مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

میکروکریستالین وکس

سفارش محصول تماس با کارشناس

معرفی کلی میکروکریستالین وکس

اینترکیب، نوعی موم است که به وسیله بخشی از فرآیند تصفیه نفت، توسط DE -روغن نفتی تولید می‌شود. میکروکریستالین وکس حاوی درصد بالایی از هیدروکربن‌های پارافینی (شاخه‌ای) ISO و هیدروکربن‌های نفتنی است.

ظرافت بلورهای آن در مقایسه با کریستال بزرگتر موم پارافین مشخص می‌شود. این ماده از هیدروکربن‌های آلیفاتیک اشباع‌شده با وزن مولکولی بالا تشکیل شده است. میکروکریستالین وکس به طور کلی نسبت به واکس‌های پارافین تیره‌تر، چسبناک‌تر، متراکم‌تر، نرم‌تر و کش‌دارتر است و دارای وزن مولکولی و نقطه ذوب بالاتری است.

ویژگی‌های الاستیک و چسبنده این محصول مربوط به اجزای غیر مستقیم زنجیره‌ای است که در آن‌ها وجود دارد. ساختار میکروکریستالین وکس بلورهای معمولی کوچک و نازک است و انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به موم پارافین دارد.

این ماده از تصفیه مواد تقطیر سنگین تولید روغن روان‌کننده حاصل می‌شود. سپس محصول باید در پالایشگاه موم روغن‌گیری شود. بسته به کاربرد نهایی و مشخصات مورد نظر، ممکن است بوی محصول را از بین ببرند و رنگ آن از بین برود (که به طور معمول به عنوان یک ترکیب اولیه زرد قهوه‌ای یا زرد تیره وجود دارد). این کار معمولاً با استفاده از روش فیلتراسیون یا تصفیه آب با مواد مومی انجام می‌شود.

کاربرد میکروکریستالین وکس
کاربرد میکروکریستالین وکس

کاربردها

از میکروکریستالین وکس معمولاً در فرمولاسیون‌های آرایشی، تولید چسب و چسب، جوهر، آدامس، شمع، بسته‌بندی، جوهر، پلاستیک، لاستیک استفاده می‌شود.

نرک سخت روش آزمایش
محتوای روغن ۵-۱۰% ۱% Astm d-721
نقطخ ذوب ۶۵±۲ ˚c ۸۶-۸۸ ˚c Astm d-87
رنگ زرد کرم Astm d-1500
نقطه اشتعال ۲۵۰ ˚c ۳۰۰ ˚c Astm d-92
وزن مخصوص ۰.۸-۰.۸۲ gr/cm۳ ۰.۸-۰.۸۲ gr/cm۳ Astm d-3712
نقطه جمع شدن تقریباً ۵۵ ˚c ۷۰ ˚c Astm d-938
اصطحکاک جنبشی ۱۰۰ ˚c approx 16 cst ۱۰۰ ˚c approx 16 cst Astm d-445

صنایع و کاربردها

از میکروکریستالین وکس اغلب در صنایعی مانند پلاستیک و لاستیک، شمع، چسب، تخته موج دار، مواد آرایشی، ریخته‌گری و سایر موارد استفاده می‌شود. پالایشگاه‌ها ممکن است از ترکیبات ترکیبی برای ترکیب پارافین و موم‌های ریز بلور استفاده کنند. این در صنایع تایر و لاستیک متداول است.

  • ساخت جواهرات

میکروکریستالین وکس کاربرد قابل توجهی در ساخت سفارشی جواهرات و مجسمه‌های کوچک دارند. فرمولاسیون‌های مختلف موم‌هایی را تولید می‌کنند که ممکن است به اندازه ای نرم باشند که بتوانند با دست قالب بگیرند یا آنقدر سخت باشند که با ابزار چرخان تراشیده شوند.

موم ذوب شده را می‌توان برای تهیه نسخه‌های متعدد که با جزئیات بیشتر حک شده‌اند، ریخته کرد. تأمین‌کنندگان طلا و جواهر موم‌های ساخته شده به اشکال اساسی حلقه‌ها و همچنین جزئیاتی را که می‌توانند با هم جوش داده شوند و لوله‌ها و ورق‌ها برای برش و ساخت مدل‌های موم می‌فروشند. حلقه‌ها ممکن است به “درخت” مومی متصل شوند تا بسیاری از آن‌ها در یک فرآیند همزمان ریخته شوند.

خرید میکروکریستالین وکس
خرید میکروکریستالین وکس

صیقل دادن وسایل

از یک واکس ریز بلورین، همچنین برای محافظت و صیقل دادن از چوب‌های عتیقه، عاج، سنگ‌های قیمتی و اشیاء فلزی به طور گسترده در موزه‌ها و محیط‌های حفاظت استفاده می‌شود. این موم در دهه ۱۹۵۰ توسط موزه بریتانیا ساخته شد تا جایگزین موم های طبیعی بالقوه ناپایدار شود که قبلاً مانند موم زنبور عسل و کارنوبا استفاده می‌شد.

اصلاح خصوصیات بلوری موم پارافین

میکروکریستالین وکس مواد بسیار خوبی برای استفاده در هنگام اصلاح خصوصیات بلوری موم پارافین هستند. میکروکریستالین وکس دارای شاخه‌های قابل توجهی بیشتر از زنجیره‌های کربن است که در ساختار موم پارافین وجود دارد. این مورد زمانی مفید است که به برخی تغییرات عملکردی مطلوب در پارافین نیاز باشد، مانند انعطاف پذیری، نقطه ذوب بالاتر و افزایش کدورت. همچنین از آن‌ها به عنوان عامل لغزش در چاپ جوهر استفاده می‌شود.

کاربرد میکروکریستالین وکس در ورزش

از موم میکرو کریستال در ورزش‌هایی مانند هاکی روی یخ و اسنوبورد استفاده می‌شود. این ماده بر روی نوار اصطکاک چوب هاکی روی یخ قرار می‌گیرد تا از تخریب نوار به دلیل از بین رفتن آب چسب روی نوار و همچنین افزایش کنترل هاکی به دلیل کیفیت چسب موم جلوگیری کند. همچنین برای کاهش اصطکاک و افزایش توانایی سر خوردن برد، در زیر اسنوبردها اعمال می‌شود و کنترل آن را آسان‌تر می‌کند.

خرید میکروکریستالین وکس
خرید میکروکریستالین وکس
  • لوازم آرایشی

میکروکریستالین وکس به انواع لوازم آرایشی از جمله کرم و لوسیون، ریمل ضد آب، پودر فشرده، رژ لب و خط چشم اضافه می‌شود. در کرم‌ها و لوسیون‌ها از موم به عنوان سازنده ویسکوزیته استفاده می‌شود. افزودن میکروکریستالین وکس به ریمل به آن خاصیت دفع آب می‌دهد. در پودر فشرده، موم ریز بلورین به عنوان یک چسب عمل می‌کند و به لطافت محصول اضافه می‌کند. سختی میکروکریستالین وکس به مداد‌های خط چشم و رژ لب‌ها ساختار می‌دهد تا هنگام استفاده از آن از خرد شدن آن‌ها جلوگیری شود.

  • چسب

کیفیت‌ چسبندگی میکروکریستالین وکس باعث ایجاد چسب عالی می‌شود! از میکروکریستالین وکس در صحافی کتاب، درزبندی کارتن و کیف، چسب و پشت‌بندهای فرش و برچسب گذاری ظروف استفاده می‌شود.

  • استفاده در نفت

میکروکریستالین وکس نیز یکی از اجزای اصلی در تولید نفت است. ساختار شاخه‌ای زنجیره کربن باعث می‌شود که مولکول‌های روغن در ساختار شبکه بلوری قرار گیرند. با استفاده از پایه‌های میکروکریستالین وکس با نقاط مختلف مجاری (ASTM D938) و نفوذ سوزن (ASTM D1321) می ‌وان خواص نفتی را اصلاح کرد.

با این حال، صنایع کلیدی که از محصولات نفتی استفاده می‌کنند، مانند صنایع مراقبت شخصی، آرایشی و بهداشتی و شمع، به دنبال مواد بیشتری هستند که “سبز” در نظر گرفته می‌شوند و بر اساس منابع تجدید پذیر هستند.

به عنوان یک گزینه جایگزین، می‌توان از نفت خام هیبریدی استفاده کرد. هیبرید بنزین از مخلوط پیچیده‌ای از روغن‌های گیاهی و موم‌ها استفاده می‌کند و آن‌ها را با فناوری‌های نفتی و میکرو موم ترکیب می‌کند. این به یک فرمول ساز اجازه می‌دهد تا با حفظ خواص مفید نفت، درصد بیشتری از منابع تجدیدپذیر را در خود جای دهد.

چرا یک محصول می‌تواند میکروکریستالین وکس و موم کارناوبا را درگیر کند؟

این دو وکس دارای نقطه ذوب متفاوتی هستند که ممکن است در نسبت‌های مختلف مخلوط شوند تا به سختی مطلوب برسند، میکروکریستالین وکس سخت‌تر از موم کارناوباست.

بنابراین به نظر می‌رسد که تولیدکنندگان برای رسیدن به “سختی” مناسب یک محصول، معمولاً بالم لب، از مخلوط موم استفاده می‌کنند.

خرید میکروکریستالین وکس
میکروکریستالین واکس قیمت

چه تفاوتی بین موم کارناوبا و موم میکرو کریستالی وجود دارد؟

به نظر می رسد محصولات ساخته شده با میکروکریستالین وکس محکم‌تر (در صورت تمایل “موم”) از موم کارنوبا هستند. اگر مرهم لب نرم و نرم‌تری را ترجیح می‌دهید و تقریباً روی لب‌های شما ذوب می‌شود، پس محصولی با موم کارنوبا را نسبت به میکروکریستالین وکس انتخاب کنید.

اگر ترجیح می‌دهید که مرهم لب شما بافت محکم تری داشته باشد، به جای آن محصولی را انتخاب کنید که حاوی میکروکریستالین وکس باشد. اگر تمایل به شستشو دارید و می‌خواهید به هر دو روش آن را داشته باشید، پس به دنبال چیزی باشید که هر دو را با هم ترکیب کند، مانند بالم لب با وازلین یا مرطوب کننده لب مومیایی کننده لب SPF 15 با وازلین.

کاربرد میکروکریستالین وکس
کاربرد میکروکریستالین وکس

اقدامات ایمنی / عوارض جانبی:

میکروکریستالین وکس به عنوان یک ماده موثره و افزودنی بی‌خطر در محصولات آرایشی و بهداشتی در نظر گرفته می‌شود. EWG موم میکرو کریستالی را ۹۹٪ ایمن ارزیابی می‌کند و CIR استفاده از آن را تأیید می‌کند. هیچ مطالعه‌ای نشان نداده است که هنگام استفاده از محصولات حاوی موم میکروکریستال، عوارض منفی یا خطرات منفی گزارش شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید