفاده از این محصول باید با پزشک خود مشورت کنند. همچنین افراد با بیماری‌های خاص قلبی عروقی نیز توصیه می‌شود قبل از استفاده از آن با پزشک مشورت کنند.

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنند نمی‌توانند از روغن باباسو استفاده کنند. چرا که تحقیقات نشان داده است این روغن توانایی لختگی خون را کم می‌کند. این محصول برای افرادی که از بیماری‌هایی همچون کم‌کاری تیروئید رنج می‌برند نباید از محصولات درخت باباسو استفاده کنند. این محصولات روی عملکرد قده تیروئید تاثیر گذار است.

فروش روغن باباسو

روغن باباسو را می‌توان از فروشگاه‌های مختلف تهیه کرد. در صورتی که شما یک مغازه دار طب سنتی یا تولید کننده لوازم آرایشی بهداشتی هستید می‌توانید آن را به سادگی خرید کنید. کافی است با یک تماس از پیشگامان شیمی این محصول را سفارش دهید. علاوه بر این می‌توانید با مشاوران ما تماس گرفته و اطلاعات بیشتری از آن‌ها دریافت کنید.

روغن باباسو یکی از بهترین انتخاب‌ها برای تولید کنندگان لوازم آرایشی بهداشتی است. از سوی دیگر این محصول برای بیماری‌های مختلف مفید است. پس می‌توانید آن را به صورت عمده خریداری کرده و در فروشگاه‌ها به فروش برسانید.

منابع: babassu-oil-health-benefits

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید