فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون رنگ موی دائمی بدون آمونیاک

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمولاسیون رنگ موی دائمی بدون آمونیاک +فرمول

این رنگ موی دائمی بدون آمونیاک دارای استرهای هیدرولیز شده جوجوبا است. استرهای هیدرولیز شده جوجوبا نرم‌کننده‌ای طبیعی است که باعث کاهش زمان رنگ‌آمیزی و محو شدن رنگ مو می‌شود. نتایج موهای نرم با رنگ و درخشش ماندگاری حاصل می‌شود.

% درصد وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
به مقدار کافی آب
0.20 ادتا 4 سدیم
5.00 اتانول آمین
2.00 اتوکسی دی گلیکول
4.00 اسید اولئیک
فاز B
2.00 پروپیلن گلیکول
2.00 استرهای هیدرولیز شده جوجوبا + آب
فاز C
به مقدار کافی آب
0.50 اسید سکوربیک 
1.00 سولفات سدیم
0.50 پارافنیلین دی آمین
1.00 سدیم لوریل سولفات (SLS)
فاز D
12.00 ستیل الکل
13.00 استئاریل الکل + ستئارات 20

فرآیند تولید رنگ موی دائمی بدون آمونیاک

  • A را به ترتیب لیست ذکر شده در دمای 75 درجه سانتی‌گراد به ظرف اصلی اضافه کنید و با همزن سرعت متوسط مخلوط کنید.
  • B را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید. با همزن سرعت متوسط در دمای 75 درجه سانتی‌گراد به A اضافه کنید.
  • C را به ترتیب ذکر شده به AB در دمای 75 درجه سانتی‌گراد با همزن سرعت متوسط اضافه کنید.
  • در یک ظرف جداگانه، D را مخلوط کنید.
  • D را با با همزن سرعت متوسط به ABC در 70-75 درجه سانتی‌گراد اضافه کنید.
  • هنگامی که مخلوط به یک امولسیون یکنواخت و همگن تبدیل می‌شود، حرارت را متوقف کنید. تا دمای اتاق خنک کنید.

مواد تشکیل‌دهنده رنگ موی دائمی بدون آمونیاک:

  • اتوکسی دی گلیکول

اتوکسی دی گلیکول ماده ای است که در محصولات مراقبت از پوست و مو برای بهبود بافت و عملکرد فرمولاسیون استفاده می‌شود. این ماده عمدتاً به عنوان حلال استفاده می‌شود و به سایر مواد اجازه می‌دهد تا در فرمولاسیون‌هایی که به مواد موثر کمک می‌کنند تا مؤثرتر کار کنند، حل شوند.

اتوكسی دی گلیكول همچنین باعث بهبود بافت یا ضخامت فرمولاسیون می‌شود و باعث سبك‌تر شدن و پخش شدن آن می‌شود.

اتوکسی دی گلیکول، همچنین به عنوان دی اتیلن گلیکول مونو اتیل اتر یا DEGEE شناخته می‌شود، توسط اتوکسیلاسیون اتانول تولید می‌شود. اتوکسیلاسیون یک واکنش شیمیایی است که در آن اکسید اتیلن به یک زیرلایه اضافه می‌شود. در این حالت، بستر اتانول، نوعی الکل است.

اتوکسی دی گلیکول را می‌توان به عنوان گلیکول طبقه‌بندی کرد. ساختار مولکولی یک گلیکول شامل دو گروه هیدروکسیل (−OH) متصل به اتم‌های مختلف کربن است. علاوه بر اتوکسی دی گلیکول، انواع مختلفی از ترکیبات وجود دارد که به این خانواده تعلق دارند، مانند پروپیلن گلیکول، بوتیلن گلیکول، پلی اتیلن گلیکول و غیره. اتوکسی دی گلیکول مایعی بی رنگ با بوی ملایم و مطبوع است.

خرید اسید اولئیک گیاهی
خرید اسید اولئیک گیاهی
  • اسید اولئیک

اسید اولئیک، همچنین به عنوان یک اسید چرب امگا 9 شناخته می‌شود، به این معنی است که بدن انسان به طور طبیعی آن را تولید می‌کند.

همچنین می‌تواند در بسیاری از روغن‌های گیاهی (مانند خولان، روغن هسته انگور و روغن زیتون)، چربی های گیاهی و حیوانی یافت شود. خواص طبیعی اولئیک اسید این است که بی‌بو و بی‌رنگ است. اعتقاد بر این است که اسید اولئیک یک ماده عالی برای جلوگیری یا ترمیم پوست خشک و پیر است.

اسید اولئیک به عنوان فرم پایدارتر اسیدهای چرب در نظر گرفته می‌شود. به همین دلیل است که در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی نیز وجود دارد تا بافت را تقویت کند و برخی مواد ظریف دیگر مانند آنتی اکسیدان ها را از قرار گرفتن در معرض نور زیاد و هوا محافظت کند.

اسید اولئیک در حالی که ساختار موها را نرم‌تر و قابل انعطاف‌تر می‌کند، از دست دادن آب در رشته مو را نیز کنترل خواهد کرد.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه رنگ موی دائمی بدون آمونیاک با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 13 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید