فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمول ژل ضد آکنه

فرمول ژل ضد آکنه + فرمولاسیون

% حجممواد تشکیل‌دهنده
فاز A
به مقدار کافیآب
0.1ادتا 2 سدیم
0.5آکریلات کوپلیمر / C10-30 آلکیل اکریلات 
1.0دایمتیکون کوپلیول
2.0Glycereth-26
6.0پروپیلن گلیکول
0.2تری اتانول آمین
6.0دسیل گلوکوزید
1.0فنوکسی اتانول + متیل پارابن + بوتیل پارابن (Butylparaben) + پروپیل پارابن
5.0عصاره گل لادن + عصاره هلیله سیاه + عصاره اپیلوبیوم انگوستی + عصاره ﺟﻠﺒﮏ قرمز ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم
به مقدار کافیعطر

فرآیند ساخت ژل ضد آکنه

  • فاز A با مخلوط کردن و گرم کردن آب دیونیزه و ادتا 2 سدیم تا 75 درجه سانتی‌گراد تهیه می‌شود.
  • در 75 درجه سانتی‌گراد پلیمر را اضافه کنید و سرعت مخلوط کردن را پس از پخش شدن پلیمر کاهش دهید.
  • هنگام پراکنده شدن، دایمتیکون کوپلیول، Glycereth-26 و مونو پروپیلن گلیکول را اضافه کنید. مخلوط کنید تا همگن شود.
  • قبل از خنثی کردن مخلوط، اجازه دهید هر حباب هوا خارج شود. تا حدی با مقدار داده شده تری اتانول آمین خنثی کنید.
  • وقتی مخلوط همگن شد، سایر ترکیبات را به ترتیب ذکر شده به مخلوظ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
فروش پروپیل پارابن
فروش پروپیل پارابن

مواد تشکیل‌دهنده ژل ضد آکنه

  • دایمتیکون کوپلیول‌ها

دایمتیکون کوپلیول یک پلیمر از دی متیل سیلوکسان است که با زنجیره‌های جانبی پلی اکسی اتیلن و / یا پلی اکسی پروپیلن است. همچنین ممکن است به عنوان دایمتیکون تعریف شود که با زنجیره‌های پلی آلکوکسی پلیمریزه شده است. دایمتیکون کوپلیول همچنین به عنوان کوپلیمر دی متیل سیلوکسان-گلیکول شناخته می‌شود.

دایمتیکون کوپلیول‌ها از نظر شیمیایی و فیزیکی ترکیباتی بی‌اثر هستند که در محصولات آرایشی و بهداشتی در محدوده غلظت کمتر از یا معادل 0.1-10% استفاده می‌شوند. این ترکیب در صورت مصرف خوراکی یا پوستی در یک دوز، حداکثر برای موش کمی سمی است.

کوپلیول‌ها تحریک‌کننده‌های اولیه پوست یا چشم در خرگوش نبوده و هیچ دلیلی بر مسمومیت خوراکی مزمن هنگام تغذیه به موش‌ها نمی‌دهند. مطالعات بالینی نشان داد که این کوپلیول ها هنگام آزمایش در غلظت 100٪ نه محرک اولیه پوست هستند و نه حساسیت‌زا.

  • Glycereth-26

یک پلی اتیلن گلیکول اتر گلیسیرین و یک عامل تهویه پوست.

مایع زرد تا کهربا با بوی ملایم که عملکرد آن به عنوان یک امولسیون‌کننده با خواص رطوبت زای گلیسیرین است. معمولاً در محصولات آرایشی برای مواد افزودنی براق برای محصولات مراقبت از مو و همچنین به عنوان ماده مرطوب‌کننده برای محصولات مراقبت از پوست و آرایش استفاده می شود.

همچنین از این ماده به عنوان چسب به عنوان سازنده فیلم و مرطوب‌کننده در فرمولاسیون‌های مخصوص ذوب گرم استفاده می‌شود.

  • دسیل گلوکوزید

دسیل گلوکوزید این روزها یک ماده بسیار محبوب است زیرا از ذرت و نارگیل تهیه می‌شود، بنابراین طبیعی و قابل تجزیه است. معمولاً به عنوان ماده شوینده / پاک‌کننده استفاده می‌شود و گاهی اوقات به عنوان “سورفکتانت غیر یونی” برچسب گذاری می‌شود که به این معنی است که دارای بار خنثی (بدون بار) است و کشش سطحی آب را کاهش می‌دهد.

دسیل گلوکوزید از 100٪ مواد اولیه تجدیدپذیر، از طریق ترکیبی از الکل چرب گیاهی، دکانول که از نارگیل و گلوکز (نشاسته ذرت) بدست می‌آید، بدست می‌آید. دسیل گلوکوزید یک سورفکتانت ملایم و خنثی است و از آنجا که پوست را خشک نمی‌کند، برای فرمولاسیون محصولات بهداشت شخصی و آرایشی ایده‌آل است.

دسیل گلوکوزید به دلیل قدرت کف‌کنندگی، ملایمت و قابلیت کف پوسته شدن و ضخیم شدن در عین حفظ رطوبت پوست حتی در صورت استفاده مکرر، برای اولین‌بار در صابون‌ها و پاک‌کننده‌های بدن استفاده شد. از خشکی پوست جلوگیری کنید. همچنین تحمل پوست نسبت به فرمولاسیون آرایشی را بهبود می‌بخشد.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه ژل ضد آکنه با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید