فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمول لاک ناخن لایه بردار

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمول لاک ناخن لایه بردار + مواد تشکیل‌دهنده

یک لاک ناخن بر پایه آب و قابل انعطاف که می‌توانید در پایان روز، یک لحظه آن را به صورت لایه‌ای جدا کنید و از فردا با رنگ دیگری شروع کنید.

فرمولاسیون لاک ناخن لایه‌بردار

% وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
91.50 آب + پلی اورتان -35
فاز B
0.50 زانتان گام + لسیتین + صمغ سختینه + پولولان
فاز C
2.00 پنتیلن گلیکول + آب + بنزوات سدیم + بنزوئیک اسید
فاز D
6.00 CI 73360 + آب + PVP + زانتان گام (و) کاپریلیل گلیکول (و) ادتا 4 سدیم + فنوکسی اتانول + سایمتیکون

روش ساخت: فرآیند سرد

  1. فاز B را به فاز A اضافه کنید و آن را هم بزنید.
  2. وقتی ژل یکدست شد، فاز C را اضافه کنید
  3. D را اضافه کرده و تحت هم زدن ملایم قرار دهید تا یکدست شود.
  4. pH را به زیر 5.5 تنظیم کنید (هدف 5.2).

مشخصات فرمول:

تصویر: محلول مایع قرمز رنگ

ویسکوزیته (Brookfield LV، اسپیندل 4، 6 دور در دقیقه، 1 دقیقه): 4000-7000 cP

pH: 5.0-5.5

سانتریفیوژ (3000 دور در دقیقه، 20 دقیقه): پایدار

مواد تشکیل‌دهنده لاک ناخن لایه‌بردار

پنتیلن گلیکول

پنتیلن گلیکول یک امولسیون‌کننده ضد میکروبی است که امروزه بیشتر در محصولات آرایشی استفاده می‌شود، اما کاربردهای بسیار دیگری نیز دارد.

این ماده هم خاصیت اتصال رطوبت و هم ضد میکروب را دارد. به عنوان یک الکل دی هیدریک، از غلظت معینی از میکروارگانیسم‌های نامطلوب جلوگیری می‌کند. به طور معمول، میکروارگانیسم‌ها در محصولات آرایشی مانند امولسیون‌های آب / روغن بسیار سریع توسعه می‌یابند، بنابراین تأمین‌کنندگان مجبورند تمام تلاش خود را برای رد تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها انجام دهند. با این حال، نگهدارنده‌های معمولی هیچ فایده‌ای برای پوست ندارند. برعکس، در بسیاری از موارد حتی می‌توانند آسیب وارد کنند.

از طرف دیگر، پنتیلن گلیکول نه به عنوان ماده‌ای خطرناک برای سلامتی و نه به عنوان ترکیب سمی طبقه‌بندی نمی‌شود زیرا این ماده در ادرار و بافت انسان قابل تشخیص نیست. بنابراین بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود. یکی دیگر از مزایای بسیار مهم پنتیلن گلیکول این است که، بر خلاف الکل معمولی، هیچ اثر کم آبی حتی در دوز بالاتر نیز رخ نمی‌دهد.

CI 73360

این ترکیب در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی به عنوان مواد رنگی هستند که در فرمول‌های رژگونه، رژ لب، پودرهای صورت و سایر محصولات آرایشی و همچنین محصولات حمام، محصولات پاک‌کننده و لاک ناخن استفاده می‌شوند.

خواص فنوکسی اتانول
فروش فنوکسی اتانول

کاپریلیل گلیکول

کاپریل گلیکول الکلی است که از کاپریلیک اسید حاصل می‌شود. این ماده در شیر برخی از پستانداران و همچنین در روغن نخل و روغن نارگیل یافت می‌شود.

این یک ماده مرطوب کننده مؤثر است (آب را حفظ می کند) و نرم کننده است (پوست را نرم می‌کند) که احساسی منحصر به فرد بر روی پوست ایجاد می‌کند، دارای اثر ضد میکروبی است و باعث حفظ مواد نگهدارنده سنتی می‌شود. به دلایل آن، در بسیاری از محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

سایمتیکون

سایمتیکون یک مایع خاکستری و چسبناک است. در محصولات آرایشی و مراقبت‌های شخصی، در محصولات مراقبت از حمام، بدن، مو و پوست از سایمتیکون استفاده می‌شود.

چرا از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی استفاده می‌شود؟

در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی، سایمتیکون ماده‌ای است که برای کاهش تمایل محصولات نهایی به تولید کف هنگام لرزش استفاده می‌شود.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه لاک ناخن لایه بردار با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید