فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون مرطوب کننده پس از آفتاب

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمولاسیون مرطوب کننده پس از آفتاب + مواد تشکیل‌دهنده

مرطوب‌کننده‌ای سبک و دلپذیر برای تسکین و آبرسانی به پوست آسیب دیده در برابر آفتاب، این مرطوب‌کننده فاقد چربی است و به راحتی روی پوست پخش می‌شود. ستیل اتیل هگزانووات، یک استر آلفا هیدروکسی اسید است که به تجدید پوست کمک می‌کند، در حالی که پلی گلیسریل-3 لائورات باعث افزایش آب‌رسانی می‌شود.

عصاره آلوئه‌ورا یک افزودنی التیام‌دهنده و نرم‌کننده است. کربومر به عنوان اصلاح‌کننده رئولوژی استفاده می‌شود. امولسیفایر  ستئارات 20 و پلی سوربات 80 تثبیت‌کننده‌های امولسیون هستند.

فرمول مرطوب کننده پس از آفتاب

% وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
77.83 آب
0.10 ادتا 2 سدیم
0.20 کربومر
0.50 دکسپانتنول (پانتنول)
0.30 بوتیل پارابن یا اتیل پارابن یا ایزوبوتیل پارابن یا متیل پارابن یا فنوکسی اتانول یا پروپیل پارابن
فاز B
6.00 ستیل اتیل هگزانووات
3.00 لائوریل لاکتات
1.25 استئاریل الکل یا  ستئارات 20
3.00 گلیسریل استئارات یا PEG-100 استئارات
1.25 دایمتیکون
فاز C
0.70 بوتیل پارابن یا اتیل پارابن یا ایزوبوتیل پارابن یا متیل پارابن یا فنوکسی اتانول یا پروپیل پارابن
2.00 پلی گلیسریل-3 لائورات
0.50 روغن آلوئه ورا
فاز D
1.00 آب
فاز E
آکریلات کوپلیمر / اکریل آمید + پارافین +پلی سوربات 80
0.20 عطر

روش تولید:

  • آب دیونیزه شده گرم می‌شود (~ 40 درجه سانتی‌گراد) به ظرف مخلوط کن اضافه کنید.
  • سدیم EDTA را به آب اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
  • مخلوط کردن را متوقف کنید.
  • کربومر را با پاشیدن روی سطح آب گرم دیونیزه (40 ~ درجه سانتی‌گراد) بدون مخلوط کردن، پراکنده کنید.
  • بعد از مرطوب شدن پلیمر، به مدت 10 دقیقه به آرامی آن را مخلوط کنید.
  • باقی مانده ترکیبات فاز A را به ترتیب اضافه کنید، اطمینان حاصل کنید که هر ماده اولیه کاملاً حل شده و قبل از افزودن ماده بعدی پراکنده شده است. A را تا 75-80 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • در یک ظرف جداگانه، B را تا دمای 80 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • B را به A اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید.
  • C را به ترتیب در دمای 60 درجه سانتی‌گراد ترکیب کنید.
  • در یک ظرف جداگانه، D را ترکیب کرده و مخلوط کنید تا شفاف شود.
  • D را در دمای 45 درجه سانتی‌گراد به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط تا 30-35 درجه سانتی‌گراد خنک شود.
  • ترکیبات فاز E را به ترتیب اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا یکدست و همگن شود.

مواد تشکیل‌دهنده مرطوب کننده پس از آفتاب

فروش پارافین
  • پارافین مایع

پارافین مایع یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود. روغن معدنی یک روغن شفاف و بدون بو است که از یک منبع معدنی، نوعاً یک ماده تقطیر نفتی بدست می‌آید. این محصول جانبی تصفیه روغن خام برای تولید بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی است. نفت مایعی است که به طور طبیعی از زمین استخراج می‌شود و پس از خالص‌سازی و تبدیل شدن به پارافین مایع، هیچ شباهتی به نفت اصلی ندارد.

روغن معدنی را می‌توان برای اهداف مختلفی از جمله ملین، در تهیه غذا و کاربردهای مکانیکی، الکتریکی و صنعتی استفاده کرد. با این حال، پارافین مایع اصطلاحی است برای روغن معدنی بسیار تصفیه شده که برای محصولات مراقبت از پوست، مواد آرایشی، دارویی و حتی برای بلعیدن مناسب است.

به ایجاد یک مانع محافظتی در پوست، حفظ رطوبت و پشتیبانی از عملکرد سالم مانع طبیعی پوست کمک می‌کند.

خرید دایمتیکون 1000
خرید دایمتیکون 1000
  • دایمتیکون

دایمتیکون که به پلی دی متیل سیلوکسان نیز معروف است، نوعی سیلیکون است که یکی از پرمصرف‌ترین‌ها در لوازم آرایشی، مراقبت از مو و مراقبت از پوست است.

شما نوعی کرم و سرم را که احساس ابریشم روی پوست دارند، می‌دانید و یک پایان صاف، نرم و کمی ملایم ایجاد می‌کنید؟ آن‌ها احتمالاً حاوی دی متیکون یا سیلیکون دیگری هستند

همچنین به پر کردن منافذ و خطوط ریز کمک می‌کند، و به طور موثری سطح پوست را صاف می‌کند، و این یکی از دلایلی است که آن را در لیست مواد اولیه یک پرایمر نیز پیدا می‌کنید. به عنوان یک ماده انسداد، همچنین مانعی درخشان در برابر آب، هوا و سایر مواد خارجی است، در عین حال به قفل کردن آنچه در زیر آن قرار دارد کمک می‌کند و آن را به یک ماده محافظ درخشان تبدیل می‌کند.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه مرطوب کننده پس از آفتاب با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید