مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

کوکامیدو پروپیل بتائین

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید کوکامیدو پروپیل بتائین

شرکت پیشگامان شیمی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه واردات و خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی و و جزو بهترین تأمین‌کنندگان حوزه خرید و فروش مواد اولیه آرایشی بهداشتی در ایران می‌باشد. این شرکت با بیش از ۱۵ سال سابقه در واردات و مواد شیمیایی امکان خرید کوکامیدو پروپیل بتائین را به صورت آنلاین در گرید بهداشتی فراهم کرده است.

کوکامیدو پروپیل بتائین چیست؟

خرید کوکامیدو پروپیل بتائین (Cocamidopropyl betaine) یک ترکیب آلی است که از روغن نارگیل به دست می‌آید و می‌توانید آن را در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از مو “طبیعی” یا “ارگانیک” پیدا کنید.

CAPB با مخلوط کردن روغن نارگیل خام و دی متیل آمینو پروپیل آمین ایجاد می‌شود و به عنوان سورفاکتانت آمفوتریک شناخته می‌شود. این ترکیب بسته به محیط اطراف خود می‌تواند به عنوان یک اسید یا باز عمل کند. هنگامی که در شامپوها و صابون‌ها استفاده می‌شود، کف ضخیمی ایجاد می‌کند. هنگامی که در نرم کننده استفاده می‌شود، به یک ماده ضد استاتیک تبدیل می‌شود.

فروش کوکامیدو پروپیل بتائین
فروش کوکامیدو پروپیل بتائین

مزایای استفاده از کوکامیدو پروپیل بتائین

فروش کوکامیدو پروپیل بتائین برای پوست دارای چندین استفاده و فواید در محصولات مراقبت از پوست است. این یکی از ترکیبات سرگرم‌کننده ترکیبی است که به بهبود بافت محصولات کمک می‌کند اما همچنین مزایای مستقیم رطوبت‌رسانی به پوست را دارد. همچنین در ایجاد کف غنی مفید است که در صابون‌ها، شستشوها و شامپوها جذاب است.

  • عامل پاک‌کننده و کف

این باعث تمیز کردن مناسب می شود و همچنین به صابون‌ها، محصولات شستشوی بدن، اسکراب صورت و سایر محصولات کمک می‌کند تا کف نرم و خوبی ایجاد کند.

  • خاصیت آبرسانی

از آنجا که از روغن نارگیل گرفته شده است، کوکامیدو پروپیل بتائین بسیاری از خصوصیات مفید رطوبت رسانی روغن نارگیل را حفظ می‌کند و می‌تواند به آبرسانی پوست کمک کرده و از خشک شدن آن جلوگیری کند.

  • ماده ضخیم‌کننده

بسیار چسبناک است، بنابراین می‌تواند به ضخیم شدن محصولات آرایشی و محصولات مراقبت از پوست کمک کند.

ایمنی کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامیدو پروپیل بتائین پس از آنکه کالیفرنیا در سال ۲۰۱۲ طبق قانون  آن را به عنوان سرطان‌زا شناخته شد، کوکامید دی اتانول آمید جایگزین شد. برخلاف کوکامید دی اتانول آمید، کوکامیدو پروپیل بتائین قرار نیست غشای مخاطی را تحریک کند یا باعث تحریک پوست شود، اما متأسفانه باعث سرطان می‌شود.

ACDS در سال ۲۰۰۴ از کوکامیدو پروپیل بتائین به عنوان آلرژن سال نام برد. طبق مطالعه ACDS، حساسیت ناشی از CAPB اولین‌بار در اوایل سال ۱۹۸۳ ظاهر شد. گمان می‌رفت که واقعاً مقصر دی متیل آمینوپروپیل آمین باشد. بیشتر موارد آلرژی به CAPB با شامپوهای مبتنی بر CAPB، پاک‌کننده‌های دست، پاک‌کننده‌های شستشوی بدن، خمیردندان‌ها و پاک‌کننده‌های آرایش همراه بوده است.

فروشنده کوکامیدو پروپیل بتائین
فروشنده کوکامیدو پروپیل بتائین

خطرات استفاده از محصولات حاوی کوکامیدو پروپیل بتائین

CAPB یکی از دلایل ایجاد روزاسه، اگزما، تحریک پوست و سوزش چشم است. CAPB در بسیاری از محصولات “بدون SLS” یا شامپوها و صابون‌های کودک “بدون سوزش” یافت می‌شود.

بسیاری از مواد پاک کننده آرایش چشم و پاک‌کننده‌ها / اسکراب‌های پلک که به افراد دارای چشم مشکل دار توصیه می‌شود حاوی این ترکیب فریبنده است. بیشتر آن‌ها همچنین حاوی مقدار زیادی پارابن مضر هستند.

این واقعیت که این ترکیب از مشتقات روغن نارگیل است، ممکن است باعث شود شما فکر کنید این ماده یک ماده طبیعی بی‌خطر در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از مو است.

کوکامیدو پروپیل بتائین در مقایسه با کوکو بتائین

هنگام خواندن درباره کوکامیدوپروپیل بتائین احتمالاً می‌بینید که از آن به عنوان کوکو بتائین یاد می‌شود. این دو ماده بسیار شبیه هستند اما کاملاً یکسان نیستند.

هر دو ماده فعال‌کننده سطح هستند و از آن‌ها در موارد مشابهی که در بالا ذکر شد استفاده می‌شود. با این حال، کوکو بتائین بدون هیچ‌گونه فرایند مصنوعی تولید می‌شود، بنابراین می‌توان آن را در فرمولاسیون محصولات ارگانیک یافت. از طرف دیگر، کوکامیدو پروپیل بتائین همیشه از یک فرآیند مصنوعی برای پیوستن به نارگیل و بتائین استفاده می‌کند (که هر دو طبیعی هستند).

کوکو بتائین به اندازه کوکامیدو پروپیل بتائین رایج نیست اما هنوز هم در فرمولاسیون‌های آلی و طبیعی می‌توان آن را یافت.

مقایسه بتائین و کوکامیدو پروپیل بتائین

گرچه بتائین و CAB هر دو در شامپوها یا نرم‌کننده‌ها یافت می‌شوند، آن‌ها متفاوت هستند و عملکرد کاملاً متفاوتی دارند. تفاوت در ساختار شیمیایی تفاوت در خواص را توضیح می‌دهد و می‌تواند به روشن شدن این خانواده گیج‌کننده از مواد کمک کند.

با وجود نام‌های مشابه آن‌ها، می‌تواند مورد نقش بتائین و کوکامیدو پروپیل بتائین در شامپوها و نرم‌کننده‌ها گیج‌کننده باشد.

از آنجا که از لحاظ ساختاری بسیار متفاوت هستند، هر یک از آن ها به محصولاتی که در آن‌ها وجود دارد، خصوصیات منحصر به فردی می‌بخشد. بتائین یک افزودنی طبیعی است که برای نرم‌کننده‌های مو با عملکرد بالا بدست می‌آید و برای توانایی‌های مرطوب‌کنندگی و محافظت ساختاری مفید است. این یک سورفاکتانت یا ماده پاک‌کننده نیست، اما یک ماده محافظ پروتئین و مرطوب‌کننده است.

خرید کوکامیدو پروپیل بتائین یک سورفاکتانت مصنوعی است که برای پاکسازی مو مفید است. وجود هر دو ماده برای کمک به سهم خاص خود بسیار مناسب است، اما بسیار خوب است که بدانید هرکدام برای موهای شما چه می‌کنند.

فروش کوکامیدو پروپیل بتائین
فروش کوکامیدو پروپیل بتائین

عملکرد کوکامید وپروپیل بتائین

کوکامیدو پروپیل بتائین یک سورفکتانت مصنوعی محبوب است که به عنوان یک امولسیون‌کننده، ماده پاک‌کننده و تقویت‌کننده کف در بسیاری از محصولات مو استفاده می‌شود.

CAB یک مولکول دوقطبی است، دارای یک بار مثبت و یک بار منفی است، که یک گروه سر قطبی و آب دوست را در مولکول ایجاد می‌کند. یک دم آبگریز دارد که از یک زنجیره هیدروکربنی خطی تشکیل شده است که طول آن معمولاً ۱۲ کربن است. این به مولکول یک طبیعت دوگانه می‌بخشد که مسئول خواص سورفاکتانت آن است و آن را قادر می‌سازد تا سطح و کشش سطح را در محلول‌های آبی اصلاح کند.

از آنجا که در طیف وسیعی از مقادیر pH پایدار است و با بسیاری از مواد، از جمله همه سورفکتانت‌های معمول، سازگار است و این توسط شیمی‌دانان مورد استفاده قرار می گیرد.

CAB می تواند به طور مؤثری بیشتر آلودگی‌ها، روغن‌ها و سیلیکون‌ها را از سطح مو پاک کند. نسبت به مواد فعال‌کننده سطح مانند سدیم لوریل سولفات لطیف‌تر و کمتر تحریک‌کننده است، اما هنوز هم می‌تواند موها را نسبتاً خشک کند، به خصوص اگر در غلظت‌های زیاد باشد یا با مواد مرطوب‌کننده و نرم‌کننده‌های پرکننده همراه نباشد.

کوکامیدو پروپیل بتائین
کوکامیدو پروپیل بتائین

عملکرد بتائین

بتائین در نرم کننده های مو و همچنین در شامپوها یافت می شود. این یک آمینو اسید طبیعی است (تری متیل گلایسین) که به عنوان محصول جانبی ملاس چغندر قند بدست می‌آید. این یک مولکول محلول در آب، رطوبت است که به یک دسته جالب از ترکیبات معروف به اسمولیت آلی تعلق دارد.

اسمولیت ها به دلیل گرایش زیاد به آب، موادی هستند که روی اسمز تأثیر می‌گذارند، “انتشار آب از طریق یک غشاء نیمه تراوا”.

خواص رطوبت زا و توانایی تجمع آن‌ها در واسط‌های سلولی و اطراف آن باعث می‌شود تا این گونه‌ها با کمک به حفظ تعادل بهینه مایعات، در فرآیندهای سلولی شرکت کنند. یکی دیگر از عملکردهای مهم اسمولیت‌ها، نقش آن‌ها در ایجاد ثبات در ساختارهای پروتئینی است. با تعامل مستقیم با زنجیره اصلی پلی پپتیدی پروتئین، اسمولیت ها قادر به حفظ حالت تعادل ترجیحی ساختار تا شده پروتئین هستند.

با انجام این کار، آن‌ها فرآیندهای مخربی را که منجر به یک ترکیب پروتئین آشکار می‌شود، مختل می‌کنند. این امر هم برای مو و هم برای پوست (و همه سلول‌های تخصصی) بسیار مهم است، زیرا عملکرد پروتئین کاملاً به این ساختار سوم پروتئین بستگی دارد.

هنگامی که در یک نرم‌کننده مو وجود دارد، یک نقش بتائین این است که به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده یا مرطوب‌کننده عمل کند. یک مطالعه نشان داد که در هنگام استفاده از گلیسرول (گلیسیرین)، احتباس آب در مو ۶٪ بهبود یافته است، در حالی که ۴۰٪ افزایش برای بتائین مشاهده شده است.

همچنین، در نتیجه تعامل مستقیم آنها با پروتئین های موجود در مو، بتائین می‌تواند خواص مکانیکی مانند قدرت و خاصیت ارتجاعی را بهبود بخشد. بتائین با کمک به حفظ یکپارچگی سطح کوتیکول، درخشندگی را بهبود می‌بخشد.

فروش کوکامیدو پروپیل بتائین
مراکز فروش کوکامیدو پروپیل بتائین

این ماده به عنوان یک اسمولیت، توانایی نفوذ به لایه شاخی پوست سر را نیز دارد، جایی که می‌تواند رطوبت موجود در سلول‌های پوست و فولیکول‌ها را بهینه کند و بر سلامت پوست سر تأثیر مثبت بگذارد و به موهای سالم کمک کند. سرانجام، بتائین به عنوان محافظ ساختار پروتئین های کراتین موجود در مو، هم در کوتیکول و هم در قشر، عمل می‌کند و از آن در برابر آسیب‌های ناشی از عوامل محیطی محافظت می‌کند.

از آنجایی که بتائین یک سورفاکتانت نیست، بنابراین هیچ خاصیت پاک‌کنندگی ندارد. این می‌تواند باعث افزایش بافت و ارتفاع کف شود، بنابراین ممکن است علاوه بر خاصیت مرطوب‌کنندگی و محافظتی، به فرمول‌های شامپو نیز اضافه شود.

منابع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید