مواد اولیه لوازم آرایشی

پلی کواترنیوم ۷

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید پلی کواترنیوم ۷

خرید پلی کواترنیوم ۷ (Polyquaternium-7) توسط Libra Speciality Chemicals) LSCh) به عنوان یک کوپلیمر پلی‌کاتیونی از آریل آمید و دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید معرفی شده است. پلی‌کواترنیوم‌ها یک نام‌گذاری بین‌المللی برای تعیین عناصر آرایشی برای چندین پلیمر پلی‌کاتیونی است که در صنعت مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

خرید پلی کواترنیوم 7
خرید پلی کواترنیوم ۷

درباره پلی کواترنیوم ۷

یک کوپلیمر محلول در آب کاتیونی با توانایی تمیزکنندگی عالی در محصولات مراقبت شخصی به ویژه محصولات مراقبت از مو است. کوپلیمر نتیجه پلیمریزاسیون دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید (DADMAC) و آکریل آمید (AAM) برای تولید پلی کواترنیوم ۷ (PQ7) است.

فرمول مولکولی آن: (C۸H۱۶ClN) n (C۳H۵NO) متر است. استفاده از این مونومرهای بسیار پایدار منجر به تولید یک کوپلیمر پایدار با طیف گسترده‌ای از توانایی‌ها می‌شود.

مونومر DADMAC بسیار آب دوست است. با همین ویژگی از طریق جذب رطوبت از هوا منجر به بروز خاصیت مرطوب‌کنندگی می‌شود. مونومر AAM یک ماده اولیه پتروشیمی است که از گاز طبیعی به دست می‌آید و دارای حجم کمی است. میزان این مونومرها در محصولات مراقبت شخصی حدوداً ۲۵–۵۰ درصد مول DADMAC و ۵۰-۷۵ درصد مول AAM می‌باشد.

ساختار واحدهای تکرار شونده، همانطور که در شکل زیر نشان داده شده است و توزیع این واحدها در سراسر کوپلیمر با فرآیندی مشخص، به دقت کنترل می‌شود. (۱- DADMAC و ۲- AAM)

پلی کواترنیوم 7

پس از ساخته‌شدن، کوپلیمر به دقت توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در اینجا برای ارزیابی بالاترین کیفیت محصول، تجزیه و تحلیل می‌شود. نهایتاً پس از طی مراحل کامل پلی کواترنیوم ۷ تولید می‌شود.

PQ7 برای کاربرد در اسپری‌های نرم‌کننده مو و به عوان یک ماده ضدعفونی‌کننده مناسب است و امکان شست‌وشوی راحت‌تر را فراهم می‌کند. علاوه بر موارد مذکور باعث نرمی و درخشش موهای خشک می‌شود. پلی کواترنیوم ۷ وقتی در دمای اتاق قرار می‌گیرد به عنوان مایعی بی‌رنگ یا زرد کم رنگ توصیف می‌شود.

پلی کواترنیوم به عنوان یکی از نام‌های بین المللی مواد آرایشی و بهداشتی در نظر گرفته می‌شود که یک مشخصه برای پلیمرهای پلی کاتیونی است که بیشتر در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می‌شود. در حال حاضر ۳۷ پلیمر در این گروه خانواده وجود دارد و هر یک از این پلیمرها خاصیت خاصی دارند که باعث اهمیت آن در یک صنعت خاص می‌شود.

خرید پلی کواترنیوم 7
خرید پلی کواترنیوم ۷

مثال‌هایی از کاربرد پلی کواترنیوم ۷:

  • نرم‌کننده‌های مو
  • شامپوها
  • محصولات ضدریزش مو
  • پاک‌کننده‌های پوستی نرم‌کننده
  • ژل‌های شست‌وشوی بدن
  • مایع دستشویی
  • دئودورانت‌ها و ضدعرق‌ها
  • محصولات مرتبط به شیو و اصلاح

پلی کواترنیوم ۷ چگونه کار می‌کند؟

با توجه به خصوصیات آنیونی طبیعی موها، مواجهه بارهای مثبت PQ7 با بارهای منفی تارهای مو، منجر می‌شود که نتیجه آن موهای صاف با یک براقیت باشد و یک لایه نازک بر روی موها ایجاد می‌کند. این لایه نامرئی نازک به مو اجازه می‌دهد تا شکل خود را برای مدت طولانی‌تری حفظ کند.

دلایل استفاده از پلی کواترنیوم ۷:

دارای خاصیت ضدالکتریسیته می‌باشد. منجر به ایجاد یه لایه محافظتی روی موضع مصرفی می‌شود. یکی از کاربردی‌ترین و مقرون به‌صرفه‌ترین مواد جهت ارائه خواص مذکور از جمله مرطوب‌کنندگی است. در محصولات مراقبت از مو باعث رفع گره‌خوردگی مو و سهولت شانه‌زدن می‌گردد. این ماده به صورت یک پلی‌الکترولیت کاتیونی عمل می‌کند و می‌تواند در تصفیه‌خانه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

خرید پلی کواترنیوم 7
خرید پلی کواترنیوم ۷

فواید:

  • احساس نرمی و مخملی را ایجاد می‌کند و باعث بهبود لغزش و رطوبت در محصولات مراقبت از پوست و مو می‌شود
  • شانه کردن و مرطوب شدن موها را به دلیل خاصیت ضد استاتیکی آن بهبود می‌بخشد
  • خواص آنتی استاتیک قوی برای استفاده در محصولات بی آب ایده آل است
  • کف غنی و خامه ای به شامپوها و ژل های دوش ارائه می‌دهد
  • بدون اثر تجمع

عملکرد پلی کواترنیوم ۷

  • خرید پلی کواترنیوم ۷ با عملکرد بالا یک نرم کننده عالی کاتیونی برای محصولات مراقبت از پوست و مو است. در سطوح معمول استفاده از ۰.۵٪ تا ۵٪ (مواد جامد کوپلیمر)، پلی کواترنیوم ۷ می‌تواند با افزودن روانکاری، نرمی، خاصیت نرم کنندگی موهای سبک و بدون تجمع بیش از حد، عملکرد را افزایش دهد.
  • ایده آل برای استفاده در شامپو و ژل های دوش، اسپری روی، بگذارید در نرم کننده های مو. پلی کواترنیوم ۷ یک ماده پاک‌کننده بسیار خوب است و برای شستشوی مرطوب راحت‌تر لغزش ایجاد می‌کند. به موهای خشک نیز لطافت و درخشندگی می‌بخشد.
  • سازگار با اکثر سیستم‌های سورفاکتانت.
  • برای فرمولاسیون ژل حمام / دوش، محصولات ۲ در ۱، شامپو و نرم‌کننده‌ها نیز شستشو داده می‌شود. دارای کاربرد در برنامه‌های مراقبت از پوست شامل کرم‌های اصلاح، افزودنی‌های حمام، کرم‌ها، لوسیون ها و دئودورانت‌ها هستند.
  • در غلظت‌های بالاتر از ۰.۵ تا ۵ موضعی معمول ذکر شده در بالا ویژگی‌های تشکیل‌دهنده فیلم این پلی کواترنیوم ۷ ممکن است در ژل مو، موس و لوسیون های تنظیم کننده استفاده شود.
  • حلالیت – محلول در آب / با تحریک در آب پخش می‌شود.

ایمنی پلی کواترنیوم ۷:

مطابق برگه اطلاعات ایمنی مربوط به ایمنی ماده، پلی کواترنیوم ۷ فاقد سمیت بوده، پایدار نیست و تجمع زیستی ندارد و به طور کلی ماده خطرناکی محسوب نمی‌شود.

اثرات جانبی

خرید پلی کواترنیوم ۷ در محصولات مراقبت از مو کاملاً بی‌خطر تلقی می‌شود. با استفاده منظم از محصولات مراقبت از مو که حاوی این ماده شیمیایی هستند، هیچ عارضه جانبی قابل توجهی وجود ندارد. پنل تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی (CIR) عنوان کرده است که پلی کواترنیوم ۷ به طور کلی برای استفاده به عنوان یک ماده موثر در مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست و مو بی‌خطر است.

زنان باردار و شیرده می‌توانند از محصولات با پلی کواترنیوم ۷  حتی به صورت روزانه استفاده کنند زیرا استفاده از این ترکیب در این جمعیت شناختی بی‌خطر است. استفاده از آن بی‌خطر است، همچنین ممکن است برای نوزادانی که پوست بسیار حساس دارند بسیار مناسب باشد. افرادی که پوست حساس دارند نیز ممکن است از خاصیت نرم کنندگی این ماده شیمیایی بر روی مو و اثر مرطوب کنندگی آن بر روی پوست بهره مند شوند.

فروش پلی کواترنیوم ۷ هنوز هم ممکن است باعث شود تعداد کمی از مردم امروز در هنگام استفاده از محصولاتی که این فرمولاسیون را دارند، تحریک پوستی جزئی داشته باشند. قطعاً مشورت با یک متخصص پوست برای جلوگیری از هرگونه واکنش پوستی ناخوشایند به محصولات مراقبت از پوست یا مو با پلی کواترنیوم ۷ ضروری است. اگر در محل کار در معرض مواد شیمیایی هستید، همیشه از تجهیزات محافظتی استفاده کنید تا از ریختن تصادفی و پاشیده شدن این ماده شیمیایی جلوگیری کنید.

تاریخچه و منشأ پلی کواترنیوم ۷

پلی کواترنیوم ۷ به خانواده ای از پلیمرهای پلی کاتیونیک اختصاص دارد که به طور خاص برای بسیاری از صنایع استفاده می‌شود اما در اصل به عنوان نرم کننده کاتاتونیک مو و همچنین به عنوان یک ماده مرطوب کننده موثر برای مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

خرید پلی کواترنیوم 7
خرید پلی کواترنیوم ۷

کاربردها و استفاده‌های پلی کواترنیوم ۷

استفاده از پلی کواترنیوم ۷ در دوران باستان شنیده نشده است. با این حال، فرهنگ‌های باستان از قبل مراقبت از مو و پوست را انجام می‌دادند. مراقبت از مو با استفاده از روغن‌های اساسی، عصاره‌های میوه و گیاهان امکان پذیر شد. این فرمولاسیون موها را ابریشمی نرم و از بین بردن آن آسان بود، اما با پیشرفت هایی که در زمینه مراقبت از پوست و مو انجام دادند، پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شده است.

پلی کواترنیوم ۷ معمولاً به عنوان عامل تهویه مو استفاده می‌شود. این ماده موثری در شامپوها و نرم کننده‌ها است زیرا توانایی از بین بردن گره‌ها و صاف کردن موهای بی‌نظم را دارد. این ماده همچنین یک ماده اسپری روی نرم کننده‌ها و همچنین مواد مرطوب کننده است که باعث می‌شود موها ابریشمی نرم و راحت شانه شوند. موهای خشک از محصولات مراقبت از مو با پلی کواترنیوم ۷  بسیار سود می برند، زیرا می توانند به موهای کدر، حالت براقی ببخشند.

پلی کواترنیوم ۷ کف غنی و خامه‌ای به شامپوها و ژل‌های دوش می‌دهد. و فاقد اثر تجمع است.

پلی کواترنیوم ۷ فقط برای خشکی مو نیست بلکه ممکن است برای انواع طبیعی مراقبت از مو نیز استفاده شود تا تیرگی و آسیب مو را از بین ببرد. این ماده همچنین بخشی اساسی از فرمولاسیون های رنگ مو، موس و اسپری‌های مو است. بار مثبت پلی کواترنیوم ۷ و سایر پلیمرها بار منفی پروتئین مو را خنثی می‌کند و در نتیجه مو صاف و هموار می‌شود

سایر محصولات:

شما می‌توانید برای تهیه محصولات به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید.

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران،آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه شامل لسیتین، خرید آلژینات سدیم، خرید لاکتات سدیم، الانتوئین، متیل پارابن، خرید اسید اسکوربیک،  ایزوله سویا، خرید سوربات پتاسیم، خرید ستیل الکل، خرید ویتامین e، خرید کافور، خرید منتول، صمغ عربی، خاک دیاتومه، زانتان گام،  گوارگام، کربومر، سوربیتل، پرلیت و….

را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تامین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

منابع:
  • http://www.librachem.co.uk/libra-products-surfactants/libraquat-polyquaternium-7-cationic-surfactant/
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Polyquaternium-7
  • https://www.cosmeticsandtoiletries.com/formulating/function/moisturizer/premium-Profile-of-Polyquaternium-7-211556881.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید