شوینده و تمیزکنندهمقالات آموزشی

C12-15 آلکیل بنزوات

C12-15 آلکیل بنزوات چیست؟

C12-15 آلکیل بنزوات یک ترکیب مصنوعی است که به عنوان ماده نرم‌کننده و تقویت‌کننده بافت در انواع فرمولاسیون محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده می‌شود.C12-15 آلکیل بنزوات بخشی از گروهی از مواد به نام آلکیل بنزوات است. به عنوان یک کلاس از مواد تشکیل‌دهنده، آلکیل بنزوات‌ها برای بهبود ثبات، بافت و بوی محصولات استفاده می‌شوند.

C12-15 آلکیل بنزوات یک استر با وزن مولکولی کم از اسید بنزوئیک و الکل‌های با زنجیره طولانی است. اسید بنزوئیک یک ماده طبیعی است که می‌توان از انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزیجات مانند قره قاط، آلو خشک، آلو، دارچین، میخک رسیده و سیب بدست آورد.

“C12-15” در نام ماده تشکیل‌دهنده نشان می‌دهد که الکل‌ها دارای طول زنجیره کربن از ۱۲ تا ۱۵ هستند. C12-15 آلکیل بنزوات یک مایع شفاف و محلول در روغن است.

چرا از C12-15 آلکیل بنزوات استفاده می‌شود؟

در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست، C12-15 آلکیل بنزوات به عنوان نرم‌کننده، تقویت‌کننده بافت و عامل ضد میکروبی عمل می‌کند. این در طیف گسترده‌ای از محصولات مانند ضد آفتاب، محصولات کودک، محصولات حمام، ضد تعریق و خوشبوکننده‌ها، آرایش چشم، رژ لب، پایه‌ها و مرطوب‌کننده‌های رنگی، محصولات اصلاح، محصولات حالت‌دهنده مو و موارد دیگر استفاده می‌شود.

  • نرم‌کننده

به عنوان نرم‌کننده، C12-15 آلکیل بنزوات با کاهش اتلاف آب از لایه های خارجی پوست به مرطوب و لطیف نگه داشتن پوست کمک می‌کند. نرم‌کننده‌ها با ایجاد یک مانع محافظتی در سطح پوست، رطوبت را به دام می‌اندازند و از هدر رفتن آب در هوا جلوگیری می‌کنند.

نرم‌کننده‌ها همچنین با عملکرد به عنوان روان‌کننده به بهبود بافت و عملکرد محصول کمک می‌کنند. هنگامی که هر چیزی به پوست می‌مالید، یک ماده روان‌کننده اصطکاک را کاهش می‌دهد. این عملکردها به C12-15 آلکیل بنزوات اجازه می‌دهد تا پوست مرطوب نگه داشته شود و همچنین به ترمیم ظاهر پوست کمک کند.

در حالی که انواع پوست می‌توانند از نرم‌کننده‌هایی مانند C12-15 آلکیل بنزوات بهره‌مند شوند، نرم‌کننده‌ها برای کسانی که پوستی خشک، خشن و یا پوسته پوسته دارند بسیار مفید است. نرم‌کننده‌ها باعث می‌شوند پوست لطیف و نرم به نظر برسد. علاوه بر این، نرم‌کننده‌ها ممکن است برای کسانی که از بیماری‌هایی مانند اگزما، پسوریازیس یا سایر بیماری‌های التهابی پوستی رنج می‌برند، مفید باشد.

  • بافت

C12-15 آلکیل بنزوات همچنین می‌تواند به عنوان یک تقویت‌کننده طبقه‌بندی شود. این یک احساس نرم و مخملی به پوست می‌دهد و قابلیت پخش شدن آن را بهبود می‌بخشد. C12-15 آلکیل بنزوات همچنین هنگامی که به ژل‌ها، کرم‌ها و لوسیون‌ها اضافه می‌شود به عنوان یک ماده غلیظ‌کننده مؤثر عمل می‌کند. C12-15 آلکیل بنزوات حلالیت عالی در روغن دارد و اغلب در ضدآفتاب‌ها استفاده می‌شود زیرا باعث می‌شود مواد فعال در سراسر فرمول پراکنده شوند.

  • رایحه

C12-15 آلکیل بنزوات می‌تواند برای بهبود عطر و بوی محصولات استفاده شود. در حالی که این ماده یک عطر مستقیم نیست، اما با افزایش طول عمر رایحه در فرم، بو را بهبود می‌بخشد.

  • ضد میکروبی

تحقیقات نشان می‌دهد که این محصول همچنین ممکن است دارای خواص ضد میکروبی باشد و احتمال رشد باکتری‌ها و کپک را در فرمولاسیون به دلیل آلودگی کاهش دهد. با این حال، اطلاعات محدودی وجود دارد که این ماده در برابر میکروارگانیسم‌ها مؤثر است.

آیا C12-15 آلکیل بنزوات خشک می‌شود؟

از آنجایی که C12-15 Alkyl benzoate استری است که از الکل‌های مختلف با زنجیره طولانی تشکیل شده است، این ماده بعنوان سوء تفاهم اشتباه برای پوست شناخته می‌شود. درست است که برخی از الکل‌ها، مانند اتانول یا ایزوپروپیل الکل مالش‌دهنده، می‌توانند پوست را به شدت خشک کنند. با این حال، کاملاً برعکس این مورد در مورد C12-15 آلکیل بنزوات صادق است، که به خوبی شناخته شده است که به طور مؤثر پوست و مو را نرم و نرم می‌کند.

آیا C12-15 آلکیل بنزوات بی‌خطر است؟

ایمنی C12-15 Alkyl benzoate و سایر آلکیل بنزوات‌ها توسط پانل تخصصی آرایشی، گروهی که مسئول ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی ارزیابی شده است. با توجه به حلالیت کم آب در آلکیل بنزوات‌های با زنجیره طولانی، پنل خبرگان استدلال کرد که بعید به نظر می‌رسد این مواد در جریان خون جذب شوند و باعث کاهش سمیت خطرات ایمنی می‌شود.

در غلظت‌های مورد استفاده در محصولات آرایشی، C12-15 Alkyl benzoate و سایر آلکیل بنزوات‌های با زنجیر طولانی، تحریک‌کننده چشم و پوست نیستند. به نظر نمی رسد این ترکیبات پوست را حساس یا تحریک کنند. به طور کلی، پنل تخصصی به این نتیجه رسید که C12-15 آلکیل بنزوات و سایر آلکیل بنزوات‌ها برای استفاده در لوازم آرایشی بی‌خطر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید