مواد اولیه لوازم آرایشی

روغن مورینگا

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن مورینگا 

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده روغن مورینگا از کشور هند می‌باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید روغن مورینگا عمده به کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

قیمت روغن مورینگا عمده

جهت دریافت، قیمت روغن مورینگا برای پوست، قیمت روغن مورینگا برای صورت و خرید روغن مورینگا اصل با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

در ادامه به بررسی این روغن و ۵ دلیل جهت استفاده از آن می‌پردازیم:

روغن مورینگا چیست؟

روغن موریـنگا روغنی است که از دانه گیاه موریـنگا گرفته شده و بومی کوه‌های هیمالیا است. روغن موریـنگا سرشار از آنتی‌اکسیدان، اسیدهای چرب امگا، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A است و به مزایای آبرسانی روغن موریـنگا می‌افزاید.

روغن موریـنگا، مانند هر ماده اصلی گیاهی، فقط یک ماده نیست و در عوض مخلوط پیچیده‌ای از تعدادی ترکیبات مختلف است. روغن مورینگا حاوی اسید اولئیک، حدود ۷۳٪، سرشار از اسید پالمیتولئیک و اسید لینولئیک و همچنین ویتامین‌ها است.

خرید <a data-ail=اسید اولئیک" width="444" height="444" title="روغن مورینگا">
فروش اسید اولئیک گیاهی

بافت روغن مورینگا غالباً با روغن زیتون مقایسه می‌شود و مقدار کمی مانده از روغن روی پوست باقی می‌گذارد اما به اندازه روغن‌های دیگر سنگین نیست، حتی ممکن است با کمی خشک‌تر. از نظر رایحه، روغن مورینگا به طور کلی خنثی است.

مزایای خرید روغن مورینگا چیست؟

  • آبرسانی

فروش روغن مورینگا عمدتاً برای آبرسانی به پوست و جلوگیری از از بین رفتن رطوبت استفاده می‌شود. از آنجا که روغن موریـنگا از ۴۰٪ اسیدهای چرب تشکیل شده است، یک ماده مرطوب‌کننده و آبرسان عالی است.

روغن موریـنگا به جلوگیری از از دست دادن رطوبت یا از بین رفتن رطوبت ترانس اپیدرمال یا TEWL کمک می‌کند، این زمانی است که پوست آب خود را از طریق هوا از دست می‌دهد. این مساله اغلب در محیط‌های خشک بیشتر اتفاق می افتد. اگر مانع طبیعی پوست را بر هم بزنیم یا با لایه‌برداری بیش از حد و استفاده بیش از حد از اسیدها یا مواد خشن روند پیری با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد. دلیل این امر این است که مانع طبیعی پوست قادر به ارائه عملکرد معمول خود نیست و باعث می‌شود رطوبت از پوست خارج شود. خرید روغن مورینگا به شما کمک می‌کند تا رطوبت موجود در پوست را به دام بیندازد و از TEWL جلوگیری کند.

  • آنتی‌اکسیدان

روغن موریـنگا حاوی مقدار زیادی ویتامین E است. خرید ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان طبیعی است که به کاهش آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد پوست کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد از طریق فرآیندی تولید می‌شوند که به عنوان فشار اکسیداتیو شناخته می‌شود. فشار اکسیداتیو اغلب در پاسخ به قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش، آلودگی، رژیم غذایی و سیگار کشیدن رخ می‌دهد. رادیکال‌های آزاد تولید شده توسط فشار اکسیداتیو به سلول‌های بدن شما آسیب می‌رسانند و با برخی از علائم قابل مشاهده پیری ارتباط دارند. آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ویتامین E به خنثی‌سازی این روند کمک می‌کنند.

  • ضدمیکروبی

مطالعات اخیر همچنین نشان داده است که روغن مورینگا ممکن است دارای فعالیت ضد میکروبی باشد. این بدان معناست که روغن موریـنگا ممکن است در کمک به پشتیبانی از روند بهبودی سالم پوست، پشتیبانی از بهبود لکه‌ها و کاهش نیاز به مواد نگهدارنده در برخی از فرمولاسیون‌های محصولات آرایشی و بهداشتی مفید باشد.

  • ضد پیری

روغن موریـنگا به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی و آبرسانی، یک روغن ضد پیری عالی نیز ایجاد می‌کند. این ممکن است به کاهش خطوط ریز و چین و چروک کمک کند، به پوست کمک می‌کند تا مرطوب و براق به نظر برسد.

  • آرامش‌بخش

فروش روغن موریـنگا همچنین ممکن است به تسکین پوست کمک کند، تحریک و قرمزی را کاهش دهد. این ممکن است به کاهش برخی از علائم مرتبط با پوست ملتهب یا تحریک شده کمک کند.

سؤالات متداول:

آیا روغن مورینگا کمدوژنیک است؟

روغن مورینگا غیر comedogenic در نظر گرفته می‌شود به این معنی که بعید به نظر می‌رسد منافذ را پوست را مسدود کند. ساخت روغن مورینگا گزینه‌ای مناسب برای انواع پوست است.

آیا روغن مورینگا وگان است؟

روغن موریـنگا از دانه‌های درخت Moringa oleifera گرفته شده است. این باعث می‌شود این ماده به عنوان یک ماده وگان ساخته شود زیرا از منابع گیاهی گرفته شده است، نه از منابع حیوانی.

فروش روغن مورینگا

آیا روغن مورینگا بی‌خطر است؟

پیچیدگی هر ماده تشکیل‌دهنده گیاهی می‌تواند تشخیص اینکه کدام اجزای تشکیل‌دهنده ماده غذایی بی‌خطر و تحریک‌کننده نیستند، دشوار است. این مورد در مورد روغن مورینگا وجود دارد. گروه تخصصی بررسی مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی، گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مواد مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارند، ایمنی روغن مورینگا را بررسی کرده‌اند. بررسی آنها نشان داد که روغن مورینگا هیچ پتانسیلی برای تحریک پوست / چشم نشان نمی‌دهد. با این حال، ممکن است در برخی افراد تحریک یا حساسیت ایجاد کند.

سایر موارد استفاده از روغن مورینگا چیست؟

روغن موریـنگا همچنین می‌تواند به عنوان خوراکی مصرف شود و می‌تواند به عنوان روغن سالاد در سرخ کردن استفاده شود. از برگ گیاه موریـنگا گاهی اوقات در داروهای جایگزین برای بهبود میل جنسی استفاده می‌شود، به عنوان یک قرص، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند یا تولید شیر مادر را افزایش می دهد. این کاربردها به سختی آزمایش نشده‌اند. مهم است که قبل از مصرف هرگونه مکمل با پزشک یا متخصص خود مشورت کنید.

منبع:

این محتوا رو هم بخون...
PEG-12

thedermreview

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید