مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

پلی کواترنیوم ۱۰

سفارش محصول تماس با کارشناس

پلی کواترنیوم ۱۰ (Polyquaternium-10) نمک آمونیوم چهارتایی پلیمری از هیدروکسی اتیل سلولز است.

نرم‌کننده‌ای قدرتمند و محلول در آب که در موها و پوست، نرمی و رطوبت پایدار ایجاد می‌کند.

این ترکیب یک پودر گرانول سفید با بوی مشخص آمین است. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، عمدتاً در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو، لوسیون‌ها و آرایش استفاده می‌شود.

خرید پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10)
خرید پلی کواترنیوم ۱۰ (Polyquaternium-10)

پلی کواترنیوم ۱۰ چیست؟

این ماده یک پلیمر کاتیونی است که دارای خواص آنتی‌استاتیکی، تشکیل‌دهندگی نوار و تثبیت‌کنندگی است و تقریباً در تمام محصولات آرایش مو کاربرد فراوانی دارد.

با اکثر سورفکتانت ها سازگاری دارد.

در محصولات شفاف میزان دوز مصرفی پیشنهادی از این ماده ۰.۵-۰.۲۵ درصد می‌باشد.

پلیمر کاتیونی چیست؟

در ابتدا برای درک بهتر باید توضیحی در رابطه با پلیمر ارائه داد.

پلیمر در واقع هر یک از ترکیبات طبیعی و مصنوعی بی‌شمار با وزن مولکولی بالاست که متشکل از میلیون‌ها واحد پیوسته متصل است، که هر کدام یک مولکول نسبتاً سبک و ساده هستند.

بنابراین پلیمر کاتیونی یک پلیمر (طبق تعریف فوق) دارای بار مثبت است که در محصولات مراقبت از مو با اهدافی همچون افزایش نرمی و… استفاده می‌شود.

به دلیل کاتیونی بودن باعث افزایش رطوبت در موضع مورد استفاده می‌شود.

از طریق بارهای مثبت در واقع بارهای منفی شامپوها و… را خنثی می‌کند و از این طرق منجر به صافی، نرمی، درخشندگی و مقاومت مو می‌شوند.

به طور کلی پلی کواترنیوم ۱۰ به دو گروه تقسیم‌بندی می‌شود:

  • آنتی‌استاتیک
  • تشکیل‌دهنده نوار

هنگامی که HEC برای تشکیل PQ10 کواترنیزه (چهارتایی) می‌شود این مزیت را پیدا می‌کند که جذب قسمت‌های آسیب‌دیده مو شده و به ترمیم آن کمک کند.

شانه‌کردن موهای آسیب‌دیده معمولاً کار دشواری است به همین دلیل با اضافه‌کردن PQ10 به فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو می‌تواند به رفع این مشکل و نیز به ترمیم مو کمک نماید.

PQ10 اساساً سلولزی است که به چند روش مختلف واکنش داده شده است. سلولز از گیاهان می‌آید و همچنین فراوانترین پلیمر موجود در طبیعت است!

در مورد آن چطور؟ پیش ماده پلی کواترنیوم ۱۰ هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) است. HEC در کاربردهای متنوعی از رنگ، پوشش، دارو، محصولات خانگی و همچنین مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده غلیظ کننده است و همچنین به اتصال مواد به یکدیگر کمک می‌کند. در رنگ‌ها به رنگ آمیزی دیوار کمک می‌کند تا کاملاً پوشانده شود.

هنگامی که HEC برای تولید پلی کواترنیوم ۱۰ کواترن می‌شود، این مزیت را دارد که به قسمت‌های آسیب دیده مو در جایی که بیشتر به آن نیاز دارید، جذب شود. شانه زدن موهای آسیب دیده به سختی انجام می‌شود، بنابراین افزودن PQ-10 به آن قسمت‌ها حالت پذیری و احساس نرمی مو را بهبود می‌بخشد.

مشخصات پلی کواترنیوم ۱۰:

  • پودر سفید مایل به زرد روشن
  • دارای بوی کم
  • محلول در آب
  • دارای ویسکوزیته ۲۵۰۰-۱۰۰۰ cps
  • دارای PH حدود ۶.۵-۵.۵
خرید پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10)
خرید پلی کواترنیوم ۱۰ (Polyquaternium-10)

کاربردهای پلی کواترنیوم ۱۰:

قابل استفاده در اکثر محصولات مراقبت از مو از جمله شامپوها و ژل‌های مختص مو

در صنعت آرایشی مثل تولید لوسیون‌ها نیز کاربرد دارد.

به طور کلی با استفاده از این ماده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو، می‌توان منجر به کاهش الکتریسیته ساکن مو شد.

پلی کواترنیوم ۱۰ و پلی کواترنیوم ۷ دو مورد از پلیمرهای پرمصرف در شامپوهای تجاری هستند. هر دوی این پلیمرها کمپلکس‌های دارای بار منفی با سورفکتانت آنیونی اضافی را تشکیل می‌دهند و در نتیجه باعث رسوب کاهش یافته به دلیل دفع توسط سطح موهای منفی می‌شود. میزان این اثر به آنیونی خاص مورد استفاده و نسبت سورفاکتانت آنیونی / پلیمر بستگی دارد. در همه موارد، با این حال، قدرت نرم‌کنندگی شامپوها به طور قابل توجهی کمتر از نرم‌کننده‌های مستقل است.

پلی کواترنیوم ۱۰ یک پلیمر سلولز و عامل نرم‌کننده است که در فرمولاسیون‌های نرم‌کننده پوست استفاده می‌شود.

پلیمرهای کاتیونی بی‌شماری وجود دارند که مزایای نرم کننده‌گی را فراهم می‌کنند، به ویژه شستشوی مرطوب و بار ثابت نمونه‌های مهم این پلیمرها پلی کواترنیوم ۱۰، یک پلیمر هیدروکسی اتیل سلولز کواترنیزه است.

 پلی کواترنیوم ۷، نرم‌کننده مو  ۳۳۹ کوپلیمر دی کلرید دی آلیل دی متیل آمونیم و آکریل آمید.

پلی کواترنیوم ۱۱، یک کوپلیمر وینیل پیرولیدون و دی متیل آمینواتیل متاکریلات که با دی متیل سولفات کواترنیزه شده است. پلی کواترنیوم ۱۶، کوپلیمر وینیل پیرولیدون و وینیل ایمیدازول کواترنیزه شده؛ و پلی کواترنیوم ۶، هوموپلیمر دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید است.

خرید پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10)
خرید پلی کواترنیوم ۱۰ (Polyquaternium-10)

مزایای پلی کواترنیوم ۱۰:

PQ-10 نوعی سلولز کاتیونی محلول در آب است، با انواع سورفاکتانت‌ها سازگار است، دارای ویژگی های ضد استاتیک، نرم کنندگی است، این یک پلیمر کاتیونی محبوب است که در محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود. PQ-10 عملکردهای زیادی مانند ضخیم شدن، پایداری کلوئیدی، احتباس آب، ضد الکتریسیته ساکن، خیس شدن، صاف و غیره دارد.

این ماده می‌تواند موهای آسیب دیده و شکاف دار را در صورت استفاده در محصولات مراقبت از مو ترمیم کند. این باعث ترشوندگی و شانه پذیری برتر به مو می‌شود. این می‌تواند باعث تحریک ناشی از سورفاکتانت شود، محافظت از پوست خود را تجدید کنید، اجازه دهید پوست هنگام استفاده در محصولات مراقبت از پوست، احساس زیبایی داشته باشد. مقدار مصرف ۰.۱٪ تا -۰.۸٪ توصیه می‌شود.

به راحتی به پروتئین‌های مو پیوند می‌خورد.

قابلیت مرطوب‌کنندگی بالا و قابلیت حفظ مجعد بودن مو را فراهم می‌کند.

ویسکوزیته محصول را ایجاد می‌کند و استفاده از ضخیم‌کننده‌های کمکی را غیر ضروری می‌کند.

به طور کلی نرم‌کننده‌های مدرن به گونه‌ای فرموله شده‌اند که منجر به بروز موارد زیر شوند:

  • سهولت شانه‌کردن موی خیس و خشک
  • باعث صافی مو شوند و مناطق آسیب‌دیده را ترمیم کنند
  • ایجاد محافظت در برابر صدمات حرارتی و مکانیکی
  • رطوبت‌رسانی
  • حجم‌دهندگی
  • رفع الکتریسیته ساکن

ایمنی:

تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده از این ماده تا ۱% هیچگونه حساسیت و عوارضی برای پوست و مو ایجاد نمی‌کند و بی‌خطر محسوب می‌شود.

خرید پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10)
خرید پلی کواترنیوم ۱۰ (Polyquaternium-10)

آیا پلی کواترنیوم ۱۰ بی‌خطر است؟

گزارشی از CIR وجود ندارد که بتوانیم در رابطه با این محصول پیوند دهیم، اما چندین دهه است که برای استفاده در محصولات آرایشی بسیار مورد مطالعه قرار گرفته است.

PQ-10 هنگام آزمایش با ۲.۰٪ نه تحریک‌کننده بود و نه حساسیت زا برای انسان. محصولات آرایشی حاوی حداکثر ۱٪ PQ-10 مواد تحریک‌کننده، حساس‌کننده یا حساس به نور در انسان نیستند. بر اساس اطلاعات ارائه شده، نتیجه گرفته شده است که PQ-10 به عنوان یک ماده آرایشی در روش‌های فعلی استفاده بی‌خطر است.

تقریباً هرگز دلیل خوبی برای استفاده از PQ-10 بالای ۱٪ در فرمولاسیون نخواهید داشت. این احتمالاً فرمول را در سطوح بالایی از این دست کمی چسبناک و ناخوشایند می‌کند. داده‌ها نشان می‌دهد کاملاً ایمن است.

سایر محصولات:

شما می‌توانید برای تهیه محصولات به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید.

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران، آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه شامل لسیتین، خرید آلژینات سدیم، خرید لاکتات سدیم، آلانتوئین، متیل پارابن، خرید اسید اسکوربیک، ایزوله سویا، خرید سوربات پتاسیم، خرید ستیل الکل، خرید ویتامین e، خرید کافور، خرید منتول، صمغ عربی، خاک دیاتومه، زانتان گام، گوارگام، کربومر، سوربیتول و….

را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

منابع:

  • https://chemistscorner.com/what-is-polyquaternium
  • https://phique.com/polyquaternium-10-safe
  • https://cosmetics.specialchem.com/inci/polyquaternium-10
  • https://www.makingcosmetics.com/Polyquaternium-10_p_82.html
این محتوا رو هم بخون...
روغن کاملینا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید