مواد اولیه صنایع غذاییمواد اولیه شیمیایی

روغن کرچک

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن کرچک

شرکت پیشگامان شیمی روعن کرچک را از کشور هند در بشکه‌های ۲۲۵ کیلویی از کشور هند وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید روغن کرچک با ما تماس بگیرید.

خرید روغن کرچک

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم برای هزاران سال استفاده کرده‌اند. این ماده را با استخراج روغن از دانه‌های گیاه Ricinus communis ساخته شده است. این دانه‌ها، که به عنوان لوبیای کاستور شناخته می‌شوند، حاوی آنزیم سمی به نام ریسین هستند.

روغن کرچک به عنوان یک منبع اسید ریسینولئیک، یک اسید چرب غیر اشباع که دارای ۱۸ کربن است، شناخته شده است. اسید ریسینولیک از جمله اسیدهای چرب غیر معمول است و دارای گروه هیدروکسیلی کاربردی در کربن ۱۲ است. این گروه عملکردی باعث می‌شود ریسینولئیک اسید (و روغن کرچک) قطبی‌‎تر از بیشتر چربی‌ها باشد.

واکنش شیمیایی گروه الکل نیز اجازه می‌دهد مشتقات شیمیایی که بیشتر از سایر روغن‌های دانه امکان‌پذیر نیست. به دلیل محتوای اسید ریکینولئیک اسید، روغن کرچک یک ماده شیمیایی با ارزش در مواد اولیه است و دارای ارزشی فراتر از قیمت روغن‌های دیگر است.

تولید روغن کرچک
روند تولید روغن کرچک

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از لوبیا کرچک به دست می‌آید. این نام احتمالاً جایگزین برای نام castoreum می‌آید. روغن کرچک یک مایع شفاف به رنگ زرد با طعم و بوی متمایز است. نقطه‌جوش آن ۳۱۳ درجه سانتی‌گراد (۵۹۵ درجه فارنهایت) و چگالی آن ۹۶۱ کیلوگرم در متر مکعب است. این یک تری‌گلیسیرید است که تقریباً ۹۰ درصد از زنجیره‌های اسید چرب ریسینولیت است. Oleate و لینولئات یکی دیگر از اجزای مهم آن هستند.

روغن کرچک و مشتقات آن در تولید:

  • صابون
  • روان‌کننده‌ها
  • مایع‌های هیدرولیک و ترمز
  • رنگ
  • پوشش
  • جوهر
  • پلاستیک مقاوم در برابر سرما
  • واکس
  • نایلون
  • دارو
  • عطر

استفاده می‌شود.

کاربرد روغن کرچک:

روغن‌کرچک دارای مصارف صنعتی و دارویی است. این روغن معمولاً به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست، و همچنین یک روان‌کننده صنعتی و مولکول سوخت بیودیزل استفاده می‌شود.

دانه کرچک
روغن به دست آمده از دانه کرچک

در مصر باستان، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ‌ها سوخته شده بود، به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان بیماری‌هایی مانند تحریک چشم و حتی برای زنان باردار استفاده می‌شود. امروزه روغن‌کرچک به طور طبیعی برای درمان‌های معمول مانند یبوست و بیماری‌های پوستی باقی می‌ماند و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی استفاده می‌شود.

استفاده از روغن‌کرچک به زخم یک محیط مرطوب را ایجاد می‌کند که باعث بهبودی و جلوگیری از خشک‌شدن زخم‌ها می‌شود. اسید چرب است که برای کاهش درد و التهاب در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی کمک زیادی کرده است.

روغن‌کرچک دارای خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام برداشتن باکتری‌ها در برابر رشد باکتری‌ها تأثیر بگذارد. یک مطالعه لوله‌ی آزمایشگاهی نشان داد که عصاره روغن‌کرچک دارای قدرت ضد باکتری قوی است و مانع از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوک اورئوس می‌شود. روغن‌کرچک نیز یک مرطوب‌کننده طبیعی است، بنابراین ممکن است باعث تمیز شدن پوست التهاب و تحریک شده در افراد مبتلا به آکنه شود.

استفاده به عنوان دارو:

شاید یکی از شناخته‌شده‌ترین داروهای مورد استفاده برای روغن‌کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این به عنوان یک ملین محرک طبقه‌بندی شده است، به این معنی که حرکت ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد که مواد را از طریق روده تحریک می‌کنند و به روده کمک می‌کند.

روغن‌کرچک اغلب در لوازم آرایشی برای افزایش هیدراتاسیون استفاده می‌شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون، آرایش و پاک‌کننده‌ها اضافه می‌شود.

روغن‌کرچک ممکن است به مبارزه با عفونت قارچی در دهان ناشی از کاندیدا آلبیکنس کمک کند. مو و پوست سر شما را سالم نگه می‌دارد بسیاری از مردم از روغن‌کرچک به عنوان یک روغن موی طبیعی استفاده می‌کنند.

خواص روغن کرچک
خواص و کاربردهای روغن کرچک

موهای خشک یا آسیب دیده به طور خاص می‌توانند از یک مرطوب‌کننده قوی مانند روغن‌کرچک استفاده کنند. استفاده از چربی‌ها مانند روغن‌کرچک به مو به طور منظم، باعث شل‌شدن مو، افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش احتمال شکستگی می‌شود. روغن کرچک ممکن است برای افرادی که دارای شوره سر هستند، مفید باشد، که یک وضعیت پوستی مشترک است که پوست خشک و پوسته پوسته شده روی سر دارد.

روغن‌کرچک (مواد غذایی) در:

  • مکمل‌های غذایی
  • طعم‌دهنده‌ها
  • آب‌نبات (به عنوان مثال، پلی‌گلیسرول پلیریکینولیت یا PGPR در شکلات)

به عنوان یک مهارکننده قالب و در بسته‌بندی استفاده می‌شود.

فواید آن برای پوست و صورت

صورت

آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث کاهش آکنه می‌شود. اسید ریسینولئیک می‌تواند از رشد باکتری‌های ایجاد کننده آکنه جلوگیری کند.

بافت: روغن کرچک همچنین سرشار از اسیدهای چرب دیگر است. این موارد هنگام استفاده روی پوست صورت می‌توانند نرمی و لطافت را افزایش دهند.

صورت: اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک همچنین می‌تواند باعث رشد بافت پوست سالم شود و آن را در ترمیم رنگ ناهموار پوست کمک کند.

پوست حساس: روغن کرچک دارای نمره کمولوژیک کم است. این بدان معناست که بعید به نظر می‌رسد منافذ پوستی مسدود شود و خطر ایجاد جوش‌های سرسیاه را کاهش داده و استفاده از آن را برای پوست‌های حساس مناسب می‌کند.

لایه برداری
مواد اولیه لایه بردار

ارزان: محصولات مراقبت از پوست و به ویژه کرم‌ها و روغن‌های صورت می‌توانند بسیار گران قیمت باشند. روغن کرچک نسبتاً کم هزینه است و دارای بسیاری از خواص مشابه، مانند ایجاد پوست سالم یا رطوبت در پوست است.

پوست

ضد التهاب: هم روغن کرچک و هم اسید ریسینولئیک خاصیت ضد التهابی نشان داده‌اند. این باعث می‌شود که آن‌ها برای درمان پوست تحریک شده مفید باشند.

ضد میکروبی: همچنین ممکن است با دور نگه داشتن میکروب‌هایی که می‌توانند باعث بیماری شوند، از پوست در برابر عفونت‌های باکتریایی محافظت کند.

مرطوب کننده: روغن کرچک حاوی تری گلیسیرید است. این موارد می‌توانند به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و آن را به درمانی مفید برای خشکی پوست تبدیل کنند.

آبرسانی: این روغن ممکن است خاصیت آبرسانی داشته باشد، به این معنی که می‌تواند رطوبت هوا را به داخل پوست بکشاند و پوست را مرطوب نگه دارد.

پاکسازی: تری گلیسیریدهای موجود در روغن برای از بین بردن آلودگی‌های پوست نیز مفید است.

در حالی که روغن کرچک حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مرتبط با بهبود سلامت پوست است، اما تحقیقات محدودی در مورد مزایای پوستی روغن کرچک انجام شده است. این ترکیب ممکن است به طور موثرتری در کنار سایر روش‌های درمانی استفاده شود.

پوست خوب
داشتن پوست خوب

ایمنی

دانه کرچک حاوی ریسین، یک لکتین سمی است. گرمایش در طی فرآیند استخراج روغن لکتین را از بین می‌برد و غیرفعال می‌کند. با این حال، برداشت لوبیای کرچک ممکن است بدون خطر باشد.

سند پرسش و پاسخ انجمن بین المللی روغن کرچک بیان می‌کند که لوبیای کرچک حاوی یک ترکیب آلرژی زا به نام CB1A است. این ماده شیمیایی عملا غیر سمی توصیف می‌شود اما توانایی ایجاد حساسیت برای افراد با حساسیت بیش از حد را دارد.

آلرژن ممکن است با درمان با انواع عوامل قلیایی خنثی شود. ماده آلرژی زا در خود روغن کرچک وجود ندارد. این مسائل بهداشتی، علاوه بر نگرانی در مورد محصول جانبی سمی (ریسین) حاصل از تولید روغن کرچک، تلاش برای منابع جایگزین اسیدهای چرب هیدروکسی را تشویق کرده است. در روش دیگر، برخی از محققان در تلاشند گیاه کرچک را به طور ژنتیکی اصلاح کنند تا از سنتز ریسین جلوگیری کند.

از آنجا که این روغن بعضاً برای القای زایمان در بارداری‌های کامل استفاده می‌شود (شواهد علمی درباره اثربخشی آن وجود ندارد)، مصرف روغن کرچک برای درمان یبوست در بارداری‌هایی که هنوز در دوره کامل نیستند، ایمن در نظر گرفته نمی‌شود، زیرا ممکن است باعث انقباضات رحم شود.

آنالیز روغن کرچک:

روغن کرچک

جهت دریافت آنالیز جدیدتر روغن کرچک با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

روغن کرچک خالص
روغن کرچک خالص کوچک

فروش روغن کرچک:

روغن کرچک در بشکه‌های ۲۲۵ کیلوگرمی محصول هند آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن های گیاهی مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

روغن کرچک و دانه
خواص آرایشی بهداشتی روغن کرچک

روغن کرچک از کجا بخریم؟

روغن کرچک یکی از محصولات باستانی است که امروز نیز به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای خرید عمده روغن کرچک از پیشگامان شیمی کافی است با کارشناسان این شرکت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید