فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون کرم تقویت کننده مو

امتیاز شما:
[کل: 1 میانگین: 5]

فرمولاسیون کرم تقویت کننده مو + مواد تشکیل‌دهنده +فرمول

این کرم مو، تهویه مطبوع همراه با تقویت کردن مو، درخشش، ضد آفتاب و محافظت از رنگ مو را ارائه می‌دهد.

درصد %  وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
3.0% لائوریل  PEG/PPG-18/18 متیکون
2.0% بیس-هیدروکسی/متوکسی آمودایمتیکون
2.5% ایزوپروپیل میریستات
2.5% ایزوپروپیل پالمیتات
5.0% روغن معدنی
فاز B
79.4% آب
0.2% ادتا 4 سدیم
3.0% پروپیلن گلیکول
0.4% هیدانتوئین
2.0% سدیم کلراید

فرآیند تشکیل:

  • A را ترکیب کرده و مخلوط کنید.
  • در یک ظرف جداگانه، مواد تشکیل‌دهنده فاز B را ترکیب کرده و مخلوط کنید.
  • در حالی که در 1200 دور در دقیقه مخلوط می‌شود، خیلی آرام (قطره قطره) A را به B اضافه کنید.
  • وقتی تمام فاز آب اضافه شد، مخلوط کردن را به مدت 15 دقیقه ادامه دهید (در 1000 دور در دقیقه).

مواد تشکیل‌دهنده کرم تقویت کننده مو

فروش ایزوپروپیل پالمیتات
فروش ایزوپروپیل پالمیتات

ایزوپروپیل پالمیتات

خرید ایزوپروپیل پالمیتات یک ماده مایع بی‌رنگ و تقریباً بدون بو است که از روغن نخل و / یا چربی‌های حیوانی ساخته می‌شود.

روغن نخل به طور معمول از درختان نخل، بومی غرب آفریقا، اما در مناطق گرمسیری در سراسر جهان رشد می‌کند. از دانه‌های آن‌ها روغن تولید می‌کنند. ایزوپروپیل پالمیتات در صدها محصول مراقبت شخصی و محصولات آرایشی از جمله ضد آفتاب، دئودورانت، عطر و سایر موارد استفاده می‌شود.

عملکرد ایزوپروپیل پالمیتات در محصولات مختلف

ایزوپروپیل پالمیتات با کمک به اتصال رطوبت به پوست، در برخی از محصولات به عنوان یک مرطوب‌کننده عمل می‌کند. این ماده همچنین نرم‌کننده است، که به پخش نرم محصولات کمک می‌کند و می‌تواند به عنوان ماده معطر استفاده شود. این ترکیب در روغن حل می‌شود اما در آب حل نمی‌شود.

نحوه ساخت ایزوپروپیل پالمیتات

ایزوپروپیل پالمیتات با ترانس استری شدن متیل استر با ایزوپروپیل الکل تولید می‌شود. این فرآیند شامل حذف متانول توسط تقطیر یا استری شدن اسید چرب با ایزوپروپیل الکل می‌باشد.

ایزوپروپیل میریستات

خرید ایزوپروپیل میریستات در محصولات آرایشی و دارویی موضعی استفاده می‌شود که جذب خوب در پوست مورد نظر باشد.

ایزوپروپیل میریستات در محصولات مصرفی بسیار محبوب است زیرا احساس چربی مرتبط با محصولات پر روغن را کاهش می‌دهد. از آنجا که می‌تواند منافذ پوست را مسدود کند، بهترین استفاده در محصولاتی مانند کرم‌های پا و روغن‌های معطر است.

ایزوپروپیل میریستات از کجا آمده است؟

ایزوپروپیل میریستات نرم‌کننده مصنوعی است که برای نرم کردن پوست استفاده می‌شود. این از ایزوپروپیل الکل (که بسیاری از ما به عنوان ضد عفونی‌کننده با آن آشنا هستیم) و میریستیک اسید (یک اسید چرب طبیعی که در روغن نخل و نارگیل یافت می‌شود) ساخته شده است.

مونو پروپیلن گلایکول
آنالیز منو پروپیلن گلایکول

پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول، همچنین به عنوان 1،2-پروپان دیول شناخته می‌شود، یک الکل مصنوعی (به عنوان مثال ساخته شده توسط بشر) است که آب را جذب می‌کند. این یک مایع چسبناک و بی‌رنگ است که تقریباً بدون بو است و طعم کمی شیرین دارد.

پروپیلن گلیکول یکی از پرکاربردترین مواد در محصولات آرایشی و بهداشتی و بهداشتی است که شامل پاک‌کننده‌های صورت، مرطوب‌کننده‌ها، صابون‌های حمام، شامپوها و نرم‌کننده‌ها، خوشبو کننده‌ها، مواد اصلاح‌کننده و مواد معطر است.

این ماده علاوه بر استفاده به عنوان ماده مؤثر در محصولات آرایشی و مراقبت‌های شخصی، در بسیاری از مواد غذایی مانند آبجو، کالاهای پخته‌شده بسته‌بندی شده، محصولات لبنی منجمد، مارگارین، قهوه، آجیل و نوشابه استفاده می‌شود. همچنین در بسیاری از داروها به عنوان ماده غیرفعال (به عنوان مثال حلال) استفاده می‌شود.

FDA استفاده از آن را در غلظت‌های 98٪ در داروهایی که روی پوست و 92٪ در داروهای خوراکی مصرف می‌شود، تأیید کرده است.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه کرم مو با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 1 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید