فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون اسپری ضد پیری مو

فرمولاسیون اسپری ضد پیری مو + فرمول

درصد % وزنیمواد تشکیل‌دهنده
فاز A
84.40 %آب
0.10 %فیتات سدیم
2.00 %گلیسیرین
0.60 %لیزولیستین + صمغ اِسکِلِروتیوم+ زانتان گام + پولولان
فاز B
2.00 %گلیسریل استئارات سیترات + پلی گلیسریل-3 استئارات + لیستین هیدروژنه
5.00 %دایمتیکون
0.30 %توکوفرول + روغن دانه آفتاب گردان  
فاز C
3.00 %آب + گلیسیرین + سدیم لوولینات + سدیم آنیسات 
فاز D
0.50 %بوتیلن گلیکول + آب + دکستران + استیل تتراپپتید-3 + عصاره گل شبدر
0.50 %آب + دکستران + استیل هگزاپپتید -1
فاز E
0.50 %ریبوز
1.00  %آب
فاز F
0.10 %عطر

مواد تشکیل‌دهنده اسپری ضد پیری مو

  • پولولان

پولولان یک پلی‌ساکارید طبیعی با ویسکوزیته کم است که هنگام حل شدن در آب، خاصیت چسبندگی و نگهداری کف را دارد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود پولولات برای ایجاد نرمی شاداب برای مراقبت از پوست، محصولات مراقبت از مو و تمیز کردن استفاده شود و پس از احساس روی پوست، مانند سیلیکون طبیعی ایجاد شود.

پولولان با توانایی فیلم‌سازی خود، فیلم‌ها و ماسک‌های صورت را به راحتی حل می کند که آن را به یک ماده موثر و پایدار برای مواد فعال، رنگ‌ها و رایحه‌ها تبدیل می‌کند. پولولان لیفت آپ فوری را برای محصولات مراقبت از پوست ایجاد می‌کند.

پولولان به راحتی در آب حل می‌شود و در طیف وسیعی از شرایط pH پایدار است. نکته مهم، محلول پولولان بسیار چسبناک نیست. بنابراین، هنگامی که به محلول ها اضافه شود، بر ویسکوزیته تأثیری نخواهد داشت.

خرید توکوفرول
خرید توکوفرول
  • سدیم لوولینات

سدیم لوولینات نمک سدیم لوولینیک اسید است و به عنوان ماده نگهدارنده و تهویه کننده پوست در خرید مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود. اطلاعات کمی در مورد استفاده از آن در این فرمول‌ها در دسترس است، اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد سدیم لوولینات به عنوان ماده نگهدارنده در غذا، به ویژه گوشت‌های تازه موجود است.

مشخص شده است که سدیم لوولینات در مقایسه با گروه شاهد، میکروارگانیسم‌های هوازی را در حین ذخیره‌سازی مهار می‌کند، در حالی که بر میزان رنگ و pH تأثیر نمی‌گذارد. این عمل به طور مشابه در محصولات آرایشی و بهداشتی و سایر فرمول های مراقبت از پوست نیز انجام می‌شود و محصولات را از رشد میکروارگانیسم‌ها محافظت می‌کند بدون اینکه به طور قابل توجهی یکپارچگی سایر مواد را تغییر دهد.

  • آنیسات سدیم

این یک ماده ضد میکروبی است، که به حفظ محصولات زیبایی شما کمک می‌کند و از تجمع میکروب‌ها و باکتری‌ها جلوگیری می‌کند. بسیاری از روغن‌های اساسی، گیاهان و عصاره‌ها با گذشت زمان از بین می‌روند، بنابراین مواد ضد میکروبی مانند آنیسات سدیم به خوب نگه داشتن محصولات زیبایی کمک می‌کند.

آنچه در مورد انیسات سدیم جالب است این است که از رازیانه گرفته می‌شود. نام “anisate” شباهت زیادی به “anis” دارد، و هر کسی که رازیانه را امتحان کرده می‌داند که عطر و طعم ملایم آنیس مانند دارد. خواهید فهمید که آنیسات سدیم، مشتق شده از رازیانه، یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که کاملاً بی‌ضرر است و مشکلی در پوست یا تجمع سمی در بدن ایجاد نمی‌کند.

اما آیا می دانید آنیسات سدیم به عنوان “ضد میکروب طعم دهنده” نیز طبقه‌بندی می‌شود؟ این بدان معنی است که نه تنها به محافظت از محصولات زیبایی شما در برابر باکتری‌ها و میکروب‌ها کمک می‌کند، بلکه همچنین به “عطر و طعم” (عطر، بافت و…) محصولات نیز کمک می‌کند. بوی انیس ممکن است ملایم باشد، اما به لطف انیسات سدیم موجود در محصولات زیبایی شما وجود دارد.

  • بوتیلن گلیکول

بوتیلن گلیکول یک الکل آلی است که به عنوان ماده حلال و تهویه در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. این مایعی محلول در آب و بی‌رنگ است. این ماده به طور عمده در فرمولاسیون‌های شستشو استفاده می‌شود.

بوتیلن گلیکول به این ترتیب طبقه‌بندی می شود:

  • جاذب رطوبت
  • پوشاننده
  • تهویه پوست
  • حلال
  • کنترل ویسکوزیته

نام شیمی / IUPAC: بوتان-1،3-دیول

منبع:

dir.cosmeticsandtoiletries.com

(جهت خرید مواد اولیه اسپری ضد پیری مو با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید