فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون کرم ضد التهاب

فرمولاسیون کرم ضد التهاب + فرمول

درصد % وزنیمواد تشکیل‌دهنده
فاز A
4.0 %ایزوپروپیل میرستات
3.0 %کاپریلیک کاپریک تری گلیسرید
5.0 %لانولین 
1.0 %پروپیلن گلیکول دی کاپریلات / دی کاپرات
1.0 %ستواستئاریل الکل
1.0 %گلیسریل استئارات
0.5 %دایمتیکون
1.5 %موم امولسیون‌کننده NF
فاز B
1.5 %ستئارات 20
2.0 %گلیسرین
0.02 %ادتا 4 سدیم
0.15 %ایمیدازولیدینیل اوره
0.2 %سدیم متیل پارابن
0.02 %پروپیل پارابن
به مقدار کافیآب
فاز C
1.0 %عصاره رزین کندر
4.0 %الکل
فاز D
3.0 %کوپلیمر آکریل آمید / اکریلات‌ها + پارافین + پلی سوربات 80
به مقدار کافیتری اتانول آمین

روش تولید کرم ضد التهاب:

  • A را ترکیب کرده و تا رسیدن به دمای 70-75 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • B را در یک ظرف جداگانه ترکیب کرده و تا دمای 70-75 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • با تحریک مداوم، A را به B اضافه کنید.
  • هنگامی که دما 45 درجه سانتی‌گراد است، C را اضافه کنید و D را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط همگن ایجاد شود.

مواد تشکیل‌دهنده کرم ضد التهاب

  • سدیم پروپیل پارابن

سدیم پروپیل پارابن یک ماده ضد میکروبی با طیف گسترده‌ای است که برای حفظ طیف وسیعی از مواد آرایشی، دارویی لوازم بهداشتی طراحی شده است. سدیم پروپیل پارابن برای حفظ فرمولاسیون شستشو مناسب است. سدیم پروپیل پارابن در برابر باکتری‌ها، کپک‌ها و مخمر مؤثر است.

میزان توصیه شده استفاده از سدیم پروپیل پارابن برای حفظ بیشتر انواع محصول به طور معمول در محدوده 0.1 تا 0.3٪ بر اساس وزن کل محصول نهایی است.

استرهای پارابن دارای مزایای زیادی به عنوان مواد نگهدارنده هستند، مانند فعالیت ضد میکروبی با طیف گسترده، مؤثر در غلظت کم، سازگار با طیف گسترده‌ای از مواد آرایشی، پذیرش سمی و پوستی بی‌رنگ، بی‌بو، کاملاً مستند بر اساس تجربیات انسانی (مورد استفاده در محصولات آرایشی، مواد غذایی و داروسازی از سال 1930)، p هیدروکسی بنزوئیک اسید و تعدادی از استرهای آن به طور طبیعی در انواع گیاهان و حیوانات، پایدار و موثر در محدوده وسیعی از pH و غیره

سدیم پارابن‌ها مانند سدیم پروپیل پارابن دارای چندین مزیت اضافی هستند:

  • سدیم پروپیل پارابن برای سهولت افزودن در آب سرد بسیار محلول است.
  • برای ترکیب شدن به مرحله گرمایش نیازی نیست، بنابراین انرژی و اشغال نیروگاه صرفه‌جویی می‌شود.
  • افزایش فعالیت ضد میکروبی در pH قلیایی.
قیمت فروش لانولین
قیمت فروش لانولین
  • لانولین

غدد چربی گوسفند لانولین ترشح می‌کند که پشم آن‌ها را نرم، مرطوب و در برابر عناصر خارجی محافظت می‌کند. لانولین خواص مشابه سبوم ترشح شده توسط پوست ما دارد.

برای استخراج لانولین برای استفاده تجاری، پشم خام یا با محلول صابون تصفیه می‌شود یا در آب گرم خمیر می شود. سپس سانتریفیوژ لانولین را جدا می‌کند. پردازش بیشتر شامل سفید کردن، معطر کردن و خشک شدن است.

پزشکان اغلب لانولین را به افرادی که شیرده هستند توصیه می‌کنند تا درد نوک پستان را تسکین دهند. چندین محصول برای مراقبت از نوزادان نیز مانند روغن کودک و کرم بثورات پوشک حاوی لانولین هستند.

فراتر از موضوعیت آن در بخش زایمان، انواع محصولات بدون نسخه نیز از لانولین استفاده می‌کنند، مانند:

  • کرم‌های دور چشم
  • دارو هموروئید
  • مرهم لب
  • لوسیون برای پوست خشک
  • پاک‌کننده‌های آرایش
  • شامپوهای دارویی
  • موم سبیل
  • کرم اصلاح

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه کرم ضد التهاب با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید