مواد اولیه لوازم آرایشیمواد اولیه شیمیایی

روغن بادام تلخ

سفارش محصول تماس با کارشناس

روغن بادام تلخ خالص روغن طبیعی است که برای تغذیه و احیای هر نوع پوست مناسب است. روغن بادام تلخ به راحتی جذب می‌شود و منافذ را جذب نمی‌کند، پوست را روشن، نرم و سالم نگاه می‌دارد. این روغن طبیعی تغذیه‌کننده پوست، ایده‌آل برای تمام بدن است. روغن بادام تلخ روغن طبیعی مشتق‌شده از بادام فشرده است. روغن‌های مشتق شده از گیاهان از زمان‌های قدیم، برای ایجاد پماد سنتی با گیاهان معطر مخلوط شدند.

بادام شیرین میوه یک درخت است و تهیه‌شده با فشار دادن دانه‌ها، برای تهیه دارو استفاده می‌شود. بادام شیرین به عنوان یک ملین‌کننده ملایم و به عنوان راه‌حل برای سرطان مثانه، پستان، دهان، طحال و رحم استفاده می‌شود. بعضی افراد بادام را مستقیماً به پوست مالش می‌دهند تا پوست چروک را مرطوب کنند، غشاهای مخاطی را تسکین دهند و باعث کشتن میکروب‌ها شوند همچنین نیز برای حل‌کردن بعضی داروها در مایع استفاده می‌شود. بادام شیرین به طور گسترده‌ای در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.

کاربرد روغن بادام تلخ در صنایع مختلف

  • مورد استفاده در صنعت غذایی به عنوان: طعم‌دهنده، مورد استفاده به عنوان افزودنی سس سالاد، برای اضافه‌کردن یک عطر و بوی نادال و…
  • کم‌هزینه‌تر از بسیاری از مرطوب‌کننده‌های تجاری است و حاوی مواد مضر نیست.
  • به عنوان یک مرطوب کننده: یک مرطوب‌کننده مناسب برای پوست حساس است. آن را به لکه‌های اضافی خشک بمالید: روغن بادام تلخ را روی آرنج، پا و سایر مناطق دیگر که تمایل به خشک‌شدن دارند، بشویید.
  • برای ایجاد یک ماسک موی خانگی: با مخلوط کردن روغن‌بادام با آووکادو پودر ماسک آب‌رسانی کنید و سپس آن را روی موهای خیس کنید.
  • ترکیب آن با اسانس‌های اساسی: هنگام استفاده از آن‌ها به پوست به عنوان یک روغن حامل برای رقیق اسانس‌ها استفاده کنید.

فروش روغن بادام تلخ

فروش روغن بادام تلخ یا بنزآلدئید را می توان در انواع مختلفی از محصولات غذایی استفاده کرد.

خرید روغن بادام تلخ متمایز از روغن بادام شیرین است که از انواع مختلفی از درختان بادام به دست می آید. هر دو درخت و میوه تفاوت های زیبایی دارند. خرید روغن بادام شیرین به عنوان روغن حامل یا پایه در مرطوب کننده ها مفیدتر است و نرم کننده موثرتری نسبت به اسانس بادام تلخ است که برای خوشبو کردن اضافه می شود. روغن بادام شیرین، همراه با خود بادام، به دلیل عدم وجود خطر سمی، تا حدودی بیشتر به عنوان یک محصول غذایی استفاده می شود.

روغن بادام تلخ، همراه با خود بادام، اغلب برای طعم دادن به محصولات پخته شده و سایر غذاها استفاده می شود و به طعم بادام قوی اضافه می کند:
•شیرینی
• آب نبات های سخت
•کلوچه ها
•نان
• شیرینی
•نوشیدنی های قهوه
•مشروبات الکلی

قیمت روغن بادام تلخ

همچنین می‌تواند برای بازآفرینی هر یک از طعم‌ها، از جمله طعم‌های مختلف میوه‌ها و دسرها مفید باشد. روغن بادام تلخ که در خارج به عنوان یک ماده معطر استفاده می شود، گاهی اوقات جزء مرطوب کننده ها یا لوسیون های صورت و بدن است. می توان آن را در پاک کننده های آرایش نیز گنجاند. این ماده همچنین ممکن است در کاربردهای عطرهای خوب به عنوان جزئی برای افزودن یا تکمیل انواع مختلف عطرها یافت شود.

این اسانس همچنین می تواند در رایحه درمانی و به عنوان روغن ماساژ استفاده شود. رایحه و احساس اغلب به طور گسترده درمانی در نظر گرفته می شود. گاهی اوقات آن را با روغن های دیگر مانند پرتقال یا زردآلو، به ویژه در استفاده های رایحه درمانی، مخلوط می کنند.

روغن خالص ارگانیک بادام تلخ تمام طبیعی

روغن خالص ارگانیک روغن بادام تلخ ۱۰۰% پرس سرد و روغن هسته خالص Prunus Amygdalus Amara (بادام تلخ) است. ما محصولاتی را با استفاده از بهترین مواد تشکیل دهنده وارد می کنیم و مطابق با بالاترین استانداردهای صنعت دارویی و آرایشی هستند. فروش روغن بادام تلخ با بالاترین کیفیت و در عین حال با قیمتی مقرون به صرفه است! تمام روغن بادام تلخ طبیعی برای مرطوب کردن، تغذیه پوست و مو عالی است.

 

این محتوا رو هم بخون...
اسید آسکوربیک

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید