مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

سدیم PCA

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید سدیم PCA

شرکت پیشگامان شیمی با بهره گیری از سالها تجربه در واردات و خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی و بخصوص تامین مواد اولیه آرایشی بهداشتی آماده ارائه خدمات به شما مشتریان عزیز می باشد. این شرکت سدیم pca را از کشور بلژیک و چین در بشکه های ۲۵۰ کیلوگرمی گرید آرایشی وارد می کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید سدیم pca با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

قیمت سدیم pca

خرید سدیم PCA که نمک سدیم اسید پیرو گلوتامیک است و یک اسید آمینه غیر معمول است که به طور طبیعی در بسیاری از پروتئین‌ها یافت می‌شود.

غلظت: ۵۰٪ (در آب حل می‌شود).

عاری از GMO، بدون گلوتن.

مایع شفاف و زرد رنگ روشن

محلول در آب با pH 6.8-7.4.

خرید سدیم PCA یک جزء طبیعی در پوست انسان و بخشی از “عوامل مرطوب‌کننده طبیعی” (NMF) است. که یک اپیدرم سالم را حفظ می‌کند. سدیم PCA بسیار ریزگرد است و رطوبت هوا را به خود جلب می‌کند. این ماده احساس مرطوب بودن را به مو و پوست منتقل می‌کند. PCA سدیم که روی پوست اعمال می‌شود به میزان محدودی جذب می‌شود.

خرید سدیم PCA

این ماده غیر کومدوژنیک است و برای چشم و پوست بی‌اثر است. حتی در غلظت‌های بالاتر از ۵۰٪، و به فتوتوکسی یا حساسیت ایجاد نمی‌کند. به سرعت تجزیه بالا و تخریب‌پذیر است. محلول در آب و اتانول و نامحلول در روغن، در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و از جمله ژل‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌ها، شامپوها، نرم‌کننده‌ها، رژ لب و پایه از آن به دلیل خاصیت مرطوب‌کننده قدرتمند آن استفاده می‌شود. سدیم پی سی ای از مواد طبیعی و گیاهی مبتنی بر سبزیجات تهیه شده است. این ماده حاوی هیچ نوع ماده گیاهی حیوانی نیست. 

کاربردها و ویژگی‌های سدیم PCA 

یک ماده رقیق‌کننده طبیعی است که به عنوان یک ماده مرطوب کننده و یک ماده سازنده پوست در انواع محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می‌کند. اصل و ریشه سدیم پیرو گلوتامیک اسید فرم نمکی پیرولیدون کربوکسیلیک اسید است، همچنین به اسید پیروگلوتامیک معروف است، که لاکتام حلقوی اسید گلوتامیک است.

PCA اولین‌بار در سال ۱۸۸۲ توسط هائیتجر کشف شد. وی دریافت که با گرم شدن ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، گلوتامات با از دست دادن یک مولکول آب به پیروگلوتامات تبدیل می‌شود. تقریباً در تمام سلول‌های زنده، از باکتری‌ها تا انسان، که از طریق گلوتاتیون (آنتی اکسیدان) از طریق عمل آنزیم γ-گلوتامیل سیکلوترانسفراز، مشتق شده است، وجود دارد. علاوه بر این، PCA از طریق تجزیه پروتئین فیلاگرین در داخل قرنیه ایجاد می‌شود.

فروش سدیم PCA

سدیم PCA در درجه اول به عنوان یک مرطوب‌کننده در محصولات مراقبت از پوست و مو از جمله ژل‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌ها، شامپوها، نرم‌کننده‌ها، رژ لب و پایه‌ها عمل می‌کند.

معمولاً در محدوده غلظت ۰.۲ تا ۴٪ استفاده می‌شود.

humectant یک ماده ریزسنجی است که اغلب دارای ساختار مولکولی با چندین گروه آب دوست است. این ساختار به رطوبت سازان اجازه می‌دهد تا رطوبت موجود در هوا را از طریق جذب، بخار آب به داخل یا زیر سطح جذب و حفظ کنند. به عنوان یک آرام بخش، سدیم PCA به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می‌کند. همچنین ممکن است به سایر ترکیبات موضعی مراقبت از پوست کمک کند تا بهتر عمل کنند.  همانطور که در بالا گفته شد، PCA یک جزء طبیعی NMF پوست است. 

خواص سدیم PCA چیست؟

خرید سدیم PCA

۱- خواص مرطوب کنندگی

خاصیت مرطوب کننده آن باعث می‌شود رطوبت هوای اطراف را جذب کرده و رطوبت مو و پوست شما را حفظ کند. سدیم PCA همچنین به عامل مرطوب کننده طبیعی شما (NMF) اضافه می‌شود که از اجزایی مانند اسید لاکتیک، قند، اسیدهای آمینه و پروتئین تشکیل شده است. این لیپیدها به طور طبیعی سلامت و آبرسانی پوست شما را حفظ می‌کنند. پوست شما به دلیل سالم بودن اپیدرم، نرم و مرطوب به نظر می‌رسد.

محصولات مراقبت از پوست حاوی سدیم PCA با غلظت واقعاً کم ۱ تا ۲.۵٪ است. می‌تواند به طور موثر وارد بالاترین لایه پوست شما شود و مزایای آن را به لایه‌های داخلی برساند. مطالعات نشان داد که ۲٪ از سدیم PCA در محصول مراقبت از پوست شما می‌تواند خشکی پوست شما را کاهش دهد.

۲- کیفیت ضد پیری

سطح طبیعی سدیم پیرو گلوتامیک اسید در پوست با افزایش سن کاهش می‌یابد. محصولات مراقبت از پوست حاوی Sodium PCA می‌توانند مقادیر از دست رفته را دوباره پر کنند. بسیار جاذب آب است، هنگام دوش گرفتن، آب را جذب می‌کند و آن را در داخل پوست قفل می‌کند و باعث می‌شود بدن مرطوب و جوان باشد.

۳- از سد پوست محافظت می‌کند

خرید سدیم پیرو گلوتامیک اسید یک ماده اساسی در انجام وظایف ناحیه داخل سلولی پوست است. این ماده مانع از دست دادن آب سلول‌های پوست شما می‌شود و در نتیجه از عملکرد سد کننده پوست محافظت می‌کند. سدیم PCA به تشکیل لیپیدهای بین سلولی کمک می‌کند که سلول‌های شما را در هم نگه داشته و آن‌ها را بهم پیوسته نگه می‌دارد. این لایه بیرونی پوست شما را سالم نگه می‌دارد. سدیم پیرو گلوتامیک اسید از افت رطوبت جلوگیری کرده و خطر حمله باکتری‌ها و مواد آلرژی زا را کاهش می‌دهد.

۴- اگزما را درمان می‌کند

اگزما نوعی بیماری پوستی است که با التهاب، تحریک و پوسته پوسته شدن پوست مشخص می‌شود. یک مطالعه آزمایشی  نقش ضد التهاب‌ها را در اگزمای خفیف تا شدید بررسی کرد. نتیجه گیری شد که PCA سدیم همراه با سایر اجزای محافظ مانع، نتایج موثری را نشان می‌دهد. به کاهش علائم اگزما مانند التهاب، زبری و خارش کمک می‌کند. همچنین ظاهر کلی پوست را بهبود بخشید. بعد از ۲ هفته استفاده منظم، علائم را ۷۹٪ کاهش داد و میزان آبرسانی را ۴۴٪ افزایش داد.

۵- التهاب را کنترل می‌کند

سدیم پیرو گلوتامیک اسید روی التهابات پوست به خوبی کار می‌کند. این از میکرو فلورای ظریف که باکتری‌های ساکن داخل بدن شما است محافظت می‌کند. هنگامی که بدن شما در معرض هرگونه پاتوژن و سم قرار دارد، اولین سیستم دفاعی توسط میکرو فلورا تأمین می‌شود. این سیستم ایمنی بدن ما را هدایت می‌کند، و به طور خاص در پیشگیری و کنترل التهاب کمک می‌کند.

۶- مراقبت از مو

از خرید سدیم PCA در محصولات مراقبت از مو نیز استفاده می‌شود. موهای شما را نرم و لطیف می‌کند. با آبرسانی به پوست سر، احتمال آسیب دیدن مو را کاهش می‌دهد و ریزش مو را کنترل می‌کند. در صورتی که به دلیل درمان شیمیایی موهای شما خشک شده باشد، سدیم PCA حاوی محصولات مراقبت از مو می‌تواند به شما کمک کند.

خرید سدیم PCA

چگونه از سدیم PCA استفاده کنیم؟

سدیم PCA در درجه اول به عنوان یک عنصر مرطوب کننده برای پوست شما عمل می‌کند. بنابراین، در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو مانند سرم، ژل، کرم، لوسیون و شامپو استفاده می‌شود. بسیاری از مارک‌های آرایش نیز در رژ لب و پایه‌های خود از Sodium PCA استفاده می‌کنند. معمولاً در محدوده غلظت ۰.۲ – ۴۰٪ استفاده می‌شود.

سدیم PCA در مقایسه با اسید هیالورونیک

اسید هیالورونیک، به دلیل توانایی جذب رطوبت در پوست، یک ماده اصلی برای بسیاری از فرمول‌های مراقبت از پوست است. سدیم PCA نیز دارای ویژگی‌های مشابه اسید هیالورونیک است و ظاهر پوست کم آب و مات را بهبود می‌بخشد. نمک سدیم PCA مولکول را در آب حل می‌کند تا بتواند به عنوان یک ماده مرطوب کننده موثر برای پوست شما عمل کند.

سدیم PCA و اسید هیالورونیک هم ماده رطوبت زا هستند. تنها تفاوت این دو در کیفیت عملکرد است. در حالی که اسید هیالورونیک تا ۱۰۰ برابر وزن خود آب را نگه می‌دارد، سدیم PCA می‌تواند ۲۵۰ برابر وزن خود را نگه دارد. این دلیل اصلی است که بسیاری از مارک‌های محصولات مراقبت از پوست از هر دو ماده تشکیل دهنده برای بهبود قابلیت حفظ رطوبت محصول استفاده می‌کنند. سدیم PCA همچنین حداقل ۱.۵ برابر قوی‌تر از گلیسیرین و دو برابر قوی‌تر از پروپیلن گلیکول در نظر گرفته می‌شود.

عوارض جانبی و خطرات سدیم PCA

پانل متخصص EWG (کارگروه محیط زیست) ایمنی سدیم PCA را ارزیابی کرد و به دلیل کمترین عامل خطر نمره ۱ از ۱۰ را کسب کرد. طبق تحقیقات انجام شده توسط EWG، سدیم PCA فاقد هرگونه خطر سرطان، سمیت تولید مثل و سمیت ایمنی است. ارزیابی دیگر سدیم PCA توسط متخصصان لوازم آرایشی، سدیم PCA را به عنوان ماده‌ای بی‌خطر برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست اعلام کرد. پس از انجام آزمایشات بالینی، آن‌ها نتیجه گرفتند که این ماده، ماده حساس کننده‌ای نیست و باعث تحریک پوست شما نمی‌شود.

با این وجود، از سدیم PCA نباید در محصولاتی که حاوی عوامل نیتروژن ساز هستند، استفاده شود. در حضور مواد شیمیایی نیتروز کننده و نور یا گرما، سدیم PCA متلاشی می‌شود و ممکن است نیتروزامین‌های سرطان‌زا ایجاد کند. جدا از این، هیچ شکایتی در مورد عوارض جانبی سدیم PCA وجود ندارد.

خلاصه

سدیم PCA اهداف مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد و تعداد زیادی از مزایای آن را فراهم می‌کند. حتی در غلظت ۵۰٪ نیز باعث تحریک و اثرات مضر روی پوست شما نمی‌شود. اگرچه این ماده اصلی یک ماده شگفت انگیز حاصل از طبیعت است، شما هنوز هم باید فکر کنید که آیا متناسب با پوست شما است یا خیر. نوع پوست خود را ارزیابی کنید و یک رژیم مراقبت از پوست متناسب با نیاز پوست خود انتخاب کنید.

خرید سدیم PCA

فروش سدیم PCA

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول مورد نیاز صنایع آرایشی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند. این محصول در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود. قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همواره پائین‌ترین قیمت است. شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

این محتوا رو هم بخون...
امولسیفایر کیک

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید
    من در حال تلاش برای تولید شامپو بدن بدن برای درمان اگزما و خشکی پوست هستم اما این فرمول باعث خشک شدن پوست و احساس سفتی در قسمت خاصی می شود (قسمت اگزما). آیا می توانید به من کمک کنید تا بفهمم چه اشکالی در فرمول بندی من دارد. این فرمول من است:

    پارافین ۱٪
    روغن آفتابگردان ۱٪
    ۱٪ روغن نارگیل
    ۱٪ روغن بابونه
    روغن زیتون ۲٪
    ۰.۲٪ توکوفرول
    ۱۲٪ پلی سوربات ۲۰
    ۸٪ گلیسیرین
    ۲۳.۳٪ آب مقطر
    ۰.۱٪ ادتا
    ۱٪ سدیم pca
    کوکو گلوکوزید ۶٪
    سدیم لوروئیل سارکوزینات ۶٪
    کوپلیمر ۷٪ اکریلات
    کوکامیدوپروپیل بتائین ۲۰٪
    اسید سیتریک ۱٪
    ۰.۴٪ نگهدارنده

    1. درود بر شما فرمول نویس عزیز
      خوشحال میشم بتونیم بهتون کمک کنیم.
      ۱۲٪ پلی سوربات ۲۰ مشکل اصلی شماست و همچنین ۶٪ کوکو-گلوکوزید دارید. شما بیش از حد مجاز سورفاکتانت غیر یونی استفاده کردید. سورفکتانت غیر یونی در صورت استفاده روی پوست ، به خوبی کار نمی کند ، اما در سیستم شستشو ، در استخراج لیپیدها از لایه دوم پوست بسیار خوب است. در فرمولاسیون خود ، شما از پلی سوربات به عنوان امولسیفایر روغن استفاده می کنید ، اما مقدار آن به اندازه ای است که لیپیدهای آن را از پوست خارج می کند و پوست را خشک می کند. اگر می خواهید به محلول شستشوی بدن روغن اضافه کنید ، مقدار آن را به میزان تقریبی ۰.۱٪ اضافه کنید و در این صورت نیازی به پلی سوربات زیاد نخواهید داشت. سورفاکتانت های غیر یونیک مانند شمشیر دو لبه هستند ، که واقعاً با پروتئین های پوست مهربان هستند ، اما لیپیدها را از لایه دوم استخراج می کنند.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید