مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

روغن جوجوبا

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن جوجوبا

به انگلیسی  Jojoba oil
منبع Simmondsia chinensis
خواص مرطوب‌کننده صورت، مرطوب‌کننده مو، گوش، مژه، ماساژ، پاک‌کننده آرایش، صابون‌سازی
انواع تصفیه‌شده، ارگانیک
روش تولید پرس سرد
شکل ظاهری روغن زرد رنگ
نوع پوست چرب، خشک، معمولی و مختلط
کشور تولید کننده اسپانیا
بسته‌بندی گالن ۲۰ لیتری
خلوص ۱۰۰%

گیاه جوجوبا یک گیاه خشن و گیاه چند ساله است که در شمال آمریکا رشد می‌کند. نه تنها در اقیانوس‌ها بلکه در مناطق بیابانی که می‌توانند اکثر موجودات زنده را بکشد، رشد می‌کند. از این گیاه می‌توان روغنی شفابخش به نام روغن جوجوبا به دست آورد. روغن جوجوبا به اندازه کافی ملایم است که به عنوان یک روغن حامل برای مخلوط کردن با سایر روغن‌های ضروری استفاده می‌شود.

بسیاری از مردم از روغن جوجوبا به عنوان ماده‌ای شفا بخش برای مراقبت از پوست خود استفاده می‌کنند. و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان یک درمان برای آکنه، پوست خشک و دیگر مشکلات پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همان‌طور که گفته شد، روغن‌جوجوبا از گیاه جوجوبا بدست می‌آید. این روغن از دانه گیاه جوجوبا استخراج می‌شود.

این روغن به صورت علمی به نام Simmondsia chinensis شناخته می‌شود. در دمای اتاق، عمر مفید روغن‌جوجوبا حدود دو سال است. روغن‌جوجوبا دارای عطر کمی است. این روغن شامل برخی از اسیدهای چرب قدرتمند، از جمله اسیدهای استئاریک و اسیدهای پالمیتیک است.

zibakey.jojo-1-660x330

ویژگی‌ها و کاربردهای روغن جوجوبا:

روغن جوجوبا که از دانه‌های گیاه جوجوبا تولید می‌شود و برای دارو استفاده می‌شود، به طور مستقیم به پوست برای آکنه، آفتاب‌سوختگی و دیگر بیماری‌های پوستی اعمال می‌شود. همچنین به صورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا میزان رشد مو در افرادی که تمایل دارند، افزایش یابد.

جوجوبا به عنوان یک عنصر در:

  • شامپو
  • رژ لب
  • لوازم آرایشی
  • پاک‌کننده‌ها
  • لوسیون بدن

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جوجوبا هنگامی که به پوست اعمال می‌شود، نرم‌کننده است، که پوست را آرام می‌کند و فولیکول‌های مو را از بین می‌برد. 

بر خلاف برخی از اسانس‌های دیگر، روغن جوزوبا نیازی به رقیق‌شدن ندارد و می‌تواند به طور مستقیم به پوست شما اعمال شود.

خرید روغن جوجوبا
فروش روغن جوجوبا

آیا روغن جوجوبا برای آکنه مؤثر است؟

ثابت شده است که روغن جوجوبا در درمان آکنه و ضایعات پوستی مؤثر است و همچنین ممکن است در بهبود زخم‌ها نقش داشته باشد.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ اثرات ماسک‌های سفالی صورت حاوی روغن جوجوبا را در ۱۳۳ فرد مبتلا به آکنه خفیف آزمایش کرد. آن‌ها پس از ۶ هفته درمان، کاهش ۵۴ درصدی در ضایعات آکنه، از جمله پاپول، کیست و کومدون را گزارش کردند.

مطالعه آزمایشگاهی دیگر بر روی سلول‌ها نشان داد که موم روغن جوجوبا ممکن است در درمان زخم‌ها مؤثر باشد. به همین ترتیب، ممکن است به علائم زخم‌های باز ناشی از آکنه نیز کمک کند.

نحوه استفاده از روغن جوجوبا

فرد می‌تواند به آرامی با انگشتان خود یا یک پنبه نرم روغن جوجوبا را به صورت بمالد.

پیشنهاد می‌شود روغن جوجوبا بدون گرفتگی منافذ پوست مفید باشد. این در طیف وسیعی از محصولات تجاری استفاده می‌شود که دارای موارد زیر است:

  • مرطوب کننده پوست
  • آرایش پاک کن
  • مرهم لب
  • نرم‌کننده مو
  • روغن ماساژ

فرد می‌تواند با قرار دادن مقدار کمی روی نوک انگشتان یا یک پنبه نرم و مالش آرام روی صورت خود، از روغن جوجوبا به عنوان پاک کننده پوست استفاده کند.

در غیر این صورت، می‌توان آن را با روغن، ژل، کرم یا ماسک صورت خاک رس مخلوط کرد قبل از آنکه روی پوست قرار گیرد.

آیا روغن جوجوبا باعث شکستگی خواهد شد؟

در حالی که آکنه می‌تواند در اثر عوامل مختلفی ایجاد شود، روغن جوجوبا خود غیر کمدوژنیک است، به این معنی که منافذ پوست را مسدود نمی‌کند.

بسته به نوع پوست فرد، تأثیر هر روغن ممکن است متفاوت باشد. فرد باید قبل از استفاده از آن بر روی ضایعات آکنه، روی قسمت کوچکی از پوست تست پچ انجام دهد. اگر پوست به روغن واکنش نشان داد، فرد نباید از آن استفاده کند.

خرید روغن جوجوبا
خرید روغن جوجوبا

فواید روغن جوجوبا برای مو

  • می‌تواند مو را از داخل به رطوبت برساند

روغن جوجوبای مصر از ۹۷٪ چربی‌های غیر اشباع تشکیل شده است. ۳٪ دیگر از اسیدها و الکل‌های طبیعی تشکیل شده است. به دلیل ساختار غنی از مواد مغذی، جوجوبا با نفوذ در کوتیکول خارجی آن ممکن است به مرطوب‌سازی و حالت دادن به مو کمک کند.

با استفاده از روغن قبل از شستشو، یک مهر و موم ایجاد می‌کنید که مانع از سوزاندن روغن‌های طبیعی مو شما می‌شود. اگر بعد از شستشو آن را روی موهای مرطوب بمالید، رطوبت قابل توجهی در ساقه مو در زمانی که فولیکول‌های مو بیشترین نفوذپذیری دارند، می‌دهید. به طور کلی، این ترکیب گزینه عالی برای هر کسی است که موهای نازکی دارد.

  • می‌تواند تعادل طبیعی پوست سر شما را حفظ کند

مطالعات و متخصصان صنعت توافق دارند که روغن جوجوبا تقریباً با سبوم انسان یکسان است. این روغن، روغنی را که به طور طبیعی توسط غدد چربی پوست شما تولید می‌شود تقلید می‌کند، و آن را به عنوان ماده‌ای جبران کننده برای ایجاد مانع رطوبت در معرض خطر قرار می‌دهد.

منصفانه است که بگوییم جوجوبا بدون برهم زدن تعادل PH طبیعی پوست سر، آب را به رشته‌ها می‌رساند. به همین ترتیب، روغن جوجوبا باعث نمی‌شود که پوست سر شما کم و بیش از روغن خود تولید کند، بنابراین می‌توانید بدون داشتن چربی بیش از حد، مو را مرطوب کنید.

  • می‌تواند شوره سر را کنترل کند

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ توسط مجله آفریقایی طب سنتی، مکمل و جایگزین انجام شد، سعی در اثبات اینکه سلول‌های بنیادی از یک گیاه انگلی، معروف به Cuscuta reflexa، می‌تواند چندین سطح مو را بهبود بخشد.

در این مطالعه تکه C. reflexa از گیاه جوجوبا برداشته شده با روغن خردل مخلوط شده و سپس به ۱۸ شرکت کننده در مطالعه داده شد که از آن‌ها خواسته شد دو بار در روز و به مدت دو هفته آن را روی پوست سر خود بمالند.

هنگامی که مطالعه به پایان رسید، ۱۸ بیمار که گزارش کردند دارای شوره خفیف تا متوسط ​​هستند، تقریباً ۵۰ درصد کاهش پوسته پوسته شدن خود را نشان دادند. در حالی که تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا تأیید شود که جوجوبا دارای خواص ضد میکروبی کافی برای مبارزه با شوره سر است، اما برای هر کسی که به دنبال یک محلول طبیعی برای شوره سر است، یک انتخاب عالی برای شروع است.

  • می‌تواند رشد مو را تحریک کند

از آنجا که خواص روغن جوجوبا ممکن است به پوست سر از شوره سر کمک کرده و از رطوبت پوست بدون ایجاد اختلال در ایجاد روغن طبیعی آن حمایت کند، این احتمال وجود دارد که به رشد مو نیز کمک کند.

تمام اسیدهای چرب و الکل‌های طبیعی موجود در جوجوبا تغذیه مورد نیاز موهای شما را تأمین می‌کنند. این گیاه حاوی غلظت بالایی از ویتامین‌های B و E و همچنین مواد معدنی مانند روی است.

گفته می‌شود این‌ها ضمن ایجاد محافظت آنتی‌اکسیدانی، رشد مو را تحریک می‌کنند. اگر روی تقویت موهای قبلی خود کار می‌کنید، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که از چرخه رشد طبیعی خود حمایت می‌کنید.

خطرات استفاده از روغن جوجوبا

مضرات روغن جوجوبا به دلیل ایینکه گیاهی می باشد تقریبا صفر می باشد. برای اکثر افراد وقتی روی پوست قرار می‌گیرد کاملاً ایمن است. این ترکیب می‌تواند برخی از عوارض جانبی مانند بثورات و واکنش‌های آلرژیک را ایجاد کند.

به احتمال زیاد خرید روغن جوجوبا برای هر کسی که از راه دهان مصرف کند ایمن نیست. جوجوبا حاوی ماده‌ای شیمیایی به نام اسید اروسیک است که می‌تواند عوارض جانبی جدی مانند آسیب قلبی ایجاد کند.

آنچه را که باید قبل استفاده از روغن جوجوبا دانست

آیا استفاده از روغن جوجوبا کاملاً بی‌خطر است؟ بررسی رسمی ایمنی علمی سال ۱۹۹۲ نشان می‌دهد که نگرانی بسیار کمی وجود دارد. اگرچه این مطالعه بیش از دو دهه پیش به اتمام رسیده است، اطلاعات مربوط به ایمنی محصول تغییر کمی می‌کند.

آزمایشات روی حیوانات در این بررسی نشان داد که استفاده بیش از حد از آن می‌تواند باعث پرخونی (جریان خون بیش از حد) و در نتیجه آسیب احتمالی قلب شود. با این حال، این به دلیل دوزهای مصرفی داخلی در مطالعه بود و روی انسان انجام نشد. در آزمایشات انسانی و حیوانی برای حساسیت به پوست، موارد معدودی از واکنش آلرژیک مشاهده شد.

به همین ترتیب، حساسیت به روغن جوجوبا نادر است و استفاده از روغن به صورت موضعی (به خصوص برای مو) کاملاً ایمن ارزیابی می شود. استفاده از روغن به صورت موضعی برای مراقبت از مو در صورت بارداری یا شیردهی نیز بی‌خطر تلقی می‌شود.

در عین حال، محتاط باشید. اگرچه حساسیت‌ها به جوجوبا به خوبی مطالعه نشده و شناخته شده نیستند – و بررسی‌های اخیر در مورد ایمنی بیش از دو دهه است که بروزرسانی نشده است – اما عاقلانه است که ابتدا مطمئن شوید حساسیت دارید، فقط برای ایمن بودن.

اگر از روغن جوجوبای به صورت مستقیم استفاده می‌کنید و آن را به محصولات اضافه می‌کنید، برای شروع کار سخت گیر باشید. مقادیری را که در محصولات مراقبت از مو پیدا می‌کنید نگه دارید. دوزها و دستورالعمل‌ها را از نزدیک دنبال کنید و مطوئن شوید هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

نتیجه‌گیری

روغن جوجوبا می‌تواند افزودنی عالی برای رژیم مراقبت از مو شما باشد. این عمل باعث نرم شدن موهای شما می‌شود، و باعث می شود قدرت، درخشش و قابلیت مدیریت بهتری داشته باشید.

با این حال هنوز روغن جوجوبا برای تحریک رشد مو یا جلوگیری از ریزش مو شناخته نشده است.

از طرف دیگر، تهیه روغن جوجوبا به احتمال زیاد در درمان خشکی پوست سر و شوره سر بسیار مفید است. همچنین سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که با گذشت زمان موها را تغذیه می‌کند.

تهیه روغن جوجوبا نیز از نظر ایمنی شهرت دارد. مواردی از واکنش‌های آلرژیک نادر است و اگر تشخیص دهید که حساس نیستید، می‌توانید در زمان بارداری یا شیردهی نیز از آن استفاده کنید.

تشخیص روغن جوجوبا اصل

ظاهر : روغن جوجوبا تصفیه نشده به صورت مایع طلایی شفاف در دمای اتاق با بوی کمی تند به نظر می رسد. روغن جوجوبا تصفیه شده بی رنگ و بی بو است. نقطه ذوب آن تقریباً ۱۰ درجه سانتی گراد و مقدار ید آن تقریبا ۸۰ است.

دیگر محصولات: روغن درخت چای

خرید روغن جوجوبا
خرید روغن جوجوبا

فروش روغن جوجوبا:

روغن جوجوبا به صورت گالن‌های ۲۰ لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. همچنین در صورتی که مصرف‌کننده خرد هستید می‌توایند خرید روغن جوجوبا دیجی کالا را امتحان کنید. ضمن اینکه قیمت روغن جوجوبا در داروخانه را می‌توانید با قیمت دیجی کالا مقایسه کنید.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن جوجوبا مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

#خرید_روغن_جوجوبا #فروش_روغن_جوجوبا #کاربرد_روغن_جوجوبا #آنالیز_روغن_جوجوبا #بازرگانی_روغن_جوجوبا #واردات_روغن_جوجوبا #تهیه_روغن_جوجوبا #نمایندگی_فروش_روغن_جوجوبا #خرید_عمده_روغن_جوجوبا #فروش_عمده_روغن_جوجوبا #مشخصات_روغن_جوجوبا

‫۲ دیدگاه ها

  1. آیا روغن محلول در آب وجود دارد که موها را نرم و لطیف کند
    من می خواهم شامپو درست کنم اما وقتی موهایم را می شویم نرم نمی شود ، پیشنهادی وجود دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید