مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

سالیسیلیک اسید

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید سالیسیلیک اسید

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشورهای هند و آلمان در درام های ۲۵ کیلویی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید اسید سالیسیلیک با کارشناسان ما تماس بگیرید.

قیمت سالیسیلیک اسید

جهت دریافت قیمت سالیسیلیک اسید و دریافت اطلاعات بیشتر پس از مطالعه جدول پایین با کارشناسان ما از طریق واتس آپ در ارتباط باشید.

به انگلیسی Salicylic acid
شناسه محصول ۶۹-۷۲-۷
فرمول شیمیایی C7H6O3
شکل ظاهری پودری سفید
خلوص ۹۹.۹%
گرید آرایشی بهداشتی، دارویی
بسته بندی درام و کیسه ۲۵ کیلویی پلی پروپیلن
نگهداری در ظرف در بسته و در جای خشک و دارای تهویه نگهداری می شود
قیمت تماس بگیرید

جهت خرید اسید سالیسیلیک پودری خالص با کارشناسان فنی ما در واتس آپ در ارتباط باشید.

معرفی سالیسیلیک اسید

سالیسیلیک اسید (از سالمونیک لاتین، درخت وف) یک لیپوفیل مونوهیدروکسی بنزوئیک اسید، یک نوع اسید فنولیک و بتا هیدروکسی اسید (BHA) است. این ماده دارای فرمول C۷H۶O۳ است. این اسید آلی بلوری بی‌رنگی به طور گسترده‌ای در سنتز آلی استفاده می‌شود و به عنوان هورمون گیاهی عمل می‌کند. این ترکیب از متابولیسم سالیسین مشتق‌شده است.اسید سالیسیلیک به عنوان هورمون گیاهی عمل می‌کند. علاوه بر خدمت به عنوان یک متابولیت مهم فعال آسپیرین (استیل اسلیسلیک اسید)، که بخشی از آن به عنوان یک داروی پیش سالیسیلیک اسید عمل می‌کند، احتمالاً برای استفاده از آن به عنوان یک عنصر کلیدی در محصولات موضعی ضد آکنه شناخته‌شده است. نمک و استرهای اسید سالیسیلیک به عنوان سالیسیلات شناخته می‌شوند.خرید اسید سالیسیلیک، که ترکیبی است که از پوست برگ و برگ‌های سبز زمستانه به دست می‌آید.

سالیسیلیک اسید
خرید سالیسیلیک اسید

تاریخچه‌ی اسید سالیسیلیک

در سال ۲۰۱۴، باستان‌شناسان علامت‌های سالیسیلیک‌اسید را در بخش‌های سفال‌گری قرن هفتم در شرق کلرادو پیدا کردند. پیشاپیش ادوارد استون، قائم مقام، انگلستان در سال ۱۷۶۳ خاطر نشان کرد که اسیدسالیسیلیک در کاهش تب اثر می‌گذارد. سالیسیلیک‌اسید توسط یک متخصص شیمیایی آلمانی یوهان آندراز بوخنر در سال ۱۸۲۸ شناسایی شد.اطلاعات بیشتر این ماده در سال ۱۸۲۹ توسط هنری لروکس، یک داروساز فرانسوی به دست آمد. اسید سالیسیلیک در سال ۱۸۳۹ توسط محققان آلمانی از مادوسویید گیاه (Filipendula ulmaria، که قبلاً به عنوان Spiraea ulmaria طبقه‌بندی شده بود) جدا شد.

کاربردهای اسید سالیسیلیک

خرید اسیدسالیسیلیک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، ضد باکتری و ضد عفونی‌کننده بکار برده می‌شود. به همین ترتیب، برای درمان:

  • زگیل
  • پسوریازیس
  • آکنه
  • کرم سلولی
  • شوره سر و…

مورد استفاده قرار می‌گیرد.به عنوان یک داروی به طور معمول برای کمک به حذف لایه بیرونی پوست استفاده می‌شود.فروش اسید سالیسیلیک یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه برای ساخت استیل سالیسیلیک اسید (آسپرین) در سال ۱۸۹۷ بود.با توجه به ویژگی‌های خیره‌کننده آن، این ماده عالی برای هر کسی که نیاز به لایه‌برداری خوب و سازگار دارد، عالی است.خرید اسید سالیسیلیک و بنزوئیل پراکسید یکی از شناخته‌شده‌ترین ترکیبات ضد آکنه می‌باشند. هر دو به طور گسترده در دسترس بیش از ضد (OTC)، آن‌ها کمک به پاک‌کردن آکنه می‌کنند.اما در مقادیر کم به عنوان یک ماده نگه‌دارنده و ضد عفونی‌کننده در خمیر دندان استفاده می‌شود.

استفاده از سالیسیلیک اسید به عنوان یک ماده لایه‌بردار

لایه‌برداری شیمیایی یک روش ایمن، کارآمد و مقرون به صرفه برای درمان انواع اختلالات پوستی و تقویت ظاهر زیبا است. اصل لایه‌برداری شامل آسیب شیمیایی کنترل شده به پوست است تا باعث جوان‌سازی آن شود، و باعث صاف شدن پوست و بهبود بافت سطحی آن می‌شود.لایه‌برداری‌های شیمیایی را می‌توان به روش‌های مختلف طبقه‌بندی کرد. یک روش مفید، طبقه‌بندی آنها بر اساس سطح صدمه‌ای است که به پوست وارد شده است، که نشانه‌هایی را که می‌توانند برای درمان استفاده کنند تعیین می‌کند. بر این اساس، لایه‌برداری شیمیایی را می‌توان به سه دسته گسترده تقسیم کرد، یعنی سطحی، عمق متوسط ​​و عمیق.لایه‌برداری سطحی باعث آسیب به اپیدرم می‌شود، بنابراین برای درمان بیماری‌های سطحی از جمله ملاسما، آکنه و دیسکرومی استفاده می‌شود. لایه‌برداری با عمق متوسط ​​به درم پاپیلاری نفوذ می‌کند و در درمان کراتوزهای خورشیدی، دیسکرومیا و اختلالات رنگ‌دانه مفید است. لایه‌برداری عمیق باعث نکروز در سطح درم مشبک می‌شود، بنابراین برای چین و چروک‌های عمیق و جای زخم‌های عمیق نشان داده شده است.سالیسیلیک اسید (SA) عضوی از گروهی از ترکیبات است که به عنوان اسیدهای هیدروکسی شناخته می‌شوند، که به دلیل خواص مهم بسیار زیادی برای تعدادی از موارد آرایشی استفاده می‌شود. جهت خرید مواد اولیه آرایشی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

تعریف لایه‌برداری شیمیایی

لایه‌برداری شیمیایی فرآیند ایجاد آسیب شیمیایی کنترل شده به پوست (اپیدرم جزئی یا کامل با یا بدون درم) با استفاده از یک ماده لایه‌بردار شیمیایی است که باعث لایه‌برداری لایه‌های سطحی پوست می‌شود و منجر به از بین بردن ضایعات سطحی و به دنبال آن بازسازی بافت‌های جدید اپیدرمی و پوستی می‌شود.

پیشینه تاریخی سالیسیلیک اسید

بیش از ۲۰۰۰ سال است که از این ماده به صورت موضعی برای درمان اختلالات مختلف پوستی استفاده می‌شود. در قرن اول میلادی، پلینی از پوست بید (به عنوان منبع سالیسیلیک اسید) برای درمان پینه و میخچه استفاده کرد.در اواخر دهه ۱۸۲۰ سالیسین را از پوست بید جدا کردند، که بعدا توسط محققان تصفیه شد. توانایی سالیسیلیک اسید برای نرم و لایه‌برداری لایه شاخی در دهه ۱۸۶۰ کشف شده است. این ماده در بسیاری از داروهای موضعی آکنه استفاده می‌شود. همچنین نشان داده شده است که باعث افزایش نفوذ سایر عوامل موضعی می‌شود.

شیمی و خواص سالیسیلیک اسید

از نظر شیمیایی، سالیسیلیک اسید، ۲-هیدروکسی بنزوئیک اسید یا ارتوهیدرو بنزوئیک اسید است. منابع سالیسیلیک و سالیسیلات شامل پوست بید، توس شیرین و برگ‌های سبز است. با این حال، همچنین می‌تواند به صورت مصنوعی ساخته شود.این ماده را به عنوان یک اسید β-هیدروکسی توصیف کرده‌اند، اما گروهی دیگر از محققان آن را به عنوان یک اسید آروماتیک فنلی طبقه‌بندی کرده‌اند. سالیسیلیک اسید دارای گروه‌های کربوکسیل (−COOH) و هیدروکسیل (−OH) است که برخلاف یک β- هیدروکسی اسید واقعی که حاوی یک زنجیره اتم کربن آلیفاتیک است، مستقیماً به یک حلقه بنزن آروماتیک متصل می‌شوند.
در مرحله دوم، گروه هیدروکسیل سالیسیلیک اسید دارای خواص اسیدی است در حالی که گروه هیدروکسیل یک β-هیدروکسی اسید واقعی خنثی است. این امکان وجود دارد، زمانی که لایه‌بردارهای اسید β- هیدروکسی به منظور بهره‌برداری از مزیت محبوبیت اسیدهای α-هیدروکسی در بازار معرفی شد، این ماده به عنوان اسید β-هیدروکسی برچسب‌گذاری شده است.
در مقایسه با اسیدهای α- هیدروکسی (مانند اسید گلیکولیک)، این یک ماده محلول در لیپیدها است، و بنابراین با لیپیدهای اپیدرمی و لیپیدهای غدد سباسه در فولیکول‌های مو قابل حل است. سالیسیلیک اسید دارای خواص کراتولیتیک و کومدولیتیک است، همچنین ترشح سبوم را در بیماران مبتلا به آکنه کاهش می‌دهد، که به اثر درمانی آن در این بیماران می‌افزاید.

موارد منع مصرف سالیسیلیک اسید به منظور لایه‌برداری

مشخص شده است که لایه‌بردارهای سالیسیلیک اسید از نظر همه گروه‌های نژادی / قومی و در انواع پوست ایمن بوده و به خوبی تحمل می‌شوند. موارد منع مصرف احتمالی لایه‌برداری با این ماده در زیر ذکر شده است.

  1. آلرژی
  2. پوست فعال در محل لایه‌برداری
  3. عفونت فعال
  4. عفونت حاد ویروسی
  5. بارداری
  6. درماتیت فعال در محل
  7. استفاده از ایزوترتینوئین در طی روش لایه‌برداری ۳ تا ۶ ماهه
  8. بدخیمی پوست
  9. پوست برنزه

عوارض جانبی لایه‌برداری اسید سالیسیلیک

لایه‌برداری با سالیسیلیک اسید در منبع علمی به خوبی اثبات شده است، اما ممکن است عوارض جانبی خاصی رخ دهد که معمولاً خفیف و گذرا هستند.

  • اریتم طولانی مدت
  • لایه‌برداری شدید
  • پوسته پوسته شدن
  • خشکی
  • دیسکرومی‌های رنگی
  • سمیت سیستمیک
  • افت قند خون
  • حساس‌سازی تماس

خرید سالیسیلیک اسید یک عامل لایه‌بردار ایمن و کارآمد برای تعدادی از مشکلات پوستی و آرایشی است، از جمله آکنه ولگاریس، ملاسما، ضایعه عکس، کک و مک و سندروم لنتیژین.می‌توان سالیسیلیک اسید را با خیال راحت در انواع پوست تیره استفاده کرد. فرمولاسیون های جدید سالیسیلیک اسید حاوی پلی اتیلن گلیکول نتایج امیدوار کننده‌ای در کاهش و جلوگیری از تومورهای پوستی در موش‌ها نشان داده است، و آن را به عنوان یک ماده لایه‌بردار جذاب برای استفاده در آینده تبدیل کرده است.

فروش سالیسیلیک اسید

فروش اسید سالیسیلیک خالص در بسته بندی ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول اسید سالیسیلیک مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

این محتوا رو هم بخون...
سدیم هیدروکسید، سود عرب یا پرک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید