مواد اولیه صنعتیمواد اولیه شیمیایی

پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰)

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده انواع امولسیفایرهای غذایی، دارویی و آرایشی محصول پلی سوربات ۸۰ یا همان توئین ۸۰ را از کشورهای آلمان و هند وارد می‌کند. شما مشتریان عزیز جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و خرید پلی سوربات ۸۰ با کارشناسان ما در دایره بازرگانی تماس بگیرید. Hlb توئین ۸۰ مقدار ۱۵ می باشد.

پلی سوربات ۸۰ چیست؟

این یک مایع چسبناک دارای رنگ طلایی است. این ماده ساخته‌شده از پلی‌اتیل‌ کربنات‌ سدیم و اسید اولئیک، اسید چرب موجود در چربی‌های حیوانی و گیاهی ساخته شده است. خرید پلی سوربات ۸۰ که یک اسید اولئیک با تعادل هیدروفیلی-لیپوفیلیک تقریبی ۱۵ است.یک ماده حلال‌کننده به عنوان سورفکتانت عمل می‌کند و محلولیت یک عامل را در عامل دیگر افزایش می‌دهد. ماده‌ای که به طور معمول در یک محلول خاص حل نمی‌شود، می‌تواند با استفاده از یک عامل حل‌کننده حل شود. پلی سوربات ۸۰ یک ماده‌ی غیرآلی هیدرولیکی است. خرید پلی سوربات ۸۰ دارای فرمول مولکولی C64H124O26 است.ماده‌ای است که توسط واکنش اسید با اتیلن‌اکسید تشکیل شده است، در بسیاری از کشورهای خارجی از جمله ایالات متحده و اتحادیه اروپا استفاده می‌شود که در آن به عنوان امولسیفایر، محلول‌سازی‌کننده در بسیاری از غذاها، از جمله نان، مخلوط کیک، سس سالاد، کوتاه‌کردن روغن و شکلات مورد مصرف قرار می‌گیرد. در زیر روش کلی تولید پلی سوربات‌ها آورده شده است.

پلی سوربان توئین 80
خرید اینترنتی پلی سوربان

تولید پلی سوربات‌ ۸۰

اکسید اتیلن، ترکیبی که از صنعت پتروشیمی به دست می‌آید، یکی از مهمترین عناصر سازنده‌ای است که در تولید پلی سوربات‌ها استفاده می‌شود. در تولید تجاری، اکسیداسیون اتیلن با استفاده از یک فرآیند مبتنی بر هوا یا اکسیژن کاتالیز شده با نقره ایجاد می‌شود. پلی سوربات‌ها با اصلاح بیشتر استرهای سوربیتان با اکسید اتیلن در یک مخزن تحت فشار مخصوص که از آن به عنوان اتوکلاو یاد می‌شود، ساخته می‌شوند.مقادیر کمی از یک کاتالیزور اساسی، مانند هیدروکسید پتاسیم، در طی فرآیند استفاده می‌شود. واکنش اتوکسیلاسیون گرمازا برای حفظ دمای واکنش بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد به هم زدن و خنک سازی مداوم نیاز دارد.

تولید استرهای سوربیتان

استرهای سوربیتان اسیدهای چرب از واکنش سوربیتول و یک اسید چرب دارای گرید تجاری حاصل می‌شوند. سوربیتول، ماده اولیه استرهای سوربیتان همراه با مانیتول، در اصل از هیدروژناسیون ساکارز تولید می‌شد. با این حال، در حال حاضر، یک فرم اقتصادی و خالص‌تر از سوربیتول به صورت تجاری ازd- گلوکز تولید می‌شود که خود از شربت‌های ذرت یا تاپیوکا حاصل می‌شود.d- گلوکز در حضور یک کاتالیزور مانند نیکل فسفات یا روتنیوم دی کلروتریپنیل فسفین با گاز هیدروژن تحت فشار واکنش می‌دهد. محصول این فرآیند هیدروژناسیون d-glucitol یا همان چیزی است که معمولاً به عنوان سوربیتول شناخته می‌شود. سوربیتول با گرید تجاری معمولاً حاوی مقادیر جزئی از پلی اول‌های دیگر مانند مانیتول است.سوربیتول به گروهی از ترکیبات موسوم به الکل‌های قند یا پلیی اول‌ها تعلق دارد که همه خواص مشابه گلیسرول را دارند. به همین ترتیب، اسیدهای چرب درجه تجاری، ترکیبات خالص نیستند بلکه مخلوطی از سایر اسیدهای چرب هستند. خلوص اسید بسته به منبع ماده اولیه اصلی و همچنین فرآیند تولید می‌تواند به میزان قابل توجهی متفاوت باشد.به عنوان مثال، اسیدهای استئاریک موجود در بازار دارای محتوای واقعی اسید استئاریک (C18: 0) هستند که از ۴۰٪ برای کیفیت تک فشرده تا بالاتر از ۹۵٪ برای درجه‌های خلوص بالا متفاوت است. از اسیدهای چرب از C8: 0 تا C22: 0 می توان استفاده کرد. با این حال، رایج‌ترین اسیدهای چرب برای استفاده در مواد غذایی، محصولات بر پایه C18: 0 (اسید استئاریک) و C18: 1 (اولئیک) هستند.از بخش‌های اولئیک بالای اسیدهای چرب که اسیدهای چرب اشباع نشده کمی دارند (به عنوان مثال C18: 2، C18: 3) برای پایداری اکسیداتیو و طعم و بوی امولسیون کننده و همچنین محصول نهایی استفاده می‌شود.اسیدهای چرب حاصل از منابع گیاهی مانند روغن نخل، روغن لوبیا سویا، روغن کانولا و روغن آفتابگردان تقریباً به طور انحصاری بیش از اسیدهای چرب حیوانی استفاده می‌شوند.روش محبوب برای تولید استرهای سوربیتان، استریلیزاسیون مستقیم اسیدهای چرب سوربیتول با اسیدهای چرب است. از مخلوط‌های هر دو کاتالیزور اسیدی، مانند فسفریک اسید و یک کاتالیزور نوع سود سوز آور، برای هدایت واکنش استفاده می‌شود.این اسید باعث کمبود آب سوربیتول می‌شود و در نتیجه مخلوطی از سوربیتول خطی، ۱،۴-سوربیتان، ۱،۵-سوربیتان، ۲،۵-سوربیتان و ایزوسوربید ایجاد می‌شود.با این حال، در بیشتر فرآیندهای تجاری، از دست دادن آب سوربیتول و واکنش‌های استری سازی همزمان اتفاق می‌افتد. ترکیبات منحصر به فرد سیستم‌های کاتالیزور، دمای واکنش و شرایط واکنش خاص، همگی به روند اختصاصی تولیدکنندگان کمک می‌کنند. در یک روش تولید استرهای سوربیتان با رنگ روشن‌تر، از افزودن دو مرحله‌ای کاتالیزور استفاده می‌شود.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی توئین ۸۰

  • فرمول مولکولی: C32H60O10
  • سطح مصرف توصیه شده: ۱-۲۰٪
  • HLB: 15
  • رنگ: مایع زرد
  • محلول در آب
  • نقطه اشتعال:> 300 درجه فارنهایت
  • بو: بی مزه
  • وزن: ۸.۸۱ پوند / گالن
  • مترادف: پلی سورت ۸۰ (گلیکول)
  • پلی متیل اتیلن ۲۰ منولیت سوربیتان
  • مهار اتیلن گلیکول، ضد یخ ۲-هیدروکسی اتیل ۲-دیوکسی-۳،۵-بیس-O- (2-هیدروکسی اتیل) -۶-O- {2 – [(9E) -octadec-9-enoyloxy] اتیل هگزوفورانوزید اولئات PEG-3 Sorbitan
  • وزن مولکولی: ۶۰۴.۸ گرم در مول

کاربرد پلی سوربات ۸۰ (توئیـن ۸۰):

خرید پلی سوربات ۸۰ به عنوان امولسیفایر یا ضدعفونی‌کننده در غذاها، ویتامین‌ها، داروها و واکسن‌ها استفاده می‌شود. به عنوان روان‌کننده در قطره چشم استفاده می‌شود. همچنین برای تثبیت فرمولاسیون‌های آبی داروها برای تزریق وریدی یا واکسیناسیون استفاده می‌شود.همچنین می‌تواند به عنوان یک سورفکتانت در صابون و لوازم آرایشی و همچنین محلول‌سازی عمل کند، که مواد تشکیل‌دهنده را تجزیه می‌کند تا بتوانند به راحتی با هم ترکیب شوند. این به عنوان محلول‌ساز کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این باعث می‌شود که محصولات خشن‌تر و جذاب‌تر شوند.این ماده به عنوان قارچ‌دهنده برای فرآیند تخمیر برخی از شراب‌ها استفاده می‌شود و همچنین برخی از بستنی‌ها و سایر پودینگ‌ها را به هم متصل می‌کند تا بافت کرمی خود را بدون جداسازی حفظ کند. همچنین برای غذاهای فله‌ای استفاده می‌شود و سس‌ها را صاف نگه داشته می‌شود.این ماده نیز در بعضی از ویتامین‌ها و مکمل‌ها استفاده می‌شود. در اینجا لیست کوتاهی از موادی که در آن‌ها از پلی‌سوربات ۸۰ استفاده شده است را ذکر می‌کنیم:

  • آدامس
  • بستنی
  • ژلاتین
  • ویتامین‌ها
  • صابون
  • شامپو
  • لوازم آرایشی
  • کرم‌های پوستی
  • ادویه‌جات
  • داروها
  • واکسن‌ها

به طور کلی برای جلوگیری از جداسازی مایعات پلی‌سوربات ۸۰ در فرمول‌های متعددی از قبیل:

  • محصولات مراقبت از پوست
  • شامپو
  • آرایش
  • بستنی
  • سس‌ها و ادویه‌های سالاد

پردازش‌شده است. در صنعت داروسازی، پلی‌سوربات ۸۰ برای بهبود و حفظ سازگاری کپسول ژل؛ کمک در نگه‌داشتن دارو در معرض مایع؛ در آماده‌سازی مایعات داخل وریدی؛ به عنوان یک عنصر در قرص‌ها و در تولید واکسن‌ها مورد مصرف قرار می‌گیرد.

واردکننده پلی سوربات ۸۰

Polysorbate 80 همچنین با افزایش خطر لخته شدن خون، سکته مغزی، سکته قلبی، نارسایی قلبی و رشد تومور یا عود در بیماران مبتلا به انواع خاصی از سرطان ارتباط دارد.پلی سوربات ۸۰ با افزایش نفوذپذیری غشاء همراه است، و ترکیب آن با آنتراسایکلین‌ها، که با افزایش آسیب عروقی نیز در ارتباط است، ممکن است این اثر را پیچیده کند.برخی از پلی سوربات ۸۰ درجه آرایشی به طور بالقوه ممکن است حاوی اتیلن اکسید، ۱،۴ دی اکسان و مونو و دی اتیلن گلیکول به عنوان ناخالصی باشد، اگرچه نگران‌کننده است که این آلاینده‌های سرطان‌زا نیز در مواد افزودنی غذایی انتخاب شده‌اند.به طور کلی، Polysorbate 80  درجه آرایشی به احتمال زیاد حاوی این ناخالصی‌ها است.

ایمنی پلی‌سوربات ۸۰

ایمنی این ماده توسط پنل متخصص بررسی مواد اولیه زیبایی (CIR) ارزیابی شده است. پانل داده‌های علمی را مورد ارزیابی قرار داد و نتیجه گرفت که پلی سوربات ۸۰ به عنوان مواد آرایشی بی‌خطر است. این ماده با آلرژی‌های پوستی نیز ارتباط داشته است.علاوه بر این، آن‌ها برای مصرف انسان بی خطر تلقی می‌شوند، زیرا مطالعات دقیق هیچ‌گونه سرطان‌زایی و سمیت سلولی مربوط به پلی سوربات ها را نشان نداده است. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اجازه می‌دهد تا پلی سوربات ها به عنوان مواد کمکی کننده و امولسیفایر برای مواد طعم‌دهنده به طور مستقیم به مواد غذایی اضافه شوند.این ماده به عنوان یک ماده ضدعفونی‌کننده در صابون‌ها و مواد آرایشی و همچنین به عنوان روان‌کننده قطره چشم مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مواد غذایی یا محصولات دارویی می‌تواند به عنوان امولسیفایر عمل کند. Polysorbate 80 یک ماده تحریکی است که برای تثبیت فرمولاسیون آبی داروها برای تجویز تزریق یا واکسیناسیون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت توئین ۸۰

قیمت توئین ۸۰ (TWEEN 80) با توجه به نوسانات نرخ ارز در روزهای اخیر متغیر بوده و شما می‌توانید با تماس با کارشناسان ما از قیمت روز این ماده اطلاع پیدا کنید.

آنالیز پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰)

جهت دریافت آنالیز با بچ جدید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

واردکننده تویین 80

 

 

جهت دریافت آنالیز جدیدتر پلی سوربات ۸۰ با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

Polysorbate 80 چیست؟

Polysorbate 80 یک سورفکتانت و امولسیفایر غیر یونی است که از سوربیتان اتوکسیله و اسید اولئیک گرفته می‌شود و اغلب در غذاها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود. Polysorbate 80 مایعی چسبناک و محلول در آب به رنگ زرد است. گروه‌های آب دوست در این ترکیب پلی‌اترهایی هستند که به عنوان گروه‌های پلی اکسی اتیلن نیز شناخته می‌شوند که پلیمرهای اکسید اتیلن هستند. در نام‌گذاری پلی‌سوربات‌ها، تعیین عددی زیر پلی سوربات به گروه لیپوفیلیک، در این مورد اسید اولئیک اشاره دارد. Polysorbate 80 اغلب در مواد غذایی و سایر محصولات به عنوان امولسیون‌کننده استفاده می‌شود. محلول در آب و الکل‌ها، در روغن‌ها محلول نیست. این یک ماده روان‌کننده و تثبیت‌کننده عطر است. روغن می‌زند و اثر تسکین‌دهنده‌ای بر روی پوست دارد. این ماده ایمن برای پوست به طور گسترده‌ای در امولسیون‌های روغن در آب (لوسیون‌ها، نرم‌کننده‌ها، آبکشی کرم، شامپوها، صابون‌های مایع، لاک‌های بدن یا اسکراب‌ها و غیره) و همچنین برای بخور بدن و اسپری‌های کتانی استفاده می‌شود.

پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰) از کجا بخریم؟

فروش توئین ۸۰ صنعتی و گرید دارویی در گالن‌های ۲۰۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول پلی سوربات ۸۰ مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی و آرایشی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.بر خلاف گرید آرایشی پلی سوربات ۸۰ که ممکن است ناخالصی بیشتری داشته باشد، ما گرید دارویی و غذایی را نیز وارد می‌کنیم. Polysorbate 80 گرید دارویی و غذایی خالص‌تر از گرید آرایشی است که می‌تواند در تولید لوسیون، کرم‌های پوستی و محصولات مراقبت از مو استفاده شود. همچنین می‌تواند به عنوان یک وسیله کمک‌کننده برای پخش روغن‌های حمام، افزودن قابلیت پخش شدن آب به سیستم‌های بی‌آب و یک تثبیت‌کننده روغن و مواد معطر استفاده شود.پیشگامان شیمی یکی از شرکت های ارائه دهنده پلی سوربات ۸۰ در ایران می باشد. این شرکت سال هاست که در این حیطه فعالیت می کند. کافی است با کارشناسان این شرکت تماس بگیرید.

‫۷ دیدگاه ها

  1. سلام ببخشید حلال مناسب جایگزین پلی سوربات ۸۰ که در صنعت طعم دهنده قابل استفاده باشه چی هست؟

  2. سلام بر همه
    من در فرمولاسیون شامپو از ستیل الکل + پلی سوربات ۸۰ استفاده کردم اما دوفاز می شود
    می توانید به من بگوید مشکل از کجاس؟

    1. فکر نمی کنم ستیل الکل + پلی سوربات ۸۰ شما باعث ایجاد بی ثباتی شود. پایداری فرمولاسیون سورفاکتانت ها به ترتیب افزودن سورفاکتانت های مختلف بستگی زیادی دارد ، به خصوص اگر از یک کاتیون (پلی کواترنیوم ۷) با یک سیستم آنیونی استفاده کنید که می تواند منجر به بی ثباتی شود.

  3. پلی سوربات ۸۰ مقصر است. این کار را انجام دهید و ستیل الکل و گلیسیرین را به ۱۲۵ گرم کاهش دهید و فکر کنم مشکل حل خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید