فروش جوجوبا، خرید جوجوبا

گیاه جوجوبا یک گیاه خشن و چند ساله است که در شمال آمریکا رشد می‌کند. مغز گیاه جوجوبا را می‌توان به روغن تبدیل کرد. روغن جوجوبا بسیار ملایم است و به عنوان یک روغن حامل (مانند روغن نارگیل) برای مخلوط کردن با سایر روغن‌های ضروری استفاده می‌شود. شما همچنین می‌توانید از آن برای صورت خود استفاده کنید. گیاه جوجوبا شرایط سخت محیطی اعم از آب و هوای به شدت سرد یا گرم را تحمل می‌کند.

بسیاری از مردم از این روغن و روغن آرگان به عنوان بخشی از روال مراقبت از پوست خود استفاده می‌کنند و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان یک درمان برای آکنه، پوست خشک و سایر مریضی‌های پوستی.

برای استعلام قیمت و خرید دانه جوجوبا

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

روغن جوجوبـا برای پوست نرم‌کننده است، پوست را آرام می‌کند و فولیکول‌های مو را از بین می‌برد. علاقه به استفاده از روغن جوجوبا برای پوسیدگی وجود دارد، زیرا بعضی‌ها فکر می‌کنند که فولیکول‌های مو به طور ناگهانی موهای بیشتری تولید می‌کنند.

روغن جوجوبا به رنگ طلایی روشن است و بافتی سبک داشته و بر روی پوست چسبندگی و چربی ایجاد نمی‌کند. روغن جوجوبا حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و دارای خواص ضدباکتریایی، ضدقارچ و ضد سم است. این روغن حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌های E، B و امگا6 است. 

روغن جوجوبا دارای خاصیت مرطوب کنندگی فوق‌العاده‌ای است و می‌تواند به عنوان بالم لب طبیعی نیز استفاده شود. روغن جوجوبا در ساخت بسیاری از بالم لب‌ها که در فروشگاه‌های محصولات بهداشتی و آرایشی به فروش می‌رسد، استفاده می‌شود و همچنین می‌توان از آن به عنوان بالم لب طبیعی در منزل نیز استفاده کرد.

مضرات روغن جوجوبا

روغن جوجوبا برای بدن انسان آلرژی ایجاد نمی‌کند و به طور کلی استفاده مستقیم آن روی پوست بی‌خطر و بدون واکنش خاصی تلقی می‌شود، اما ممکن است در موارد نادری که برخی از ترکیبات آن باعث حساسیت پوستی شده و منجر به التهاب، خارش و قرمزی شود، واکنش آلرژیک ایجاد کند. در صورت مشاهده این علائم باید فورا مصرف آن را قطع کنید و از پزشک خود مشورت بگیرید.

استفاده از روغن جوجوبا برای پوست معمولاً بی‌خطر است، اما قبل از استفاده از آن مخصوصاً برای خانم‌های باردار و شیرده باید با پزشک خود مشورت کنید. روغن جوجوبا را می‌توان در دوران بارداری و شیردهی بدون نگرانی روی پوست استفاده کرد، اما از مصرف خوراکی آن بسیار خطرناک است.

کاربرد روغن جوجوبا:

  • روغن جوجوبا برای مو: مرطوب‌کننده است و مانعی برای دفع رطوبت از پوست ایجاد می‌کند که باعث جلوگیری از عفونت باکتریایی، آکنه و شوره سر می‌شود.
  • ضد باکتری و حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است. 
  • روغن جوجوبا حاوی اشکال طبیعی ویتامین E است.
  • تولید چربی را تنظیم می‌کند زیرا مشابه با سبوم است که بدن شما به طور طبیعی تولید می‌کند.
  • روغن جوجوبا برای پوست: این محصول پوست را از چروک حفظ می‌کند و به جلوگیری از آکنه ناشی از منافذ مسدود شده کمک می‌کند.
  • آنتی‌اکسیدان‌ها در این روغن ممکن است به بدن شما برای تولید کلاژن کمک کنند.
  • روغن جوجوبا یک ماده موثردر تحریک زخم است.

فروش روغن جوجوبا

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، روغن جوجوبای مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. شرکت پیشگامان شیمی با سالها تجربه در زمینه فروش روغن جوجوبا، آماده ارائه هرگونه مشاوره به شما عزیزان می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست