فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون سایه چشم

فرمولاسیون سایه چشم، مواد تشکیل‌دهنده و ساختار آن

سایه چشم نوعی لوازم آرایشی است که در درجه اول بر روی پلک‌ها استفاده می‌شود تا چشم‌های فرد را برجسته یا جذاب‌تر نشان دهد. سایه چشم را می‌توان زیر چشم یا یا به استخوان زیر ابرو نیز زد. ما در جهت کمک به شما مشتریان عزیز فرمولاسیون محصولات آرایشی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهیم.

فرمولاسیون سایه چشم چیست؟

Wt ٪ماده تشکیل‌دهندهفاز
44.15آب دیونیزه شدهA
0.20زانتان گام
2.00منیزیم آلومینیم سیلیکات
0.10ادتا 2 سدیم
0.50تری اتانول آمین 99٪
10.00پروپان دیول
1.00گلیسیرین + کوپلیمر گلیسیدیل اکریلات / اسید اکریلیک + پروپیلن گلیکول + کوپلیمر PVM /MA
7.35ایزودسیل نئو پنتانواتB
2.00گلیسریل استئارات
0.50بنزیل الکل
0.50میریستیل الکل
0.50ستیل الکل
1.50اسید استئاریک
0.15لسیتین مایع
5.00ایزو استئاریل نئوپنتانوات
0.05ویتامین ای
1.00کوپلیمر اکریلات / C12-22 آلکیل متاکریلاتC
7.50(سیکلوپنتاسیلوکسان + سیکلو هگزا سیلوکسان)D
مونو پروپیلن گلیکول + تیازولیدین اوره + متیل پارابن + پروپیل پارابنE
0.60رنگدانه اکسید آهن حنایی (C33-5138)F
0.12رنگدانه اکسید آهن زرد (C33-1700)
0.24رنگدانه اکسید آهن سیاه  (LC989)
0.24پودر میکا
13.80(اکسید تیتانیوم)G

فرآیند ساخت سایه جشم

  1. ترکیبات فاز A را در یک فاز یکنواخت ترکیب کنید.
  2. مواد فاز B را با هم ترکیب کرده و شروع به حرارت دادن تا دمای 80 درجه سانتی‌گراد کنید.
  3. فاز A را تا 80-75 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  4. فاز B را به آرامی به فاز A اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. فاز C را همراه با همزدن به مخلوط اضافه کنید.
  6. وقتی مخلوطیکنواخت است، شروع به خنک‌سازی در دمای 55 درجه سانتی‌گراد کنید.
  7. فاز D را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. فاز E را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
  9. فاز F را آسیاب کرده و فاز G را به فاز F اضافه کنید.
  10. مخلوط اصلی را تا 25 درجه سانتی‌گراد سرد کنید. فازهای F و G را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد تشکیل‌دهنده سایه چشم

مواد اولیه آرایشی در ایران اکثرا وارداتی می‌باشند. جهت اطلاع از قیمت‌ها و خرید مواد اولیه آرایشی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

سیکلوپنتاسیلوکسان چیست؟

سیکلوپنتاسیلوکسان سیلیکونی است که به طور منظم در محصولات آرایشی استفاده می‌شود. این ماده معمولاً در ایمپلنت‌های پزشکی، درزگیرها، روان‌کننده‌ها و پوشش شیشه‌های جلو ماشین نیز دیده می‌شود.

D5 بی‌رنگ، بدون بو، چرب و آب‌گریز است. جذب پوست نمی‌شود. بلکه به سرعت و به دور از آن تبخیر می‌شود. این خاصیت آن را به عنصر مفیدی در محصولات آرایشی و بهداشتی تبدیل می‌کند که باید سریع خشک شوند، مانند ضد تعریق‌ها و اسپری‌های مو.

همچنین دارای خواص روانکاری است. این امر وقتی روی پوست و مو قرار می‌گیرد، احساس لغزندگی و ابریشمی به شما می‌دهد و باعث می‌شود محصول به راحتی پخش شود.

خرید سیکلوپنتاسیلوکسان

سیکلو هگزا سیلوکسان

یکی از اشکال متعدد سیلیکون مصنوعی که در محصولات مراقبت از پوست و مو برای بهبود بافت، افزودن درخشش (به مو) و تزریق نرم‌کننده استفاده می‌شود.

پروپان دیول چیست؟

پروپاندیول (Propandiol) که به آن 1،3-پروپاندیول نیز گفته می‌شود، مایعی بی‌رنگ است که به طور طبیعی از گلوکز ذرت یا قند ذرت حاصل می‌شود. همچنین می‌تواند در آزمایشگاه برای استفاده در محصولات شخصی سنتز شود. پروپاندیول با آب مخلوط می‌شود، به این معنی که می‌تواند به طور کامل در آب حل شود. این دو در صورت ترکیب می‌توانند یک محلول یکنواخت و سازگار ایجاد کنند.

از نظر ترکیب شیمیایی، پروپاندیول یک آلکانیدیول است که از یک آلکان و یک دیول تشکیل شده است.

آلکان زنجیره‌ای از کربن است که هیدروژن به آن متصل است. دیول هر ترکیبی است که دارای دو گروه الکلی باشد. سرانجام، پیشوند به سه اتم کربن در آن زنجیره اشاره دارد. پروپ + آلکان + دیول برابر با پروپاندیول است.

فواید پروپاندیول در سایه چشم

  • پایداری عالی
  • زیبایی‌شناسی عالی
  • جاذب رطوبت بودن و رطوبت رسانی خوب
یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید