فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون شوینده ضد جوش صورت

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمولاسیون شوینده ضد جوش صورت + فرمول

درصد % زنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
تا رسیدن به 100.00 آب
2.00 پروپیلن گلیکول
26.00 سدیم C14-16 الفین سولفونات
فاز B
2.00 لائوریل لاکتیل لاکتات
فاز C
2.00  سالیسیلیک اسید
فاز D
1.50 PEG-150  دی استئارات
فاز E
به اندازه کافی سدیم هیدروکسید 
فاز F
به اندازه کافی سدیم کلراید
فاز G
به اندازه کافی مواد نگهدارنده
به اندازه کافی رنگ
به اندازه کافی عطر

فرآیند تولید:

  • A را درون ظرق اصلی ترکیب کنید.
  • همراه با مخلوط کردن، حرارت را تارسیدن به دمای 45-50 درجه سانتی‌گراد ادامه دهید.
  • با تحریک B را به A اضافه کنید.
  • حرارت را تا دمای 45-50 درجه سانتی‌گراد ادامه دهید.
  • ترکیبات را مخلوط کنید تا کاملاً شفاف شود و همه چیز حل شود. دما را در دمای 45-50 درجه سانتی‌گراد حفظ کنید.
  • با تحریک D را به مخلوط اضافه کنید.
  • مخلوط کنید تا کاملاً شفاف شود و همه چیز حل شود، در حالی که دما را در 45-50 درجه سانتی‌گراد حفظ می کنید.
  • با تحریک شروع به خنک شدن تا دمای اتاق کنید.
  • pH را با استفاده از هیدروکسید سدیم تنظیم کنید.
  • ویسکوزیته را با استفاده از سدیم کلراید تنظیم کنید.
  • در صورت نیاز ترکیبات فاز G را اضافه کنید.

مواد تشکیل‌دهنده شوینده ضد جوش صورت

  • سدیم C14-16 الفین سولفونات

سدیم C14-16 الفین سولفونات یک سورفکتانت آنیونی است که اغلب در شوینده‌های حمام، دوش و مراقبت از مو یافت می‌شود. این ترکیب مخلوطی از نمک‌های سولفونات با زنجیره بلند است که توسط سولفوناسیون الفین‌های آلفا C14-16 تهیه می‌شود. می‌تواند از نارگیل گرفته شده و کف فراوانی تولید می‌کند.

نام این ترکیب ممکن است گمراه کننده باشد، اما سدیم C14-16 الفین سولفونات، سولفات نیست. سولفونات مربوط به سولفات‌ها است اما مشابه نیست. در یک سولفونات گوگرد مستقیماً به یک اتم کربن متصل می‌شود و در آنجا یک سولفات از طریق یک اتم اکسیژن مستقیماً به زنجیره کربن متصل می‌شود. در مورد تمایل به تحریک‌پذیری برای پوست، کیفیت آن‌ها یکسان است اما سدیم C14-16 الفین سولفونات با سولفات یکسان نیست.

  • لوریل لاکتیل لاکتات

لوریل لاکتیل لاکتات یک مایع شفاف و بی‌رنگ است. این یک سورفاکتانت چند منظوره بدون سولفات ثانویه است که می‌تواند به راحتی از طریق مخلوط سرد در سیستم سورفاکتانت فرموله شود و ویژگی مرطوب‌کنندگی عالی را ارائه دهد. همچنین به عنوان نرم‌کننده، تقویت‌کننده کف، سازنده ویسکوزیته و امولسیون کننده استثنایی عمل می‌کند.

خرید سدیم هیدروکسید
خرید سدیم هیدروکسید
  • هیدروکسید سدیم

هیدروکسید سدیم یک ترکیب غیر آلی است که برای کنترل سطح pH استفاده می‌شود و یا به عنوان ماده بافر کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. از لحاظ تاریخی در فرمولاسیون صابون‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما در حال حاضر در فرمول‌های مختلفی از جمله محصولات حمام، محصولات پاک‌کننده، عطرها، پودرهای پا، رنگ و رنگ مو، محصولات آرایشی، محصولات ناخن، محصولات تمیزی شخصی، شامپوها، محصولات اصلاح موهای زائد، محصولات مراقبت از پوست و محصولات ضد آفتاب و همچنین صاف‌کننده‌های شیمیایی موی و مجموعه موج مو دیده می‌شود.

این ماده به دلیل توانایی در محلول رسوبات چربی، روغن، چربی و پروتئین، به عنوان پایه شیمیایی برای صابون‌ها، پاک‌کننده‌های اجاق گاز، مواد شوینده و پاک‌کننده‌های تخلیه، یک ماده محبوب در حلال‌های صنعتی است.

خرید سالیسیلیک اسید
خرید سالیسیلیک اسید
  • سالیسیلیک اسید

سالیسیلیک اسید یکی از مواد مورد تأیید FDA برای مراقبت از پوست است که برای درمان موضعی آکنه استفاده می‌شود و تنها اسید بتا هیدروکسی (BHA) است که در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. اسید سالیسیلیک که برای پوست‌های چرب مناسب است، بیشتر به دلیل توانایی پاک‌سازی عمیق روغن اضافی منافذ و کاهش تولید روغن شناخته شده است.

از آنجا که سالیسیلیک اسید منافذ را تمیز و بدون گرفتگی نگه می‌دارد، از بروز جوش‌های سر سفید و سرسیاه در آینده جلوگیری می‌کند. سالیسیلیک اسید همچنین پوست مرده را لایه برداری می‌کند و خاصیت ضد التهابی آن باعث می‌شود ماده اصلی برای کسانی که به پسوریازیس مبتلا هستند، باشد.

اسید سالیسیلیک به طور طبیعی در پوست درخت بید، پوست شیرین توس وجود دارد، اما نسخه‌های مصنوعی نیز در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه شوینده ضد جوش صورت با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 7 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید