مواد اولیه صنعتیمواد اولیه شیمیایی

روغن کرچک هیدروژنه

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 یک ماده موم سخت و با ساختار منحصر به فرد است. با سایر روغن‌ها و موم‌های موجود در پایه ضد عرضی کار می‌کند تا به استحکام محکم اما پراکنده تبدیل شود. از آنجا که روغن کرچک‌ هیدروژنه بی‌بو و در آب نامحلول است، به راحتی شسته نمی‌شود.

جهت خرید روغن کرچک هیدروژنه یا همان PEG 40 با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. در ادامه به بررسی این ماده می‌پردازیم:

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 چیست؟

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 از مشتقات پلی اتیلن گلیکول روغن کرچک هیدروژنه است و هنگام افزودن به مواد آرایشی یا فرمول‌های محصولات مراقبت شخصی، به عنوان یک سورفکتانت، یک ماده روان‌کننده، یک امولسیون‌کننده، یک نرم‌کننده، یک ماده پاک‌کننده و یک ماده معطر عمل می‌کند.

روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی‌اتیلن‌گلایکول یا همان PEG 40 نوعی از روغن کرچک است که هیدروژنه شده باشد. تعداد مول‌های اتیلن اکساید در این ماده ۴۰ می‌باشد.

خرید روغن کرچک هیدروژنه
خرید روغن کرچک هیدروژنه

این ماده هم‌زمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین بوده که به عنوان:

  • عامل پخش‌کننده
  • عامل حل‌کننده عطر و اسانس
  • تنظیم‌کننده ویسکوزیته
  • پایدار کننده
  • امولسیفایر
  • شوینده
  • ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی و بهداشتی

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40، همچنین به عنوان موم کرچک نیز شناخته می‌شود، از دانه‌های کرچک که معمولاً یک مایع در دمای اتاق است حاصل می‌شود، که با اضافه‌کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می‌برد به طوری که دمای اتاق جامد می‌باشد. روغن کرچک از حبوبات گیاه کرچک (Ricinus communis) توسط حرارت خارج و تصفیه می‌شود. همان‌طور که گفته شد روغن‌ها در دمای اتاق مایع هستند.

فرآیند هیدروژناسیون اشباع را به روغن اضافه می‌کند، که سبب افزایش نقطه ذوب می‌شود و باعث می‌شود روغن‌هیدروژنه در دمای اتاق جامد باشد. فرآیند هیدروژناسیون مستلزم این است که روغن در صورت وجود کاتالیزور نیکل تحت فشار قرار گیرد. PEG 40 کاربردهای مختلف آرایشی دارد.

خرید روغن کرچک هیدروژنه
خرید PEG 40

روغن کرچک هیدروژنه ( PEG 40) چگونه کار می‌کند؟

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 در آب و روغن محلول است و به طور سنتی برای امولسیون‌سازی و حل شدن فرمولاسیون‌های روغن در آب استفاده می‌شود. خاصیت تقویت‌کنندگی کف آن را برای استفاده در پاک کننده‌های مایع ایده‌آل می‌کند و کیفیت نرم کنندگی و تسکین‌دهندگی آن را به ترکیبی دارای محبوبیت به عنوان افزودنی در فرمولاسیون‌های مرطوب‌کننده‌ها و مواد آرایشی مراقبت از مو تبدیل می‌کند.

به عنوان یک سورفکتانت، PEG 40 به کاهش کشش سطحی بین مایعات متعدد یا بین مایعات و جامدات کمک می‌کند. علاوه بر این، به از بین بردن چربی روغن کمک می‌کند و باعث می‌شود که آن‌ها در مایع معلق شوند.

این کار باعث می‌شود که شستشو راحت‌تر شود و این فرآیند محبوبیت ماده را در پاک‌کننده‌های صورت و بدن ایجاد می‌کند. PEG 40 به عنوان یک عامل انسداد، یک لایه آبرسان محافظ در سطح پوست ایجاد می‌کند، به عنوان یک مانع در برابر از دست دادن رطوبت طبیعی پوست کار می‌کند.

حلالیت روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

هنگام افزودن PEG 40 به ترکیبات آرایشی، می‌توان آن را در حالت سرد خود مستقیماً در فاز روغن با نسبت پیشنهادی ۳: ۱ مخلوط کرد (روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 به روغن). بعد، این را می‌توان به فاز آب اضافه کرد. اگر فرمول ابری باشد، ممکن است برای افزایش شفافیت، مقدار روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 افزایش یابد.

کاربرد روغن کرچک هیدروژنه

از نظر تاریخی، مصریان باستان از روغن کرچک به عنوان سوخت برای لامپ‌های خود استفاده می‌کردند. روغن کرچک نیز به عنوان روان‌کننده در موتورهای ماشین و هواپیما مورد استفاده قرار گرفته است و به برخی از رنگ‌ها و لاک‌ها نیز اضافه می‌شود. مصرف روغن کرچک خالص به عنوان یک ملین برای درمان یبوست عمل می‌کند.

پی ای جی ۴۰ ممکن است به عنوان سورفاکتانت غیر یونی در سیستم‌های تحویل داروی خوراکی، موضعی و تزریقی استفاده شود.

روغن هیدروژنه کرچک PEG-40  توسط FDA به عنوان افزودنی‌های غذایی غیرمستقیم در چسب‌ها و اجزای پوشش و بسته‌بندی دو سطح تماس با مواد غذایی تأیید شده است.

روغن کرچک هیدروژنه دامنه گسترده‌ای از واکس‌ها شامل:

  • موم زنبور عسل
  • موم پارافین
  • موم کاندالیلا
  • موم سرستین
  • موم اوزوکریت و غیره است.

این واکس‌ها را در اکثر برنامه‌های کاربردی مانند پماد سازی، کرم‌سازی، لوسیون‌سازی، رژها، عطرها و محصولات مراقبت از پوست می‌توان استفاده کرد.

مزایای محصول:

  • توانایی حل کردن روغن‌های اساسی، مواد معطر و سایر مواد روغنی.
  • امولسیفایر و ماده شوینده بسیار خوبی در شستن مواد آرایشی.
  • تثبیت امولسیون‌های روغن در آب (O / W)،
  • فرم مایع و کاهش نقطه انجماد کار با آن را در هنگام پردازش آسان‌تر می‌کند.
  • یک محصول زیست تخریب‌پذیر.
  • به خوبی توسط پوست و غشاهای مخاطی تحمل می‌شود
  • بر اساس مواد اولیه گیاهی تجدید پذیر است.

استفاده از روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

نوع و عملکرد محصول

وقتی به این نوع فرمول اضافه می‌شود…

صابون مایع، پاک‌کننده صورت، حمام حباب‌دار، ژل دوش

 کرم صورت، لوسیون، ضد آفتاب

 آرایش، ماسک صورت، لایه‌برداری پوست، دئودورانت شامپو نرم‌کننده

اثرات

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 به عنوان یک (n) عمل می‌کند:

·        سورفاکتانت

·        حل‌کننده

·        امولسیون‌کننده

·        نرم‌کننده

·        عامل پاک‌کننده

·        ماده معطر

این ترکیب کمک می‌کند تا:

·        مواد غیرقابل ترکیب را ترکیب کنید

·        پوست و پوست سر را به آرامی تمیز و تسکین دهید

·        در محصولات پاک‌کننده کف ایجاد کنید

·        به محصولات، احساسی کاملاً ترکیبی ارائه دهید

·        شفافیت و وضوح محصول را حفظ کنید

·        قابلیت گسترش محصول بر روی پوست را افزایش دهید

حداکثر دوز توصیه شده ۱-۲۵ است.

کاربرد های روغن هیدروژنه کرچک PEG 40در محصولات آرایشی و بهداشتی

  • محصولات برای شستشو، مراقبت و حالت دادن به مو،
  • لوازم آرایشی برای شستن و مراقبت از بدن و صورت،
  • مواد آرایشی برای پاک کردن آرایش
  • محصولات برای رنگ‌آمیزی و رنگ زدایی مو،
  • ترکیبات بعد از اصلاح و سایر مواد آرایشی مبتنی بر الکل،
  • ضد آفتاب،
  • عطرها، رایحه‌های بدن،
  • لوسیون‌ها و ژل‌های بهداشت صمیمی،
  • محصولات مراقبت از لب،
  • محصولات ضد آکنه.

اثرات جانبی روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

مواد اولیه پی ای جی ۴۰ فقط برای مصارف خارجی است. قبل از استفاده از این محصول برای اهداف درمانی، ضروری است که با یک پزشک پزشک مشورت کنید. به خصوص به خانم‌های باردار و شیرده و همچنین افرادی که پوستی حساس، تحریک شده، شکسته یا آسیب دیده دارند توصیه می‌شود از مواد اولیه روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 بدون مشاوره پزشک استفاده نکنند.

این محصول باید همیشه در منطقه‌ای نگهداری شود که برای کودکان، به ویژه افراد زیر ۷ سال، غیرقابل دسترسی باشد.

قبل از استفاده از مواد اولیه و خرید پی ای جی ۴۰، آزمایش پوست توصیه می‌شود. این کار را می‌توان با حل کردن ۱ قاشق چایخوری مواد اولیه روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 در یک قاشق چایخوری روغن حامل ضروری و استفاده از مقدار به اندازه سکه از این مخلوط در یک قسمت کوچک از پوست که حساس نیست، انجام داد.

پس از خرید روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 هرگز نباید از آن در نزدیکی بینی و گوش داخلی و یا در سایر مناطق حساس پوست استفاده شود. عوارض جانبی احتمالی روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 شامل خارش، تاول زدن، سوزش و پوسته پوسته شدن پوست و همچنین کهیر است.

در صورت واکنش آلرژیک، استفاده از این محصول را متوقف کنید و برای ارزیابی سلامت و اقدامات درمانی مناسب، بلافاصله به پزشک، داروساز یا متخصص آلرژی مراجعه کنید. برای جلوگیری از عوارض جانبی، قبل از استفاده با یک متخصص پزشکی مشورت کنید.

خرید روغن کرچک هیدروژنه
فروش PEG 40

ایمنی

روغن هیدروژنه کرچک در فرمولاسیون‌های دارویی خوراکی و موضعی استفاده می‌شود و به طور کلی به عنوان ماده‌ای غیر سمی و غیر تحریک کننده در نظر گرفته می‌شود.

مطالعات حاد سمیت خوراکی در حیوانات نشان داده است که روغن هیدروژنه کرچک یک ماده نسبتاً غیر سمی است. آزمایش‌های تحریک بر روی خرگوش نشان می‌دهد که روغن هیدروژنه کرچک باعث تحریک خفیف و گذرای چشم می‌شود.

LD50 (موش، خوراکی):> 10 گرم در کیلوگرم

ذخیره‌سازی

روغن کرچک هیدروژنه در دمای حداکثر ۱۵۰۸ درجه سانتی‌گراد پایدار است. ممکن است محلول‌های شفاف، پایدار و کلروفرمی حاوی حداکثر ۱۵٪ w / v روغن کرچک هیدروژنه تولید شود. روغن کرچک هیدروژنه همچنین ممکن است در دمای بیش از  ℃ ۹۰۸ در حلال‌های قطبی و مخلوط حلال‌های آروماتیک و قطبی حل شود، اگرچه روغن کرچک هیدروژنه با خنک شدن زیر  ℃۹۰۸ رسوب می‌کند.

خرید روغن کرچک هیدروژنه باید در ظرف در بسته و در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود.

سایر محصولا ما: مونو اتانول آمین

فروش روغن کرچک هیدروژنه:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن کرچک‌هیدروژنه یا همان peg40 مورد نیاز صنایع آرایشی و دارویی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمت‌های عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید