مواد اولیه دارویی و پزشکیمواد اولیه شیمیایی

فنوکسی اتانول

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید فنوکسی اتانول

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشورهای ترکیه و آلمان وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید فنوکسی اتانول ۹۹.۹% با ما تماس بگیرید.پیشگامان شیمی یک واردکننده، تأمین‌کننده و عمده فروش فنوکسی اتانول در ایران است. شما می‌توانید قیمت این ماده را از طریق تماس با ما یا ارسال درخواست به ایمیل: info@irchem.ir یا درج پیغام در سایت irchem.ir دریافت کنید. اطمینان داشته باشید که می‌توانید خرید مواد اولیه آرایشی را با قیمت خوب از این مجموعه داشته باشید.

فنوکسی اتانول چیست؟

فنوکسی اتانول با فرمول شیمیایی C۸H۱۰O۲ نگه‌دارنده مورد استفاده در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی است. اگر در کمد و وسایل منزل خود نگاهی بیندازید قطعاً هستند محصولاتی که شامل این ماده هستند.از لحاظ شیمیایی، فنوکسی اتانول به عنوان یک گلیکول اتر یا به عبارت دیگر یک حلال شناخته می‌شود. این ماده را به عنوان “مایع چرب و چسبنده با عطر و بوی گل رز” توصیف می‌کنند.به عنوان یک تثبیت‌کننده در عطرها و صابون‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.فنوکسی اتانول یک مایع بدون رنگ، روشن و مایع روغنی است که در معرض دمای اتاق و میزان حلالیت و میزان تبخیر آب کم است. این با واکنش فنول و اتیلن‌اکساید در دما و فشار بالا تولید می‌شود. این ماده به طور طبیعی در چای سبز رخ می‌دهد.فنول با اتیلن اکسید ترکیب می‌شود. فنول یک جامد کریستال سفید اسیدی است که می‌تواند از منابع طبیعی یا شیمیایی به دست آید. اکسید اتیلن، همچنین به عنوان اسید کاربولیک شناخته می‌شود، یک گاز یا مایع بدون رنگ است.این محصول به عنوان یک نگه‌دارنده در انواع مختلفی از لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله مراقبت از پوست، آرایش چشم، عطرها،  رژ لب، صابون‌های حمام و مواد شوینده استفاده می‌شود. فنوکسی اتانول توسط کارشناسان در سراسر جهان مورد بررسی قرار گرفته است که نتیجه گرفته است که در مواردی که در این محصولات استفاده می‌شود، ایمن است.فنوکسی اتانول از سال‌های ۱۹۵۰ به عنوان نگه‌دارنده در فرمولاسیون محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده شده است.

فنوکسی اتانول
کاربرد فنوکسی اتانول

نگه‌دارنده فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول (EU)، یا PE، رایج‌ترین ماده نگه‌دارنده مورد تأیید جهانی در فرمول‌های مراقبت شخصی است. استفاده در اکثر انواع فرمولاسیون بسیار آسان است و از نظر شیمیایی بسیار پایدار است. اولین استفاده گسترده از PE در یک ترکیب نگه‌دارنده به نام Phenonip™ بود که در ترکیب با پارابن‌ها تدوین شد. PE پس از ممنوعیت پارابن در محصولات آرایشی و بهداشتی برای کودکان زیر ۳ سال در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۰ بسیار محبوب شد.در تاریخ ۳ می ۲۰۱۱ مجلس شورای ملی فرانسه به تصویب لایحه قانونی که بلافاصله ممنوعیت استفاده از فتالات، آلکیل فنول‌ها است، رای داد. گرایش به فرمول با مواد نگه‌دارنده بدون فرمالدئید مورد تأیید جهانی نیز باعث تسریع در استفاده از آن شد.

خواص فنـوکسی اتانول

طبق برسی‌های سازمان بهداشت جهانی PE به عنوان یک ماده آرایشی بی‌ خطر شناخته‌شده است. این ماده دارای خواص زیر است:

  • پایدار در برابر هیدرولیز آبی
  • PE در سیستم‌های آنیونی و کاتیونی غیر یونی و مؤثر است.
  • محلول در آب .۲۷٪
  • مؤثر در PH 3-12
  • در دما> 100ºC پایدار است.
  • BP 245ºC
  • MP 14ºC
  • تراکم ۱.۱۰۲

فعالیت ضد میکروبی PE

فنوکسی اتانول دارای فعالیت ضد میکروبی با طیف گسترده‌ای در برابر باکتری‌ها و مخمرها است. میزان استفاده معمولی در فرمولاسیون‌ها ۰/۵ تا ۰/۸ درصد است و اغلب با سایر مواد نگهدارنده مانند اتیل هگزیل گلیسیرین، هگزیلن گلیکول یا کاپریل گلیکول ترکیب می‌شود. همچنین برای تقویت فعالیت توصیه می‌شود با محصولاتی مانند ادتا ۲ سدیم یا سدیم فیتات اضافه کنید.

کاربردها و ویژگی‌های فنوکـسی اتانول

بسیاری از محصولات آرایشی اصلی حاوی فنوکسی اتانول هستند. این ماده اغلب به عنوان یک ماده نگه‌دارنده یا تثبیت‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. PE در سایر صنایع، از جمله واکسن و منسوجات استفاده می‌شود.این یک گلیکول اتر است که به عنوان یک دافع حشرات، ضد عفونی‌کننده، حلال و نگهدارنده استفاده می‌شود. فنول سیتانول یک الکل اتر با ویژگی‌های معطر است. این ماده به عنوان یک ماده نگه‌دارنده مؤثر در داروها، لوازم آرایشی و روان‌ کننده‌ها است. این ماده در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرها بسیار موثر است. استفاده از نگه‌دارنده‌ها باعث افزایش عمر مفید و ایمنی محصولات می‌شود. محصولاتی که حاوی آب هستند، حساس به قالب، تغییر رنگ و یا بوهای ناخوشایند ناشی از باکتری‌ها و قارچ‌ها هستند که به طور طبیعی در محیط حضور دارند پس استفاده از این ماده باعث می‌شود این مشکلات پدیدار نشوند.شما می‌توانید فنوکسی اتانول را به عنوان یک عنصر در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا کنید.از جمله:

  • مرطوب‌ کننده
  • سایه چشم
  • پایه ضدآفتاب
  • کولر
  • ریمل چشم
  • شامپو
  • برق لب
  • کانسیلر
  • شست‌ و شوی بدن
  • کرم دست
  • سرخ شدن
  • رنگ مو
  • اسپری مو
  • موهای زائد لب
  • لوسیون
  • لاک ناخن
  • دستمال مرطوب بچه 
  • لوسیون و صابون‌ های کودک
  • کرم اصلاح
  • دئودورانت
  • خمیر دندان
  • موم‌های موهای زائد
  • ضد عفونی‌کننده دست 
  • ژل سونوگرافی
  • ضد آفتاب
    مواد اولیه تهیه کرم ضدآفتاب

فروش فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول در بشکه‌های ۲۰۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

آنالیز فنوکسی اتانول:

فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول

جهت دریافت آنالیز جدیدتر فنوکسی اتانول با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فنوکسی اتانول را از کجا تهیه کنیم؟

پیشگامان شیمی یکی از شرکت های ارائه دهنده مواد اولیه شیمیایی در سراسر ایران می باشد. این شرکت با سال ها تجربه آماده ارائه بهترین محصولات به شما عزیزان می باشد.خرید فنوکسی اتانول از پیشگامان شیمی برای شما یک برگ برنده می سازد. چرا که این شرکت علاوه بر بهترین قیمت بازار، محصولات با کیفیت فوق العاده ارائه می کند. از سوی دیگر مشاوره رایگان می دهد. برای بهره مندی از این خدمات کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید.

این محتوا رو هم بخون...
سیترات منیزیم

‫۳ دیدگاه ها

  1. این محصول ساخت کشور کره و در بشکه های ۲۰۰ کیلویی عرضه می شود.

  2. سلام
    وقت بخیر
    من بعد از چند تحقیق تصمیم گرفتم از فنوکسی اتانول و بنزوات سدیم به عنوان ماده نگهدارنده شامپو و لوسیون استفاده کنم.
    آیا این موارد ناسازگاری با هم دارند؟ یا کارایی هر یک این مواد با مواد زیر کاهش نمی یابد؟

    تگزاپن
    کوکامیدوپروپیل بتائین
    آلکیل پلی گلیکوزید
    HPMC
    HEC
    صمغ زانتان
    دی استئارات پلی گلیسیریل ۶

    1. سلام
      وقت شما هم بخیر دوست عزیز
      بنزوئیک اسید توسط سورفاکتانت غیر یونی غیرفعال می شود.
      هم چنین از فنوکسی اتانول نباید در فرمول های حاوی سورفکتانت های HE- سلولز یا غیر یونی استفاده شود.
      همچنین فنوکسی اتانول توسط سورفکتانتهای بسیار اتوکسیله غیرفعال می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید