خرید روغن مورینگا عمده

روغن مورینگا چیست

زایشنر (Zeichner) می‌گوید: روغن دانه مورینگا ، روغنی است که از گیاه مورینگا که در کوه‌های هیمالیا یافت می‌شود، به دست می‌آید. این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا و آنتی اکسیدان است که پوست را تسکین می‌دهد و محافظت می‌کند. آنتی اکسیدان‌ها به عنوان نگهدارنده طبیعی عمل می‌کنند و باعث می‌شوند روغن پایدار در برابر ترشیدگی مقاوم باشد و ماندگاری طولانی‌تری داشته باشد.

برای استعلام قیمت روغن مورینگا

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

دانه‌های درخت مورینگا همچنین حاوی اسید اولئیک، اسید چرب دیگر، به میزان 73 درصد هستند که به آن خواص و فایده‌های بیشتری می‌بخشند که در ادامه در مورد آن‌ها صحبت خواهیم کرد. از سوی دیگر روغن مورینگا دارای مواد مغذی، سرشار از اسیدهای پالمیتولئیک، لینولئیک و حاوی ویتامین‌ A ، ویتامین C نیز هست.

اولیوسو (Olioso) می‌گوید: دانه‌های درخت مورینگا حاوی حدود 40 درصد روغن است که دارای تری گلیسیرید اسید اولئیک بالایی است و به همین دلیل اغلب با روغن زیتون مقایسه می‌شود. همچنین حاوی توکوفرول‌های آنتی‌اکسیدان قوی مانند ویتامین E و استرول‌های آرام‌بخش است که به گفته او برای کاربردهای آرایشی ایده‌آل است. روغن مورینگا به دلیل خاصیت مرطوب‌کنندگی، پاک‌کنندگی و نرم‌کنندگی در بسیاری از لوازم آرایشی یافت می‌شود.

روغن مورینگا برای مو

روغن مورینگا برای مو

بی‌شک روغن‌های مرطوب کننده، ستون مهم هر روتین مو (یا پوست) هستند. احتمالاً چیز‌های زیادی را در مورد روغن جوجوبا، آرگان، و شاید حتی روغن پراکاکسی شنیده‌اید، اما در مورد روغن مورینگا چطور؟ متخصص پوست، لوسی چن به ما می‌گوید که “روغن بسیار متراکم، غنی و چرب با رایحه‌ای بسیار ملایم بادام زمینی و خاکی” به یک کالای جدید داغ برای کسانی تبدیل شده است که به دنبال مواد طبیعی مراقبت از مو هستند. اما با توجه به همه روغن‌های موجود در مو، نمی‌توانیم تعجب نکنیم که چه چیزی مورینگا را مستحق توجه ما می‌کند و چگونه جایگاهی در رژیم مراقبت از مو دارد. در ادامه دلیل این توجه و جایگاه را شرح می‌دهیم.

فواید روغن مورینگا برای مو چیست

روغن مورینگا به نرم کردن عمیق مو از داخل معروف است.این روغن بکر تحت فشار سرد نه تنها طول موهای شما را تغذیه می‌کند، بلکه پوست سر را عمیقاً نرم می‌کند و فولیکول‌های مو را نیز تقویت می‌کند تا رشد موی سالم را به شما هدیه کند.با ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود و ضروری، موها را جوان و سرزنده می‌کند.استفاده منظم از روغن مورینگا به کاهش شکاف انتهایی کمک می‌کند و در عین حال موهای آسیب دیده و تحت درمان شیمیایی را تغذیه و تقویت می‌کند.تحقیقات همچنین نشان داده‌اند که روغن مورینگا به موهای شما کمک می‌کند تا رنگ اصلی خود را حفظ کنند.

روغن مورینگا برای پوست

روغن مورینگا برای پوست

روغن مورینگا پوست را آبرسانی می‌کند. کینگ (King) می‌گوید: «روغن مورینگا 40 درصد اسیدهای چرب تک غیراشباع دارد و 70 درصد آن اسید اولئیک است. این مورد باعث می‌شود  سد پوستی را آب‌رسانی کند و از ما در برابر آسیب‌های محیطی محافظت کند. این بدان معنا است که مرطوب‌کننده و پاک‌کننده خوبی است و برای پوست‌های خشک و حساس نیز مفید است.»

مواد ضد پیری

به شرط اینکه این محصول از «روغن نسبتا تازه با محتوای اسید اولئیک آزاد کم» تشکیل شده باشد، در پر کردن خطوط ریز و کمک به ظاهری جوان‌تر مؤثر خواهد بود.

خواص درمانی

به دلیل خاصیت نرم کنندگی، مورینگا یک انتخاب عالی برای اعمال بریدگی‌های جزئی، سوختگی‌ها و خراش‌ها است.

روغن‌های طبیعی را متعادل می‌کند

روغن مورینگا نیز مشابه روغنی است که به طور طبیعی توسط پوست ما تولید می‌شود، به این معنی که می‌تواند به تعادل و تغذیه انواع پوست‌ها بدون اینکه چرب باشد، کمک کند.

ضد میکروب

روغن مورینگا خواص ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و به دلیل محتوای بالای ویتامین E، خواص آنتی‌اکسیدانی قوی نیز دارد.

با جوش‌ها مقابله می‌کند

خواص ضد التهابی ممکن است به شفاف‌تر شدن پوست کمک کند و با جوش‌های موجود در پوست صورت مقابله کند.

رایحه درمانی

مورینگا اغلب در محصولات رایحه درمانی به عنوان روغن حامل استفاده می‌شود (به دلیل ماندگاری طولانی).

مورینگا اولیفرا یک درخت معجزه‌آسا

مورینگا اولیفرا یک درخت معجزه‌آسا

مورینگا اولیفرا به نام «درخت ترب کوهی» یا «درخت طبل» شناخته می‌شود که بومی هند است. درخت معجزه مورینگا، یکی از بهترین درختان مفید و دارای فواید بسیار زیادی در جهان است. گزارش‌های تحقیقاتی متعددی با مطالعه خواص دارویی و تغذیه‌ای مورینگا در طول دهه‌های گذشته در مجلات علمی مختلف ملی و بین‌المللی منتشر شده است. تحقیقات مختلف نشان می‌دهند که درخت مورینگا به دلیل استفاده‌های چندمنظوره اخیراً در اتیوپی مورد توجه قرار گرفته است. مورینگا اولیفرا درختی است که گاهی اوقات به آن “درخت معجزه” می‌گویند زیرا تمام قسمت‌های آن برای خواص غذایی و دارویی استفاده می‌شود.

مورینگا یک محصول غذایی بسیار ارزشمند است (بسیار مغذی است، رشد بسیار سریع و مقاوم به خشکی دارد) و حتی فراتر از آن. مواد غذایی آن در کشورهای در حال توسعه فواید بسیاری دارد، مانند قابلیت استفاده در برخی صنایع دستی (به دلیل ماهیت درخت) و تمیز کردن آب. درخت مورینگا همچنین می‌تواند نقش مهمی در حفاظت از آب و خاک و کاهش تغییرات آب و هوایی داشته باشد. این مطالعه مروری مختصر در مورد درخت چندمنظوره مورینگا اولیفرا و پیامدهای آن برای کاهش تغییرات آب و هوایی ارائه می‌کند.

خواص روغن مورینگا

کاربردها، فواید و خواص روغن مورینگا

روغن مورینگا از زمان‌های قدیم به عنوان یک درمان عامیانه دارویی و به عنوان یک ماده آرایشی موضعی استفاده می‌شده است. امروزه روغن مورینگا برای طیف وسیعی از مصارف شخصی و صنعتی تولید می‌شود.روغن پخت و پز: پیش از این ذکر شد که روغن مورینگا سرشار از پروتئین و اسید اولئیک، یک چربی تک غیراشباع و سالم است. هنگامی که برای پخت و پز استفاده می‌شود، یک جایگزین مقرون به صرفه و مغذی برای روغن‌های گران‌تر محسوب می‌شود. این روغن در مناطق ناامن غذایی که درختان مورینگا در آن رشد می‌کنند، در حال تبدیل شدن به یک غذای اصلی و رایج است.

پاک‌کننده و مرطوب‌کننده موضعی

اسید اولئیک روغن مورینگا زمانی که به صورت موضعی به عنوان یک عامل پاک‌کننده و به عنوان مرطوب‌کننده برای پوست و مو استفاده شود مفید است.

مدیریت کلسترول

روغن خوراکی مورینگا حاوی استرول‌هایی است که منبع معتبری برای کاهش LDL یا کلسترول «بد» نشان داده شده است.

آنتی اکسیدان

بتا سیتوسترول، فیتواسترول موجود در روغن مورینگا، ممکن است فواید آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی داشته باشد، اگرچه تحقیقات بیشتری برای تایید این موضوع موردنیاز است.

ضد التهاب

روغن مورینگا حاوی چندین ترکیب فعال زیستی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، چه زمانی که بلعیده شود و چه به صورت موضعی استفاده شود. این مورد ممکن است روغن مورینگا را برای جوش‌های آکنه نیز یک عامل مفید جلوه دهد. این ترکیبات شامل توکوفرول ها، کاتچین ها، کوئرستین، اسید فرولیک و زاتین است.

روغن مورینگا برای سلامت ناخن

روغن مورینگا برای سلامت ناخن

هنگامی که روغن مورینگا به صورت متعدد روی ناخن‌ها به مصرف برسد یا در تغذیه فرد وجود داشته باشد، آن‌ها را نرم می‌کند، براق می‌شوند و نوک‌های شکاف شده و کوتیکول‌ها را نیز ترمیم می‌کند.

روغن مورینگا برای چاقی صورت

ترکیبات و ویتامین‌های موجود در روغن مورینگا در صورت استفاده آن بر روی پوست صورت سبب شادابی، طراوت و افزایش حجم آن می‌شوند. وجود عوامل طبیعی موجود در آن که سازگار با چربی صورت هستند سبب افزایش حجم پوست صورت می‌شوند.

روغن مورینگا برای پوست چرب

همانطور که چندی پیش ذکر شد، روغن مورینگا با چربی پوست صورت سازگار است و تحت شرایطی این چربی به افزایش حجم صورت منجر می‌شود که از بروز جوش‌ و آکنه بر روی پوست جلوگیری می‌کند.

ترکیبات روغن مورینگا

مورینگا اولیفرا در سرتاسر جهان به‌عنوان محصولی شناخته شده است که برای غلاف‌ها، برگ‌ها و دانه‌های مغذی‌اش کشت می‌شود. هدف از این مطالعه بررسی درصد روغن، چگالی، ارزش ید، ارزش صابونی، ارزش اسیدی و مشخصات اسیدهای چرب روغن‌های دانه مورینگای مصری است، به بیان ساده‌تر می‌خواهیم ترکیبات این روغن ارزشمند را مورد نقد قرار دهیم.

دانه‌های مورینگا با استفاده از Co60 در سطوح دوز 0.0، 5، 10 و 15 کیلوگرمی منتشر می‌شوند و این روغن از نمونه‌های پرتودهی نشده و پرتودهی شده استخراج شده است. نتایج نشان داده‌اند که درصد و چگالی روغن تقریباً تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند. تابش نور مقدار ید را کاهش می‌دهد، در حالی که مقادیر اسید و صابون سازی در تمام نمونه‌های تابش شده افزایش یافته است.

مشخص شده که این روغن حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع، به ویژه یک اسید چرب امگا 9 (اولئیک) (تا 76.29٪) در سطح دوز 15 کیلوگرمی است. همچنین در همان سطح دوز، اسیدهای اشباع غالب پالمتیک، اسید استئاریک و آراشیدیک بوده‌اند (این سه تا 12.66٪). GC-MS وجود ترکیبات مختلف (بیش از 50) را در عصاره روغن مورینگا نشان داده‌اند، از جمله آلکالوئیدها، ترپنوئیدهای استروئیدها، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، هیدروکربن‌های معطر و آلیفاتیک و ترکیبات پلی فنلی. با افزایش سطح دوز تابش، فنول و فالوونوئید به طور معنی‌داری افزایش یافته‌اند.

همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی روغن دانه پرتودهی شده با افزایش محتوای فنلی و فلاونوئیدی افزایش یافته‌ است. مورینگا اولیفرا را می‌توان با تولید در مقیاس وسیع به عنوان یک محصول بالقوه با ارزش رشد داد. با این حال، جداسازی ترکیبات منفرد و فعالیت‌های بیولوژیکی آن‌ها باید در آینده پوشش داده شود تا اهمیت دارویی آن افزایش یابد و راه‌های جدیدی برای تحقیق نیز هموار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست