فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون روغن ترمیم کننده کوتیکول

فرمولاسیون روغن ترمیم کننده کوتیکول

این روغن درمان کوتیکول از نرم‌کننده استر جوجوبا سودمند است که به بهبود ظاهر دست‌ها، ناخن‌ها و کوتیکول‌ها کمک می‌کند. روغن آفتابگردان و روغن ماکادمیا، روغن متناسب با فرمول را ارائه می‌دهد که باعث می‌شود زمان عمل کافی هنگام استفاده داشته باشید در حالی که جذب سریع دارد و احساس چربی بعد از استفاده ایجاد نمی‌کند.

فرمول روغن ترمیم کننده کوتیکول

درصد % وزنیمواد تشکیل‌دهنده
فاز A
89.8%استر جوجوبا
6.0%روغن آفتابگردان
0.7%روغن ماکادمیا
به مقدار کافیمواد نگهدارنده
فاز B
0.6%توکوفریل لینولئات
0.1%توکوفرول
0.1%کوکو کاپریلات/کاپرات
0.5%عصاره آلوئه ورا + روغن پارافین مایع
به مقدار کافیمواد نگهدارنده
به مقدار کافیعطر

روش ساخت:

  • A را تا دمای 70-65 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • با هم زدن ملایم مخلوط کنید تا ماده نگهدارنده حل شود.
  • در دمای 35-40 درجه سانتی‌گراد سرد شده و در حین مخلوط کردن، B را اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده روغن ترمیم کننده کوتیکول

  • روغن ماکادمیا

روغن ماكادامیا به تولید كراتین در پوست كمك می‌كند.

روغن ماكادامیا دارای اسكوالن، پالمیتولئیک اسید و اولئیك اسید است.

اسکوالن یک لیپید است که سلول‌های پوست ما به طور طبیعی تولید می‌کنند. پوست ما را مرطوب و سالم نگه می‌دارد.

اسکوالن سیالیت غشاهای سلولی را که برای لایه خارجی پوست بسیار مهم است، حفظ می‌کند. پوست سرشار از اسکوالن هیدراته و سالم است. پوست خشک و آسیب دیده اسکوالن کم دارد.

هم پالمیتولئیک و هم اسید اولئیک به سلول‌های پوستی معروف به کراتینوسیت کمک می‌کنند تا در لایه بیرونی پوست ما کراتین تولید کنند. مانند کلاژن، کراتین پروتئینی است که برای سلامت پوست لازم است.

کراتین از موانع پوستی شما محافظت می‌کند و سخت کار می‌کند تا پوست شما را محکم نگه دارد.

ماکادمیا یکی از معدود گیاهانی است که حاوی این اسید تقویت‌کننده کراتین است و برای پوست شما ضروری است!

روغن ماكادامیا به دلیل اسید پالمیتولئیك و اسید اولئیك شباهت زیادی به سبوم انسان دارد.

فروش روغن ماکادمیا
فروش روغن ماکادمیا
  • روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان در تعدادی از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی استفاده می‌شود. این ماده به طور بالقوه برای ایجاد مزایایی مانند کاهش التهاب، دوباره پر کردن مانع پوست و بهبود شرایط ریزش مو استفاده می‌شود. همچنین اغلب برای کمک به بهبود بافت و احساس حسی یک محصول با عملکرد نرم کننده استفاده می‌شود.

روغن دانه آفتابگردان روغنی است که از دانه های گل آفتابگردان فشرده می‌شود. روغن دانه آفتابگردان را می توان با استفاده از حلال‌های شیمیایی یا فشردن مواد به روغن فشرده شده مستقیم از دانه‌های آفتابگردان با خرد کردن، استخراج کرد.

مانند بسیاری از مواد گیاهی، روغن دانه آفتابگردان تنها یک ماده نیست، بلکه از تعدادی ترکیبات مختلف تشکیل شده است. روغن دانه آفتابگردان مخلوطی از اسیدهای چرب اشباع نشده و چند غیراشباع است که تقریباً از 59٪ اسید لینولئیک، 30٪ اسید اولئیک گیاهی، 6٪ اسید استئاریک و 5٪ پالمیتیک اسید تشکیل شده است.

این روغن همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین E، استرول‌ها و اسکوالین است. روغن آفتابگردان علاوه بر استفاده در مواد آرایشی، به عنوان روغن پخت و پز نیز موجود است. این ماده به دلیل داشتن طعم تمیز و میزان کم چربی ترانس شناخته شده است.

منبع:

(جهت خرید مواد روغن ترمیم کننده کوتیکول با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید