مواد اولیه لوازم آرایشی

روغن آچای

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید روغن آچای

روغن آچای یکی از انتخاب‌ها برای تولید شامپوها و محصولات آرایشی، بهداشتی، مراقبتی از پوست و مو و دارویی می‌باشد. این محصول را می‌توان در انواع شامپو‌ها به کار گرفت. اما استفاده از آن در شامپوهای مناسب موهای رنگ شده و دکلره شده رواج بیشتری دارد. این محصول فوق‌العاده یک محصول طبیعی است که از درخت نخل آچای به دست می‌آید. این درخت بومی برزیل و در منطقه‌‌ای تولید می‌شود که به عنوان بزرگترین تولید کننده روغن‌های طبیعی در دنیا به شمار می‌آید.

پیشگامان شیمی آماده است تا این محصول را با بهترین قیمت و بیشترین کیفیت به شما عزیزان عرضه کند. اما توجه داشته باشید که این شرکت روغن موردنظر را به صورت عمده در اختیارتان قرار می‌دهد.روش کشت و دریافت روغن از این گیاه، روش سرد فشرده است. شما عزیزان می‌توانید این محصول را در محصولات آرایشی، بهداشتی، درمانی و زیبایی استفاده کنید. حتی می‌توانید بدون ترکیب کردن آن با چیزی، این محصول را روی پوست بمالید.

مهم‌ترین خواص روغن آچای

درون این روغن را که کاوش می‌کنیم به نکات مهمی بر می‌خوریم. این روغن بسیار غنی است. به طوری می‌توان آن را در دسته بهترین روغن‌ها قرار داد. درون روغن آچای لیپیدهای زیادی یافت شده‌‌اند که از انواع مختلفی می‌باشند. برخی از این لیپیدها حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع می‌باشند. تعدادی از آن‌ها نیز از اسیدهای چرب اشباع تهیه شده اند.

همچنین این محصول حاوی مقادیر بسیاری از آنتوسیانین است. آنتوسیانین در ساده‌ترین توضیح، ماده‌‌ای حاوی مقادیر زیادی از ویتامین E می‌باشد. درواقع این ماده یک رنگدانه طبیعی است که به تثبیت رنگ در موهای رنگ شده نیز کمک می‌کند. آنتوسیانین همچنین دارای مقادیر بسیاری پروتئین است. انواع ویتامین‌های فلانوئیدی آبی را نیز می‌توان در این محصول یافت. از این رو می‌توان گفت یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شامپوهای مناسب موهای رنگ شده می‌باشد.

از سوی دیگر وجود آنتوسیانین و اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع در کنار هم، موجب شده‌‌اند روغن آچای یک ضدالتهاب و آنتی‌اکسیدان قوی باشد. از جمله دیگر خواص این روغن می‌توان به نرم کنندگی بسیار آن اشاره کرد. همچنین این روغن یک مرطوب کننده فوق العاده برای محصولات مناسب پوست‌های خشک است.

مزایای روغن آچای

این محصول پیشگامان شیمی را می‌توان در محصولات درمانی نیز استفاده کرد. امروزه در مشهورترین محصولات درمان پسوریازیس و اگزما از این ماده استفاده می‌شود. روغن آچای همچنین برای تسکین دردهای عضلانی نیز بسیار مناسب است. چرا که دارای دانه‌های بسیار ریز است که به سادگی در پوست نفوذ می‌کند. پس به عنوان محصولی که دارای نرم کننده است؛ گزینه خوبی برای کرم‌های مناسب دردهای عضلانی به شمار می‌رود.

از این محصول همچنین می‌توان در محصولات درمان کننده آکنه و محصولاتی که نیاز به یک کاهش دهنده تورم دارند استفاده کرد. با این تفاسیر این روغن از بهترین انتخاب‌ها برای تولید کنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و درمانی به شمار می‌رود.

روغن آچای برای چه چیزی مفید است؟

این محصول یک ماده ضد پیری قوی است. بنابراین محصولاتی که به صورت‌های آرایشی و بهداشتی در بازار یافت می‌شوند را می‌توانند خواصیت ضدپیری را نیز در بسته بندی‌های خود درج کنند. همچنین این محصول می‌تواند به جلوگیری از رشد رادکال‌های آزاد نیز کمک کند. از این رو برای پیشگیری از انواع مشکلات پوستی گزینه مناسبی به شمار می‌رود.

برخی از ترک‌های پوستی و لب دردناک هستند. آن هم به خاطر عمق این ترک‌ها می‌باشد. با استفاده از روغن آچای می‌توان انتظار داشت هر چقدرهم که پوست خشکی دارید؛ این ترک‌ها سریع محو شوند. این روغن جذب بالایی دارد. از این رو برای محصولات مراقبت روزانه از پوست نیز گزینه خوبی به شمار می‌رود. چرا که جذب بالا موجب افزایش خواصیت ارتجاعی پوست می‌شود.

ویتامین‌های زیادی که این محصول وارد پوست مشتریان محصولات آن می‌کند؛ موجب شده تا نیاز به این ویتامین‌ها کاهش یابد. از جمله ویتامین‌های روغن آچای می‌توان به ویتامین‌های B۵ ،B۲ ،E و B۱ اشاره کرد. این ماده همچنین دارای مواد معدنی کمیاب در طبیعت همچون کلسیم، فسفر و پتاسیم است. از سوی دیگر محصولی با قابلیت باز کردن انسدادهای پوست می‌باشد. از این رو نفوذ در محصولاتی که حاوی آن هستند بسیار بیشتر می‌شود.

روغن آچای صد درصد خالص برای مو

از جمله کاربردهایی که می‌توان برای این محصول متصور شد؛ محصولات مراقبت از مو هستند. خواصی همچون نرم‌کنندگی نه تنها برای پوست، بلکه برای موها نیز در این محصول دیده می‌شود. این محصول یکی از بهترین انتخاب‌ها برای افرادی است که پوست سر نرم‌تری می‌خواهند. چرا که آنتوسیانین موجود در این محصول می‌تواند کف سر را مرطوب و نرم کند.

از سوی دیگر این خواصیت مرطوب و نرم‌کنندگی مختص به پوست کف سر نیست. بلکه روغن آچای می‌تواند موها را نیز نرم و مرطوب کند. طوری که حالت‌پذیری آن‌ها نیز افزایش می‌یابد. این محصول می‌تواند به بهبود روند آبرسانی در پوست سر و موها کمک کند. در کنار این خواص، دارای آنتوسیانین نیز هست که می‌تواند به رشد و تقویت موها نیز کمک کند. در واقع مهم‌ترین خواصیت آنتوسیانین نیز همین است.

خرید روغن آچای محصولی است که حاوی مقادیر زیادی از اسید‌ها و موارد ضروری موها است. از جمله این مواد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امگا: ۳ ALA، EPA و DHA
  • امگا ۶ ARA: GLA و CLA
  • امگا ۹: اسید اولئیک
روغن آچای
خرید روغن آچای با کیفیت

قیمت روغن آچای

قیمت روغن آچای که در در انواع لوسیون‌ها، کرم‌ها و شامپوها می‌توان استفاده کرد تابع شرایطی از قبیل ارگانیک یا تصفیه بودن آن است. البته منوط به اینکه ترکیب درستی حاصل شود. از این رو دوز مجاز استفاده از این ماده در لوسیون‌ها و کرم‌ها بین ۰. ۵٪ تا ۱۰٪ متغیر است. دوز مجاز استفاده از این روغن در صابون‌های مختلف همچون صابون مایع و تخته‌‌ای نیز ۰. ۱٪ تا ۵ درصد می‌باشد. طبیعی است که استفاده بیش از این مقدار در محصول شما، می‌تواند آن محصول را خطرناک کند.

این روغن که معمولاً در بازار به رنگ سبز تیره دیده می‌شود؛ دارای عطری ملایم است. از این رو بوی خوبی را نیز به موهای شما می‌­بخشد. البته در صورتی که بازهم ترکیب این مورد را تأیید کند. آچای خواص بسیاری دارد که در این مقاله به آن اشاره کردیم. روغن آچای صد درصد طبیعی را به صورت عمده می‌توانید از پیشگامان شیمی خریداری کنید. تنها یک تماس برای خرید این محصول کافی است.

منابع: Acai Berry

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید