مواد اولیه دارویی و پزشکیمقالات آموزشیمواد اولیه شیمیایی

زینک گلوکونات

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید پودر زینک گلوکونات

شرکت پیشگامان شیمی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه واردات و خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی و و جزو بهترین تأمین‌کنندگان حوزه خرید و فروش مواد اولیه دارویی در ایران می‌باشد. این شرکت با بیش از ۲۰ سال سابقه در واردات و فروش مواد شیمیایی امکان خرید زینک گلوکونات را به صورت آنلاین گرید دارویی و صنعتی فراهم کرده است.

قیمت زینک گلوکونات

قیمت زینک گلوکونات (Zinc Gluconate) که یکی از مواد افزودنی در تولید محصولات دارویی است. به عنوان یک تأمین‌کننده و واردکننده حرفه‌ای زینک گلوکونات، شرکت بین‌المللی پیشگامان شیمی تقریباً ۲۰ سال است که از آلمان این ماده را خرید و وارد می‌کند.

زینک به دلایل زیادی یک ماده معدنی ضروری است. مؤسسه ملی بهداشت مکمل‌های غذایی زینک را به عنوان ترکیب مهم برای ترمیم زخم، برای سنتز پروتئین و حمایت از عملکرد سیستم ایمنی ذکر کرده است. این امر به ویژه در دوران بارداری و کودکی برای رشد و نمو بسیار مهم است.

زینک همچنین باعث سلامت پوست می‌شود و ممکن است به کاهش آکنه کمک کند. این ماده در بسیاری از غذاها وجود دارد و همچنین ممکن است به عنوان مکمل زینک گلوکونات مصرف شود. برای اطمینان از دریافت مقدار مناسب باید قبل از مصرف مکمل‌های زینک با پزشک مشورت شود.

مزایای استفاده از زینک

  • التیام زخم

از آنجا که زینک برای تقسیم سلولی مهم است، پس از آسیب دیدن از طریق بریدگی یا سایش، از بازسازی پوست پشتیبانی می‌کند. طبق گفته مؤسسات ملی بهداشت مکمل‌های غذایی، پزشکان اغلب مکمل‌های زینک را برای بیماران مبتلا به زخم‌های پوستی توصیه می‌کنند. مکمل‌های زینک همچنین ممکن است به بهبود زخم‌های سرماخوردگی، سوختگی، برش‌ها و سایر تحریکات پوستی کمک کنند.

  • آکنه

مکمل‌های زینک گلوکونات نیز ممکن است به بهبود ضایعات آکنه کمک کرده و از عود جوش جلوگیری کنند. زینک ممکن است با تنظیم فعالیت غدد چربی پوست یا کاهش التهاب عمل کند. طبق تحیقات انجام شده، زینک به بدن کمک می‌کند تا اسیدهای چرب مورد نیاز پوست را بهبود بخشد تا بهبود یابد و همچنین ممکن است باعث کاهش بروز اسکار پس از شیوع آکنه شود.

  • شوره سر

شوره سر هنگامی اتفاق می‌افتد که پوست سر بیش از حد طبیعی ریخته شود و منجر به پوسته پوسته شدن بیش از حد شود. ترکیبات زینک اغلب به شامپوهای شوره سر اضافه می‌شوند تا به کاهش ریزش کمک کنند. مصرف مکمل‌های زینک گلوکونات نیز ممکن است در سرکوب شوره سر مفید باشد، اگرچه ابتدا باید با پزشک مشورت شود.

فروش زینک گلوکونات
فروش زینک گلوکونات

انواع مکمل‌های زینک

شش نوع مختلف زینک وجود دارد که شما احتمالاً هنگام خرید یک مکمل خواهید دید. شما همیشه باید قبل از مصرف مکمل زینک با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود صحبت کنید.

توجه به این نکته مهم است که مکمل‌های غذایی برای بسیاری از افراد مورد نیاز نیستند. این ریز مغذی به راحتی در بسیاری از غذاهای رایج موجود است.اما در اینجا یک توضیح سریع در مورد هر فرم، نحوه استفاده و بهترین روش در درمان آورده شده است:

خرید زینک گلوکونات: این رایج‌ترین و به طور کلی مقرون به صرفه‌ترین زینک است. همچنین به طور کلی در داروهای سرماخوردگی، مانند قرص‌ها و اسپری بینی دیده می‌شود. زینک، از سیستم ایمنی بدن شما به اندازه کافی پشتیبانی می‌کند تا مدت و شدت سرماخوردگی را کاهش دهد.

استات زینک: این فرم معمولاً برای درمان کمبودها استفاده می شود. این یکی دیگر از رایج‌ترین اشکال این ریز مغذی بدون نسخه پزشک است که به داروهای ضد سرماخوردگی نیز اضافه می‌شود. تحقیقات همچنین از وضعیت آن به عنوان درمانی برای سرماخوردگی پشتیبانی می‌کند، در نتیجه بیمارانی که آن را مصرف می‌کنند افزایش سه برابری در بهبودی را نشان می‌دهند.

سولفات روی: وقتی با یک پزشک در مورد کمبود زینک صحبت کردیم، این شکلی است که آن‌ها در بیمارستان برای مقابله سریع با سطح پایین زینک استفاده می‌کردند. این ریز مغذی در واقع دارای سابقه استفاده قوی برای نگرانی‌های پوستی است و به ویژه این فرم به عنوان درمانی برای کاهش شدت آکنه مورد اعتماد است.

پیکولینات زینک: مشکل بسیاری از مکمل‌ها توانایی یا عدم توانایی ما در جذب آن‌ها است. اگر در زمینه سوء جذب مشکلی دارید، ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی درمانی شما ممکن است این نوع زینک را پیشنهاد کند. تحقیقات نشان می‌دهد بدن شما ممکن است این فرم را بهتر از سایرین جذب کند.

اوروتات زینک: این فرم بسیار متداولی دیگری است که هنگام مرور محصولات مکمل زینک مشاهده خواهید کرد. این به سادگی زینک همراه با اسید اروتیک است که در بسیاری از مکمل‌های معدنی به عنوان حامل ریز مغذی استفاده می‌شود و به افزایش جذب کمک می‌کند.

سیترات زینک: اگرچه پیکولین هنوز هم بهترین نوع جذب را دارد، یک مطالعه نشان داد که سیترات زینک به همان اندازه گلوکونات جذب می‌شود و جایگزین مناسبی برای زینک خوراکی است زیرا طعم فلزی مشابه سایر اشکال را ندارد. همچنین ممکن است این فرم را در برچسب خمیردندان خود مشاهده کنید زیرا به طور مؤثری باکتری‌های موجود در دهان شما را کاهش می‌دهد.

اکسید زینک: این فرم زینک را به عنوان کرم یا پماد موضعی برای درمان تحریکات پوستی جزئی مانند بثورات پوشک یا پوست شکاف‌دار یا شیاف پیدا خواهید کرد تا به شما در رفع ناراحتی رکتوم کمک کند. یک آزمایش بالینی نشان داد که جذب زینک در این فرم به میزان قابل توجهی کمتر از سایرین است، بنابراین گزینه مناسبی برای مکمل‌های خوراکی زینک نیست.

فروش زینک گلوکونات
قیمت زینک گلوکونات

زینک گلوکونات چیست؟

زینک گلوکونات یک نمک زینک از گلوکونیک اسید است که از دو مولکول اسید گلوکونیک برای هر کاتیون زینک تشکیل شده است. یک ترکیب آلی است که به طور گسترده در طبیعت به عنوان محصول جانبی اکسیداسیون گلوکز دیده می‌شود.زینک گلوکونات به عنوان ماده‌ای بی خطر (GRAS) توسط FDA شناخته شده است.زینک گلوکونات ترکیبی از زینک با نوعی گلوکز است که در درجه اول در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست برای کمک به درمان آکنه استفاده می‌شود.

مزایای زینک گلوکونات چیست؟

گلوکونات زینک در درجه اول در محصولات مراقبت از پوست برای درمان آکنه یافت می‌شود.

  • میکروبیوم پوست

مکانیسم دقیق نحوه کار زینک گلوکونات هنگام استفاده بر روی پوست کاملاً مشخص نیست. با این حال، یک تئوری مبتنی بر تحقیقات حاکی از این است که زینک دارای اثر متعادل‌کننده بر میکروبیوم پوست است.

میکروبیوم پوست به میکروارگانیسم‌هایی که در سطح پوست زندگی می‌کنند اشاره دارد. در حقیقت، یک هزار گونه مختلف باکتریایی و تا ۸۰ گونه مختلف قارچ وجود دارد که میکروبیوم پوست را تشکیل می‌دهند. تصور می‌شود زینک تعادل میکروب های خوب و بد را هماهنگی حفظ می‌کند.

  • آکنه

همچنین این نظریه مطرح شده است که زینک علائم آکنه را به دلیل خاصیت ضدالتهابی کاهش می‌دهد.مطالعات طی دهه گذشته نقش اصلی التهاب در ایجاد ضایعات آکنه را نشان داده است. زینک با کاهش تولید واسطه‌های التهابی مانند اکسید نیتریک برای کاهش التهاب کار می‌کند.

زینک همچنین بسیاری از جنبه‌های سیستم ایمنی بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد، به عنوان مثال، تعدیل‌کننده ایمنی ذاتی است. پاسخ ایمنی اغراق‌آمیز می‌تواند منجر به التهاب قابل توجهی شود، بنابراین تصور می‌شود با تنظیم این پاسخ، التهاب کاهش می‌یابد.

  • تولید روغن

سرانجام، تحقیقات نشان می‌دهد که زینک موضعی در کنترل تولید روغن نقش دارد. یکی از عواملی که به ایجاد آکنه کمک می‌کند، تولید بیش از حد سبوم یا روغن طبیعی پوست است که می‌تواند منجر به مسدود شدن منافذ شود. تصور می شود که زینک با کاهش مقدار هورمون‌های مردانه که به پوست چرب کمک می‌کنند، می‌تواند به کنترل تولید روغن کمک کند.

اثربخشی استفاده از زینک گلوکونات به عنوان درمان آکنه مورد بحث است. به عنوان مثال، مطالعاتی وجود دارد که نشان می‌دهد گلوکونات موضعی زینک به تنهایی برای آکنه کم کاری نمی‌کند، اما وقتی با یک آنتی‌بیوتیک ترکیب شود، نتایج بهتر از استفاده آنتی‌بیوتیک به تنهایی است.

علاوه بر این، مطالعاتی که اثرات ضد التهابی گلوکونات زینک را ارزیابی کرده‌اند، بر زینک مکمل خوراکی متمرکز شده اند، نه شکل موضعی آن.

  • ضد پیری

زینک گلوکونات علاوه بر عملکرد به عنوان یک داروی بالقوه آکنه، به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی قوی ممکن است در درمان‌های ضد پیری نیز استفاده شود.آنتی‌اکسیدان‌ها آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال‌های آزاد را محدود می کنند. رادیکال‌های آزاد خطرناک هستند زیرا بسیار واکنش‌پذیر هستند و سعی می‌کنند با گرفتن الکترون‌ها از روی تمام مولکول‌های اطراف پایدارتر شوند. این مسئله مشکل‌ساز است زیرا رادیکال‌های آزاد می‌توانند با ساختارهای سلولی مهم مانند DNA، پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها یا غشای سلول واکنش نشان دهند.

در مجموع، آسیب به سلول‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد به عنوان استرس اکسیداتیو شناخته می‌شود. تئوری رادیکال‌های آزاد در مورد پیری (FRTA) بیان می کند که موجودات زنده پیر می‌شوند زیرا سلول‌ها استرس اکسیداتیو ناشی از آسیب رادیکال‌های آزاد را با گذشت زمان جمع می‌کنند. بنابراین، با استفاده از آنتی‌اکسیدان‌های موضعی، مانند گلوکونات زینک، اجزای سلولی مهم پوست بهتر در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌شوند.

آیا زینک گلوکونات وگان است؟

زینک گلوکونات یک ماده وگان است. این ماده از منابع جانبی جانوری یا حیوانی گرفته نشده است. معمولاً با استفاده از باکتری یا قارچ تولید می‌شود.اگر به دنبال یک محصول وگان هستید، مطمئن شوید که سایر مواد موجود در محصول وگان باشد و مارک آن عاری از ستم ( هیچ آسیبی به حیوانات نمی‌رساند) باشد.

فروش زینک گلوکونات
فروش زینک گلوکونات دارویی

آیا زینک گلوکونات بی‌خطر است؟

طبق اداره غذا و داروی ایالات متحده، زینک گلوکونات در صورت استفاده با روش‌های ساخت مناسب به عنوان مواد مغذی برای مصرف انسان، به عنوان کاملاً شناخته شده به عنوان ایمن (GRAS) طبقه‌بندی می‌شود. علاوه بر این، زینک گلوکونات در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی بی خطر محسوب می‌شود.

منابع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید